çok yormuşsunuz kendinizi yazık ne yazdığınızıda adım gibi biliorum yormayın artık kendinizi. ben okumaya gerek duymadım buradaki çok arkadaşda mutlak gerçeği bilip size prim verip okumaya gerek duymaz. dahasıda yerinizi bulamamışsınız galiba bura sizin yeriniz değil ayrıca çok isabet olmuş özel msjınızın olmaması. veeee size bu kadar emekte yeter
canlarım benden 50 okudum yazınız bakalım
sevgili ceren siz soru sordunuz bende cevapladım.bunları konuşmanın ne yeri nede zamanı inanın burası değil.Konumuz müslümanlık türklük falanda değil.Lütfen bu konular için burayı meşkul etmeyelm olur mu arkadaşım.
dua okumak tamamen bizim tercihimiz dilersek 1.000 değil 1.000.000.000 kez okuruz bunu kimse sorgulayamaz .Okumak isteyen okuyor destek oluyor dilerimki bu okuduğumuz dualar Allahımın katında makbul sayılır kabul olur.
lütfen sende bunun için dua et olur mu.
canım cevap bile verme bizim topğiğmizde negatif inasanlara yer yok en azından ben böyle düşünüyorum bende bir 50 okuycam dear motherın dikkatine
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:100-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
yabangulu18:200-okundu
nisan:50-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:
castamo:50-okunuyor:44:
Allah razı olsun RABBİM dileğimizi kabul etsin inş.
Kızlar merhaba nasılsınız? Bu iğneler beni uyutmuyor sonrada geç saate kadar yatırıyor sersem gbyim çok baş ağrısı yaptı, bide kasıklarım inanılmaz ağrıyor içten içe, hep böyle mi tepkiler veriyor yoksa bünyeden bünyeye mi değişiyor, inanılmaz halsizim, zaten kiloluydum göbeğim daha da şişti gb hissediyorum 3 kez vuruldum daha iğneyi bu kdr çabuk mu başlar bu etkilerine.. Nolurrr yardım edin bana...
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
hoşgeldin canım.aramıza almak da ne demek başımızın üstünde yerin var.tabloya ekliyorum birazdan.tedavin hayırlı olsun canım.duayı okumak istediğin kadar alabilirsin cnm .okuyunca okudum diye yazdır olur mu.merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben haziran sonunda 2. tüp bebek denememi yapacağım inşallah.Haftaya lucrine başlayacağım.Bizim sorun erkek infertilitesi ve ben de pıhtılaşma sorunu var. Konya Selçuklu hast. olacak nasip olursa. Ben de dua alabilirim. Gündüz çalışıyorum ama akşamları okurum.
perşembe günü alacak cnm.ewest tahlil sonucunu ne zaman alacaksın meraktan çatlayacağım sanırım
aminnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş.Merhaba Millet..
Dearmothercım listede ufak bi değişiklik yapalım..Benim kontrolüm yarın..Şİmdi yarın girmicem çatlıcanıs meraktanAntalya yollarında olurum.Merkezden de aradılar..Saat 3 teydi randevu 12 ye aldılar...Sabah erkenden düşerim artıkın yola....Allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...İlk muayeneye gidişim de bir perşembe günüydü.Yarın da perşembe...Allah ım belki bir hayırlı perşembe de kollarıma verir....
Merhaba Millet..
Dearmothercım listede ufak bi değişiklik yapalım..Benim kontrolüm yarın..Şİmdi yarın girmicem çatlıcanıs meraktanAntalya yollarında olurum.Merkezden de aradılar..Saat 3 teydi randevu 12 ye aldılar...Sabah erkenden düşerim artıkın yola....Allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...İlk muayeneye gidişim de bir perşembe günüydü.Yarın da perşembe...Allah ım belki bir hayırlı perşembe de kollarıma verir....
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben haziran sonunda 2. tüp bebek denememi yapacağım inşallah.Haftaya lucrine başlayacağım.Bizim sorun erkek infertilitesi ve ben de pıhtılaşma sorunu var. Konya Selçuklu hast. olacak nasip olursa. Ben de dua alabilirim. Gündüz çalışıyorum ama akşamları okurum.
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben haziran sonunda 2. tüp bebek denememi yapacağım inşallah.Haftaya lucrine başlayacağım.Bizim sorun erkek infertilitesi ve ben de pıhtılaşma sorunu var. Konya Selçuklu hast. olacak nasip olursa. Ben de dua alabilirim. Gündüz çalışıyorum ama akşamları okurum.
günaydın anne adylarım kimsecikler yok nerdesiniz bakemmmmm
iyi düşünelim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?