slm canım valla buralardayım ben diger kızlar yok bende aynı işte yok yok idrar yolu enfeksiyonu öldürecek maydonoz kaynatıp içiyim diyorum bu seferde olmaz olmaz birşey olursa sakıncası olur diye korkuyorum işte offff ama bugün başlıyacagım gögüslerim çok fena mantar azdı gidiyor makat kaşıntı deli ediyor yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı
işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....
canım geçmiş olsun iyiki yaptımışsın testleri benim dr yapılacak çok fazla bir şey olmadığını söylemişti kan pıhtılaşması çıktıktan sonra göbekten verilen bu iğneri kualnmam gertiğini söylenişti 9 ay boyunca
inşş sorunsuz bir şekilde atlarısın bu 9 ayı
peki sen hamile misin kullandın mi iğneleri? bir sorun çıktı mı?
medart,nasıl geçiyor canım günler,6yı devirmek üzereyiz hayırlısıyla,dışarı çıkmak istiyorum ben de eşim bırakmıyor,hasta muamelesi yapıyor,:))
ben iyi hissediyorum kendimi, Rabbim hayılrısını versin hepimize
herkese kolay gelsin ve geçmiş olsun:) albilda'yla akşam biraz muhabbet ettik o yüzden ona ayrıca yazıyorum..b
albilda, benim de cumartesi toplamam olacak hadi hayırlısı inşaallah bu ilk ve son olur. Dua edilecek zaman. doğru söylüyorsun olacağı varsa bir taneyle de olur sen canını sıkma. ben de kontrole gitmeye hazırlanıyodum şimdi :))
herkes hakkında her şeyin hayırlısı inşaallah.
evet ya 7 olduk eşim beş gün evdeydi banada izin vermiyordu. şimdi şehir dışında daha rahat davranıyorum yemeğimi yapıyorum sadece. ufak yürüyüşlerde yaptım dün..
dün çok gaz sancısı çektim ama bugün bende iyiyim..3 kişi aynı gündeyiz inşllah kucağımıza alırız bebişlerimizi...sağlıkla sıhhatlee..
işallah hayırlı haberleri beraber alırız:)
arkadaslar ara ara bazen yaziyorum burda bende ama benimle birlikte memoriale ayni zamanlarda gidecek olan varmi bilmiyorum iik folukul takibine 4 agustosta gidicem 2. tup bebek denemem ama sanki hic bisey bilmiyomusum ibi bi bosluktayim...stresli degilim ama endiseliim ne yapicam nasil olacak diye cunku rizeden gidiyorum istanbula eylule kadarda orada kalicam......[/QU
Alllah hayılrı neticeler almayı nasip etsin canım,yoğun bi yer orası,yine de rahat olmaya calış..
arkadaslar ara ara bazen yaziyorum burda bende ama benimle birlikte memoriale ayni zamanlarda gidecek olan varmi bilmiyorum iik folukul takibine 4 agustosta gidicem 2. tup bebek denemem ama sanki hic bisey bilmiyomusum ibi bi bosluktayim...stresli degilim ama endiseliim ne yapicam nasil olacak diye cunku rizeden gidiyorum istanbula eylule kadarda orada kalicam......[/QU
Alllah hayılrı neticeler almayı nasip etsin canım,yoğun bi yer orası,yine de rahat olmaya calış..
nasil yani iyi ilgilenmiyolarmi ben haziran da gitiim atasehit memoriale sakin gibiydi birde arkadasim orda hemsire
slm arkadaslar uzun suredir giremiyorum gerci evde yasak var ban internete girmeme yasagi esim tarafindanbenimde bugun 8. gunum insallah bebis tutunmustur ve evde okadar SIKILMISTIMKI anlatamam esim tarafinda hastaymis gibi tavranilmaktan am katlaniyoruz neyapalim bugun ilk kez disari ciktim cok iyi geldi biraz yurudum ve bugun biraz bel agrim oldu sunada sag tarafimda batmalar oluyor ara ara insallah tutunur burakmaz beni sizlerin nasil geciyor bazen sanki hic birsey yokmus gibi normal acaba bunlar normalmi
slm kızlar nasılsınız bugün?
biliyosunuz bir güğn aksilik bulmasa bir gün buluyo beni
bugün hiç bişey yok dr yok iğne yok kntrol yok temizlik yapayım dedim o sırada hadi bi size bakayım dedim ama şifremi kaybettim kk nün verdiği w li x li bi şifreydi yok yazdıgım kagıt bulamadım neyse yeni bi şifre alana kadar da göbegim çatladı.
şimdi gelelim sadete,kızlar dün dra gittim tekrar e2 yapıldı 1306 imiş progastan bakıldı oda iyimiş çatlama iğnem akşam 8:30 da vuruldu. allahıma şükür iğne olayı şimdilik bitti tam 15 güğn sürdü tabi.
yarın sabah 8:00 de yumoşlarım toplanacak.allahın izniyle.
bu sabah mutluolmak arkadaşımızla telde konuştum.dün transferi yapılmış 2 tane 1. kalite 5 . gün embriyosu transfer edilmiş.allah inşallah mutlu haberler almak nasip eder .allah hakkında hayılısını versin.allah emeklerini boşa çıkartmasın.hepinize slmı var.
slm kızlar nasılsınız bugün?
biliyosunuz bir güğn aksilik bulmasa bir gün buluyo beni
bugün hiç bişey yok dr yok iğne yok kntrol yok temizlik yapayım dedim o sırada hadi bi size bakayım dedim ama şifremi kaybettim kk nün verdiği w li x li bi şifreydi yok yazdıgım kagıt bulamadım neyse yeni bi şifre alana kadar da göbegim çatladı.
şimdi gelelim sadete,kızlar dün dra gittim tekrar e2 yapıldı 1306 imiş progastan bakıldı oda iyimiş çatlama iğnem akşam 8:30 da vuruldu. allahıma şükür iğne olayı şimdilik bitti tam 15 güğn sürdü tabi.
yarın sabah 8:00 de yumoşlarım toplanacak.allahın izniyle.
bu sabah mutluolmak arkadaşımızla telde konuştum.dün transferi yapılmış 2 tane 1. kalite 5 . gün embriyosu transfer edilmiş.allah inşallah mutlu haberler almak nasip eder .allah hakkında hayılısını versin.allah emeklerini boşa çıkartmasın.hepinize slmı var.
arkadasim transverini yaptirdigin gibi iyice dinlen hic kalkma yapabildigin tu nazlari yap olurmu......ben ilk denememde yapamadim gebelik oldu ama bir hafta sonra dustu.....
bol şanslar ece,
herşey istediğin gibi olsun, 13 gün sonra da hayırlı haberini alırız inşallah....
cnm benim ilk denemem hiç tutmadı zaten ama onun öncesinde kendiliğinden olan bir gebeliğim var ama ben öğrendiğimde 7 haftalıktı kalp atışını duyamayıp aldılar.bu defa çok yoruldum gerçekten çok zor geçti bugün biraz ttemizlik yaptım rahat lıyım diye ama yarından itibaren popomu kımıldatmıcam1
sagol cnm benim allhım cümlemize bu güzel duyguyu biran önce hayırlısıyla tattırsın inşlallah
arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı
işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?