hadi hayırlı olsun güzel haberlerle gel inş.herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrr
benim bugün transferim gerçekleşti ve test tarihim 2 ağustoss
canım strese girme inş. güzel haberler alacaksın sende en kısa zamandada alacaksın inş.bebişleri kucağınaçok korkuyorum yarın saat 11:20 de randevum var bakalım ne diyecek olumsuz sonuç almaktan deli gibi korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok artık neyse çıksın ortaya iyi yada kötü hakkımızda hayırlısı olsun tek isteğim bu Allah'tan bir çoğunuzun bildiği gibi 2 aydır regl olmuyorum (yine sebebi pko) şimdiden öyle stres oldum ki anlatamam "dr ne diyecek hangi tahlilleri isteyecek" diye kıvranıp duruyorum inşallah kötü bir durumla karşılaşmam ve eylül ayında içim rahat bir şekilde tüp bebeğime başlarım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar sonunda başladım çok şükür ucundan kıyısından bende Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş olur bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
duamız herkese canım.rabbim yardımcın olsun.sana akıllı embriyolar nasip etsinde annelerini üzmeden tutunsunlar inş.Kızlar sabah transferim var dua edin lütfennnnnn
ay inş. cnm ya.. ben idrar testi yaptım bugün gaza geldim.. bababababa düşüncede ne biliomusunuz olumsuz sonuca hazırlık hani direk negatif yerine tek çizgi görüp kendimi alıştırmak.. bi ara tamamen olumsuzum bitti yok falan şu bu bi arada amaaannn ne yapayım allah tan hayırlısı diorum.. ve bnm 1 çocuğum var çok şükür bi kerede olsa rabbim nasip etti inş. bu emeklerimede karşılığını verir bana ve tüm uğraşan ark.larıma... hayırlısı opu ve transfer olacak yarışmacılara başarılar dilerim finale ulaşan ark.larımdanda hayırlı hbrlr duyarım inş........Ahhh arkadaslar benim test gunüm de 26 Temmuz. Transfer sonrası ilk defa bugün ise geldim. Sabahtan beri kan vermemek için zor dürüyorum ama vermeyeceğim. Esimi kandırdım pazar gunü acilde yapsam ilk testi, hem 10.gün olacak artık o zaman çıkar herhalde. Sizlere de sabır diliyorum.
Benim de kasıklarım sızlıyor, ara ara bacağıma bir ağrı giriyor. Göğüslerim konudan habersiz hiçbir degisiklik yok)) dediğiniz gibi inşallah bebislerimizin sesleridir bunlar...
hani benn aşk olsunn....
Ben bugün kan verdim arkadaslar, çok kaşındim aldım ağzımın payını. Malum 8.gunüm bitmişti öğlen saatlerinde veeee sonucum 0,1 yanlış yazmadım tam olarak 0,1. Çok uzuldum tabii, aklımda kendime umut arıyordum. Doktorumu aradım söylemek için, kızdı bana o sonucun hiçbir anlamı yok dedi. Yüksek çıksa da birsey ifade etmezdi dedi. 12.gün sonucun ancak 30-40 çıkacak, takılma buna dedi. İcim biraz unutmanda da bir yanım yikik, dökük harabe...
Sanırım benim için bu deneme de hüsran oldu. Dilerim sonuc bekleyenlerden en son ben hüsran yasarım. Dilerim kalanların yüzü güler...
günaydın herkese bugün yumurtalarımız toplanıyor, hadi bana da dua:))
hepinizi öpüyorum herkese sevgiler.
Canım ben erken test yapanardanım.Forumu takip ettiysen sonucumuda öğrenmişsindir arkadaşım.Ece22 cim tabloyu değiştirmemiş ama sonucum malesef negatifec e listede düzeltilmesi gereken var dilhusar mesela
marali barbieme sizlerin test günüymüş hadi hayırlı haberler verin
kızlar günaydın benim bugün transfer gününü sayarsak 9,saymassak 8.günüm sabah ilk idrarla test yaptım.silik çıktı çok silik değil aslında hemen göründü.acaba daha çok erken miydi.hemen heyecanlanmakda istemiyorum.test günüm çarşamba sizce çarşambaya kadar beklesemmi yoksa pazartesi mi kan tahlili yaptırsam
ACİLLLLL CEVAP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?