2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

özel mesajlaşma bölümünü kullanabiliyorsan oradan yazışalım burda herkes msn yada face den yazışıyor...daha hızlı

ben yıllar önce çekilmiştim o zamanlar bana korunma vermemişti doktorum..
ama mayıs ayında hsg çektiren bi arkadaşımız o ay hamile kaldı ama düşük yaşadı...
istersen doktorunla bi konuş...

canım hsg yapıldığı ay geblik şansın daha yüksek olduğunu sylemişti benim dr ve kesinlikle korunma falan vermemişti

kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için dr a göre değişiyor demeki yorumlar bende 13-14 de denemeye karar verdim. hayırlısı artık...

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin canım ben de 3 yıldır uğraşıyorum, Rabbim ol demeyince olmuyor işte,,bol dua ile aşacağız inş bu günleri..

inşalah canım. zaten dualarımız tek tesellimiz. rabbim hepimize çocuk versin inşallah. evimizi ıssız bırakmasın.

yazılanlar bazen beni umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef bunların hepsi yaşanan umutsuzlukların ya da olumsuzlukların paylaşılarak atlatılabildiğini gösteriyor. insan kendini yalnız hissetmiyor. birçok insan benimle aynı duyguları aynı bekleyişleri aynı korkuları yaşıyor diyorum ve kendimi yalnız hissetmiyorum... varlığınız güzel. Ancak şu ilk denemelerde başarı oranının düşük olması beni çok korkutuyor, hatta 2. lerde ve.... benim ilk denemem ve sonuca 8 gün var daha, bazen kesinlikle olumlu olacak sonuç diyorum bazen ise kopuyorum yok olmamıştır, ben ilkinde başarıya ulaşacak kadar şanslı değilim diyorum... UMARIM HERKES BİR ŞEKİLDE OLUMLU SONUCA ULAŞIR.. SEVGİLER

bende endometriozis var 2 kez ameliyat oldum...ama tuplerin hidrosalpenksten dolati tikali ise onlari aliyorlar genelde...ben ilk bursada pembe mavide yaptiridm,,,,simdi memeriale basladim atasehirde....cem demirelel gidicem....ginera kullaniyorum su an......ama spontan bi gebeligim var birde pozitif tup deneme ama gebeliklerim ilerlemedi...ayrica genetik test falan yaptiridk sonuclarini bekliyoruz,,,,

benim de şişti karnım,gören beni hamile sanır,bende belki transfer yeni ya ondandır diye bekliyorum,sıvı birikmesi ilaçlardan mı oluyormuş,bir de nasıl yapıyorlar boşaltmayı zor oluyor mu,inşallah öyle bir şey değildir,crinone jel kullanıyorum şuan,onun yan etkileri içinde şişkinlik,karın ağrısı yazıyordu ben de oyüzden bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye..

peki hangi merkez de ve hangi doktor a gidiyorsun.Ben çapa hastanesinde doktor Altay Kartal a gidiyorum Ağustosun 2. haftası olacak büyük ihtimalle kısmet ramazana denk geliyor yaa

Arkadaşım ben bursa tüp bebek merkezine gidiyorum doktrum armağan ulubaş hemşrelerinden ve bütün ekibinden çok memnunum çok ilgililer

ultrason probunu gobegine koyuluyor...sivinin bosaltilacagi yer lokal bi anestezi ile uyusturuluyor...sonra serum setinin ignesini karnina batiriliyor...diger ucunuda bi siseye sallandirilip yer cekimi kuvvetiye sivi bosltiliyor...bazen bu sivi steril edilip damardan geri vucuda verilibiliyor.....

kusma ve nefes alamama şikayeti oluyor canım. hatta verdikleri broşürdede yazıyor istersen bir bak.

Arkadaşım ben bursa tüp bebek merkezine gidiyorum doktrum armağan ulubaş hemşrelerinden ve bütün ekibinden çok memnunum çok ilgililer

ben pembe maviye gitmistim bbursa tup bebek cok pahali gelmisti bize....iste baska sebeplerde vardi tabiki.....ozer kutluya kizdigim icinde gitmedim.....

şu an hissettiklerin çok normal. sonuçta yanlız olmadığımızı bilmek bile güzel bence. çünkü bunları konuşup paylaşabileceğimiz etrafımızda kimsecikler yok. şu an hepimiz aynı koşul ve durum içindeyiz. bazılarımız daha iyi şartlarda (anne yanında, maddi olarak yada manevi) bazılarımız ise daha kötü şartlarda. ama sonuçta hedefimiz aynı. olumsuz düşünme. herşeyin başı sağlık. sağlığımız yerinde, dualarımız ve eşimiz ayrıca ailemiz yanımızda olduğu sürece üstesinden gelemiyeceğimiz hiçbirşey yok alimallah. bu aşamaya kadar geldikya bunada şükür. inşallah sende pozitif sonuç alırsın. bu yazdıklarında anı olarak kalır.

kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi

egisu28,inan bana seninle aynı aynı duyguları yaşıyorum forumda takip ettiğim kadarıyla hep ilk denemeler başarısızlıkla sonuçlanmış ve benim de ilk denemem sen gene bazen olumlu düşünüyormuşsun bende hiç olumlu sonuç alacağıma dair en ufak düşüncem yok bazen diyorum ki rabbim 'ümitvar olunuz ',diyor.bunu düşündükçe kendime kızıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum sadece transfer anında çok duygulandım tüm tedavi süresince herşey o kadar hızlı gelişti ki ne zaman şu ana geldim anlamış değilim sanki herşey oldu bittiye geldi gibi kendimi kaptırmaya fırsatım bile olmadı sanırım bunun için hiç bir şey hisetmiyorum çok nötrüm,donuğum,kafam bomboş vsvsvsvsvsvsvs ALLAHIM hepimize başımızı ağrıtacak bizi usandıracak bıktıracak yeteeeeeerrr dedirtecek veletler versin inşşşşş AAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNN

sivi bosaltilinca butun hersey bitecek.....

peki sıvı boşaltmasının transferden sonra embriyoya zararı olmuyor mu..inan artık 2 günde bir hastaneye git gel bayıldım,önce üstüste ultrasonlar,hergün iğneler,sonra toplama işlemi,arkasından 3 gün sonra transfer,şimdi de bu çıkacak galiba,şu son 1,5 ay içerisinde üstümüzde yapılmayan işlem kalmadı,Allah'ım çabalrımızı boşa çıkarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…