[
bıtanem 1 ay daha sabret spermlerı ıyılestırmeye calıs bence.o daha onemlı gercekten bak faydasını gorursun donmusların olur benım spermler kotu olduu ıcın donmusum olamadı sımdı kaan hoca bı ılac tavsıye ettı esım ıcıyo ertelemem gerekcekse 1 ay falan ertelıycem ben de hıc dusunmeden.Allah yardımcın olsun...
kızlar merhaba.kaç gündür bu sperm azlığıyla ilgili yazıları okuyorum.bi arkadasımı keçiboynuzunun 6 günde ve 2 haftada bile çok çok arttığını yazmış,yanlış hatırlamıyorsam 14 milyona ulaştı demişti 1 milyondan.biz eşim için ace selenyum kullandık ve 2 ayda 200 bin artmış sayılar.ama keçiboynuzunun çok etkili olacağını düşünüyorum.1,5 aydır hem keçiboynuzu hem ace selenyumu beraber kullanıyoruz önümüzdeki hafta sayıları görmek için test yaptırıcaz.acayip merak ediyorum sonucu sizinle paylasıcam.eğer değerler istediğimiz gibi yükselmezse ialç değiştiricez o yuzden görmek istedim.faydalı olacağına çok inanıyorum.keçiboynuzu hem sperm sayısını hem de hareketli sperm sayısını artıracakmış doktorum oyle soylemişti.keçiboynuzu kullanıp hiç fayda göremeyen arkadaslarıma bir sorum var kızlar eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle ya azaltsın ya da birsüre bırakmaya çalışsın.benim eşim kullanmıyordu ve doktor iyiki kullanmıyorsun dedi.artış o yuzden olmayabilir demişti.allahım bebeklerimizi biran önce göndersin artık insallahbence keçiboynuzundan sonra doğal yolla hamiş kalınabilir sebep sperm azlığı ise
birde sizde şu an sayı kaç ebrucum morfoloji hareket vs.
canım bizde kaan hocayla takipteyiz size hangi ilacı önerdi.
kızlar merhaba.kaç gündür bu sperm azlığıyla ilgili yazıları okuyorum.bi arkadasımı keçiboynuzunun 6 günde ve 2 haftada bile çok çok arttığını yazmış,yanlış hatırlamıyorsam 14 milyona ulaştı demişti 1 milyondan.biz eşim için ace selenyum kullandık ve 2 ayda 200 bin artmış sayılar.ama keçiboynuzunun çok etkili olacağını düşünüyorum.1,5 aydır hem keçiboynuzu hem ace selenyumu beraber kullanıyoruz önümüzdeki hafta sayıları görmek için test yaptırıcaz.acayip merak ediyorum sonucu sizinle paylasıcam.eğer değerler istediğimiz gibi yükselmezse ialç değiştiricez o yuzden görmek istedim.faydalı olacağına çok inanıyorum.keçiboynuzu hem sperm sayısını hem de hareketli sperm sayısını artıracakmış doktorum oyle soylemişti.keçiboynuzu kullanıp hiç fayda göremeyen arkadaslarıma bir sorum var kızlar eşiniz sigara kullanıyorsa kesinlikle ya azaltsın ya da birsüre bırakmaya çalışsın.benim eşim kullanmıyordu ve doktor iyiki kullanmıyorsun dedi.artış o yuzden olmayabilir demişti.allahım bebeklerimizi biran önce göndersin artık insallahbence keçiboynuzundan sonra doğal yolla hamiş kalınabilir sebep sperm azlığı ise
cnm hayırlı olsun alırız tabı senı de lısteye dear mother lısteyle ılgılenıyo anlasılan senı duaların ust sırasına tasıyacagızbizim sorunumuz polikistik over (adet düzensizliği) tedavimi ist.tüp bebek merkezinde başladım
ewest arkadaşımızın kaldı 50 sıradaki arkadaşlarımız
1-nil_alp
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978
Nasıl yakalamışsınız, diyecek hiç birşey bulamıyorum , bravo valla.. Bu şarkı topiğin hit şarkısı olacak kalıbı basarım
Biz de gündüzleri nerde millet diyoruz, geceleri takılıyormuşsunuz meğer , herhalde çalışmasam bende takılır size , gece geç saatlere kadar amaaaaa, iş güçe bezni bekler...
Günaydın arkadaşım...Gece hayaller kurulmuş, planlar yapılmış şimdi herkes uykuda...
günaydın arkadaşlar gece oturdum ama geldim çokgeç olmadan
evet şarkı tam cukk oturdu
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız? ben haziran sonunda 2. tüp bebek denememi yapacağım inşallah.Haftaya lucrine başlayacağım.Bizim sorun erkek infertilitesi ve ben de pıhtılaşma sorunu var. Konya Selçuklu hast. olacak nasip olursa. Ben de dua alabilirim. Gündüz çalışıyorum ama akşamları okurum.
Merhaba Millet..
Dearmothercım listede ufak bi değişiklik yapalım..Benim kontrolüm yarın..Şİmdi yarın girmicem çatlıcanıs meraktanAntalya yollarında olurum.Merkezden de aradılar..Saat 3 teydi randevu 12 ye aldılar...Sabah erkenden düşerim artıkın yola....Allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver...İlk muayeneye gidişim de bir perşembe günüydü.Yarın da perşembe...Allah ım belki bir hayırlı perşembe de kollarıma verir....
duamızda sıradaki arkadaşlarımız
1-mutluolmak1985
2-tülayss
3-leblebisekeri
4-giz1978
mutlu olmak arkadaşımız yarın tedaviye başlıyor o yüzden nil'den sonra kendisine okuyalım diyorum ne dersiniz arkadaşlar.
fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.tedavime haziranda başamayı düşünüyordum ben fakat sanıyorum fikrimi değiştiriyorum.eşimin sperm sayısı 30/40 binlerde harekette % 1 .görüştüğüm üroloji profosörü bu şekilde şansımızın düşebileceğini en azından 65 günlük bir tedavi gerektiğini söyledi.biz ilaçlara başladık sanıyorum ki tedavim temmuza kayacak çünkü sperm oluşumu için en azından 65 gün geçmesi gerek.
sizce ne yapmalıyız.maddi olarak defalarca deneme şansımız yok fakat 2 ayda kullanacağımız ilaç fiyatıda 500 cıvarında tutacak.o arada sperm ve hormon testlerinide sayarsak epeyce masrafda artacak ne yapmalı bilmem ki.
sizce şansımızı deneyip hazirandamı yapsak yoksa temmuzdamı
Allahım hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||
nazaysecim biliyorum canım sende işe yaramamış bakalım bizim durumumuz ne olacak.sigara da hiç kullanmıyor eşim.
tulaysscım insallah hepimizde işe yarar bu sonuçlar ben inanıyorum ve sonuçları sizinle paylaşıcam canımhepimiz boyle olalım insallah en kısa zamanda sağlıkla
dear mother cnm benım tedavıyı temmuz yaparmısın bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?