çok sevindim sağlıcakla kuacakla inşşşş
korkunç bir şekilde başım ağrıyor yetercim sen nasılsın?
saol avci82, umarım katlanarak gider. gerçi forumlardan okuduğum kadarıyla donmuşlardan yapılan transferlerin tutunması daha geç oluyormuş. 2-3 gün sonra tutunuyolarmış. belki ondandır. ben cuma günü (9. gün) hafif bir kanama gibi bişi geçirdim. o günlerde daha yeni yeni yerleşiyordu diye düşünüyorum. belki de katlanarak gider değer...
Canım unut doldurdun içime canım inşallah kanamam çoğalmaz.Senin adet ağrın varmıydı bende hiç yok birde canım yoğunmuydu çokmu azdı kanaman nasıl birdenmi kesildi??kusra bakma çok tedirginim çünkü bu arada ikizlerin olucak inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza olsunbenim de 9. günü çok az kanamam ardından 2 gün süren lekelenmem olmuştu kahverengi. ama çok şükür hamileyim. umarım artmaz kanaman..
Dualarımız seninle umarım katlanarak artar değerlerin canını şimdiden sıkma ve çok dua etkızlar sonucum çıktı ama yine umut/umutsuzluk arasında bıraktı beni.
13.5 çıkmış değer.
doktorla görüştüm. biz dışardan hcg vermedik size (çatlatma iğnesi gibi) dedi. bu değerin sıfır olması gerekiyor, ama çok düşük bir değer 13.5 dedi.
siz ümit bağlamayın ama çarşamba tekrarlayalım tesi dedi((
teşekkürler arkadaşım önerilerini dikkate alacağım .Rabbim kucaklarımızı doldursuncanımm benimm hayırlısıyla kucağınada al inş.bizede nasip eder Allah'ım inş.
hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inş.seninde.bizde böyle hafta sayabilecekmiyiz birgün..umutsuzluk yoktu demi tabiki sayacağız
inş arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun işini rast getirsin
canım benimm inş seneye evlilik yıldönümüne anne ve baba olarak girersiniz 4 kişilik bir aileyle...
inş istediğinize nail olrsunuz rabbim kolaylık versin rast getirsin sizin işlerinizide
canım benim takılma o lekeye formda çok yerde okudum tutunma işareti olabiliyormuş.inş. da öyledir devam etmez inş.yatma artık eğer yatıyorsan kısa mesafeli yürüyüşler yap kafanı takmamış olursun
inş artar değerlerin hayatım benimki sadece 1 çıkmıştı olmayacak olsa herhalde daha düşük çıkardı dualarım sizlerle hep
maşallahhh canım yaaaaaa..çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun..ayy bende istiyorum bende bendeeeeeeeeee..
ama benim daha enaz 2 haftam var o zaman
çok teşekkür ederim canım... sen pozitif sonuç aldıysan 2 hafta beklemene gerek yok 10 gün sonra gitsen görünür. ben dayanamayıp gittim. iyi ki de gitmişim. ilk size söyledim ikiz olduğunu. bi tek eşimle ben biliyoruz ve 1 hafta daha söylemeyeceğiz kimseye kalp atışlarını duyana kadar. şimdi 1 hafta daha bekle offfff. ama artık geçer zaman hiç olmazsa artık bakabileceğim bir resimleri var :)
Canım unut doldurdun içime canım inşallah kanamam çoğalmaz.Senin adet ağrın varmıydı bende hiç yok birde canım yoğunmuydu çokmu azdı kanaman nasıl birdenmi kesildi??kusra bakma çok tedirginim çünkü bu arada ikizlerin olucak inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza olsun
ben 9. gün tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdında pembe kan görmüştüm. sonra da 2 gün boyunca kilodumda kahverengi lekelenmeler oldu. ben de hemen ilk gün doktorumu aradım iyi haber dedi ve 10. gün test yaptır az çok belli olur dedi. ve kan testi yaptırmıştım değerim 499 çıkmıştı bana yüksek gelmişti değer. meğer ikiz olduğu için böyleymiş.ara sıra da kasıklarımda ağrı oluyordu rahim büyüdüğü içinmiş. sen de bozma moralini. istersen bi doktorunu ara.o daha sağlıklı bilgi verir ssana
kızlar düzensiz adetlerde test ne zaman yapılmalı?son adetim 17 haziran.gebelik testini ne zaman yaptırmalıyım?önce idrarda bakmak isatiyorum.acil yardııııım(
maşallah bencede kalp atışlarını duymadan kimseye söyleme bende öyle yapıcam..kan değerin kaçtı canım..ilk ve ikinci hatırlıyosan??
canım inşallah değerin yükselir. moralini bozmak istemem ama benim ilk denememde 12. gün değerim 26 çıkmıştı. bana da çok düşük demişerdi.14. gün tekrar yaptırmıştım testi 25 çıkmıştı ve doktorum ilaçları bırak kimyasal gebelik dedi bir haftaya kadar adet olursun dedi ve de öyle oldu. yani benim değerim hiç artmamıştı. ama senin değerin artarsa olumlu olabilir. şimdiden bozma moralini gün ola hayrola..
canım kaçıncı günündü ki biraz düşük değerlerin inşş katlayarak devam eder
canım, benim de önceki tüp denemelerimde bir kez öle olmuştu ama bu defa donmuşlardan çözdük. kimyasal gebelik ihtimali yok dedi doktor. hayırlısı artık elimden birşey gelmiyor.
sizi çok tebrik ediyorum ikizler sağlıkla büyüsünler inş...
merhaba yeter, transferin 12 günü bugün canım. düşük gerçekten değer ama cumartesi akşam üzeri test yaptırmıştım onda 7 küsur çıkmıştı. aslında tam 2 gün geçmedi üzerinden. eşim de diyor ki
katlanmış sonuçta. ama yine de çok düşük tabi..hepimizin duaları kabul olur inş.
10. gün 499du. sonra 14. gün yaptırdım büyüktür 1500 çıkmştı..senin de çoğul olma olasılığı var galiba. Allah kalbine göre versin..
bayanlar merhabalar,
nasılsınız,hamile okan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum,ben de şimdi hastaneden geldim,yumurtalarım toplandı bugün,8 yumurta toplanmış,yarın arayıp durumla ilgili bilgi verecekler...
Umarım hepimiz çabalarımızın sonucunu hayırlısıyla alırız..
bayanlar merhabalar,
nasılsınız,hamile okan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum,ben de şimdi hastaneden geldim,yumurtalarım toplandı bugün,8 yumurta toplanmış,yarın arayıp durumla ilgili bilgi verecekler...
Umarım hepimiz çabalarımızın sonucunu hayırlısıyla alırız..
slm arkadaslar benimde 6.günüm , hamile kalanlar olumlu sonuc alanlar, acaba nasil hic beilirti varmiydi, yani hamile oldugunuzu fark etinizmi hic belirti oldumu
ve ne gibi belirti oldu yardimci olurmusunuz cok merak ediyorum
benimde 2 embriyo kondu ama değerlerim baya düşük seninkinden 11. gün 208 13.gün 429 sanırım teki tuttu..Allah ım hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla olsun hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?