2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım özenme sakın bize. biz düzenimiz kalmadı diye hayıflanıyoruz. ne güzel vaktin de uyuyup vaktinde uyanmak. öğünleri vaktinde yemek. planlı olmak. ben böyle değildim yaşarken olduuuuu...
bu arada şarkımı beğendiğinize sevindim. çünkü ne zaman dinlesem bebeğimi düşünüyorum.

canım cevap bile verme bizim topğiğmizde negatif inasanlara yer yok en azından ben böyle düşünüyorum bende bir 50 okuycam dear motherın dikkatine

biz bu yolda neler feda ettik. dalga geçer gibi bizim yaptıklarımızı -hiç hak etmiyoken- sorgulamasına, bi de akıl vermesine sinir oldum. mylady ablamın dediği gibi prim vermemek için cevap yazmadım.

kızlar randevu alabilirsem bugün anatolya veya genartla bie görüşme yapacağım bakalım dua edin hangisi hakkımda maddi manevi hayırlı olacaksa Rabbim ona yönlendirsin

inşallah ablacım. rabbim yanında olsun. bizim dualarımızda seninle. en doğru kararı alabilirsin inşallah.

dear mothercim canım benim. nil için 100 tane alıyorum. bitirince yazarım. hemen gidip okuyayım, sonra sohbete katılırım canlarımmm....

inşallah ablacım. rabbim yanında olsun. bizim dualarımızda seninle. en doğru kararı alabilirsin inşallah.

bitaneciğim anatolyayı aradım hakan bey yoğunmuş muayineyi salı gününe verdi bakalım şimdi ksa genartta aysun hanımı şimdi bekleyimmi yoksa genrtttan aysun hanımdanmı randevu alayım kararsızım ama dualarımız beni doğruya götürecek eminim Herşeyin hayırlısı bakalım

benim fikrim aysun hanımla da görüş boşuna beklememiş olursun. salı günü anatolıaya gittiğinde kararını verebilirsin. anatolıa da muayeneden sonra ya tamam dersin ya devam dersin. yine de sen bilirsin ablacım.

aynı şeyi düşündüm cnm ama aysun hnm çıkmış sertaç bey varmış nasıl bilmiyorum sertaç beyi ama bugün bu iş için izin almıştım çıkacağımbirazdan ön görüşme ile bir kanı oluşur muhtemelen dualarınız benimle ya mutlaka benim için hayırlı olan olacak buna yürekten inanıyorum canımcığım bilgi veririm

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000
leblebisekeri:100-okundu-

fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.tedavime haziranda başamayı düşünüyordum ben fakat sanıyorum fikrimi değiştiriyorum.eşimin sperm sayısı 30/40 binlerde harekette % 1 .görüştüğüm üroloji profosörü bu şekilde şansımızın düşebileceğini en azından 65 günlük bir tedavi gerektiğini söyledi.biz ilaçlara başladık sanıyorum ki tedavim temmuza kayacak çünkü sperm oluşumu için en azından 65 gün geçmesi gerek.

sizce ne yapmalıyız.maddi olarak defalarca deneme şansımız yok fakat 2 ayda kullanacağımız ilaç fiyatıda 500 cıvarında tutacak.o arada sperm ve hormon testlerinide sayarsak epeyce masrafda artacak ne yapmalı bilmem ki.

sizce şansımızı deneyip hazirandamı yapsak yoksa temmuzdamı

Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

hadi hayırlısı ablacım bakarsın içine siner. senin dermanında ordadır. iyi, umutlu, haberlerini bekliyorum.

canım ya zor bir karar ters etki yaratmak istemem. ama tüp bebekte oldukça maliyetli iki denemeyi düşünürsen, beklemek daha mantıklı gibi. sonradan keşke demekten iyidir. biliyorum beklemek kadar zor birşey yok. ama diğer yandan bir yumurtayı dölleyen tek bir sperm. hiç spermi olmayıp ameliyatla alınan bir spermle bile gebelik elde edilebiliyo. oooooofffffff benim bile kafam karıştı. bi taraftanda sen o kadar hormon kullanacaksın. tekrar tekrar senin bünyeni de çok etkiler.
en iyi kararı yine sen alabilirsin.
şimdi kafanda acabalarla tedaviye başlarsan yoğunlaşamazsın.
bekleyebiliyosan bence ertele. rabbim yardımcın olsun canoooommmmmm..

[

cnm ewestın 100 duası tamam solemek ıstedim.

kızlar randevu alabilirsem bugün anatolya veya genartla bie görüşme yapacağım bakalım dua edin hangisi hakkımda maddi manevi hayırlı olacaksa Rabbim ona yönlendirsin

cnm saol dusunduklerın ıcın kaan hocayla gorusecek mısın tatlım kaan aydos.fayda olabılecegını dusunuyorum.rabbım yardımcın olsun...

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000
leblebisekeri:100-okundu-

cnm bana 100 ekle aksama haber verırım.

bıtanem 1 ay daha sabret spermlerı ıyılestırmeye calıs bence.o daha onemlı gercekten bak faydasını gorursun donmusların olur benım spermler kotu olduu ıcın donmusum olamadı sımdı kaan hoca bı ılac tavsıye ettı esım ıcıyo ertelemem gerekcekse 1 ay falan ertelıycem ben de hıc dusunmeden.Allah yardımcın olsun...

Güzelim zor bir karar ama bence de ertele 1 ay. Tamam beklemek çok zor ama spermler daha iyi duruma gelince de şansın daha fazla olacak. Bu zamana kadar bekledin, 1 ay daha bence bekleyebilirsin. Tabi yine de kendin için vereceğin karar senin için en iyi karar olacaktır, bunuda unutma e mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…