2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çok üzüldüm, bizi ancak bunları yaşaynlar anlar, Allah hep güldürsün inş.inş 2. gerek kalmadan hamile kalırsın..

merhaba arkadaşlar,
uzun zamandır girmiyordum. 2 temmuzda negatif sonuçtan sonra pek giremedim siteye... doktor negatif sonuçtan sonra adetin bittikten sonra gel bakalım ne yaptık ne ettik demişti. bugün gittim. kötü bir görüşme oldu. doktorun yarım yamalak açıklamaları, sonra 12:30'daki randevumuza 14:30'da girmemiz... valla devlette bile randevu sistemi süper işliyor, hemen sıran geldiği gibi alıyorlar seni. şimdi neye göre alıyorlar da bizden sonra gelen onca insan bizden önce giriyor? hatta randevusu sonra olanlar... eşim de yanımdaydı, eşim böyle şeylere hiç gelemez. bir de orada bizden başka biri de patlayınca azıcık biz de lafa karıştık, oradaki görevlilere, yani madem öyle neden 12:30 a randevu veriyorlar? 3 e 4 e versinler? bu moralle doktorun yanına girince tabi ne soracağımı falan her şeyi unuttum. eşim randevu konusunu söyleyince tabi doktor yuvarlak cevaplar verip geçiştirdi.
tedavime gelince o da havada kaldı. doktor sol yumurtalığımda çok güzel bir yumurta olduğunu söyledi. (neye yarar) ama sağda bir sıvı var dedi. iltihap mı yoksa başka bir şey mi pek anlayamadı. daha önce kullandığım yüksek dozlu ilaçlar yapabiliyormuş. neyse önümüzdeki aya temizlendikten sonra gel tekrar kontrol edelim dedi. bir de ilaçlar yazdı iltihap ya da öyle sanılan şey için. ben bir daha ne zaman deneyebileceğimizi sordum. "bu tatil içinde denemeyi düşünüyorduk. müdürüm çok anlayışlı olmadığı için, çalışma dönemine denk gelmesini istemiyorum" dedim. tuttu benim tedavim için hemen ilaçları yazdı. oysa ki ben "eğer mümkünse" demiştim. sonuçta doktor o, şüpheli bir durum varsa bu bir kaç ay erteleyelim diyebilir. neyse beni 21. günden ilaçlara başlatıyor. herhalde uzun protokol mü neyse o olacak. yani neden böyle oldu anlamadım adetimin 2. günü bak, olmazsa hiç başlamayayım. bir de dedi ki zaten herhangi bir sorunla karşılaşırsam durdururum, e o zaman neden şimdi başlıyrum. inanın bunları doktora da sordum, allaaaah bir konuşmaya başlıyor, hiç bir şey anlaşılmıyor. yani bana direk sonucu söylesene... zaten eşimin suratı 10 karış, ortam gergin. inanılmaz canım sıkkın... he bir de doktor 3 dondurulmuşunuz var dedi. ben 4 biliyordum çünkü imzaladığımız dondurulma kağıdında 4 tane yazılı, bir kağıt daha var, transfer işlemleri sürecinde neler yapıldığına dair onda da 3 yazıyor. bu nasıl iş anlamadım. anlayacağınız doktoruma, hastaneye olan güvenimi tamamen yitirdim. bu nasıl iş anlamadım valla...

canım nerede yaptırıyorsun tüp bebeği çok merak ettim? böyle aceleye getirmemeleri gerek...

canım sen ne jeli nicin kullanıyorsun bana öyle birşey vermedi doktor.kasık ağrıların,acıkman çok iyi haberler bebişimiz geliyor demek...:) inşallah hamilesindir.test gününe gelince biraz daha bekle derim. bende dayanamam ama tutacağım kendimi erken çıkmazsa üzülürüm sonra..

jel transferden sonra günlük bir tane vajinal bebegin tutunması için canım genellikle verilir bu

jel crione diye bişey, vajinal yoolla alınıyor,progestan sanırım,aşılamada haplarını kullanmıştım, inş hamileyizdir hep beraber, iştah açılmasını estrojen diye bir hap alıyorum sanırım o yapıyor, inş Rabbim hepimize verir,birbirimizi burda çok iyi anlıyoruz, çünkü süreç zor ve yıpratıcı,çevredeki insanlar ise çok anlayışsız, insanlar istanbullardan sırf neden bebeğiniz yok diye sormak için arıyor, biraz düşünce olsa böyle yaparlar mı?sanki biz de akıl yok,i

şahin beye gidiyosun sanırım ecenin ve benim de dr ecede bende aynı sorunları yaşadık randevu sistemi sıfır her gelene aynı saati veriyolar sanırım dr bunu bizde söylediğimizde yuvarlak klasik cvp verdi herzaman ama anlamadığım bir konuda giren çıkmak bilmiyo normal hamile bir kadın muayeneye giriyo 1 saat napıyolar içeride anlamıyorum bize hiç o kadar uzun baktığını hatırlamıyorum birazda o içerde kalanlar yüzünden saatler aksıyo malesef canım

kızlar bu size verilen jelden dr bana vermedi ben progestan adında bir fitil kullanıyorum hatta bu jeli ben hemşireye sordum ama o bize önermedi fitil daha etkili dedi anlamıyorum bu doktorları hepsi farklı şeyler söylüyo

canım senin kaçıncı denemendi? bilgin var mı ben şimdi uzun protokol tedaviye mi başladım? ya iltihap şüphesi varsa neden beni başlatıyor, tam emin olmadan? ya garip olan doktora ne sorduysam cevabını uzun uzun anlattıo ama ben hiçbir şey anlamıyorum. çok garip bir durum söz konusu hiçbir şey içime sinmedi.

iyi akşamlar arkadaşlar herkese nasılsınız bakalım
benim bugün opu işlemim vardı 21 yumurta toplandı yarında embriyolar için arayacaklarmış nasip olursa inşallah cuma günü transfer olur sanırım inşallahh sonunda pozitif sonuç görmeyi nasip eder allahım emek veren herkese

listeye yazabilirsiniz

neme cim maleseff ki bazı hastane ve dr lar işleri bitene kadar iyi davranışlar sergiliyo parayı alana kadar senden iyisi yok diyolar allah bizim gibi olan hastalara yrdım etsin inşallahh ne yazıkki onların eline mahkum oluyoruz yinede canını sıkma ve stres yapma bu konuda inşallahh sıvı da önemli bişey değildir yok olur kendiliğinden rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallahh

nemecim cnm hoşgeldin. aynı sorunlar yaşıyoruz bu şahin beyle adam ok işini yapıyo yoğunda ama anlamış değilim bende ne yaptıgını. bu tedavimde çektiğim cabası çok ugraştırdı beni aklıma geldikçe sinir oluyorum yarın saat 8:00 de yumurta toplama işlemim var. allah yardımcımız olsun cnm

canım, gerçekten çok zor bir süreç. ama zaman geçince tekrar o gücü kendinde buluyor insan. zamanla daha iyi hissedeceksin canım. bebişin seni en kısa zamanda gelsin inşallah....

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Hayatgunesim:12 okunacak

Barbiem:10 okundu

fatmaözkan :20 okunacak

Barbiem: 10 okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okundu

Lovely05: 5 okundu

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

Aleyna84:1 okunacak

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 6 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:4 okundu

sevgicaglayan:3 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 10 okundu

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:9 okundu 1 okunacak

neme:59 okundu

Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

canımm seni en yakın yaşamış biri olarak çok anlıyorummm...cuma günü ben aynısıydım cmtesi, pazar allahtan hastanede tutabiliyorum kendimi yoğunluktan...hocam bile dedi hafta sonu iyi geçmemiş diye..amaaaaaaa bugün süperim yaaaa..anlamıyorum progesteronu kestimya 3 gümdür ondandır...hayat devam ediyor..kocalarımız yanımızda(sperm kaynakları)))) eeee denemeye devammmm.....
ne demiş nasrettin hoca YA TUTARSA......dünyalar benim olurrrrr
allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah..amin

Kızlar merhabalar herkese, benim 5.gün bitti. Çok fena kasık ağrım var. Doktorumu aradım ama hala donen olmadı. Aranızda bilgisi olan var mı neden oluyor bu sızı, ağrı karışımı durum. Kasıklarına iğneler batıyor resmen.

merhaba neme,
canım seni çok iyi anlıyorum canım. ben de son 2 işlemimde aynı sıkıntıları yaşadım. doktoruma hiç güvenim yokken başladım işlemlere. bir önceki tüp bebbek denemem negatif olunca yeni bir doktor arayışına giriştim. ama donmuş embriyolarımız orda diye döndük dolaştık geri döndük.halbuki donmuşlar başka kliniklere transfer edilebiliyormuş. şimdiki düşüncem keşke daha iyi bir merkeze transfer etseydik ve çözme işlemini ondan sonra yapsaydık. zaten zor olan süreç iyice karmaşıklaşacak diye kolaya kaçtık. sonuç: transfer günümde bir gittim doktor yok. başka bir doktor yaptı transferimi.
sana iltihap var deyip hemen işleme başlaması da garip. başka bir kliniğe gidip muayene olmadan, 2. bir görüş almadan kesinlikle işlem yaptırma canım. hazır donmuş embriyoların ziyan olmasın. bursadasın sanırım. eğer fırsatın varsa istanbulda yücel karaman a bir muayene ol canım.çok başarılı bir doktor. benim bir arkadaşım ameliyat oldu yeni.bir daha tüp denemesi yapmak zorunda kalırsam direkt ona gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…