2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ilaclarin dahil hersey ne kadara maloldu sorabilirmiyim......

Canım ilk görüşmee gittiğimizde 3.000 tüp bebek ilaçlarda 1000 yada 1500 demişlerdi ama benim yumoşlarım biraz geç ilerlediği için ilave ilaç almak zorunda kaldık ilaçlarım 2000 lirayı buldu tabii kişiye göre değişiyor ilaç takviyesi benim yaşım 26 olmasına rağmen birde okadar ilaç kullandım sadece 4 yumurtam oldu 2 tanesi sağlıklı ikiside transfer edildi ama 1 tanesi tuttu çok şükür yani bizim 5500 6000 ne yakın tuttu

amin canım hoşgeldin, Rabbim niş bi zeval vermez, sorununun tedavisi yok mu ki, hemen tüp bebeğe geçmişler..

5 yıllık evli olunca ve de yaşım artık 32 oldu. artık çok ta beklemek istemedim. bi de düşüklerle ilgili hiç bir doktor garanti veremiyor. 2 defa aşılama deneyip te bu arada yumurta takiplerini saymıyorum yani. 4 yıldır bir fiil uğraşıyorum. artık dahada manevi ve maddi olarak yıpranmak istemedik sanırım. hayırlısı artık. rabbim gönlümüze göre verir inşallah. sende güzel haberler alırsın inşallah.

normal canım benim, kullandığımız ilaçlardan oluyor, ben 11. gündeyim hala ağrım var, yürürken bile ağrı sanki hareket ediyor, Allah hayılrlı neticeler almayı nasip etsin..

Amin canım,inşallah neticede tüm bu çektiklerimize değer,her kasılmada,ağrıda ters giden bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum..

Amin canım inşallah,Allah senin de yardımcın olsun,hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.

Amin canım,inşallah neticede tüm bu çektiklerimize değer,her kasılmada,ağrıda ters giden bişeyler oluyomuş gibi hissediyorum..

transfer ederken kontrol ettiler dimi? rahminde bir sorun yoktu dimi? ben bile daha toplama işlemi yaptırdım. dün gece yataktan nasıl aşağı attım kendimi bilimoyurm. o kadar karnım şiş ve gaz doluydu. ama wc ye gitsem bile pek faydası olmuyor. bol bol su iç sen canım. kafana takma. rahatla biraz. vücudunuda çok dinleme.

Amin canım inşallah,Allah senin de yardımcın olsun,hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.

amin canım sağol. foruma daha yeni girdiğim için pek bilmiyorum sizleri. bir hatam olursa kusura bakmayın. zamanla tanırım sanırım herkesi.

nasılsınız güzel bir haftasonu diliyorum herkese..Herkes bi şekilde adımını atmış hepinizin güzel haberlerini okurum inşallah

Allah tamamına erdirsin canım ben de 3 yıldır uğraşıyorum, Rabbim ol demeyince olmuyor işte,,bol dua ile aşacağız inş bu günleri..

transferde özel bir kontrol yapılmadı ama yolundaydı herşey,pıtırcığımın içeri verilişini gördüm ultrasonda..
daha öncesinde muayeneleri ve rahim filmini yapmışlardı ama..ne zaman ağrım olsa konuşuyorum şimdi pıtırcıkımla,bize eşimle ona bir isimde bulduk,gıdıklıoruz onu bazen uyuma die..

peki hangi merkez de ve hangi doktor a gidiyorsun.Ben çapa hastanesinde doktor Altay Kartal a gidiyorum Ağustosun 2. haftası olacak büyük ihtimalle kısmet ramazana denk geliyor yaa

ay bi daha bi sey yazmicam kadinlar kulubune valla o kadar yazmisim bi arkadasda ona karsilik vermemis bozuldum valla.....

burda herkes arkadaş öle sohbet ediyorlar banada pek kimse yazmıyor pek sık girmediğim için arada kaynıyor dediklerim

burda herkes arkadaş öle sohbet ediyorlar banada pek kimse yazmıyor pek sık girmediğim için arada kaynıyor dediklerim

valla ne bileyim yazmicam daha ben arada giriyorum ama ole bi konuya uye degilim daha dogrusu forumu kullanmayi bilmiyorum.....neyseeeee zaten onceki tup deenmemden bu yana 2 yildir girmiyodum...

ben de pek sık giremiyorum ama amacımız elimizden geldiğince birbirimize destek olabilmek,bazen benim de yazdıklarımın kaynadığı oluyor ama geçmişi okumamaktan oluyor galiba o...hepimiz arkadaşız yoksa deil mi..

valla ne bileyim yazmicam daha ben arada giriyorum ama ole bi konuya uye degilim daha dogrusu forumu kullanmayi bilmiyorum.....neyseeeee zaten onceki tup deenmemden bu yana 2 yildir girmiyodum...

ben de 2,5 yıllık evliyim ama sorunumu mart ayında öğrendim..şimdi tüplerimin açılması için bir ameliyat geçireceğim peşinden hemen tüp bebek yapılacak..bir doktorum var ama tüp bebek konusunda en iyisi olsun ve pahalı da olmasın istiyoruz maalesef..maddi manevi zor bilirsin tabii

kızlar selam,

bugün transferimin 3.günü ama kasıklarımda şişkinlik ve ağrım var,hareket ederken çok kasılıyor ve ağrı yapıyor,bir de şişkinlik hissediyorum,normal mi dersiniz bu durum??

canım benim de transferin 3 günü aynı şikayetlerim vardı 4 günü fenalaştım şiişkinliğim arttı mide bulantısı başladı nefes alamamaya başladım meğer karın içinde sıvı birikmiş(ohss) hemen boşalttılar lütfen sen de buna dikkat şikayetlerin yoğunlaşırsa hemen doktorunu ara hatta git çaresine bakılsın sakın ihmal etme geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…