2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım kahve lekelenmeler tutunmanın habercisi de oluyor tüp bebkte :26::26::26::26:kötüsünü düşünme inşş bebişin kök salıyordur o lekelenmeler onun habercisidir
Amin canım inşallah dediğin gibi kök salıyorlardır.Bu ikinci denemem buda olmazsa artık bilmem naparım..

Benim bugün 10.günüm senin doktorunun dediğine bakarsam bendemi test yaptırsam acaba.Ama korkuyorum ya başta pozitif çıkarda sonradan değer düşerse daha çok üzülürüm.. Senin maşallah ikizlerin tuttu.Bana 3 embriyo transfer edildi ama biri tutsada razıyız tabi.Allahım sağlıklı versinde önemli değil gerisi..İnşallah senden birkaç haftaya kalp atışlarını duyarsın bizede müjdelersin canım..

canım benim de 6. günüm bugün birara çok gaz sancısı çektim korktum ne oluyor diye...yediklerimden herhalde halen sancı var ..başka bir belitim yok en ufak..:)

sana kactane emryo konuldu ? ilkkezmi yaptiriyorsun ??? bendede gaz sikayeti var agrilarim var bu benim ikinci denemem

barbiem
Benim bugün 10.günüm senin doktorunun dediğine bakarsam bendemi test yaptırsam acaba.Ama korkuyorum ya başta pozitif çıkarda sonradan değer düşerse daha çok üzülürüm.. Senin maşallah ikizlerin tuttu.Bana 3 embriyo transfer edildi ama biri tutsada razıyız tabi.Allahım sağlıklı versinde önemli değil gerisi..İnşallah senden birkaç haftaya kalp atışlarını duyarsın bizede müjdelersin canım..[/QUOTE]

bence sen yarın test yaptır varsa eğer inşallah vardır kanda kesin belli olur. hem daha sonra da test yaptırsan yine testi tekrarlayıp katlanmasını bekleyeceksin. ben olsam yaptırırdım zaten yaptırdım da . hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. bugünkü doktora göre 1 hafta sonra kalp atışları duyulur dedi haftaya gideceğiz bakalım. hepimizin hakkkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:

sana kactane emryo konuldu ? ilkkezmi yaptiriyorsun ??? bendede gaz sikayeti var agrilarim var bu benim ikinci denemem

medart,nasıl geçiyor canım günler,6yı devirmek üzereyiz hayırlısıyla,dışarı çıkmak istiyorum ben de eşim bırakmıyor,hasta muamelesi yapıyor,:))
ben iyi hissediyorum kendimi, Rabbim hayılrısını versin hepimize

arkadaşlar selam hepinize..
uzun zamandır memlektteydim yoktum..
dün geldim bugün adet oldum..
hastaneyi aradım bir umutla..
doktorum tatile eylül ayında çıkıyormuş..
ve yarın için randevu verdiler...
inşallah bişey çıkmazsa yarın dondurulmuş transferi için tedaviye başlıyoruz allahın izniyle..
hem çok mutlu bir o kadarda heyecanlıyım...

çarşambaya kadar devam arkadaşım belki annesine kıyısından tutunmuştur yaramaz...sağlamlaştırır inşallah bu iki günde belli olur...

ne dedik benim hala umudumm varrrrr

slm arkadaslar benimde 6.günüm , hamile kalanlar olumlu sonuc alanlar, acaba nasil hic beilirti varmiydi, yani hamile oldugunuzu fark etinizmi hic belirti oldumu
ve ne gibi belirti oldu yardimci olurmusunuz cok merak ediyorum

canım kişiden kişiye değişiyo belirtiler..ben hiç belirti aramadım kendimde..hamile olduğumu öğrenince şöyle bi düşününce ilk üç gün acayip belim ağrıdı ( sürekli yatmaktanda olabilr),5. 6. günlerde göğüs hassasiyeti başladı rahmimin sol tarafında bi batma hissi vardı (hatta ben kesin kist oldu heralde dedim daha önceki tecrübelerimden)..bide 9. 10. günler aynı adet olcakmışım gibi ağrılarım oldu..sonra kan testim 11.gün pozitif çıktı..kanama lekelenme yoktu..ama kişiden kişiye değişebiliyo..bence en güzeli belirti arama kafan rahat olsun..bol bol dua et..inşallah güzel sonuçlanır..

mutluluğun ve heycanınn BEBİŞLE taçlansın inşşşşşş

inşşşş bebişin seninledir ama değilsede öyle bırakmak yok bak ben 5 defa denedim ve allah izin verirse 6 defa denyeceğimmmmmm

çarşambaya kadar devam arkadaşım belki annesine kıyısından tutunmuştur yaramaz...sağlamlaştırır inşallah bu iki günde belli olur...

ne dedik benim hala umudumm varrrrr

hala test günüm gelmemiş, olumlu olumsuz hiçbir şey olmamış gibi çarşambaya kadar devam edicem canım. ama o gün sonuç negatifse iş yerinde yıkılmam umarım. bu kez kendimi çok zor toplarım gibi geliyor. insan 1,2,3. denemede gerçekten daha rahat oluyor bilmediğin bir sürü şey oluyorsun hergün bişi öğreniyorsun ama deneme sayısı benim gibi arttıkça artık insan yoruluyor ve isyan etme noktasına geliyor.

inşallah senin bebişin sana süpriz yapıp hiç bu tedaviye bir daha gerek kalmadan sana gelir denizcim...

ben senden sonra aradım zaten görüştük bana umut oldu gerçekten .adet olmadan gel dediler bakalım bu ay olmaz herhalde sadece kontroldür bence.9 temmuzda bitti çünkü diğer tedavi.ardından adet falan.benimde dondurulmuş konacak senin de aynı durumda olman bana güç verdi çok sağol canım yeniden döndün özüme kendime geldim.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
ben bu listeye nasıl adımı ekleyeceğimi bilemedim arkadaşlar

azazil

sebepsiz infertilite

yaş 36

iğnelerimi yapıyorum cumartesi yumurta toplama yapılcak pazartesi salı gibi de transfer olacak

umut tüp bebekteyiz

ve ilk denememiz.

listeye nasıl ekleyeceğimi bilemediğjim için bir arkadaş eklerse seviniriml.

selaaammm herkeseeee
Bizim ilk denememiz.Bugün 3.iğne mi oldum yarın kontrol var.Yardımcı olursanız sevinirim.Merak ettiğim bazı şeyler var.reglimin 2. günü gonal f e başladık,reglim erken bitti normal mi?Acaba sizde kaçıncı gün toplama yapıldı?Transferden sonra kaç gün yattınız?Bişey dikkatimi çekti 2-3embriyo transferi çok var sanki bana tek embriyo verilicek dendi yasal olarak böyleymiş herşey yolunda giderse tabi?
Yardımlarınızı bekliyorum...

avcı cnm sende ki belirtilerin aynısını ben yaşıyorum ilk üç gün bel ağrısından ölücem sandım göğüslerim çok acıyo hala sol kasığımda transferin yapıldığı andan itibaren bir batma hissi var hatta her sabah kalktığımda kendimi dinliyorum acaba gittimi diye ve bugün 9. günüm lekelenmem olmadı ama sanki adet sancısı gibi ağrılarım olmaya başladı artık hakkımızda hayırlısı cnm bakalım benim 3 gün sonra belli olacak darısı başıma inşallah

biri sorularıma cevap versin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…