2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bizde kaan hocayla takipteyiz size hangi ilacı önerdi.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ay sonu bir daha test vermeye ikna olursa eşim sperm tahlili durumuna göre son kararımızı veririz .bakalım ne olacak değişiklik yoksa devam ederiz ilaca.kaan hocaya güveniyorum çünkü.

aslında kafam çok karışık

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan:800

kızlar merhaba.kaç gündür bu sperm azlığıyla ilgili yazıları okuyorum.bi arkadasımı keçiboynuzunun 6 günde ve 2 haftada bile çok çok arttığını yazmış,yanlış hatırlamıyorsam 14 milyona ulaştı demişti 1 milyondan.biz eşim için ace selenyum kullandık ve 2 ayda 200 bin artmış sayılar.ama keçiboynuzunun çok etkili olacağını düşünüyorum.1,5 aydır hem keçiboynuzu hem ace selenyumu beraber kullanıyoruz önümüzdeki hafta sayıları görmek için test yaptırıcaz.acayip merak ediyorum sonucu sizinle paylasıcam.eğer değerler istediğimiz gibi yükselmezse ialç değiştiricez o yuzden görmek istedim.faydalı olacağına çok inanıyorum.keçiboynuzu hem sperm sayısını hem de hareketli sperm sayısını artıracakmış doktorum oyle soylemişti.keçiboynuzu kullanıp hiç fayda göremeyen arkadaslarıma bir sorum var kızlar eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle ya azaltsın ya da birsüre bırakmaya çalışsın.benim eşim kullanmıyordu ve doktor iyiki kullanmıyorsun dedi.artış o yuzden olmayabilir demişti.allahım bebeklerimizi biran önce göndersin artık insallah bence keçiboynuzundan sonra doğal yolla hamiş kalınabilir sebep sperm azlığı ise

canım sonucu lütfen yaz buraya olur mu.1.5 ayda farkedermiki acaba.keçiboynuzu kullanmaya başlayacağım bugün çıkabilirsem pekmezini alacağım ama kalitelisi hangisi acaba hakiki mi değilmi bilemiyorum.

birde sizde şu an sayı kaç ebrucum morfoloji hareket vs.

Bende aranıza katılmak istiyorum . Daha önce 2 tüp bebek denemem oldu 1.si negatif 2.si pozitif ikiz gebelik oluştu 28 haftalık erken doğumla kaybettim bebeklerimi 3.tüp bebeğe başladık Allah nasip ederse bugün reglimin 2 günü yarın iğnelerim başlıyor ne olur benide listenize alın dualarınıza cok ihtiyacım var.. Allahım sen bebek özlemi çeken bütün anne adaylarına bebeklerini tez zamanda kucaklarına almayı nasip et....amin

duamızda sıradaki arkadaşlarımız
1-mutluolmak1985
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978

mutlu olmak arkadaşımız yarın tedaviye başlıyor o yüzden nil'den sonra kendisine okuyalım diyorum ne dersiniz arkadaşlar.

canım bizde kaan hocayla takipteyiz size hangi ilacı önerdi.

cnm bize sabah endol aksam da Trental 400 mg onerdı 1 ay sonra da kanda fsh lh testosteron ve estradiol olcumlerını yapıp gonderın dedı.bakalım insallah 2 tup bebege kdr faydası olur...

cnm ben 4 ay kullandırdım esıme 1 gun bıle aksatmadık ve sonuc hıcccc degısmedı o yuzden bana cok bos gelıyo adını bıle duymak ıstemıyorum kecıboynuzunun

bizim sorunumuz polikistik over (adet düzensizliği) tedavimi ist.tüp bebek merkezinde başladım
cnm hayırlı olsun alırız tabı senı de lısteye dear mother lısteyle ılgılenıyo anlasılan senı duaların ust sırasına tasıyacagız cunku tedavın baslıyo hayırlısıyla....

ewest arkadaşımızın kaldı 50 sıradaki arkadaşlarımız
1-nil_alp
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978

canım nil için 170 okudum ama sen 200 yazabilirsin

sorma tek uyumayan benim zannediyordum ama değilmiş. birde bir zevkli oluyor geceleri buralarda gezinmek

günaydın arkadaşlar gece oturdum ama geldim çokgeç olmadan

evet şarkı tam cukk oturdu

en geç kalkan benim sanırım uyuşukda değilim ama

hoş geldin canım

mübarek bir günde gidiyorsun canım hayırlı uğurlu olur inşalah.

evet cnm ben de senın gbı dusundum bana hemen 100 yaz nilinkine devam edıyorum hemen arkasından mutluolmaka okycam cnm

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

bence bekle canım riske atma bende duymuştum spermlerin 2-3 ayda oluştuğunu.. keçiboynuzunu herkes iyi geliyor diyor bende aldım bu ay eşime yüzde yüz organik yazıyor ama bilmem artık. ama kısa süreli etki ettiğini düşünmüyorum biraz uzun vadeli kullanmak lazım..ne buldum yediriyorum ee hayat müşterek dimi ama.. doktoruma sormuştum ben bitkisel karışımları keçiboynuzunu falan hiçbir zararı yok kullanmanın dedi bazı ilaçların araştırmalarla kanıtlanmış yararları var ama bitkisel kürler konusunda yapılan araştırma yok ama illaki birşeylere yarıyorlardır dedi.. canım gördünmü yukarıda sonunda başardım toplu cevap vermeyi

kızlar sizce böyle tedaviye başlamışken normal yolla hamile kalan olmuşmudur
umut dünyası işte

dear mother cnm benım tedavıyı temmuz yaparmısın bıtanem

nazaysecim biliyorum canım sende işe yaramamış bakalım bizim durumumuz ne olacak.sigara da hiç kullanmıyor eşim.

tulaysscım insallah hepimizde işe yarar bu sonuçlar ben inanıyorum ve sonuçları sizinle paylaşıcam canım hepimiz boyle olalım insallah en kısa zamanda sağlıkla

cnmm ınsallah sende yarar dualarım senınle...bır mucıze olsa hepımız gebe kalsak bu ay kendılıımızden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…