Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Hayatgunesim:12 okunacak
Barbiem:10 okundu
fatmaözkan :20 okunacak
Barbiem: 10 okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Miray15: 10 okundu
Lovely05: 5 okundu
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
Aleyna84:1 okunacak
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:3 okundu
Medart: 6 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okundu
guzelsoy1979:4 okundu
sevgicaglayan:3 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 15 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10 okundu
Ece22: 10 okundu
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:9 okundu 1 okunacak
neme:59 okundu
Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
jel crione diye bişey, vajinal yoolla alınıyor,progestan sanırım,aşılamada haplarını kullanmıştım, inş hamileyizdir hep beraber, iştah açılmasını estrojen diye bir hap alıyorum sanırım o yapıyor, inş Rabbim hepimize verir,birbirimizi burda çok iyi anlıyoruz, çünkü süreç zor ve yıpratıcı,çevredeki insanlar ise çok anlayışsız, insanlar istanbullardan sırf neden bebeğiniz yok diye sormak için arıyor, biraz düşünce olsa böyle yaparlar mı?sanki biz de akıl yok,i
selam kızlar.8. gün beta 118 çıkmıştı.bugün 10. gündü ve sonuç 172 çıktı.yükselme tam iki kat değil.canım çok sıkıldı.aynı durumu yaşayan varmı diye araştırıyorum netten..
canım senin kaçıncı denemendi? bilgin var mı ben şimdi uzun protokol tedaviye mi başladım? ya iltihap şüphesi varsa neden beni başlatıyor, tam emin olmadan? ya garip olan doktora ne sorduysam cevabını uzun uzun anlattıo ama ben hiçbir şey anlamıyorum. çok garip bir durum söz konusu hiçbir şey içime sinmedi.
nemecim cnm hoşgeldin. aynı sorunlar yaşıyoruz bu şahin beyle adam ok işini yapıyo yoğunda ama anlamış değilim bende ne yaptıgını. bu tedavimde çektiğim cabası çok ugraştırdı beni aklıma geldikçe sinir oluyorum yarın saat 8:00 de yumurta toplama işlemim var. allah yardımcımız olsun cnm
ilk denemem cnm 2 gün sonra sonuç alıcam hayırlısıyla şahin bey sorduğun her sorunun cvp veriyo ama tıp dilinde konuştuğu için biz anlamıyoruz bide anladınızmı der gibi yüzüne bakar o an insan kendini aptal gibi hissediyo acaba bende mi bi problem var diyosun bu sorunları bizlerde yaşıyoruz ama napalım başladık birkere
ilk denemem cnm 2 gün sonra sonuç alıcam hayırlısıyla şahin bey sorduğun her sorunun cvp veriyo ama tıp dilinde konuştuğu için biz anlamıyoruz bide anladınızmı der gibi yüzüne bakar o an insan kendini aptal gibi hissediyo acaba bende mi bi problem var diyosun bu sorunları bizlerde yaşıyoruz ama napalım başladık birkere
Kızlar az önce kanda gebelik teti sonucumu öğrendim.Bugün 10.gün ve sonuç 14 çıktı nasıl sizce ben hamilemiyim????
teşekkür ederim arkadaşım.doktorum 48 saatte olması gereken artış az,dedi.2 şey olabilir dedi.1-her kadında mota mot artış olmayabilirmiş.1200den küçük hcg degerlerinde 2ye katlanma süresi 48-72 saat arası imiş.bundan olabilir ki normal,dedi.merhaba secret,
canım 48 saatte %60 artış normalmiş canım. sıkma canını. 2 test arasında 48 saat fark mı var yoksa daha mı az? o da fark eder.
benim sonucum 13.5 çıktı yine de moralimi bozmuyorum. önemli olan artarak gitmesi..
herşey gönlünce olsun inş....
Bana cevap yazacak bir Allahın kulu yokmu ?????((
Allahım sanada sağlıklı gebelikler nasip etsin arkadaşım inşallah değerinde yüksek çıkar da ben gibi kara kara düşünmezsin...canım bu konuda hiç bilgim yok. 1. denememde 0.1 çıktı. daha o aşamalara gelemedim
İnşallah arkadaşım umarım artar ve dış gebelik falan olmaz çok korkuyorumbarbiem 5 ve üzeri hamile demek bence hailesin ve zaten erken yapılmış bence iki gün sonra tekrarla inşallah katlanarak artar
takiplerimi mesut hoca yaptı,transferimi ve yumurta toplama işlemimi süleyman hoca yaptı, çok iyiler,ben bidaha asla özele gitmem,çok güzel ilgilendiler, her gün testlerimi tekrarladılar, eğer raporun varsa 1 milyara mal oluyor, adamların para derdi yok, benim çalışma sürem yetmediği için,raporum çıkmadı, adamlar çok üzüldü şaşırdım açıkcası..
canim ben suleyman beyin esiyle calisiyorum gerci su an seda hanim dogum izninde ama dedigin gibi cok ilgileniyolarmis......ama ben hos olmayan ufak bi sey yasadim suleyman beyle oldu gecti iste......
sanırım bana bu jel yerine progestan fitil verdi günde 3 defa kullanıyordum mantar başlayınca kes dedi doktor onun progynex iğneden günde iki taneye çıkar dedi baya rahatladım sayılır mantar mahvetti beni..evet seni çok iyi anlıyorum bizde 7 senelik evliyiz düşünmedik ilkin mesleğimi elime alayım diy sınav atanma şu bu derken baya geçiktirdik 3 senedir düşünüyoruz işte aşılama olmadı sonra işte buralara kadar geldik.üstelik sebepsiz deniliyor. insanların ağzı durmuyor neden olmuyor, sorun kimde, tedavi olun, halen yok mu çocuğunuz ,tembeller sizi vssss..iki senedir sırf bu sorulardan kaçmak için ve üzülmemek için memlekete gitmiyorum . ailemi yağenlerimi çok özledim göremiyorum.birde uzaklar şöyle bir kaçamak yapıp kimseye görünmeden gitmek isterdim ama küçük yer malatyalıyım istanbulda oturuyorum .neyse özür çok uzattım sende üzme kendini ne yapalım kaderde varsa çekiliyor.. inşşallah olurda bebişlerimiz o insanların çenesini kapatırız allah çok büyük ve cömert..:))
canım inşallah tutmuştur... allah bu mutluluğu sana yaşatsın inşallah... bana çoook uzak geliyor. bakıyorum etrafıma "hamile kalanlar nasıl kalmış?" diye merak ediyorum. sanki o insanlar uzaylıymış gibi geliyor bana... neyse allah hepimize nasip etsin diliyorum.
canim ben suleyman beyin esiyle calisiyorum gerci su an seda hanim dogum izninde ama dedigin gibi cok ilgileniyolarmis......ama ben hos olmayan ufak bi sey yasadim suleyman beyle oldu gecti iste......
evet eşinin rizede olduğunu söylediler, vayy o yüzden mi yüzü gülüyordu, benim 10 yumurta iyi kalitede olunca ,espiri yaptı, 10 nunu da doğurcan mı diye:)oluyor işte ya,genelde iyi bir ekip,
evet eşinin rizede olduğunu söylediler, vayy o yüzden mi yüzü gülüyordu, benim 10 yumurta iyi kalitede olunca ,espiri yaptı, 10 nunu da doğurcan mı diye:)oluyor işte ya,genelde iyi bir ekip,
valla ama sagi solu belli olmayan biri iste.....ben genetik test yaptirmak istedim oda ne icin istiyosun dedi bende tup icin dedim o zaman raporunuda cikartalim dedi ben burda degil istanbulda yapilacak dedim ....ayni tedavi burdada oluyo senin testinide yaptirmiyorum sevkinide dedi tersledi beni bende ayak ustu sikintilarimi anlattim durumum daha kotu falan diye oda burdaki hastalin hepsinin sikintilari var dedi.ama bu benim 2.denemem dedim sonra git yaptir testini dedi cikardi beni odadan dondumku arkami hemsire arkadaslara beni anlatip guuyodu bende aglaya aglaya bahceye ciktim iste bole.....
Bana cevap yazacak bir Allahın kulu yokmu ?????((
barbiem,
biliyosun benimde 10. gün 7 kusur, 12.gün 13.5 çıktı değerim.
önemli olan katlanarak gitmesiymiş nerdeyse tüm forumları okudum. doktor da pek ümitlenmeyin dedi bana.
senin asıl 12. gün değerin kaç çıkacağı ve katlanıp katlanmayacağı canım.
inşallah allah yüzümüzü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?