2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar HSG tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi? bu rahim filmi çektirilen ay gebe kalmamak mı lazım ??? 4-5 gün sonra kanama ağrı sızı hiç bişey kalmadı bende ve yumurtlama günü geliyor. korunmak mı lazım. dr unuz neler söyledi size. benim dr 10 gün cindel ilişkisi olmasın korun falan dedi ama nette bi dr un sitesindede ( Selman Laçin ) 48 saat diyor. ben bu ayı da boş geçirmek istemiyorum .Lütfen dr unuzun söylediklerini paylaşırmısınız. bu arada gebe kalamama korkusu yaşamak da gebelik oluşmasını engelliyormuş. kafanızdan çıkarın demeleri sanırım bundan. Bilinçaltımızda bu korkuyla barışın ve o sorunu sevin diyor bir psikolog...
aklınızda bulunsun
herkese bol bebekli haberler sevgiler..........

ben yıllar önce çekilmiştim o zamanlar bana korunma vermemişti doktorum..
ama mayıs ayında hsg çektiren bi arkadaşımız o ay hamile kaldı ama düşük yaşadı...
istersen doktorunla bi konuş...

canım çok teşekkürler pazartesi yaptırayıöm ben o zaman .inşallah güzel haberlerle dönerim.allah isteyen herkese verir inşallah

bende 2 yıl önce yaptırmıştım.bana doktor böyle bişey demedi ama hamile kalmanın sakıncalı olacağını duymuştum.bence riske atma canım.film çaekilirken radyasyona maruz kalıyorsun sanırım ondan yada kullanılan ilaçtan diyorlar

düzellltim mi bakalım

canım hsg yapıldığı ay geblik şansın daha yüksek olduğunu sylemişti benim dr ve kesinlikle korunma falan vermemişti

bu sefer tamam varmu başka listede aksaklık dilhudar unuttum sonucu neydi

benide eklermisiniz listeye yazmıştım önceeeee ayrıntları

Güzelsoy kanda mı baktı peki 8.gün. Off kızlar kesin dini benim, yani olsaydı 3-4 gibi çıkardı dımı? Doktor da öyle değil dedi. Resmen 0,1. İnsanoğlu çok garip, hem kesin yok diyorum, hem de ya çıkarsa 26sinda diyorum. Var mı şans bilen var mı kızlar???

ya ben bu konuda yorum dahi yapamiyorum....valla ne bileyim .....insallah hersey yolundadir....

Merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz haziran ayında trnsfrim yapıldı 1. denemem 26 yaşındayım sebebsiz bursa tüp bebek merkezi 7. haftadayız ALLAH bütün isteyen arkadaşlarımıza bu duyguları tatmayı nasip etsin İNŞALLAH pozitif olan arkadaşlarımızada sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eder hepimize yüce RABBİM

kızlar selam,

bugün transferimin 3.günü ama kasıklarımda şişkinlik ve ağrım var,hareket ederken çok kasılıyor ve ağrı yapıyor,bir de şişkinlik hissediyorum,normal mi dersiniz bu durum??

ilaclarin dahil hersey ne kadara maloldu sorabilirmiyim......

selam herkese.
tedaviye başlayanlar için inşallah herşey yolunda gider.
transfer olanlar içinde inşallah hamiledirler. Hamile kalanlarda inşallah sağlıcakla bebeklerine kucaklarına alırlar inşallah.
listeyede beni eklermisin? perşembe günü yumurtalarım toplandı. salı günü transfer yapabiliriz dedi doktorum.
3 düşüğüm var. kendiliğinden hamilelik. 1 aşılama 2 aşılama sonlanması. ve ilkkez tüp bebek yaptırıyorum. memorialda. sanırım bende sorun. kan pıhtılaşma sorunu. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. amin

kızlar selam,

bugün transferimin 3.günü ama kasıklarımda şişkinlik ve ağrım var,hareket ederken çok kasılıyor ve ağrı yapıyor,bir de şişkinlik hissediyorum,normal mi dersiniz bu durum??

bence normaldir canım. dinlen bence.. o kadar ilaç ve iğne ve işleme normaldir diye düşünüyorum. ama sen yinede uzan. dikkat et kendine

kızlar selam,

normal canım benim, kullandığımız ilaçlardan oluyor, ben 11. gündeyim hala ağrım var, yürürken bile ağrı sanki hareket ediyor, Allah hayılrlı neticeler almayı nasip etsin..

amin canım hoşgeldin, Rabbim niş bi zeval vermez, sorununun tedavisi yok mu ki, hemen tüp bebeğe geçmişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…