canım merkezin adını yazabilrmisin Benim süreçte bazı terslikler oldu haziran 2 de adet alup merkeze gidecektim fakat son bir haftada merkez hakkında öyle şeyler duyuyorumki içim soğudu Fiyatı çuk uygundu cazipti Biliyorsunuz merkeze güven fiyatından çok daha önemli Ama kendimide çok hazır hissetmiştim tüp planlarımı yapmıştım Şimdi ortada kalmış hissediyorum Bneim yaşım sizinkiler kadar küçük değil 37 yani zamanım yok kızlar acilen fiyatı uçuk olmayan bir mekeze ihtiyacım var
canım istanbula gelebilseydin seçenek çoktu burada fiyattada yardımcı oluyorlar mutlaka.ama ankaramı olmalı .sen trabzondamıydın cnm.pardon karıştırdım ben 06 olduğuna göre ankaradasın.Sizlere öyle güveniyorumki.. Yanlız benim istanbula gelme olasılığım yok Çalışma hayatıda yoğun ama genede Rabbim isterse olur Benim merkez maya idi güvenim sarsıldı acil bulursam iyi olur Çikolata k,sti dolayısıyla çocuk olmuyo İşte Dear Motherciğim geç evlenmenin zararları.. Okuyalımda ne şekilde ne sayı ile kabul eder Rabbim o sayıya değil yüreğe bakarrrr İş yeri mailim var Özelde mailimi vermeye çalıştım Ben özel mesaj çekemiyormuşum 100 mesj olmalıymış.mail için adres oluşturayım size iletirim
bu konuda bazı hadisi şerifler var bazı duaların hikmeti var yani atıyorum Allahtan bir şeyi 1 kez istemek var 1.000 kez istemek var bu aynı olur mu hiç. Herkes bu konuda farklı düşünüp hareket edebilir mutlaka dua kul ile Allah arasında fakat dediğim gibi dualarında hikmeti var .afedersiniz, konunun yabancisiyim. bir duayi 1 kez okumakla, 750 kez okumak arasinda fark nedir ?
icten bir kez dua okumak nicin yetmiyor?
allah ureten, calisan insani sevmez mi? yani gunde 10 dakika ayirip dua etmek, tanriya yakarmak varken ve kalan gunde etrafa reel olarak fayda saglanabilecekken, neden daha fazlasi?
iyi insan etrafina faydasi olandir bana gore, gunumuzun dunyasinda, ihtiyac sahibi insanlar bu kadar cokken, maddi manevi birilerine yardimci olmak varken ve vakit cok kıymetliyken bu asirilik olmuyor mu? asiriliklar iyi midir ?
yanlis anlasilmasin, kimseye sadece dua okuyorsunuz, baska birsey yapmiyorsunuz demiyorum; kimseyi tanimiyorum ama neden 1 yerine 750 ; 1 yerine 1000 ?
amin inşallah.hoşbulduk :) sorun erkek infertilitesi (varikosel).merkez olarak henüz net bir kararımız yok ama ağırlıklı olarak düşündüğümüz memorial. inşallah hayırlı olanı seçtirir rabbim..
.sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu-
kalan :800
ewest arkadaşımız şu an İst.a doğru gidiyor test için inşalalh değeri düşmüş olur ve tedaviye başlar.hadi duaları bitirelim çabucakki yoldaş olsun şimdi oralarda dualarımız.
hoşgeldin ewstcim döndünmü cnm ist.mısın. İnşallah sonucun çok iyi çıkar bu güzel süreç senin içinde başlamış olur.
bu konuda bazı hadisi şerifler var bazı duaların hikmeti var yani atıyorum Allahtan bir şeyi 1 kez istemek var 1.000 kez istemek var bu aynı olur mu hiç. Herkes bu konuda farklı düşünüp hareket edebilir mutlaka dua kul ile Allah arasında fakat dediğim gibi dualarında hikmeti var .
o zamn şöyle bir mantıkta olabilir namaz neden 1 vakitdeğilde 5 vakit.Sanıyorum Allahı daha çok hatırlamak ve dünya nimetlerine kendimizi çok kaptırmamak için.
canım merkezin adını yazabilrmisin Benim süreçte bazı terslikler oldu haziran 2 de adet alup merkeze gidecektim fakat son bir haftada merkez hakkında öyle şeyler duyuyorumki içim soğudu Fiyatı çuk uygundu cazipti Biliyorsunuz merkeze güven fiyatından çok daha önemli Ama kendimide çok hazır hissetmiştim tüp planlarımı yapmıştım Şimdi ortada kalmış hissediyorum Bneim yaşım sizinkiler kadar küçük değil 37 yani zamanım yok kızlar acilen fiyatı uçuk olmayan bir mekeze ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?