2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben de bugün karmaşığım canım ya,ğöğüs ağrısı uçtu gitti ,sanki normale döndüm,bilmiyorum

bu medart nerelerde onunda 25 temmuz du

bnmde göğüslerimde şişlik var.. bazen kasıklarımda zonklama var.... hayırlısı artık napalım....

Arkkadaşlar yumurta toplama işlemine giderken yanıma almam gereken yapmam gereken bişiler varmı bana doktorum ılık duş yap takı takma parfum yada kozmetik ürünü kullanma aç karna gel dedi başka bişi demedi bunun dışında ne şekilde gıyınmeliyım ne bileyim ekstradan yanımda almam gereken bişi varmı allahım sen yardım et yarabbim

Ahhh arkadaslar benim test gunüm de 26 Temmuz. Transfer sonrası ilk defa bugün ise geldim. Sabahtan beri kan vermemek için zor dürüyorum ama vermeyeceğim. Esimi kandırdım pazar gunü acilde yapsam ilk testi, hem 10.gün olacak artık o zaman çıkar herhalde. Sizlere de sabır diliyorum.

Benim de kasıklarım sızlıyor, ara ara bacağıma bir ağrı giriyor. Göğüslerim konudan habersiz hiçbir degisiklik yok)) dediğiniz gibi inşallah bebislerimizin sesleridir bunlar...

Arkadasım sakin telaslanma çok kolay, zaten uyuyacaksın hiçbir şey hissetmeyeceksin. Ne giyersen giy soyacaklar seni tamamen) bana sorarsan elbise gibi kolay giyebilecegin bir kıyafetle git. Daha önce anestezi aldın mı bilmiyorum. Herkes farklı oluyor anestezi sonrası. Ben bu sene tam 5 kere aldım. Bana hiç dokunmuyor, ama kimisi geç uyanıyor. Hani esın falan giydirecek olursa seni zorlanmasın diye duşun)

Sonrasında da Barla yok arası sizin oluyor, o da ilk gün. Onca çektiğimiz acının yanında lafı bile olmaz. Saglikla gecer umarım, bol bol yumurtaların toplanır...

merhaba cnm sana da söylendiği gibi takı,oje vb.şeylerin olmaması gerekiyor,gece 24:00 den sonra da bişey yiyip içmemen lazım,onun dışında özel olarak yapman gereken bişey yok aslında,sadece 10 dk.bir işlem,anlamıyorsun bile ne olduğunu,gözünü açtığında odandasın yani.ama yanına bir ped al derim yalnızca,hastanede vermeme ihtimallaerine karşı,toplama işleminden sonra hafif bir kanaman olabiliyor,bol şans canım,hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş.

nurtenc canım maşallah sevindim oh dedik valla yat bakalım

ilayda canım dr dediklerinden başka birşey yok tatlım takı takma parfüm sıkma aç karnına gidiyorsun

idrar testlerini bırkın arkadaşlar yanıltır istiyorsanız sadece kan testi

kızlar merhaba,

benim de bugün transferimin 2.günü,çok heyecanlıyım,sürekli sevip konuşuyorum pıtırcığımla,ama çok fazla kasıklarım ağrıyor,sanırım yapılan işlemden kaynaklı,çok yeni daha ondandır die düşünmeye çalışıyorum,umarım ters giden bişeyler yoktur,yatmıorum da zaten,kendimi yatmaya alıştırmak istemiyorum,bazen oturuorum,bazen yavaş yürüyüşler yapıorum evin içinde,ama insanda ister istemez kasılmalar oluo,konuşurken,oturup kalkarken,bunlar zarar vermez dimi minik kuşuma ???

ah be güzellerim çok teşk ederim tamam elbise giyeyim zor olmasın aşkıma ay iyikide sizi bulmuşum aklıma ne geliyosa yazarım allah hepinizden razı olsun

Arkadaşlar pozitif yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Ben biraz yaşadaıklarımı anlatayım, birilerine yardımım dokunur belki.
1.denememizi Anatolia'da yapmıştık. Çok yoğun bir yerdi,doktorumu iki kere gördüm. Aklımdakileri sorma fırsatım olmadı. Bir de benim ankilozan spondilit hastalığım var, bir sürü ilaç kullanıyorum. Hastalığımla ve ilaçlarla çok ilgilenmediler. 2.denememizi gürgan clinicte yaptırıyoruz. ilk muayenede doktrum aygül hanım ilaçlarımın ayrıntılı bir listesini çıkardı, tedaviye başlamada acele etmeyelim dedi. Şimdi aklımdaki her şeyi açıp soruyorum, beni hatırlıyorlar:) bana en uygun tedavi protokolünü oluşturdular, embriyologla görüştük, "kumulus hücre kültürü", "lazerle yumurtanın kabuğunu inceltme" "sperm ayıklama" işlemlerini yapacaklarmış. Merkez arayan arkadaşlara gürgan clinici gönül rahatlığıyla öneririrm. Tabi iş yine kadere kalmış ama ben buraya güvendim..:)
Aklınıza çok fazla takmamaya çalışın ama herşeyi de soun derim.

çok teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için. umarım sizin bu tedaviniz olumlu sonuçlanır ve herşey istediğiniz gibi olur... 1. tedavinizin olumsuz olmasında herhangi bir neden var mı? yoksa sadece şanssızlık mı? geçmiş olsun

mesajlarınızı okurken farkettim ve hemen size de sormak istedim. göğüs ağrılarınız kendiliğinden mi geçti? benimkiler çok kötü hala, transferin 4. günündeyim ve herşeyden çok bu ağrı geriyor beni. bir de kan testinden önce diğer yapılan testler (yani idrar testi falan) bir haberci oluyor mu? yani kantestinden önce bunu yapsam bir sonuç alabilir miyim?

Sagol cnm iyi dileklerin için. Hepimizin yüzü gülsün inşallah. Tamamen şanssızlık. Hersey harikaydi, tüm degerler iyiydi, embriyom çok kaliteliydi vs. vs. elden gelen bisey yok. Olmayınca olmuyor.

Senin ilk tedavin değil mı? Benden sana tavsiye elinden geldiğince rahat ol, düşünme, kafanı takma demeyeceğim çünkü mümkün olmadıgını çok iyi biliyorum. Ama rahat ol gercekten önemli bence, ben ilkinde hersey çok iyi olduğu halde çok stres yaptım. Sen yapma nolur?

Sakin yapma çok moral bozucu, ben ilk denemem de 9.günden sonra hergun yaptım. Negatifi gördükçe canım acıdı, sözüm ona çıkmayacak biliyorum ama ya çıkarsa diye yapıyordum. Her seferinde yıkıldım ama umut yok olmuyor onlar negatif çıktığı halde ben kan testi gunü bayilacaktim heyecandan. Ben negatif ornegim sana... Ya pozitif sonuc alanlar, önce idrara bakıyorlar yok acı, gözyaşı sonra gunü gelince kanda çıkıyor yazık oluyor üzüldüklerine. Bunu herkes söylüyor normalde kandan 1 hafta sonra ancak idrarda çıkması. Tabii ekstrem olanlar var ama bence yapma yersiz yere çok üzülüyor insan

Bu seferde olmadı(

canım üzülme demiyeceğim çünkü bu insanın elinde değil bende dün ikinci kez negatif sonucu alınca hiçbirşey olmamış gibi bir iki saat gezdim sonra eve geldim ve sabaha kadar ağladım. Kırılan hayallerime ağladım , bi daha anne olabilecekmiyim acaba dedim ağladım.Benim evde bir kedim var (kesinlikle tavsiye ederim biraz olsun eve neşe katıyor avunuyorum işte onunla) ve kedimin bana bakışlarını gördüm sanki acıyor gibiydi ona ağladım ama bugün daha iyiyim sende ağla ve rahatla.İnşallah bu son negatifimizdir.Bunca emekten sonra insanın çok gücüne gidiyor ama vardır Rabbimin bir bildiği...Kendiliğinde hamile kalanlara şaşıyorum sanki mucize gibi geliyor ya bilmiyorum sana sadece Allah sabır versin diyeceğim güzelim.Ben hepimiz için dua ediyorum sende bize et.Allah yar ve yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba..okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepimizin derdi bir..benimde bir hikayem var..belkide bazılarınıza fikir olur yazdıklarım...13 yıldır evliyim.tüplerim tıklalı,çikolata kistim var, yumurta rezervim çok düşükkan pıhtılaşması var,..ilk ve ikinci tüp bebek denememi diyarbakırda prof dr.ali talip gül yaptı..ama malesef okadar paraya odaklanmışlarki bizler umurlarında değiliz..2 negatif denememden sonra doktorun yanına gittim..kendim internetten araştırdığım kadarıyla kan pıhtılamasıda sorun oluyormuş..benim her iki denememdede doktorum bu basit tahlili istemedi benden..her gittiğimde hadi gel başlayalım dedi..yani sonuç neden negatif oluyor araştırmadan..daha sonra ankarada prof.dr bülent tıraşı duydum..ve ona gittim..muayene eder etmez tüplerimin tıkalı oluşundan karın boşluğuna akması gereken bir sıvı var fakat tıkanıklıktan dolayı rahime akıyor ve embriyonun tutunmasını engelliyor dedi... bana sorarsan tüplerinin alınması yada bağlanması gerekiyor..bu şartlarda denememiz yine negatif sonuçlanacaktır..zaten sonuçta bir işlevi yok tıkalı dedi..doktorumun o kendinden emin tavrı o sıcaklğı beni çok etkiledi..geçtiğimiz kasım ayında tüplerimi bağlattım.temmuz 1 de yani bu ayda tüp bebek tedavisine başladık..yumurta rezervim çok düşüktüü..sadece 2 embriyo elde ettikk.ve 2 transfer oldu..bugün tranferimin 6. günü ayın 29 zunda test yapıcam..hiç bişey hissetmiyorum..2 negatif denemeden sonra bir daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..2 sinde transferden sonraki 12 gün yattım hep..bugün işimin başındayım yatmıyorum artık sadece dikkat ediyorum..doktorum çok iyi emin ellerdeydimm..gerisi ALLAHIN taktirine kalmış...bu arada bülent tıraş istanbul acıbadem maslak hastanelerinin tüp bebek koordinatörü oldu..kendisi ve ekibi muşteşem tavsiye ederim..hepinize sevgiler sanşınız bol olsun.....

negatif alan arkadaşlar üzülmeyin aglamayın demiyorum ama bu sadece geçici ben ilk negatifi sonucu alınca agladım yıkldım eşimle konuşmadım 1 hafta sonrası normal hayatımıza geçtik ve 1 hafta sonrasında randevumuz vardı dr la oraya o kadar üzüntülü gittik eşimle konuşmadık gidene kadar dr umudunuz var deniyeceksiniz dedi yumurta var sperm var eeee ne duruyoruz çocuk yapalım demi ama

ve şimdi ikinci deneme çok rahatım inan heyecan var ama ilki gibi degil

40 yaşında arkadaşın yengesi yeni evli tek yumurta bulmuş dr ve o döllenmiş ya şimdi kızını almayı bekliyor kucagına onda nemi vardı rezer azlıgı kan pıhtılaşması ve yaş 40

arkadaşlar geldim doktordan. bebişlerimi gördüm. kalp atışlarını da gördüm içim rahatladı. doktor yatacaksın dedi. yatacağız artık ne yapalım buna şükür
ohhhh beeee çok şükür aklım sende kalmıştı sırf senden haber var mı diye girdim forma.Yat sen amann kalma sakın ,bebişlere iyi bak annesi.bence tüm bu olanlar nazardan en çok bizim kndi nazarlarımız değiyor.Sürekli oku bebişlerine annesi..kıyamam ben onlara..sağ salim al kucağına inş...

hadi hayırlı olsun sende alırsın inş.pıtırcığını annesi.kafanıda takma o ağrılara falan en iyisini yapıyorsun bence yürümekle ben yattım salak gibi...tecrübesizlik işte sonra rahime kan gitmiyor falan..10 gün sonra hamileyim haberi bekliyoruz sendende

hayırlı cumlar kızlarrr
sanada hayırlı cumalar ablacım tam dua saatine girmek üzereyiz dualarımız hepimize inş...

bende oraya gidiyorum.dediğin gibi çok ilgililer.bi kere tedavi öncesi en önemli şey güven.. bana bu güveni sonuna kadar veriyorlar..kendimden çok doktoruma güveniyorum..merkez arayan herkese bende tavsiye ederim..bu arada sizede hayırlı olsun inş. hayırlı haberlerle gelirsiniz sizde..

Bu seferde olmadı(
???????? söz bitiyor burda ne diyeceğini bilmiyor insan.çok iyi anlıyoruz seni..ağla canım sende ağlaa benim gibi ancak o zaman rahatlıyor insan...rabbim o gözyaşlarını birgün sevinçten ağlamak için verir inş..

sakınnnnnn yapma idrar testi falan..güzelsoy yapmıştıda ne kadar ağlamıştı çıkmadı diye..ama çok şükür hamile haberini verdi iki gün önce..sadece boşuna stres yapmış olursun..boşuna üzülürsün.ağrılarada alış artık benim son günlerde ağrı olmayınca bebeğimin benden ayrıldığını hissetmiştim nitekimde öyle oldu o ağrılarla sanki biz burdayız diyorlardı..inş seninkilerde orda olduklarını söylüyorlardır

canımm sende hoş geldin hayırlı olsun hayırlı güzel haberlerle tamamlarsın inş. birlikteliği.allahım kucağına almayı nasip etsin inş.bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…