2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bana 2 tane ekleyebilirsin cnm cım daha önce söyledim ama eklememeişsin

sanırım bana bu jel yerine progestan fitil verdi günde 3 defa kullanıyordum mantar başlayınca kes dedi doktor onun progynex iğneden günde iki taneye çıkar dedi baya rahatladım sayılır mantar mahvetti beni..evet seni çok iyi anlıyorum bizde 7 senelik evliyiz düşünmedik ilkin mesleğimi elime alayım diy sınav atanma şu bu derken baya geçiktirdik 3 senedir düşünüyoruz işte aşılama olmadı sonra işte buralara kadar geldik.üstelik sebepsiz deniliyor. insanların ağzı durmuyor neden olmuyor, sorun kimde, tedavi olun, halen yok mu çocuğunuz ,tembeller sizi vssss..iki senedir sırf bu sorulardan kaçmak için ve üzülmemek için memlekete gitmiyorum . ailemi yağenlerimi çok özledim göremiyorum.birde uzaklar şöyle bir kaçamak yapıp kimseye görünmeden gitmek isterdim ama küçük yer malatyalıyım istanbulda oturuyorum .neyse özür çok uzattım sende üzme kendini ne yapalım kaderde varsa çekiliyor.. inşşallah olurda bebişlerimiz o insanların çenesini kapatırız allah çok büyük ve cömert..:))

merhaba secret,
canım 48 saatte %60 artış normalmiş canım. sıkma canını. 2 test arasında 48 saat fark mı var yoksa daha mı az? o da fark eder.
benim sonucum 13.5 çıktı yine de moralimi bozmuyorum. önemli olan artarak gitmesi..
herşey gönlünce olsun inş....

ilk denemem cnm 2 gün sonra sonuç alıcam hayırlısıyla şahin bey sorduğun her sorunun cvp veriyo ama tıp dilinde konuştuğu için biz anlamıyoruz bide anladınızmı der gibi yüzüne bakar o an insan kendini aptal gibi hissediyo acaba bende mi bi problem var diyosun bu sorunları bizlerde yaşıyoruz ama napalım başladık birkere

canım çok yaklaşmışsın, umuyorum hayırlısı olur, allah gönlünün istediğini hakkında hayırlı eder inşallah ve nasip olur. bende de bir isteksizlik, sanki sırf olması gerekiyormuş gibi... tabii ki bebeğimi istiyorum, ama bu sefer sanki sağlam bir şekilde başlamadı. bir de çalışmak çok kötü. çalışırken bu işi yaptırmak istemiyorum ille tatilde istiyorum, çalışmasaydım en az iki ay ara verirdim. gerçi bu da olacak mı daha belli değil. anlamadığım şimdi eğer bu iltihapsa ve sorun teşkil edecekse neden ben bu ilaçlara önceden başlıyorum, adetimin 2. günü baksın sorun varsa yapmasın. 2. gün bakacakmış sorun varsa durduracakmış o zaman boşuna mı kullanacağım ben bu iğneleri. kafam çok karışıkkkkk.... bir de doktor diyor ki kafanız karıştı mı karıştı tabi yaa ama "karıştı" demeye korkuyorum. çünkü o kadar anlatıyor ve hala net bir şey yok buna rağmen "anlamadım "deyince aptal gibi görüneceğim. sonradan düşünmdüm de dondurmak mantıksız galiba. neyse belki de bebecikler dona dona bekliyor doğmak için. bu arada dondurulmuşlardan 2 tane verecekmiş. yasalarda bununla ilgili bir kısıtlama yokmuş. bak yine kafama takıldı bana verilen bir kağıtta 3 bir kağıtta 4 dondurulan embriyo görünüyor. bu nasıl ciddiyet anlamadım. onu da bugün doktor 3 deyince fark ettim. neyse yaa... hayırlısı... hep allah isterse olur diyorum ama sonra da sorgulayıp duruyorum. neyse HAYIRLISI....

canım gerçekten benim yaşadıklarımı güzel ifade etmişsin. soruyorsun sonra anlamadım demeye kokuyorsun aptal görünme korkusuyla. bir dahaki ankette her şeyi açık açık yazacağım.

canım inşallah tutmuştur... allah bu mutluluğu sana yaşatsın inşallah... bana çoook uzak geliyor. bakıyorum etrafıma "hamile kalanlar nasıl kalmış?" diye merak ediyorum. sanki o insanlar uzaylıymış gibi geliyor bana... neyse allah hepimize nasip etsin diliyorum.

teşekkür ederim arkadaşım.doktorum 48 saatte olması gereken artış az,dedi.2 şey olabilir dedi.1-her kadında mota mot artış olmayabilirmiş.1200den küçük hcg degerlerinde 2ye katlanma süresi 48-72 saat arası imiş.bundan olabilir ki normal,dedi.
2-hcg artışın yetersiz olunca kese oluşacak artışı yakalayamayabiliriz dedi.bu da erken düşüğe yol acabilir,dedi.
kaygılandım,ama şimdi daha iyiyim canım.hayırlısıı bakalım.perşembe tekrar bakılacak.

barbiem 5 ve üzeri hamile demek bence hailesin ve zaten erken yapılmış bence iki gün sonra tekrarla inşallah katlanarak artar

canım bu konuda hiç bilgim yok. 1. denememde 0.1 çıktı. daha o aşamalara gelemedim
Allahım sanada sağlıklı gebelikler nasip etsin arkadaşım inşallah değerinde yüksek çıkar da ben gibi kara kara düşünmezsin...

barbiem 5 ve üzeri hamile demek bence hailesin ve zaten erken yapılmış bence iki gün sonra tekrarla inşallah katlanarak artar
İnşallah arkadaşım umarım artar ve dış gebelik falan olmaz çok korkuyorum

o mu yapmış acaba mantar sen de canım, benim bir hapim var bir de jel işte başka bişey yok, valla ben memleketin tam göbeğinde oruruyorum hiç bir yere kaçamıyorum, hiç kimse olmasa yolda görenler mutlaka soranlar o kadar çok ki, neden neden, biz bu kadar sormadık kendimize neden neden diye, ben de sipariş verdik te yolda diye geçiştiriyorum ,napim,çekemiyorum insanları, çocuğu veren Allah, bu peygamber imtihanı, RAbbim neylerse güzel eyler, akıl verenlerden zati kına geldi, onları boşver he he de geç, dinlemiyorum bile, bakalım inş hepimiz hamileyizdri, ben 3 yıllık evliyim ,ilk günden beri anlamıştım bişeylerin ters gittiğini,6. ayında sorunumuz olduğunu anladım ama nafile bizim cabalarımız değilmiş önemli olan, önemli olan Rabbimin ne yazdığı,,üzmeyelim kendimizi canım benim iyi bak kendine

Rabbim bebek özlemi çeken herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah hergün dualar ediyorum gün yaklaştıkçada korkularım artıyo sol kasığımda bişiy var ifade edemiyorum transfer yapıldığı günden itibaren benimle ağrı gibide değil batma gibi birşey belkibaşka bişiydir ama ben kendimi inşallah bebektir diye avutuyorum test yaptırmayada çok korkuyorum bilmiyorum ne yapacağımı hakkımızda hayırlısı inşallah

Bana cevap yazacak bir Allahın kulu yokmu ????? ((

barbiem,
biliyosun benimde 10. gün 7 kusur, 12.gün 13.5 çıktı değerim.
önemli olan katlanarak gitmesiymiş nerdeyse tüm forumları okudum. doktor da pek ümitlenmeyin dedi bana.
senin asıl 12. gün değerin kaç çıkacağı ve katlanıp katlanmayacağı canım.
inşallah allah yüzümüzü güldürür.

Amin canim benim umarim bu değer katlanarak gider.Seninde değerin katlanmış çok şükür.Rabbim bebişlerimizi sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin Amin.Sen tekrar ne zaman test yapicaksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…