2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1.deneme||yumoşları toplanacak
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|27 temmuz test tarihi
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|26 temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|TRANSFERİNİ BEKLİYOR
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın arkadaşlar

maşallah yumurtası toplanan transferi olan hami,ş haberi verecek olan hepinize bol bol şans diliyorum inş. muradınıza erersiniz

ya bu arada ankarada oturan bayagı var herhalde valla şu ankaradakileri belli süre sonra toplayabilriz
tabi dışardan gelmek isteyen olursa hayhay önce face tabi

ben ilk kez tüp bebek deneyimi yaşıyorum.transfer yapıldı ve 4 gün oldu. sonucu merakla bekliyorum. Benim kaygım şu ve sizlerle paylaşmak, yaşayan varsa fikirlerini almak istiyorum. Tedaviye başladıktan sonra göğüslerim fena bir şekilde şişti ve çok ağırıyor, hala geçmedi. Doktoruma sordum bizimle ilgisi yok dedi, ama bu ağrının geçmeyebileceğini düşündükçe daha çokcanım sıkılıyor. Birde ben sigara içen birisiydim, bunun tüp bebekte yarattığı olumsuzlar nelerdir? fikri ve bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. sevgiler, herkesin olumlu sonuç alıp o zorlu süreci tekrar yaşamamasını dilerim.

Arkadaşlar merhaba,
foruma yeni katıldım. 32 yaşındayım, bu ay 2.tüp bebek denememize başladık. Puregon 5.günümdeyim. kasıklarımda ağrı var normal midir? hepimizin bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum, bu sefer olacak inş...:)

arkadaşlar dün 4 gibi kanamam oldu kahverengi. daha sonra lekelenmeye döndü. hemşireyle görüştüm. düşük tehtidi dedi. kanaman artarsa doktora çık dedi. şu an hala az az lekelenmem var. yerleşme kanamam da aynı böyle olmuştu. hemşire tekrar olabilir falan dedi . yatak istirahati verdi. pazartesi doktora çık dedi. ama eşimle dayanamayıp yarın doktora gideceğiz . çok moralimiz bozuldu.

İlk tedavimde benim de göğüslerim patlayacak gibiydi, inanılmaz acıyorlardı. Bence takılma, ilaçlardan oluyor. Her vücut farklı tepki veriyor. Tedavim bitip de hastalaninca indi sislikleri, acıları da zamanla gecti. Üzerinden 3 ay geçince 2.tedaviye başladım ama bu sefer dondurulmuş transfer edildi. İlaçlar çok daha az bu yüzden göğüslerim rahat. Bugün 8.gunüm ve çok hafif şiştiler.

kasıklarda ağrı normal canım benim de biraz olmuştu. kendinde belirti arama oluruna bırak. pozitif sonuçlar alırsın inşallah.

Cnm nolur sıkma canını, böyle kanama yaşayıp hamileliği süren çok insan var. Senin moralin çok önemli, ve kesin git doktora bence de. İlk transferim zamanı konuştuğum arkadaslar arasında hamileliğini öğrenip kanaması olan iki kisi hatırlıyorum. İkisi de 4.ayına girdi veee biri ikizlerini bekliyor)) senin icin de aynı sonucu diliyorum. Ama Suna eminim her kanama düşük demek değil. Risk var evet, dinlen, doktorun dediklerini yap inşallah bebisin sana sımsıkı sarılıyor...

ağrılar normal çünkü yumurtalar büyüyooooo benceee

canım sağolasın. ben de araştırıyorum ama 5-6 ay sonrası için. ben tummuzda medicana da denedim. ilk denemem negatif. yer araştıryorum. tüp bebekte merkez değil de doktorun deneyimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.tabii merkezin de iyi, kaliteli olması önemli. sağlık ocağındaki dr. timur gürganı çok övdü. gürgan klinik. onun üstüne dr. tanımam falan dedi. mayayı da birkaç arkadaştan duydum. bakalım kesinlik kazanınca görüşmeye de giderim.

canım ya sen dr hemşireye ne bakıyorsun ara hemen eşini dogru hastanaye bak arkadaşımız da öyleydi dr erken müdahale edemedigi için kaybetti kanamayı durdurabilirler bizler zor buluyoruz zaten bak kötü oldum aglamaklıyım hadi ara eşini içimiz rahat etsin ne olur arkadaşım rahat rahat otur hiç yoktan haber ver bize

Herkese selamlar, bugün ise geldim. Keske gelmez olaydım, tam karşımda Hastane var ve beni dürtüyor kan ver diye. Bugün 8.gunün bitiyor, 9.güne giriyorum. Sabahtan beri kendimle savaşıyorum test için... Niyeti bozdum anlayacağınız. Öğlen gidip kan vereceğim... Offf keske evde kalsaydım, bu kadar yakınken dayanamıyorum. Zaten is de yapamıyorum... Offf korkuyorum....

nurttenc araştırıyorum ben canım bakalım senin durumundakiler ne yaptı kanama durdu diyorsun az az geliyor diyorsun degilmi önce rahat nefes al yat uzan eşin gelene kadar ayaklarını yukarı dik kesinlikle iş falan yapma dr gidene kadar dolşma fazla

kızlar günaydın sabahtan beri beklediğim haber geldi
aradılar hastaneden 8 embriyom çogalmaya devam ediyomuş.4 tanesi 1 .kalite 4 tanesi de 2. kaliteymiş.
transfer için yarın tekrar arıyacaklarmış.allah hakkımızda hayırlısını versin.

Harika haber, inşallah hayirla bebisini sana yerleştirsinler, ayyy bu kısmı çok güzel iste... Az kaldı onu sana verecekler, kavuşacaksınız, bence bu tedavi ve bekleyiş süresinin en anlamlı zamanı bu... Sen ve müstakbel bebeğin kavuşacaksınız))

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş benimde yarın sabah alınacak yumoşlar çok heyecanlıyım yumurta toplanama işlem zor oluyomu

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş benimde yarın sabah alınacak yumoşlar çok heyecanlıyım yumurta toplanama işlem zor oluyomu

canım sakın korkma zaten aneztesi verecekler ne oldugunu anlamayacaksın bile tabi sonuçta rahme el attıkları için adet sancısı gibi bir sancı olabilir oda fazla sürmez zaten hiçmi acı çekmedik degilmi ama bebeklerimiz gelsinde valla ben razıyım o agrıya korkma sakın

nurtencb tatlım şimdi baktım gebeligin ilk 3 ayında olan kanamaların %50 sine iyi gözle bakılmazmış ya düşük yada dış gebelige işaretmiş önce kahverengi gibi bir kan sonra kanın çogalması düşüge işaretmiş ama erken müdahele diyor hemen dr başvurun ve ultrasyon kan tahlilleri ile muayene olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…