valla ama sagi solu belli olmayan biri iste.....ben genetik test yaptirmak istedim oda ne icin istiyosun dedi bende tup icin dedim o zaman raporunuda cikartalim dedi ben burda degil istanbulda yapilacak dedim ....ayni tedavi burdada oluyo senin testinide yaptirmiyorum sevkinide dedi tersledi beni bende ayak ustu sikintilarimi anlattim durumum daha kotu falan diye oda burdaki hastalin hepsinin sikintilari var dedi.ama bu benim 2.denemem dedim sonra git yaptir testini dedi cikardi beni odadan dondumku arkami hemsire arkadaslara beni anlatip guuyodu bende aglaya aglaya bahceye ciktim iste bole.....
onların bir derdi yok ki anlasınalr bizi, analmıyolrlar işte
Amin canim benim umarim bu değer katlanarak gider.Seninde değerin katlanmış çok şükür.Rabbim bebişlerimizi sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin Amin.Sen tekrar ne zaman test yapicaksin ?
slm bayanlar,
bugün benim 7. günüm ve bugün goguslerim sis ve agriyor , ve cogunlukla sol tarafim agriyor, sizce bu iyibir belirtimi ? bilen varmi yardim lütfen
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Hayatgunesim:12 okunacak
Barbiem:10 okundu
fatmaözkan :20 okunacak
Barbiem: 10 okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Miray15: 10 okundu
Lovely05: 5 okundu
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
Aleyna84:1 okunacak
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:3 okundu
Medart: 6 okundu
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okundu
guzelsoy1979:4 okundu
sevgicaglayan:3 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 15 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10 okundu
Ece22: 10 okundu
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:9 okundu 1 okunacak
neme:59 okundu
Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
ya bir sorum var.
biraz kafam karışık.
benim normalde cumartesi yumurtalarım toplancaktı ama bugünkü kontrolde çaplarının 14 mm. olduğunu söylediler. en az 17 mm. olması gerekiyormuş.
bu durumda iğnelerimi artırdılar ve de perşembe tekrar kontrol
yumurta toplama zamanım da ertelendi yani cumartesi değil, pazar olabilirmiş.
o zamana kadar büyürler mi ki? neden az büyümüşler sayı olarak fena değil gene 5-6 tane var ama çapları küçük...
yani ne bileyim büyümezlerse ben adet falan görür müyüm, çok korkuyorum yumurtalar toplanmadan adet madet olacam ve de yumurtalar boşa gitcek gibi o kadar tedavi iğneler boşa gitcek gibi geliyo
bilmiyorum çok mu cahillim hiç bilmiyorum her şeyi de soramıyorum bazen doktora utanıyorum yani ya gülerse arkamdan dalga malga geçerse diye:)
fikri olan var mı benim durumum hakkında acaba?
merhaba kızlar, bu sitede çok yazmadım ama yazdıklarım kadarıyla beni hatırlayanlar için benim tahlil günüm bugündü, dün akşam yani transferimin 13. günü tahlil yaptırdım ve sonuç malesef negatif..Bu benim ilk tüp bebek deneyimimdi ve tek embriyoydu, ve bu yüzden şansımın az olduğunu biliyordum burda da sizlerle paylaşmıştım hiç umudum yok diye ve kendi kendimi doğruladım...Evet kızlar benim maceram burada sona erdi belki bi 3 ay sonra tekrar denerim 2.yi, dün gerçekten çok kötü birgündü sonucu bile bile bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim, dün iş çıkışı sonucu aldım ve eve nasıl gittim bilemedim. Kapımı açtım ve kendimi eve zor attım, hıçkırarak ağladım, bugün işteyim biraz unuttum gibi ama çok acıymış gerçekten napalım hayırlısı böyleymiş... Sonuç bekleyen tüm arkadaşlara inşallah sizler benim gibi üzülmez sevinirsiniz, pozitif olanlarında hepsini tebrik ediyorum...Hoşçakalın..
merhaba.. 12 tammuzda 3 tane blast transferi yapıldı.. bu cuma kan testine gideceğim.. ama beklemek cok sancılı oluyor.. sizce yarın sabah idrar testi yapsam sonuç alırmıyım. biraz araştırdım, blastta 6 gün ikinci çizgi gören bir kaç kişi ile rasladım. ne dersiniz
merhaba.. 12 tammuzda 3 tane blast transferi yapıldı.. bu cuma kan testine gideceğim.. ama beklemek cok sancılı oluyor.. sizce yarın sabah idrar testi yapsam sonuç alırmıyım. biraz araştırdım, blastta 6 gün ikinci çizgi gören bir kaç kişi ile rasladım. ne dersiniz
canım bu kadar heyecanlı olmanı anlıyorum ama hadi irarda çıkmadı cuma kanda çıktı senin moral ne olacak burdan rica ediyorum tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen idrar testi yaptırmayın
eger beklemek istemezsen yarın sabah git kan testi yaptır derim çıkcakatır kesin sonuç
transfer sonrası doktor o kadar emin gibiydiki kalan 4 taneyi dondurarak size masraf yapmak istemiyoruz kararı aldık dediler. bizde onların kararına tamam dedik. ama şimdi keşke dondurulsaydı demekten kendimi alamıyorum. gün geçmiyor işe konsantre olamıyorum.. internetten ha bire bunları araştırıyorum. aynı sayfaları tekrar tekrar okumaktan sıkılmıyorum. anlatılan belirtilerin hiç biri yok. sadece biraz karnımda rahatsız etmeyecek kadar baskı ve gerilme var, o da heralde sürekli oturmaktan diye düşünüyorum.
nasıl ya 4 tane vardı embriyo ve dondurmadın aklım almıyor neden böyle birşey yaptın
BAHÇECİ FULYADA dün opu işlemim vardı çok şükür iyi geçti 24 tane toplandı 20 tanesi olgunmuş bugün aradılar 10 tanesi embryo olmuşlar bakalım neler olacak cuma yada pazar transfer var görüşürüz herkese hayırlısından nasip olsun inşallahhhhhhh
Oh maşallah cnm umarım 10 taneside güzel güzel bölünürler :))
Bende ağustos sonu başlıycam tedaviye :)) fulyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?