ilaclarin dahil hersey ne kadara maloldu sorabilirmiyim......
amin canım hoşgeldin, Rabbim niş bi zeval vermez, sorununun tedavisi yok mu ki, hemen tüp bebeğe geçmişler..
normal canım benim, kullandığımız ilaçlardan oluyor, ben 11. gündeyim hala ağrım var, yürürken bile ağrı sanki hareket ediyor, Allah hayılrlı neticeler almayı nasip etsin..
selam herkese.
tedaviye başlayanlar için inşallah herşey yolunda gider.
transfer olanlar içinde inşallah hamiledirler. Hamile kalanlarda inşallah sağlıcakla bebeklerine kucaklarına alırlar inşallah.
listeyede beni eklermisin? perşembe günü yumurtalarım toplandı. salı günü transfer yapabiliriz dedi doktorum.
3 düşüğüm var. kendiliğinden hamilelik. 1 aşılama 2 aşılama sonlanması. ve ilkkez tüp bebek yaptırıyorum. memorialda. sanırım bende sorun. kan pıhtılaşma sorunu. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. amin
Amin canım,inşallah neticede tüm bu çektiklerimize değer,her kasılmada,ağrıda ters giden bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum..
Amin canım inşallah,Allah senin de yardımcın olsun,hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.
5 yıllık evli olunca ve de yaşım artık 32 oldu. artık çok ta beklemek istemedim. bi de düşüklerle ilgili hiç bir doktor garanti veremiyor. 2 defa aşılama deneyip te bu arada yumurta takiplerini saymıyorum yani. 4 yıldır bir fiil uğraşıyorum. artık dahada manevi ve maddi olarak yıpranmak istemedik sanırım. hayırlısı artık. rabbim gönlümüze göre verir inşallah. sende güzel haberler alırsın inşallah.
transfer ederken kontrol ettiler dimi? rahminde bir sorun yoktu dimi? ben bile daha toplama işlemi yaptırdım. dün gece yataktan nasıl aşağı attım kendimi bilimoyurm. o kadar karnım şiş ve gaz doluydu. ama wc ye gitsem bile pek faydası olmuyor. bol bol su iç sen canım. kafana takma. rahatla biraz. vücudunuda çok dinleme.
Amin canım,inşallah neticede tüm bu çektiklerimize değer,her kasılmada,ağrıda ters giden bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum..
yok canım ters giden bişey yoktur, ilaçlar gaz da yapıyor ya karışıyor ağrılar, takma kafana
Canım ilk görüşmee gittiğimizde 3.000 tüp bebek ilaçlarda 1000 yada 1500 demişlerdi ama benim yumoşlarım biraz geç ilerlediği için ilave ilaç almak zorunda kaldık ilaçlarım 2000 lirayı buldu tabii kişiye göre değişiyor ilaç takviyesi benim yaşım 26 olmasına rağmen birde okadar ilaç kullandım sadece 4 yumurtam oldu 2 tanesi sağlıklı ikiside transfer edildi ama 1 tanesi tuttu çok şükür yani bizim 5500 6000 ne yakın tuttu
ay bi daha bi sey yazmicam kadinlar kulubune valla o kadar yazmisim bi arkadasda ona karsilik vermemis bozuldum valla.....
elchinn hoşgeldin,unutmadım seni,aynı gün anne olacağımız öğrenicez inş.dimi seninle...
burda herkes arkadaş öle sohbet ediyorlar banada pek kimse yazmıyor pek sık girmediğim için arada kaynıyor dediklerim
burda herkes arkadaş öle sohbet ediyorlar banada pek kimse yazmıyor pek sık girmediğim için arada kaynıyor dediklerim
valla ne bileyim yazmicam daha ben arada giriyorum ama ole bi konuya uye degilim daha dogrusu forumu kullanmayi bilmiyorum.....neyseeeee zaten onceki tup deenmemden bu yana 2 yildir girmiyodum...
kızlar selam,
bugün transferimin 3.günü ama kasıklarımda şişkinlik ve ağrım var,hareket ederken çok kasılıyor ve ağrı yapıyor,bir de şişkinlik hissediyorum,normal mi dersiniz bu durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?