2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi

ya iki katı artmış. hamile olabilirsin bence. gerçi hiç tüp bebek sonuçlarını bilmiyorum ama sonuçta yükselme olmuş ve 5 ten yukarı.

ama sen üye girişi yapmamışsın ondan mı göremiyorsun.. önce üye girişi yapmalısın arkadaşım..yada düştün siteden
evet aldım mesajını gönderdin yani üstteki bildirmlerden

uyarı verdi ama cevap yazmak için 10 dakika beklemek gerekiyomuş bende bunu yeni öğrendim hehehe

yooooo embiyoya sikinti yaratmaz sadece karaciger enzimlerine bakilip birda kaybettigin hucre disina kacan molekullerin yerine konmasi gerkiyor...onun da 100 ml lt serumu var ama unuttum adini....

uyarı verdi ama cevap yazmak için 10 dakika beklemek gerekiyomuş bende bunu yeni öğrendim hehehe

ben çıkıyorum herşey yolunda gider umarım face den yazışırız akşama uygunsan...temzilik yapmak lazım...kociş akşama yemek ister

ya ben baktim face ama hangisi sensin birrr suru var ama beni bulmak daha kolay fatma kocdemir ozkan....

kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi

canım değerinde artış olması iyi birşey aslındaihemen umutsuzluğa kapılma derim,doktorunla konuştun mu peki,ne diyorlar..

kızlar bende çıkıyorum kısa bir süreliğine. hepinizle tanıştığıma memnun oldum. herşey gönlümüzce olur inşallah. bir ara geçmişi okuyup hepinizi daha yakından tanıcam inşallah.

sabah 10 da oldu iki tane embryo tranfer edildi. pc eşim girmemi istemiyor test tarihim 4 agustos her şey gönlümüzce olsun ......

ben nobetten ciktim kocam yapsin valla ben servisi bi yukari bi asagi gezerken o uyuyodu....

kıyama kız benim kocam hafta içi hafta sonu full çalışıyor eve de gecenin köründe geliyor...evde olduğu zaman da evi tertemiz yapıyor..Allah ondan razı olsun..bu gün bi temizlik ve yemek yapmak şart...seni buldum face den rize de yaşıyor diyor...benim en yakın arkadaşım da rizeli ve hemşire allahın işine bak

ben aslen bursaliyim burda ne isin var diceksin bende bigun kardenizi merak ediyroum karadeniz turu yapicam diyodum ama esimin mecburi hizmeti buraya cikti yani anlican tur yapalim derken evin esyalarini kamyona yukleyip geldik daha 4 yil var bitmesine bitermi bu gunler....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…