nasil yani iyi ilgilenmiyolarmi ben haziran da gitiim atasehit memoriale sakin gibiydi birde arkadasim orda hemsire
arkadşının oması güzel,talep çok ya oraya o yüzden dedim canım,yoksa ordaki prof çok iyiymiş
slm kızlar nasılsınız bugün?
biliyosunuz bir güğn aksilik bulmasa bir gün buluyo beni
bugün hiç bişey yok dr yok iğne yok kntrol yok temizlik yapayım dedim o sırada hadi bi size bakayım dedim ama şifremi kaybettim kk nün verdiği w li x li bi şifreydi yok yazdıgım kagıt bulamadım neyse yeni bi şifre alana kadar da göbegim çatladı.
şimdi gelelim sadete,kızlar dün dra gittim tekrar e2 yapıldı 1306 imiş progastan bakıldı oda iyimiş çatlama iğnem akşam 8:30 da vuruldu. allahıma şükür iğne olayı şimdilik bitti tam 15 güğn sürdü tabi.
yarın sabah 8:00 de yumoşlarım toplanacak.allahın izniyle.
bu sabah mutluolmak arkadaşımızla telde konuştum.dün transferi yapılmış 2 tane 1. kalite 5 . gün embriyosu transfer edilmiş.allah inşallah mutlu haberler almak nasip eder .allah hakkında hayılısını versin.allah emeklerini boşa çıkartmasın.hepinize slmı var.
arkadşının oması güzel,talep çok ya oraya o yüzden dedim canım,yoksa ordaki prof çok iyiymiş
yanlis hatirlamiyosam senin tup bebek pozitifti degilmi....
hayirlisi olsun umarim tutar bunlar maddi manevi yorucu isler allah bizide bole siniyo iste....sen bu denemeyi nerde yaptiriyodun....
hayılısıyla yumoşların toplansın,kaliteli kaliteli embriyolar oluşşsun inş ececiğim, çok çektirdin yumoşlara ama hadi neyse:))
cnm bu 2. denemem 2 denememide bursa acıbadem hastanesinde yaptırdım
amin cnm inşalalh. bu arada sen kimden yanasın. onlar bana çektirirrken ii yadimi ama?
amin cnm inşalalh. bu arada sen kimden yanasın. onlar bana çektirirrken ii yadimi ama?
canım burda 16.gün test yapın deniliyor ama ben ctesi günü yani 14.günü test yapıcam inşallah.Kanamam çokaz ama devam ediyor.Ne akadar daha sürecek böyle bilmiyorum.Test yaptırmak için deli oluyorum aslında ama eşim izin vermiyor.Oda hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor sanırım ama inşallah ctesi güzel haberi veririm diye umuyorum benim umudum var güzel Allahım bu kez olsun lütfeeennnbence sen yarın test yaptır varsa eğer inşallah vardır kanda kesin belli olur. hem daha sonra da test yaptırsan yine testi tekrarlayıp katlanmasını bekleyeceksin. ben olsam yaptırırdım zaten yaptırdım da . hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. bugünkü doktora göre 1 hafta sonra kalp atışları duyulur dedi haftaya gideceğiz bakalım. hepimizin hakkkında hayırlısı olsun..
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah kucağın bundan sonra hiç boş kalmasın...ben bu listeye nasıl adımı ekleyeceğimi bilemedim arkadaşlar
azazil
sebepsiz infertilite
yaş 36
iğnelerimi yapıyorum cumartesi yumurta toplama yapılcak pazartesi salı gibi de transfer olacak
umut tüp bebekteyiz
ve ilk denememiz.
listeye nasıl ekleyeceğimi bilemediğjim için bir arkadaş eklerse seviniriml.
Ben iğneleri yaparken illaki adetim erken bitiyor mutlaka alınan doz ve ilaçların etkisi korkmana gerek yok canım normalde 8 gün olan adetim 5 güne falan düşüyor.Okadar hormon alıyoruz azıcık yan etki yapıcak tabi takma bu kadar...İnşalah tedavin hayırlı olsun bu arada çoklu transfer için sormuşsun canım bana 3 embriyo transfer edildi ama hiçbiri iyi kalite değil malesef ama tabi asıl sebep ben Türkiyede yaşamıyorum .Türkiyede tek embriyo ile sınırlı olduğu içinde yapmayı düşünmüyorum açıkcası...Hem para bizden çıkıyor ama sayıyı onlar belirliyor saçmalık işte...selaaammm herkeseeee
Bizim ilk denememiz.Bugün 3.iğne mi oldum yarın kontrol var.Yardımcı olursanız sevinirim.Merak ettiğim bazı şeyler var.reglimin 2. günü gonal f e başladık,reglim erken bitti normal mi?Acaba sizde kaçıncı gün toplama yapıldı?Transferden sonra kaç gün yattınız?Bişey dikkatimi çekti 2-3embriyo transferi çok var sanki bana tek embriyo verilicek dendi yasal olarak böyleymiş herşey yolunda giderse tabi?
Yardımlarınızı bekliyorum...
Canım hiç bilgim yok bu konuda ama sadece şunu diyebilirim Rabbim dokuz ayını sağlıkla tamamlamayı ve bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah..arkadaşlar canım çok sıkkın. genetik testlerin sonuçlarını doktoruma yollamışlar. malesef sonuç kötü bilen olabbilir diye yazıyorum.
b-fibrinojen.....heterozigot taşıyıcı
faktör V R2.....heterozigot taşıyıcı
faktör XIII......heterozigot taşıyıcı
mthfr C677T...heterozigot taşıyıcı
işte kötü çıkanlar bunlar. göbekten iğnelere başlamam gerektiğini söyledi hemşire günde 2 tane. en az 5. aya kadar devam edecekmiş. düşük ihtimaline karşı. dün ne güzel sevinmiştim ikiz olacak diyeama bugün yıkıldım . bu testin sonucunun iyi çıkacağına emindim aslında. neyse önceden tedbir almak ta iyi olsa gerek.. bu durumda olan varsa lütfen yazsın....
Öncelikle aramıza hoşgeldin.bende ilk denememde ohss oldum canım ve çektiğin acıyı biliyorum opu sırasında bendende çok miktarda sıvı toplamışlardı ama transfer gününe kadar yeniden birikmişti.2 hafta 5 aylık hamile kadın gibi gezmiştim ve bilmem verdiği acıdan bilmem stresten bebişlerim tutmamıştı bu ikinci denemem ve ilaçların dozu azaltıldı ve çok şükür bu sefer ohss olmadım.Şimdi gün sayıyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürürYeni üye olmakla birlikte forumdaki bu bölümün sıkı bir takipçisiyim kızlar.Her birinizin yaptığı yorumlar ve deneyim sonuçlarınızın aktarımını okumakla ben de bilgi sahibi oldum.Benim transferimin de bugün 5. günü dün ohss den dolayı sıvı aldırdım.opudan sonra ohss oluştu tüm değerlerim normal olmasına rağmen bu durum oluştu 21 adet folikül toplanmış ayrıca karın içim dar olduğundan yumurtalar fazla büyüyünce ve yumurtalıklar aşırı uyarılınca olmuş.tüp bebeğe yeni başlayacaklar ya da 2.3. denemesi olacak arkadaşlar lütfen ohss olayına çok dikkat edin hayati önem arzeden bir durum çünkü.düne kadar hayatım kabus gibiydi şişkinlik ,sürekli su içme (günde 4 lt),yatamama,oturamama ve en son da nefes alamama ile mide bulantısı...neyse ki dünkü operasyondan sonra sıvım boşaltıldı ve ben hayata sanki yeniden döndüm.
Düne kadar tek istediğim ve beklentim ağrılarımın ve şişliğimin geçmesi idi çok şükür bunu atlattım artık sabırla tahlil günümü bekliyoruz
ALLAH hepimizin beklentilerine cevap verir inş arkadaşlar da herkes bebişini sağ salim kucağına alır
yanlis hatirlamiyosam senin tup bebek pozitifti degilmi....
yok tatlım 25 temmuz test tarihim bekliyorum,ben ktü de yaptırdım
hala test günüm gelmemiş, olumlu olumsuz hiçbir şey olmamış gibi çarşambaya kadar devam edicem canım. ama o gün sonuç negatifse iş yerinde yıkılmam umarım. bu kez kendimi çok zor toplarım gibi geliyor. insan 1,2,3. denemede gerçekten daha rahat oluyor bilmediğin bir sürü şey oluyorsun hergün bişi öğreniyorsun ama deneme sayısı benim gibi arttıkça artık insan yoruluyor ve isyan etme noktasına geliyor.
inşallah senin bebişin sana süpriz yapıp hiç bu tedaviye bir daha gerek kalmadan sana gelir denizcim...
yok tatlım 25 temmuz test tarihim bekliyorum,ben ktü de yaptırdım
ktu de doktorun suleyman beymi.......bizim sekreter arkadas vardi erkek faktoru vardi onlarma simdi 2 aylik debe o oda ktu de yaptirdi....
ah nerdeeee ..ben kendimi o kadar alıştırdım ki 3. denemeye zaman geçsin diye bekliyorum..saolsun iş yerinde arkadaşlar çok anlayışlı..(hepsi erkek diye....:) 3 hafta yıllık iznimi alıp denicem diğerinde..hocam biler şok oldu arayıp negatif dediğimde..çarşamba gene bak dedi ama ben cumada baktım negatif diyemedim...tüm ilaçları kestim adet olmayı bekliyorummm şimdi..
umarım senin değerler katlar katlar gider de sen tecrübeli hamiş olarak anlatırsın..
tekrar görüşmek dileğiyle.....hoşçakal kendine ve sende olanlara çok iyi bakkkk
selam kızlar.8. gün beta 118 çıkmıştı.bugün 10. gündü ve sonuç 172 çıktı.yükselme tam iki kat değil.canım çok sıkıldı.aynı durumu yaşayan varmı diye araştırıyorum netten..
ktu de doktorun suleyman beymi.......bizim sekreter arkadas vardi erkek faktoru vardi onlarma simdi 2 aylik debe o oda ktu de yaptirdi....
takiplerimi mesut hoca yaptı,transferimi ve yumurta toplama işlemimi süleyman hoca yaptı, çok iyiler,ben bidaha asla özele gitmem,çok güzel ilgilendiler, her gün testlerimi tekrarladılar, eğer raporun varsa 1 milyara mal oluyor, adamların para derdi yok, benim çalışma sürem yetmediği için,raporum çıkmadı, adamlar çok üzüldü şaşırdım açıkcası..
canım ya tedirgin olma kan pıhtılaşması için degilmi bu igneler düşügü engellemesi için korkma bende kullandım iyiki başta test yaptırmışşsın tedirgin sakın olmmaaaaaaaa
merhaba kızlar, bu sitede çok yazmadım ama yazdıklarım kadarıyla beni hatırlayanlar için benim tahlil günüm bugündü, dün akşam yani transferimin 13. günü tahlil yaptırdım ve sonuç malesef negatif..Bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi ve tek embriyoydu, ve bu yüzden şansımın az olduğunu biliyordum burda da sizlerle paylaşmıştım hiç umudum yok diye ve kendi kendimi doğruladım...Evet kızlar benim maceram burada sona erdi belki bi 3 ay sonra tekrar denerim 2.yi, dün gerçekten çok kötü birgündü sonucu bile bile bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim, dün iş çıkışı sonucu aldım ve eve nasıl gittim bilemedim. Kapımı açtım ve kendimi eve zor attım, hıçkırarak ağladım, bugün işteyim biraz unuttum gibi ama çok acıymış gerçekten napalım hayırlısı böyleymiş... Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inşallah sizler benim gibi üzülmez sevinirsiniz, pozitif olanlarında hepsini tebrik ediyorum...Hoşçakalın..
merhaba kızlar, bu sitede çok yazmadım ama yazdıklarım kadarıyla beni hatırlayanlar için benim tahlil günüm bugündü, dün akşam yani transferimin 13. günü tahlil yaptırdım ve sonuç malesef negatif..Bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi ve tek embriyoydu, ve bu yüzden şansımın az olduğunu biliyordum burda da sizlerle paylaşmıştım hiç umudum yok diye ve kendi kendimi doğruladım...Evet kızlar benim maceram burada sona erdi belki bi 3 ay sonra tekrar denerim 2.yi, dün gerçekten çok kötü birgündü sonucu bile bile bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim, dün iş çıkışı sonucu aldım ve eve nasıl gittim bilemedim. Kapımı açtım ve kendimi eve zor attım, hıçkırarak ağladım, bugün işteyim biraz unuttum gibi ama çok acıymış gerçekten napalım hayırlısı böyleymiş... Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inşallah sizler benim gibi üzülmez sevinirsiniz, pozitif olanlarında hepsini tebrik ediyorum...Hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?