2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar merhaba, sonunda Ankara'ya geldim, bende adetimi bekliyorum. Listede 21 Temmuz yazıyor ama adetim gelmedi daha, gelir gelmez hemen başlayacağız kısmet olursa..dualarınızı bekliyorum..

canım nerde yaptırcaksın tedavini ben de ankara maya da yaptırdım 2. denemem dondurulmuş tek embriyo transfer edildi

slm bayanlar bugün 9. günüm test günüm yarin , cok korkuyorum allah rizasi icin dua edin bana cok ihtiyacim var, bir yandan cok heycanliyim bir yandan
korkuyorum , ya halen göguslerim sis ve agriyor sol tarafim belim agriyor iyi habermi bilmem, gögsumun ucu bir tarafi büyümüs ve kararmis rengi ,
bilen varmi sizce bu belirtiler ne olabilir

canım öncelikle hayırlısı olsun ümitlendirmek istemem ama forumda takip ettiğim kadarıyla testin son günlerine yaklaşan arkadaşlarda göğüs uçları rengi koyulaşırsa ve damarlar belirginleşirse genelde sonuç pozitif çıkıyor inşallah senin de öyledir çok dua et gönlünü ferah tut inşallah yarın hayırlı haberini alırız

canım öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın benim test günüm de 27 si cumartesi kan testi verirsen pozitif olsa da pazartesi alacağın değerden daha düşük bir değer çıkar bu da moralini bozar o yüzden gününü bekle derim canım

cnm aynı durumları ben yaşadım transfer olduğu gün sol kasığımda batma gibi bir ağrım vardı bunu herkese söyledim ama bana kimse inanmak istemedi hatta tuttmazsa seni nasıl toparlarız diye düşünmeye başlamışlardı göğüs uçlarım çok acıyo dokunamıyorum ve bugün test yaptırdım artık gönül rahatlığıyla söyleyebilirim hamileyim canım ama ben çok inandım onun içimde olduğuna ve bunu ilk günden itibarende dr hemşireye aileme ve arkadaşlarıma sürekli söylemiştim rabbim inşallah sanada nasip eder

canım çok geçmiş olsun, benimde ilk denememde ohss olmuştu. bol sıvı tüket canım ne kadar içebilirsen o kadar iyi. ben 6 gün hastanede yatmıştım serum ile takviye yaptılar, kan sulandırıcı iğne kullandırmışlardı. su içip minik adımlarla yürüyordum sonra hemen tuvalete koşuyordum. aldığın sıvı ile idrarla çıkardığın miktarın aynı olması gerekiyormuş. aldığından az çıkarıyorsan karında birikiyor demekmiş. olabildiğince yürü dinlen tekrar yürü. böylece daha çabuk toparlanıcaksın. çok geçmiş olsun.

canım inşallah pozitif sonuç alırsın belirtilerin güzel bence

allah razi olsun canim agzindan bal damlyior insallah senin dedigin gibi dir , allah büyüktür insallah hepimizin dualari kabul olur bizede nasip olur burda HAMILEYIMMMMMMMMMM yazabilmek :) simdi yasin okuyacagim , yarin haber veririm insallah yarin hayirli gün cuma insallah mutlu haberlerle gelirim buraya
allah yardimcimiz olsun

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1.deneme||yumoşları toplanacak
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|27 temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|TRANSFERİNİ BEKLİYOR
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

yok cnm ben ilk denememde hamile kaldım ama 2 tanede dondurulmuşum var ne olur ne olmaz diye dondurttum çünkü bende pko var iğnelerden sonra çok ağrılarım oldu 22 tane yumurta toplanmıştı ve baskı yapıyodu tekrar sıfırdan başlamayı göze alamadım yani

Canım öncelikle çok geçmiş olsun evet bende yaşadım çektiklerini iyi bilirim.Benim opu işleminde doktorum çokça sıvı topladigini söylemişti ve transfer günüm geldiğinde benim ağrılarim geçmedi hatta dahada kötü oldum diyebilirim toplanan sıvı yumurtaliklara baskı yapıyordu yatarken bile sağdan sola dönemiyordum ağrıdan hatta doktor istersen transferi gelecek aya erteleyelim dedi istemedim oda bana bol su içmemi tavsiye etti.içtikçe dahada şiş hissediyorsun ama bunlar geçicek canım benim bir haftayı bulmuştu yani transferden sonra toplam 2 hafta diyebiliriz.Bu arada canim tuzu tamemen kes.Biliyorsun tuz şişkinliği artırıyor ve inşallah hamile kalırsan bu şişkinlik dahada artıcakmış ben kalmadım ve bu kadar sürmüştü umarım güzel haberlerini alırız

tamam canım sağolasın...ben sormaya çekindim açıkcası:)ama heryerde yazdığı için dikkatimi çekmişti..tekrar sağol...

canım nerde yaptırcaksın tedavini ben de ankara maya da yaptırdım 2. denemem dondurulmuş tek embriyo transfer edildi
canım ben Ank ünv de yaptıracağım..eşim kaan hocanın hastası olduğu için orası olsun dedik..senin içinde hakkında hayırlısı olsun..inşAllah bu sefer kavuşursun bebeğine..

kaan hocayla devam et canım o zaman genartta iyi ama bak listeye negatif çok işte bu yüzden diyorum herkesin lafına ardırma ha fikir al bizlerden ama senin içine hangisi siniyorsa ona git derim

evet giz dediğin gibi listeye baktım ve genartlarında hepsi negatif Aslına bakarsın Rab'ın nasip etmesi, merkez bence çokda önemli değil ama insan o zamanlarda ilgi ve alakaya ihtiyaç duyuyor..sanırım ben ank ünv gideceğim..içimden hep öyle geçti nedense :)) oraya beni çeken bişi var dermişim :)) ya eşim orda iyileşmeye başladığı içindir :)

sağol canım benim inşallah bu ara da bende Ankarada yım maya da yaptırdım transferimi

canm ben de ankaradayım. maya yeni açılan bir merkez değil mi? memnun kaldın mı? bir de ne kadar verdiniz merkeze? çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.

canm ben de ankaradayım. maya yeni açılan bir merkez değil mi? memnun kaldın mı? bir de ne kadar verdiniz merkeze? çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.

canım maya yeni açılan bir merkez değil benim memnun olduğum yerlerde oldu memnun olmadığım yerlerde ama genel olarak menunum yani bu 2. transferim işte dondurulmuş tek emriyo 5. gün emriyosu tutarsa doğumu bile orda yaparım çok temiz bir yer çünkü ama tutmazsa başka merkez araştırcam herhalde yada merkez değilde birkaç doktor tavsiyesi almıştım onlara giderim maliyet olarak canım 1. denememde 5 milyar ödemiştik 2. deneme dondurulmuş olunca çözme parası , pgt ve 3 tane immünolojik test yaptılar 1,5 milyar ödedik

pardon canım yanlış yazmışım 2. denemede dondurulmuş olduğu için çözme parası , pgt ve 3 tane immünolojik teste 2,5 milyar ödedik

Hamilelikte kullanılması sakıncalı olan bitkiler

Bitki Olası etkisi
Aloe VeraYaprakları müshil etkisi gösterdiğinden ağızdan alınmamalıdır
Sarı çiğdem, Cohosh, (Colichicum autumnale)Yüksek dozlarda alındığında hücre bölünmesini etkileyerek doğum defektlerine neden olabilir.
Fesleğen (reyhan) yağıUterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kanotu (Sanguinaria canadensis)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Kusmaya neden olabilir.
Aslan kulağı (Caulophyllum thalictroides)Uterus uyarıcıdır.Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Karanfil yağı Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Eşekkulağı, karakafes (Symphytum officinale)Bebek için toksik maddler içerdiğinden kullanılmamalıdır.
Pamuk kökü (Gossypium herbaceum)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Dong quai (Angelica polymorpha var. sinensis)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Koyungözü (Tanacetum parthenium)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Kırlangıç otu (Chelidonium majus)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Ardıç ve ardıç yağı (Juniperus communis)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Ökseotu (Viscum album)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. İçerdiği toksik maddeler plasentadan bebeğe geçebilir.
Yarpuz (Hedeoma pulegioides)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kınakına (Cinchona officinalis)Geçmişte sıtma tedavisinde kullanılan bu bitki körlük ve komaya neden olabilir.
Yalancı Ginseng (Panax notoginseng)Doğum anomalilerine neden olabilir.
Sedefotu (Ruta graveolens)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kafuriye (Artemisia abrotanum)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Adasoğanı (Urginea maritima)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Solucan otu(Tanacetum vulgare)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Yabani yer elması (Diascorea villosa)Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.

Hamilelikte aşırı miktarlarda kullanılması zararlı olabilecek bitkiler.
BitkiOlası etkis
iAkçaağaç (Rhamnus frangula)Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Melekotu (Angelica archangelica)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Anason ve anason tohumu yağı (Pimpinella anisum)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır, düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir ancak yağı kullanılmamalıdır.
Kimyon (Carum carvi)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir
.Akdiken kabuğu (Rhamnus purshiana)Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Kereviz tohumu ve yağı (Apium graveolens)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Papatya yağı Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak papatya çayı içilebilir.
Tarçın (Cinnamomum zeylanicum)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çuha Çiçeği(Primula veris)Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Rezene ve rezene yağıYüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Çemenotu (Trigonella foenum-graecum)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarımsak(Allium sativa)Yüksek miktarlarda tüketilmesi mşde yanmasına neden olabileceği gibi emzirme döneminde süte kendine özgü kokusunu verebilir. Yasemin yağı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır.
Kore Ginsengi (Panax ginseng)Yüksek dozlarda alınması kız bebekte erkeklik hormonlarının yükselmesine neden olabilir.
Lavanta (Lavendula argustifolia)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Meyankökü (Glycyrrhiza glabra)Yüksek dozlarda kan basıncını arttırabilir.
Yaban kerevizi (Levisticum officinale)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Mercanköşk, keklik otu (Origanum vulgare)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sarısakız, mür (Commiphora molmol)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Maydonoz (Petroselinum crispum) Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı ve fetusu irrite edici etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Nane yağıYüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak kuru nane ya da nane yaprağı yemeklerde kullanılabilir. nane yağı ise kullanılmamalıdır.
Ahududu yaprağı ve çayı (Rubus idaeus)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır. Doğumu kolaylaştırmak için kullanılabilir.
Ravent kökü(Rheum palmatum)Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Biberiye ve biberiye yağıYüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Safran (Crocus sativa)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Adaçayı Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.
Sinameki (Senna alexandrina)Çok kuvvetli bir müshildir ve bu nedenle yüksek dozlarda uzun süre kullanılmamalıdır.
Siyah çay(Camellia sinensis)Fazla miktarda alınması çarpıntıya neden olabilir.
Kekik yağı (Thymus vulgaris)Rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi olabilir ancak kuru kekik yemeklerde kullanılabilir.
Mine çiçeği (Verbene officinalis)Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir
."Bu yazı Dr. Alper Mumcu'dan alınmıştır".

dikkat etmemiz gereken noktalardan biri ,ay neyi yesek neyi yemesek diye dert ediyoruz... inş faydası olur arkadaşlar

İyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel sonuca ulaşırız. Kan testi konusunda ben de kararsızım. Bakalım dayanmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…