2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın arkadaşlar

arkadaşım sen hangi şehirdesin ben ankaradayım birde sorun neydi pardon belki yazmışsındır ama gözden kaçmıştır

merkez çok önemli iyi araştırılması gerekiyor gerçekten

canım istanbula gelebilseydin seçenek çoktu burada fiyattada yardımcı oluyorlar mutlaka.ama ankaramı olmalı .sen trabzondamıydın cnm.pardon karıştırdım ben 06 olduğuna göre ankaradasın.

Son düzenleme:
afedersiniz, konunun yabancisiyim. bir duayi 1 kez okumakla, 750 kez okumak arasinda fark nedir ?
icten bir kez dua okumak nicin yetmiyor?
allah ureten, calisan insani sevmez mi? yani gunde 10 dakika ayirip dua etmek, tanriya yakarmak varken ve kalan gunde etrafa reel olarak fayda saglanabilecekken, neden daha fazlasi?
iyi insan etrafina faydasi olandir bana gore, gunumuzun dunyasinda, ihtiyac sahibi insanlar bu kadar cokken, maddi manevi birilerine yardimci olmak varken ve vakit cok kıymetliyken bu asirilik olmuyor mu? asiriliklar iyi midir ?
yanlis anlasilmasin, kimseye sadece dua okuyorsunuz, baska birsey yapmiyorsunuz demiyorum; kimseyi tanimiyorum ama neden 1 yerine 750 ; 1 yerine 1000 ?

bu konuda bazı hadisi şerifler var bazı duaların hikmeti var yani atıyorum Allahtan bir şeyi 1 kez istemek var 1.000 kez istemek var bu aynı olur mu hiç. Herkes bu konuda farklı düşünüp hareket edebilir mutlaka dua kul ile Allah arasında fakat dediğim gibi dualarında hikmeti var .

o zamn şöyle bir mantıkta olabilir namaz neden 1 vakitdeğilde 5 vakit.Sanıyorum Allahı daha çok hatırlamak ve dünya nimetlerine kendimizi çok kaptırmamak için.

Son düzenleme:
Aslında dinde doğrusu nedir biliyormusun cerenm 8 saat uyku 8 saat çalışmak 8 saat ibadet.ama biz yapamıyoruz tabi bunu anca sahabeler yapıyordu bunu ne mutlu ki.

Arkadaşlar sizden ricam lütfen bu konuyu cevaplarla uzatmayalım çünkü topiğimiz amacımızın dışına çıkabilir. Olur mu canlarım.

sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu-

kalan :800

ewest arkadaşımız şu an İst.a doğru gidiyor test için inşalalh değeri düşmüş olur ve tedaviye başlar.hadi duaları bitirelim çabucakki yoldaş olsun şimdi oralarda dualarımız.

ceren arkadaşımıznın düşüncesi farklı zaten Allaha Tanrı demenin ne kadar günah olduğunu bile bilmiyor Bırakalım o bildiğini yapsın Biz yolumuzda ilerleyelim Sakın polemik istemiyorum ben bildiğim mutlak gerçeği yazmayı görev bildim ister alırsın ister almazsın arkadaşım Ben burada ilahi gerçeklerden bahsedersem ohoooooo diğer arkadaşların zamanını yerim Ben matematikçiyim herşeyin kuralı ve sayısı var dünya sayılar formiller ve şifrelerle kurulu bu kadar insanın inandığı bişeyde mutlak ilahi bir sır var Azınlık kalırsan ayrılırsın Bu kadar cevap doğuracak bir söylem istemiyorum kesinlikle gerek yok diğer arkadaşların zamanını almayalımmm
Ben Ankaradayım bu arada sizlere çok güveniyorum ve değerlenndireceğim Ayetel kürsiyede arar ara iş fırsat verdikçe başladım sayısını bildiririm güzel arkadaşlarım

hoşbulduk :) sorun erkek infertilitesi (varikosel).merkez olarak henüz net bir kararımız yok ama ağırlıklı olarak düşündüğümüz memorial. inşallah hayırlı olanı seçtirir rabbim..

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okunuyor:44:
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|20 Mayısta kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
.

Kızlar herkese selam, ben döndüm, kan verdim perşembe günü d hayırlısıyla sonucu alıcam. Şimdiden teşekkürler hepinize.
Ben de yolda 50 tane okudum. allah kabul etsin inşallah...

hoşgeldin ewstcim döndünmü cnm ist.mısın. İnşallah sonucun çok iyi çıkar bu güzel süreç senin içinde başlamış olur.

hoşgeldin ewstcim döndünmü cnm ist.mısın. İnşallah sonucun çok iyi çıkar bu güzel süreç senin içinde başlamış olur.

Valla işim denk gitti, sabah erken gittim , abimde müsaitmiş o götürdü labratuara sonra da geri bıraktı. İnşallah sonucumda böyle yolunda gider.

Bugün burası pek bir sakin. Yoldayken okumaya yetiştiremem diyordum ama pek kimsenin sesi soluğu çıkmamış, herkes yoğun bbugün galiba...

kusura bakmayin, konusmalarinizdan ne kadar farkli dusundugumuzu gordum ve dusuncelerinizi ogrenmek istedim. size ayip oluyor mu bilmem ama ozel mesaj hakkim olmadigi icin buradan yazdim, dogrudan size cevap yazamadim.
ne guzel demissiniz, gunde 5 vakit temizlenmek, hareket etmek, maneviyatla dolmak cok guzel birsey. 3, 5, 7 degil konu, 750 , 1000 cok buyuk rakamlar ve gunluk yasaminizda oldukca fazla zaman ayirmaniz gerek. yani zamanin bu kadar kıymetli oldugu bir cagda, sahsen benim yetisecek herzaman cok fazla yerim, cok fazla isim oldugunu ve herzaman baska seylere zaman yetirmeye calistigimi dusununce isin icinden cikamadim. ne derseniz deyin zaman kiymetli, maddi, manevi kendinize yetecek pekcok seyiniz olsa bile etrafta ihtiyac sahibi cok insan var. allahi daha cok hatirlamak lafiniz cok guzel, ama belli ki, sizler bu kadar cok dua edip, zaten allahin sozunden cikmaktan korkan, dogru yoldan ayrilmayan insanlarsiniz. iyi insanlar oldugunuz icin de allahi seviyor olabilirsiniz, allahi sevdiginiz icin de iyi insan olabilirsiniz; cok onemli mi bilmiyorum.ama siz dogruluktan ayrilmiyorken asirilik mi bu kadar dua ?
yani islamin dogusunu biliyoruz; nasil bir cografyaya, ne sartlarda yasayan insanlara rehber oldugunu biliyoruz. ama zaman degisiyor, ihtiyaclar, yasamlar degisiyor, bunu da biliyoruz. bu kadar guzel, hosgorulerle dolu olan bu inanci o gunun dunyasinda yasatmak gerekli mi? yasadigim yer, yasadigim zaman degisti. dediginiz gibi herkes farkli hareket edebilir, sormamin amaci da bu degil, anlamak istedim sadece.
bildiginiz gibi islam 6. yuzyilda dogdu. turkluk kavrami ise 4000 yıllık bir olgu. yani ne derseniz deyin bizim muslumanliktan onceki kimligimiz turkluktur. ve ingilizcede god denen, ozturkceden yanlis hatirlamiyorsam "tagri" den tureyen ve bugun tanri denen, arapcada allah denen sey ilahi guctur. yani hristiyanlarin ilahi gucu god, muslumanlarinki allah, digerlerininki tanri degildir. god, allah, tanri hepsi ayni seyin, farkli dillerde soylenisidir, hepsi yaratan demektir. ben dilimizi, turkcemizi seviyorum ve her ne kadar cocukluktan beri allah demeye alistiysak da, mumkun oldugunca konustugum dile arapca, farsca, ingilizce kelimeler sokmamaya calisiyorum; bu nedenle allah dememeye, tanri demeye gayret ediyorum. ama farkettiyseniz de cogu zaman allah diyorum kucuklukte onu ogrendik diye. turk dil kurumu, eski senelerde daha faaldi ve simdilere oranla daha iyi calisiyordu. o zamanlar teknoloji de bu kadar ileri degildi tabi ki. yurtdisinda yeni icadlar olunca hemen bir karsilik bulunmaya calisilıyordu. ayni zamanda turkculuk de savunuluyordu, turk dilini korumak onemli bir konuydu, ozenli konusulmasi beklenirdi insanlardan. televizyonun yeni yeni gelistigi o yıllarda yerli yapimlar cok sinirliydi ve genelde ithal diziler yaynlanirdi. ve turkceyi guzel kullanalim diye bu cevirilerde allah yerine "tanri" kelimesi kullanilir, yayginlastirilmaya calisilirdi. ancak halkin kafasinda olusan imaj hristiyanin tanrisi, muslumanin allahi olacagiydi. turkce guzel bir dil, ben korunmasindan, ozen gosterilmesinden yanayim. tanrinin da bana arapca ismimle hitap edin, baska dillerde ismimi soylemeyin demesi sacma geliyor. bir araplara mi gonderilmis bu din, ben turk olunca, benim duam anlasilamayacak mi ?
kusura bakmayin lutfen, kimseyi uzmek degildi niyetim, hepimiz tez zamanda saglikli, hayirli evlat sahibi oluruz allahin izniyle.

çok yormuşsunuz kendinizi yazık ne yazdığınızıda adım gibi biliorum yormayın artık kendinizi. ben okumaya gerek duymadım buradaki çok arkadaşda mutlak gerçeği bilip size prim verip okumaya gerek duymaz. dahasıda yerinizi bulamamışsınız galiba bura sizin yeriniz değil ayrıca çok isabet olmuş özel msjınızın olmaması. veeee size bu kadar emekte yeter

canlarım benden 50 okudum yazınız bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:

ablacım hangi merkezdi seninki bilmiyorum ama maya da indirim varmış bana mesaj gelmişti. 15 hazirana kadar 1950 gibi bir rakam. başarı oranları da iyi diye duydum. ben görüşmeye de gitmiştim. ama kendi doktorumu tercih ettim. yani yardımcı olmuşumdur umarım. bu arada yaşım 26 olduğu için abla demede bi sakınca yoktur inşallah. tez zamanda doğru karar verirsin inşallah rabbimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…