ben de çektirmiştim canım adet bitiminde çekiliyor rahim filmi,2 gün içerisinde çekilmesi gerek,ağrı acı olmuyor,kolay geçmişti..adetliyken olmaz diye biliyorum ben...
adet sancısı gibi hafif bi sancı oluyo sadece hiç korkucak bişey yok...rahat ol o yüzden...Sağol lovely, ben en iyisi adet bitince hemen gidiyim doktora inşaAllah. aneztezili mi yaptırdın yoksa direk mi çektiler. ben aneztezili yaptırmak istiyorum bakalım. uyanmayı filan düşünmyeceğim ağrıyı çekmek istemiyorum.. zaten benim adetlerim sancılı geçer. birde o sıkıntıyı çekmek istemiyorum. 10 dk lık iş diyorlar ama kendini kasar veya irkilirsen yeni baştan yapıyorlarmış. vallahi korku bastı. hayırlı şekilde atlatsaydım.. Ank. iyi bir yer bulmaya çalışıyorum.. bulursam hayırlı şekilde bakalım.. :18: senin bebiş var mı?
albilda kolay gelsin benim de illk denemem ama ben orgalutran la başşladım hiçbir bilgim yok neden öyle oldu:)
gonal ben şu anda kullanıyorum adetinin erken bitmesini en iyisi doktoruna sor, o normal diyorsa normaldir herhalde. benim de orgalutran sebebiyle adetim 3 gün falan erken geldi ama doktorum normal demişti. zaten de uyarmıştı erken gelebilir birkaç gün meraklanma diye... ben on gündür iğneleri kullanıyorum en son yarınki kontrolümle beraber bir iğne daha verilcek ve cumartesi günü de yumurta toplama günü...
benim doktorum rahatklatıyor sağolsun fazla canımın yanmayacağını düşünüyorum şu anda olumlu düşünmeye çalışıyorum.
transferim de pazartesi salı gibi olur herhalde bana 3 gün yat diyorlar ama ben 1 haftadan önce kalkmam kesinlikle:)
2-3 embriyo transferi yaşla alakalı bi durum ben 35 i geçtiğim için 2 embriyo vercekler sanırım ama yeni kanuna göre 1 tane vermeleri gerekiyomuş 35 yaşdan daha genç olanlara.
bildiğim kadarıyla yanıtlalmaya çalıştım ama bence kesinlikle doktorunu ara merak ettiğin her şeyi onla konuş... kolay gelsin Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla bebişin olur.
albilda kolay gelsin benim de illk denemem ama ben orgalutran la başşladım hiçbir bilgim yok neden öyle oldu:)
gonal ben şu anda kullanıyorum adetinin erken bitmesini en iyisi doktoruna sor, o normal diyorsa normaldir herhalde. benim de orgalutran sebebiyle adetim 3 gün falan erken geldi ama doktorum normal demişti. zaten de uyarmıştı erken gelebilir birkaç gün meraklanma diye... ben on gündür iğneleri kullanıyorum en son yarınki kontrolümle beraber bir iğne daha verilcek ve cumartesi günü de yumurta toplama günü...
benim doktorum rahatklatıyor sağolsun fazla canımın yanmayacağını düşünüyorum şu anda olumlu düşünmeye çalışıyorum.
transferim de pazartesi salı gibi olur herhalde bana 3 gün yat diyorlar ama ben 1 haftadan önce kalkmam kesinlikle:)
2-3 embriyo transferi yaşla alakalı bi durum ben 35 i geçtiğim için 2 embriyo vercekler sanırım ama yeni kanuna göre 1 tane vermeleri gerekiyomuş 35 yaşdan daha genç olanlara.
bildiğim kadarıyla yanıtlalmaya çalıştım ama bence kesinlikle doktorunu ara merak ettiğin her şeyi onla konuş... kolay gelsin Allah yardımcımız olsun inşaallah hayırlısıyla bebişin olur.
aynen öyle, hatta ben transferden önce eve 1 haftalık yemek-bakım falan yapıcam sonra da olumlu düşünmemi sağlar kafam rahatlar diye düşünerek kitaplarımı el işlerimi yanı başıma koyacam ki canım sıkılmasın. öyle yatacam yani:) eşime de söyledim asla misafir falan istemiyorum, sen de sakın bana iş çıkarma, banyoya girer, çamaşırını ben veririm, sabah işe gider hangi tişörtü giyeceğine ben karar verr, dolaptan çıkarır eline veririm. akşam eve gelir çoraplarını ben çıkartırım:) o da en güzeli ben izin alayım dedi şimdi izin alacak cumadan...
çok büyük maddi-manevi fedakarlıklar ediyoruz, Allah hepimize nasip etsin şu mübarek günlerde tek duam bu...
sana da kolay gelsin tekrar albilda, Allah hakkında hayırlısını versin inşaallah yaşın da daha genç inşaallah güzel neticeler alırsın.
gonal ı kendim hazırlıyorum bir tüpü iki günde 300 -300 kullanıyorum şimdi göbeğim mosmor oldu:) onun yanı sıra sabahları orgalutrana devam, merional da yapıyorum günde 3 iğne yapıyorum yani... yaşım ileri olduğu için şu anda hiçbir şeyi sorgulamıyorum önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum.
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hg niz hepimiz inş. üzel sonuç alırız
annelik bu demek herhalde ya okuyorumda ne kadar fedakarlık yapıyoruz evinden çıkmayan duş almayan bunalan sıkılan yorulan inş. sonucu güzel olur
sizlere tavsiyem agır iş hiç yapmayın çarşaf bile çırpmayın yürüyüş yapın minik adımlarla
Sağol lovely, ben en iyisi adet bitince hemen gidiyim doktora inşaAllah. aneztezili mi yaptırdın yoksa direk mi çektiler. ben aneztezili yaptırmak istiyorum bakalım. uyanmayı filan düşünmyeceğim ağrıyı çekmek istemiyorum.. zaten benim adetlerim sancılı geçer. birde o sıkıntıyı çekmek istemiyorum. 10 dk lık iş diyorlar ama kendini kasar veya irkilirsen yeni baştan yapıyorlarmış. vallahi korku bastı. hayırlı şekilde atlatsaydım.. Ank. iyi bir yer bulmaya çalışıyorum.. bulursam hayırlı şekilde bakalım.. :18: senin bebiş var mı?[
benim bebiş henüz yok ama umarım vardır,transferimin 7. günü bugün,hayırlısıyla herkese nasip etsin, ben özel hastanede çektirmiştim,iyiydi, devlet hastanelerinde zor oluyormuş diyorlar, sen tüp bebek yaptıracak mısın,
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hg niz hepimiz inş. üzel sonuç alırız
annelik bu demek herhalde ya okuyorumda ne kadar fedakarlık yapıyoruz evinden çıkmayan duş almayan bunalan sıkılan yorulan inş. sonucu güzel olur
sizlere tavsiyem agır iş hiç yapmayın çarşaf bile çırpmayın yürüyüş yapın minik adımlarla
nasılsın canım karşılaşamıyoruz ne zamandır
slm canım valla buralardayım ben diger kızlar yok bende aynı işte yok yok idrar yolu enfeksiyonu öldürecek maydonoz kaynatıp içiyim diyorum bu seferde olmaz olmaz birşey olursa sakıncası olur diye korkuyorum işte offff ama bugün başlıyacagım gögüslerim çok fena mantar azdı gidiyor makat kaşıntı deli ediyor yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
amin. her şeyin hayırlısı....
benim kafam çok rahat ama belki de iki senedir bu forumu okur olarak takip ediyorum. birçok başarı öyküsü de gördüm hayal kırıklığı da gördüm ve şunu anladım ki, her şey Allah'tan. olursa tabii ki benden mutlusu olmayacak ama olmazsa da kadere rıza göstermek lazım, her ne kadar kolay olmasa da...
görüşürüz yine hadi hayırlısı şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?