Kızlar merhaba, sonunda Ankara'ya geldim, bende adetimi bekliyorum. Listede 21 Temmuz yazıyor ama adetim gelmedi daha, gelir gelmez hemen başlayacağız kısmet olursa..dualarınızı bekliyorum..
slm bayanlar bugün 9. günüm test günüm yarin , cok korkuyorum allah rizasi icin dua edin bana cok ihtiyacim var, bir yandan cok heycanliyim bir yandan
korkuyorum , ya halen göguslerim sis ve agriyor sol tarafim belim agriyor iyi habermi bilmem, gögsumun ucu bir tarafi büyümüs ve kararmis rengi ,
bilen varmi sizce bu belirtiler ne olabilir
Bugün benim 7.gunüm bitti. 4.gün kasıklarımda çok sizi oldu,özellikle akşamları bacaklarım çok ağrıyor neden anlamadım, göğüslerimde hiçbir hareket yok( sanırım çok hormon almadığım için) Tek dileğim bu acıların bebeğimin habercisi olması, bunu düşünmeden gecen bir anım yok. İlk 5 gün yattım hep, dünden beri normal yaşamıma dondüm. 26si test gunüm, acaba c.tesi kan versem mı diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor, bir yanım deli gibi korkuyor. Ama korkunun ecele faydası yok değil mı?
Tedavisi başlayan, yumurta toplamayı bekleyen, transferi olan, sonuc için sabreden herkese dualarım. Mevlam hepimizi güldürsün...
slm bayanlar bugün 9. günüm test günüm yarin , cok korkuyorum allah rizasi icin dua edin bana cok ihtiyacim var, bir yandan cok heycanliyim bir yandan
korkuyorum , ya halen göguslerim sis ve agriyor sol tarafim belim agriyor iyi habermi bilmem, gögsumun ucu bir tarafi büyümüs ve kararmis rengi ,
arkadaşlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var henüz ilk denemem ve transferimden sonra karnımda sıvı birikmiş onu boşalttılar tekrarlama durumu var dediler boşaltıldığı gün rahatlamıştım ama ertesi gün ve bugün kasıklarımda dolgunluk ve karnımda midemde şişkinlik var boşluklarımda batmalar oluyor bir de kasıklarımda sancı var doktorum günde 3 lt su tüketmelisin diyor içiyorum ama her su içişimde daha da şiştiğimi ve çatlayacağımı hissediyorum sanki sıvı birikimi nüksediyor lütfen bana bişeyler yazın ilk boşaltım işlemi çok acılı geçmişti gebelik olabilir diye anestezi de yapılmadı tekrar bu işlemi yaptıracak olmam düşüncesi beni çok korkutuyor deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bu arada şafak 5
canım öncelikle hayırlısı olsun ümitlendirmek istemem ama forumda takip ettiğim kadarıyla testin son günlerine yaklaşan arkadaşlarda göğüs uçları rengi koyulaşırsa ve damarlar belirginleşirse genelde sonuç pozitif çıkıyor inşallah senin de öyledir çok dua et gönlünü ferah tut inşallah yarın hayırlı haberini alırız
canım senin transfer dondurulmuşlarla mı olmuştu,onlarla hamile kaldın yani,benimde ikinci dondurulmuşlarla olacak bana kalitesi düşüyor çözülünce demişlerdi kafam karışmıştı birinci kalitedeki embriyolar bozulacak diye,gerçi nurtencb de dondurulmuşla hamile ama daha çok kişiden duyunca dahada rahatlıyorum
barbiem geçtiğimiz günlerde yazımı cevaplamıştın ilk denemende 2 kez sıvı birikimi yaşamıssın ben de transferimden sonra sıvımı boşalttırdım ama şu anda sanki tekrarlıyormuş gibime geliyor moralim çok bozuk sende ortalam kaç gün sonra rahatlama olmuştu biraz bilgi verir misin
evet cnm ben dr ma sordum ama sormaz olaydım adamın yüzüme bir bakışı vardı anlatamam sana manyakmısın der gibi yok hiç bir etkisi yokmuş o yüzdende ben hiç almadım çok duydum ama nafile cnm rabbim istedikten sonra ne yersen ye sadece maydonoz yeme adet söktürücü ödem attırıcı olduğu için ben onu yemedim dr istediğini ye iç yasak olan hiç birşey yok dedi çay kahve içmedim çok fazla o kadar sakınılan göze çöp batarmış canım o kadar didikleme bence canın ne istiyosa onu ye
canım ben Ank ünv de yaptıracağım..eşim kaan hocanın hastası olduğu için orası olsun dedik..senin içinde hakkında hayırlısı olsun..inşAllah bu sefer kavuşursun bebeğine..canım nerde yaptırcaksın tedavini ben de ankara maya da yaptırdım 2. denemem dondurulmuş tek embriyo transfer edildi
kaan hocayla devam et canım o zaman genartta iyi ama bak listeye negatif çok işte bu yüzden diyorum herkesin lafına ardırma ha fikir al bizlerden ama senin içine hangisi siniyorsa ona git derim
bugün kontrole gittim toplama pazartesi...
sağol canım benim inşallah bu ara da bende Ankarada yım maya da yaptırdım transferimi
canm ben de ankaradayım. maya yeni açılan bir merkez değil mi? memnun kaldın mı? bir de ne kadar verdiniz merkeze? çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim.
canım öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın benim test günüm de 27 si cumartesi kan testi verirsen pozitif olsa da pazartesi alacağın değerden daha düşük bir değer çıkar bu da moralini bozar o yüzden gününü bekle derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?