2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm bayanlar,

bugün benim 7. günüm ve bugün goguslerim sis ve agriyor , ve cogunlukla sol tarafim agriyor, sizce bu iyibir belirtimi ? bilen varmi yardim lütfen

slm bayanlar,

bugün benim 7. günüm ve bugün goguslerim sis ve agriyor , ve cogunlukla sol tarafim agriyor, sizce bu iyibir belirtimi ? bilen varmi yardim lütfen

belirtilere takılma canım kişiden kişiye değişir inşş hamişsindir

canım 1 tane ekler misin?

kızlar bişey sorucam.predictor marka idrarda gebelik testleri var ya onların diğerlerinden ne farkı var fiyatından başka :)) biri 2 lira,o 15 tl neden boyle???

ya bir sorum var.

biraz kafam karışık.

benim normalde cumartesi yumurtalarım toplancaktı ama bugünkü kontrolde çaplarının 14 mm. olduğunu söylediler. en az 17 mm. olması gerekiyormuş.

bu durumda iğnelerimi artırdılar ve de perşembe tekrar kontrol

yumurta toplama zamanım da ertelendi yani cumartesi değil, pazar olabilirmiş.

o zamana kadar büyürler mi ki? neden az büyümüşler sayı olarak fena değil gene 5-6 tane var ama çapları küçük...

yani ne bileyim büyümezlerse ben adet falan görür müyüm, çok korkuyorum yumurtalar toplanmadan adet madet olacam ve de yumurtalar boşa gitcek gibi o kadar tedavi iğneler boşa gitcek gibi geliyo

bilmiyorum çok mu cahillim hiç bilmiyorum her şeyi de soramıyorum bazen doktora utanıyorum yani ya gülerse arkamdan dalga malga geçerse diye:)

fikri olan var mı benim durumum hakkında acaba?

günaydın arkadaşım bazı kişilerde yumurtalar geç cevap veriri bunun içinde ilaç dozu arttırmak lazım bu konuda tedirgin olma adetine gelince merak etme sen dr lar herşeyi düşünmüştür adetin ne zamandı 14 mm ben kendime göre söyleyim mesela benim günde 1mm büyüyordu bazen 2 hemde düşük dozla hayırlısı bakalım

barbiem hayat güneşi inş. degerleriniz katlanır inş. geç döllenme dir de ondan böyledir hakkınızda ne hayırlısı ise onu versin yaradan

benimde dün tahlil günümdü ,7 temmuz da transfer edilmişti ,ki biz zor şartlarda para toparlayıp başlamıştık son iki gün çok heyecanlandım ,hiç tahmin etmedigim şekilde heyecanlıydım ,bizde ilk kez denedik ,11 yumurtadan 4 ü döllendi ve 1 embriyo oluştu ,8 hücreli ve iyi kalite olduğu söylenmişti ama ben senin tam tersine çok kendimi kaptırdım ve çok inanmıştım ,yani negatif sonucu hiç aklıma getirmek istemiyordum tüm ailem ve eşimle birlikte çok büyük bir yıkım oldu,birbirirmizi sanırım daha iyi anlıyoruz ,ben tüm tüm hayatımın en kötü gününü geçirdim ama Yüce Allah beterinden korusun diye hep dua ediyorum ,zaten inancımız olmasa herhalde dayanılmaz ,çünkü ben dün ;sanki bir bebegim olmuştu da ben onu kaybetmişim gibi acı çektim .ama bugün sabah gün yine dogdu ...sevgilerr

merhaba.. 12 tammuzda 3 tane blast transferi yapıldı.. bu cuma kan testine gideceğim.. ama beklemek cok sancılı oluyor.. sizce yarın sabah idrar testi yapsam sonuç alırmıyım. biraz araştırdım, blastta 6 gün ikinci çizgi gören bir kaç kişi ile rasladım. ne dersiniz

canım bu kadar heyecanlı olmanı anlıyorum ama hadi irarda çıkmadı cuma kanda çıktı senin moral ne olacak burdan rica ediyorum tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen idrar testi yaptırmayın

eger beklemek istemezsen yarın sabah git kan testi yaptır derim çıkcakatır kesin sonuç

canım bende gize katılıyorum (beklemek zordur ama ) kandan baktır zaten varsa mutlaka çıkar

transfer sonrası doktor o kadar emin gibiydiki kalan 4 taneyi dondurarak size masraf yapmak istemiyoruz kararı aldık dediler. bizde onların kararına tamam dedik. ama şimdi keşke dondurulsaydı demekten kendimi alamıyorum. gün geçmiyor işe konsantre olamıyorum.. internetten ha bire bunları araştırıyorum. aynı sayfaları tekrar tekrar okumaktan sıkılmıyorum. anlatılan belirtilerin hiç biri yok. sadece biraz karnımda rahatsız etmeyecek kadar baskı ve gerilme var, o da heralde sürekli oturmaktan diye düşünüyorum.

nasıl ya 4 tane vardı embriyo ve dondurmadın aklım almıyor neden böyle birşey yaptın

kızlar ben iğnelere devam ediyorum cumartesi günü toplamam var.şeyi merak ettim kontrole gittiğim zaman kan tahlili yapıyolar neye baktıklarını bilmiyorum sormadım da.bilen var mı?

nasıl ya 4 tane vardı embriyo ve dondurmadın aklım almıyor neden böyle birşey yaptın

çünkü 5 gün transferi bekledik ve 3 tanesinin gelişimi çok iyi diğer 3 tanesi biraz daha geri 1 tanesi daha da geri devam etti. yani transfer edilen 3 tanesinin durumuna diğer 3 tanesi 6 günde gelebildiler. söylenen de şu ki bu 3 tanesi büyük ihtimalle olacak olmaz ise diğerlerinin zaten olma ihtimali daha düşük. ve ilk denemedeki emriyolara göre bu emriyo kaliteleri çok farklı imiş, yani her yeni denemede emriyo kalitemiz de artıyormuş. ki bunda özellikle eşime verilen ilaç ve çeşitli tavsiyelerinin olduğu kesin. ayrıca dondurulmuş emriyo, dondurma ücreti ve çözme ücreti neredeyse zaten birbirine yakın ücretler. bu durumda bu sefer olmaz ise gelecek seferda daha kaliteli emriyolar oluşacağından eminim. sonuçta bekleme süreleri ve stresi aynı. tek fark daha az ilaç kullanacaktım.

BAHÇECİ FULYADA dün opu işlemim vardı çok şükür iyi geçti 24 tane toplandı 20 tanesi olgunmuş bugün aradılar 10 tanesi embryo olmuşlar bakalım neler olacak cuma yada pazar transfer var görüşürüz herkese hayırlısından nasip olsun inşallahhhhhhh

Oh maşallah cnm umarım 10 taneside güzel güzel bölünürler :))
Bende ağustos sonu başlıycam tedaviye :)) fulyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…