ben de 2,5 yıllık evliyim ama sorunumu mart ayında öğrendim..şimdi tüplerimin açılması için bir ameliyat geçireceğim peşinden hemen tüp bebek yapılacak..bir doktorum var ama tüp bebek konusunda en iyisi olsun ve pahalı da olmasın istiyoruz maalesef..maddi manevi zor bilirsin tabii
ben yıllar önce çekilmiştim o zamanlar bana korunma vermemişti doktorum..
ama mayıs ayında hsg çektiren bi arkadaşımız o ay hamile kaldı ama düşük yaşadı...
istersen doktorunla bi konuş...
bende 2 yıl önce yaptırmıştım.bana doktor böyle bişey demedi ama hamile kalmanın sakıncalı olacağını duymuştum.bence riske atma canım.film çaekilirken radyasyona maruz kalıyorsun sanırım ondan yada kullanılan ilaçtan diyorlar
canım hsg yapıldığı ay geblik şansın daha yüksek olduğunu sylemişti benim dr ve kesinlikle korunma falan vermemişti
Allah tamamına erdirsin canım ben de 3 yıldır uğraşıyorum, Rabbim ol demeyince olmuyor işte,,bol dua ile aşacağız inş bu günleri..
ben de 2,5 yıllık evliyim ama sorunumu mart ayında öğrendim..şimdi tüplerimin açılması için bir ameliyat geçireceğim peşinden hemen tüp bebek yapılacak..bir doktorum var ama tüp bebek konusunda en iyisi olsun ve pahalı da olmasın istiyoruz maalesef..maddi manevi zor bilirsin tabii
özel mesajlaşma bölümünü kullanabiliyorsan oradan yazışalım burda herkes msn yada face den yazışıyor...daha hızlı
canım benim de transferin 3 günü aynı şikayetlerim vardı 4 günü fenalaştım şiişkinliğim arttı mide bulantısı başladı nefes alamamaya başladım meğer karın içinde sıvı birikmiş(ohss) hemen boşalttılar lütfen sen de buna dikkat şikayetlerin yoğunlaşırsa hemen doktorunu ara hatta git çaresine bakılsın sakın ihmal etme geçmiş olsun...
peki hangi merkez de ve hangi doktor a gidiyorsun.Ben çapa hastanesinde doktor Altay Kartal a gidiyorum Ağustosun 2. haftası olacak büyük ihtimalle kısmet ramazana denk geliyor yaa
benim de şişti karnım,gören beni hamile sanır,bende belki transfer yeni ya ondandır diye bekliyorum,sıvı birikmesi ilaçlardan mı oluyormuş,bir de nasıl yapıyorlar boşaltmayı zor oluyor mu,inşallah öyle bir şey değildir,crinone jel kullanıyorum şuan,onun yan etkileri içinde şişkinlik,karın ağrısı yazıyordu ben de oyüzden bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye..
benim de şişti karnım,gören beni hamile sanır,bende belki transfer yeni ya ondandır diye bekliyorum,sıvı birikmesi ilaçlardan mı oluyormuş,bir de nasıl yapıyorlar boşaltmayı zor oluyor mu,inşallah öyle bir şey değildir,crinone jel kullanıyorum şuan,onun yan etkileri içinde şişkinlik,karın ağrısı yazıyordu ben de oyüzden bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye..
Arkadaşım ben bursa tüp bebek merkezine gidiyorum doktrum armağan ulubaş hemşrelerinden ve bütün ekibinden çok memnunum çok ilgililer
kusma ve nefes alamama şikayeti oluyor canım. hatta verdikleri broşürdede yazıyor istersen bir bak.
nasil ozelden yani...onuda bilmiyorum ben....
yazılanlar bazen beni umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef bunların hepsi yaşanan umutsuzlukların ya da olumsuzlukların paylaşılarak atlatılabildiğini gösteriyor. insan kendini yalnız hissetmiyor. birçok insan benimle aynı duyguları aynı bekleyişleri aynı korkuları yaşıyor diyorum ve kendimi yalnız hissetmiyorum... varlığınız güzel. Ancak şu ilk denemelerde başarı oranının düşük olması beni çok korkutuyor, hatta 2. lerde ve.... benim ilk denemem ve sonuca 8 gün var daha, bazen kesinlikle olumlu olacak sonuç diyorum bazen ise kopuyorum yok olmamıştır, ben ilkinde başarıya ulaşacak kadar şanslı değilim diyorum... UMARIM HERKES BİR ŞEKİLDE OLUMLU SONUCA ULAŞIR.. SEVGİLER
pencerenin en üstünde sağda kontrol paneli var ona gir özel mesajlarını görebileceğin bir pencere göreceksin oradana mesaj yazıp alabilirsinben bi tane atıyorum şimdi
yazılanlar bazen beni umutsuzluğa sürüklüyor ama maalesef bunların hepsi yaşanan umutsuzlukların ya da olumsuzlukların paylaşılarak atlatılabildiğini gösteriyor. insan kendini yalnız hissetmiyor. birçok insan benimle aynı duyguları aynı bekleyişleri aynı korkuları yaşıyor diyorum ve kendimi yalnız hissetmiyorum... varlığınız güzel. Ancak şu ilk denemelerde başarı oranının düşük olması beni çok korkutuyor, hatta 2. lerde ve.... benim ilk denemem ve sonuca 8 gün var daha, bazen kesinlikle olumlu olacak sonuç diyorum bazen ise kopuyorum yok olmamıştır, ben ilkinde başarıya ulaşacak kadar şanslı değilim diyorum... UMARIM HERKES BİR ŞEKİLDE OLUMLU SONUCA ULAŞIR.. SEVGİLER
sivi bosaltilinca butun hersey bitecek.....
bak bunu begendim ama kontrol paneli yazmioki....
peki ozaman bnim ismime sağ tıkla özel mesaj gönder diyecek
oradan yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?