ohhhh beeee çok şükür aklım sende kalmıştı sırf senden haber var mı diye girdim forma.Yat sen amann kalma sakın ,bebişlere iyi bak annesi.bence tüm bu olanlar nazardan en çok bizim kndi nazarlarımız değiyor.Sürekli oku bebişlerine annesi..kıyamam ben onlara..sağ salim al kucağına inş...
saolasın canım. dertleşecek bir siz varsınız. zaten annem geldi yatıyorum. kanamam da durdu gibi. inşallah hep böyle devam eder. iyi ki varsınız
mesajlarınızı okurken farkettim ve hemen size de sormak istedim. göğüs ağrılarınız kendiliğinden mi geçti? benimkiler çok kötü hala, transferin 4. günündeyim ve herşeyden çok bu ağrı geriyor beni. bir de kan testinden önce diğer yapılan testler (yani idrar testi falan) bir haberci oluyor mu? yani kantestinden önce bunu yapsam bir sonuç alabilir miyim?
Bu seferde olmadı(
bende anatolyada yaptırdım pozitif sonuç aldım..inşallah Allah sana da nasip eder..
Bu seferde olmadı(
herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrr
benim bugün transferim gerçekleşti ve test tarihim 2 ağustoss
çok korkuyorum yarın saat 11:20 de randevum var bakalım ne diyecek olumsuz sonuç almaktan deli gibi korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok artık neyse çıksın ortaya iyi yada kötü hakkımızda hayırlısı olsun tek isteğim bu Allah'tan bir çoğunuzun bildiği gibi 2 aydır regl olmuyorum (yine sebebi pko) şimdiden öyle stres oldum ki anlatamam "dr ne diyecek hangi tahlilleri isteyecek" diye kıvranıp duruyorum inşallah kötü bir durumla karşılaşmam ve eylül ayında içim rahat bir şekilde tüp bebeğime başlarım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sonunda başladım çok şükür ucundan kıyısından bende Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş olur bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrr
benim bugün transferim gerçekleşti ve test tarihim 2 ağustoss
canım benim inşallah güzel haberler duyarsın yarın,herşey olumlu geçer,tedavine başlayıp kavuşursun bebeğine bir an önce..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin,bu süreç çok zor bir süreç ama şunu farkettim ki olumlu düşünmek,moral bozmamak çok önemli ve çok etkili,sende içini rahat tut,herşey güzel olsun hepimiz için inş.
sagol cbm benim.evet cnm kafalarına göre takılıyo şimdiden benim yumoşlar.inşallah cnm sabırla bekliyorum.cnm bekle biraz 2 gün kalmış zaten çıkma bu sıcaklardada bunalıyo zaten insa. sana kaç embriyo kaçıncı günü transferi oldu?ececiğim hayılrı olsun, yumoşlar uçuşta, bak seni mutlu edecekler inş:))
ben 10. gündeyim sabah test için hastaneye gittim, geri döndüm o kadar kalabalıktı ki,bir de sıcak,ne bilim dengesiz oldum ya:))
arkadaşlar geldim doktordan. bebişlerimi gördüm. kalp atışlarını da gördüm içim rahatladı. doktor yatacaksın dedi. yatacağız artık ne yapalım buna şükür
çok korkuyorum yarın saat 11:20 de randevum var bakalım ne diyecek olumsuz sonuç almaktan deli gibi korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok artık neyse çıksın ortaya iyi yada kötü hakkımızda hayırlısı olsun tek isteğim bu Allah'tan bir çoğunuzun bildiği gibi 2 aydır regl olmuyorum (yine sebebi pko) şimdiden öyle stres oldum ki anlatamam "dr ne diyecek hangi tahlilleri isteyecek" diye kıvranıp duruyorum inşallah kötü bir durumla karşılaşmam ve eylül ayında içim rahat bir şekilde tüp bebeğime başlarım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sonunda başladım çok şükür ucundan kıyısından bende Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş olur bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
ooffff niye geçmiyor bu zaman 4 gün kaldı test günüme hem çok korkuyorum negatif sonuç almaktan hem de biran önceşu testi yapıp kurtulmak istiyorum şu beklemekten:97:
buketcim inşallah tarnsferin çok iyi geçer ve pozitif sonuç alırsın canım allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?