2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin cnm inşallah.

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş benimde yarın sabah alınacak yumoşlar çok heyecanlıyım yumurta toplanama işlem zor oluyomu
sagol cnm allah bumubarek3 ayların yüzü suyu hürmetine yüzümüzü güldürsün inşallah cnm.
cnm hiç kasma kendini inan çok rahat bi işlem.merkeze gidiceksin saatin geldiğinde seni ameliyathaneye götürecekler.anestezi alıcaksın ve uyandıgında yatagında olucaksın biraz adet sancısı gibi agrın olucak agrı kesici vuruyolar zaten.2 saat sonra kahvaltını yapıp çıkıyosun.ben sonra gezindim saglık ocagı na filan gittim ilaçlarımı yazdırdım akşam üzeri uykum geldi biraz uyudum.ğüzel şeyler bunlar yumurtaların dölleniyo biliyosun sana gelmeye çalışıyolar.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

bencede git hemen benimde olmuştu 11 haftada doktor iğne vermişti 3 gün yaptırmıştım yataktan kalkma demişti.şükür geçti..allah korusun düşük önleyici iğneler var tedbir almak gerekir.

canım desteklerin için çok teşk ederim moral oldu bana ben biraz heyecan yaptım sanırım

evet canım herşey onlar için zaten ben bir günlük tutuyorum hergün bişiler yazamasamda bu tarz öenmli gelişmeleri yazıyorum allah nasip ederde evlat sahibi olursam ona okutacağım hangi aşamalrdan geçerek geldiğini

canım bak sana yaşadıgımı anlatayım yumurta toplama işlemine mecburen eşimle gittim annem ve eşim kapıda bana ameliyat kıyafetleri giydirdiler aldılar uyuttular uyandıgımda bir odada yanımda eşim ismimi söylüyor bir taraftanda öpüyor saçlarımı okşuyordu uyandım bana kahvaltılık verdiler kıyafetlerimi iççamaşırı dahil herşeyimi eşim giydirmişti birazda naz yatım)))beraber çıktık ama inan sanki dogum yaptımda orda bebegimle çıkıyormuş gibi geldi birde yumurtalarını topluyorlar ya sanki kendini boşlukta hissediyorsun bebeklerini elinden alınmışta sana saglıklı birşekilde verilecek hissi çok güzel inan o anı tektrar yaşıyacagım allah nasip ederse

blast embriyo bu şekilde olunca mı bu adı alıyor okuyorum hep merak ettim blast embriyoyu yeni olunca bilemiyorum çok fazla

canım ne alamde bebişlerin son durum ne gittin mi kontrole

canımm allah kolaylık versin yardımcın olsun.vede hayırlı olsun inş.sınsıkı tutunurlar sana

üzülme demek boş biliyorum yaşadık hep bu durumları hayırlısıyla bi dahakisefer alırsın inş kucağına

canım çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok bu konuda bilenler cevap yazarlar sanırım sadece geçmiş olsun diyebilirim

bu güzel haberin işaretcisi canım inş. öyle olur pozitif düşün hep sevindim bu işaretlere

demi benimde dikkatimi çekti hep ankara ben bilecikdeyim gerçi ama dr ankarada bu arada gürgan klinik hastasıda oldu bayağı

hayırlı olsun inş pozitif düşün güzel olacak

geçmiş olsun canım ihmal etme sakın zor buldukzaten

bende gürgandayım ben de çok duydum adam türkiyede çok tanınmışbir doktor internetten de aç akademik kariyerine bakbenim içime çok sindi tabi kararı verecek olan sensin

kafan sürekli onla meşgul olacak bu gidişle git tahlile bencede

bu çok güzel bir haber hadi hayırlısı inş güzel haberlerinin devamı gelir

ececiğim hayılrı olsun, yumoşlar uçuşta, bak seni mutlu edecekler inş:))
ben 10. gündeyim sabah test için hastaneye gittim, geri döndüm o kadar kalabalıktı ki,bir de sıcak,ne bilim dengesiz oldum ya:))

dayanamıyorum sonuca yaklaştıkça korkuyorum... idrar testi yaptım şimdi.. tam göremesemde bi siliklik var mı desem yok mu desem artık siz anlayın. pztsi test günüm 14 gnümü buluyo.. çok karmaşık içim..

ececiğim hayılrı olsun, yumoşlar uçuşta, bak seni mutlu edecekler inş:))
ben 10. gündeyim sabah test için hastaneye gittim, geri döndüm o kadar kalabalıktı ki,bir de sıcak,ne bilim dengesiz oldum ya:))

aynıyız sanırım 12 hazrnda oldu bnm trnsfr... 25 dediler test için... ama ben yüksek gerilim hattıyım yani gitti tüm pozitiflik...

cazii test tarhin 25 temmuz mu, benim de 25 temmuz ,eşim bekle diyor, bugün doktora gidip yaptırmadan döndüm, karın ağrım var,göğüslerim çok şimişti bugün indiler birdenbire anlamadım bişey,hayılrlısı artık

maşalllaaahhh canım çok mutlu oldum bak bebişlerin seni bekliyorlar hadi hayırlısı hamiş haberlerinide almak nasip olsun gözün aydın

aynıyız sanırım 12 hazrnda oldu bnm trnsfr... 25 dediler test için... ama ben yüksek gerilim hattıyım yani gitti tüm pozitiflik...

ben de bugün karmaşığım canım ya,ğöğüs ağrısı uçtu gitti ,sanki normale döndüm,bilmiyorum

bu medart nerelerde onunda 25 temmuz du

arkadaşlar geldim doktordan. bebişlerimi gördüm. kalp atışlarını da gördüm içim rahatladı. doktor yatacaksın dedi. yatacağız artık ne yapalım buna şükür

aynıyıızzzzzzzzzzzzz evettttttt :):):):):) ya duygularımı anlatamam sıyırmış haldeyim bütün pozitiflik gitti bende... dayanamadım şu ucuz testlerden aldım yaptım.... yani çizgi var mı yok mu belli değil ark.ımda yanımdaydı.. oda var ama çoookkk silik var falan yaptı ama kaptıramadım kendimi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…