valla ben anca uyanabildim canım. totomda pireler bile uçuşmuyodu. onlarda benle birlikte uyumuş. sabah ezan okunduğunda hala uyanıktım.
Nasıl yakalamışsınız, diyecek hiç birşey bulamıyorum , bravo valla.. Bu şarkı topiğin hit şarkısı olacak kalıbı basarım
Biz de gündüzleri nerde millet diyoruz, geceleri takılıyormuşsunuz meğer , herhalde çalışmasam bende takılır size , gece geç saatlere kadar amaaaaa, iş güçe bezni bekler...
Günaydın arkadaşım...Gece hayaller kurulmuş, planlar yapılmış şimdi herkes uykuda...
canım cevap bile verme bizim topğiğmizde negatif inasanlara yer yok en azından ben böyle düşünüyorum bende bir 50 okuycam dear motherın dikkatine
kızlar randevu alabilirsem bugün anatolya veya genartla bie görüşme yapacağım bakalım dua edin hangisi hakkımda maddi manevi hayırlı olacaksa Rabbim ona yönlendirsin
inşallah ablacım. rabbim yanında olsun. bizim dualarımızda seninle. en doğru kararı alabilirsin inşallah.
sıradaki arkadaşımıza ewest
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:100-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
yabangulu18:200-okundu
nisan:50-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:
castamo:50-okunuyor:44:
Allah razı olsun RABBİM dileğimizi kabul etsin inş.
Herkese tek tek teşekkür, Allah hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inşallah, seviyorum hepinizi kızlarrr...
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
[/QUO
Ben 50 tane okuyorum, ilave edebilirsin...
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben haziran sonunda 2. tüp bebek denememi yapacağım inşallah.Haftaya lucrine başlayacağım.Bizim sorun erkek infertilitesi ve ben de pıhtılaşma sorunu var. Konya Selçuklu hast. olacak nasip olursa. Ben de dua alabilirim. Gündüz çalışıyorum ama akşamları okurum.
Hoşgeldin aramıza...
ewest tahlil sonucunu ne zaman alacaksın meraktan çatlayacağım sanırım
castoma normal de perşembe ama perşembe günüde 19 Mayıs , çalışmıyor galiba labratuar bakalım en kötü ihtimal cuma olacak. ama ben oranlar düştü gibi hissediyorum belki de öyle olmasını istediğimdendir. sonucu alır almaz paylaşıcam bende çatlamak üzereyim keza..
Merhaba Millet..
Dearmothercım listede ufak bi değişiklik yapalım..Benim kontrolüm yarın..Şİmdi yarın girmicem çatlıcanıs meraktanAntalya yollarında olurum.Merkezden de aradılar..Saat 3 teydi randevu 12 ye aldılar...Sabah erkenden düşerim artıkın yola....Allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...İlk muayeneye gidişim de bir perşembe günüydü.Yarın da perşembe...Allah ım belki bir hayırlı perşembe de kollarıma verir....
AAmin diyorum
bitaneciğim anatolyayı aradım hakan bey yoğunmuş muayineyi salı gününe verdi bakalım şimdi ksa genartta aysun hanımı şimdi bekleyimmi yoksa genrtttan aysun hanımdanmı randevu alayım kararsızım ama dualarımız beni doğruya götürecek eminim Herşeyin hayırlısı bakalım
dear mothercim canım benim. nil için 100 tane alıyorum. bitirince yazarım. hemen gidip okuyayım, sonra sohbete katılırım canlarımmm....
benim fikrim aysun hanımla da görüş boşuna beklememiş olursun. salı günü anatolıaya gittiğinde kararını verebilirsin. anatolıa da muayeneden sonra ya tamam dersin ya devam dersin. yine de sen bilirsin ablacım.
hayırlısı neresi ise RABBİM gönlünü oraya akıtsın inşalalh leydicim.
aynı şeyi düşündüm cnm ama aysun hnm çıkmış sertaç bey varmış nasıl bilmiyorum sertaç beyi ama bugün bu iş için izin almıştım çıkacağımbirazdan ön görüşme ile bir kanı oluşur muhtemelen dualarınız benimle ya mutlaka benim için hayırlı olan olacak buna yürekten inanıyorum canımcığım bilgi veririm
ah canım benim ne moral oldu bana şimdi ben küçük bir leydi)) olarak bu depoyla mutlak hayırlıya gideceğim sayenizde şimdi çıkıyorum canlar hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah
fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.tedavime haziranda başamayı düşünüyordum ben fakat sanıyorum fikrimi değiştiriyorum.eşimin sperm sayısı 30/40 binlerde harekette % 1 .görüştüğüm üroloji profosörü bu şekilde şansımızın düşebileceğini en azından 65 günlük bir tedavi gerektiğini söyledi.biz ilaçlara başladık sanıyorum ki tedavim temmuza kayacak çünkü sperm oluşumu için en azından 65 gün geçmesi gerek.
sizce ne yapmalıyız.maddi olarak defalarca deneme şansımız yok fakat 2 ayda kullanacağımız ilaç fiyatıda 500 cıvarında tutacak.o arada sperm ve hormon testlerinide sayarsak epeyce masrafda artacak ne yapmalı bilmem ki.
sizce şansımızı deneyip hazirandamı yapsak yoksa temmuzdamı
Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
sıradaki arkadaşımıza ewest
nil_alp:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:100-okundu-
mylady06:50-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
Asgok:100-okundu
yabangulu18:200-okundu
nisan:50-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan :50
[/SIZE]
kızlar randevu alabilirsem bugün anatolya veya genartla bie görüşme yapacağım bakalım dua edin hangisi hakkımda maddi manevi hayırlı olacaksa Rabbim ona yönlendirsin
sıradaki arkadaşımız nil_alp
leblebisekeri:100-okundu-
fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.tedavime haziranda başamayı düşünüyordum ben fakat sanıyorum fikrimi değiştiriyorum.eşimin sperm sayısı 30/40 binlerde harekette % 1 .görüştüğüm üroloji profosörü bu şekilde şansımızın düşebileceğini en azından 65 günlük bir tedavi gerektiğini söyledi.biz ilaçlara başladık sanıyorum ki tedavim temmuza kayacak çünkü sperm oluşumu için en azından 65 gün geçmesi gerek.
sizce ne yapmalıyız.maddi olarak defalarca deneme şansımız yok fakat 2 ayda kullanacağımız ilaç fiyatıda 500 cıvarında tutacak.o arada sperm ve hormon testlerinide sayarsak epeyce masrafda artacak ne yapmalı bilmem ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?