kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi
evet aldım mesajını gönderdin yani üstteki bildirmlerdenama sen üye girişi yapmamışsın ondan mı göremiyorsun.. önce üye girişi yapmalısın arkadaşım..yada düştün siteden
peki sıvı boşaltmasının transferden sonra embriyoya zararı olmuyor mu..inan artık 2 günde bir hastaneye git gel bayıldım,önce üstüste ultrasonlar,hergün iğneler,sonra toplama işlemi,arkasından 3 gün sonra transfer,şimdi de bu çıkacak galiba,şu son 1,5 ay içerisinde üstümüzde yapılmayan işlem kalmadı,Allah'ım çabalrımızı boşa çıkarmasın..
evet aldım mesajını gönderdin yani üstteki bildirmlerden
uyarı verdi ama cevap yazmak için 10 dakika beklemek gerekiyomuş bende bunu yeni öğrendim hehehe
evet aldım mesajını gönderdin yani üstteki bildirmlerden
uyarı verdi ama cevap yazmak için 10 dakika beklemek gerekiyomuş bende bunu yeni öğrendim hehehe
kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi
ben çıkıyorum herşey yolunda gider umarım face den yazışırız akşama uygunsan...temzilik yapmak lazım...kociş akşama yemek ister
peki sıvı boşaltmasının transferden sonra embriyoya zararı olmuyor mu..inan artık 2 günde bir hastaneye git gel bayıldım,önce üstüste ultrasonlar,hergün iğneler,sonra toplama işlemi,arkasından 3 gün sonra transfer,şimdi de bu çıkacak galiba,şu son 1,5 ay içerisinde üstümüzde yapılmayan işlem kalmadı,Allah'ım çabalrımızı boşa çıkarmasın..[/QUO
benim transferin 4. günü yapıldı ama karından iğneyle almadıllar alttan jinekolojik muayene tarzında ve doktorum anestezi vermeden yaptı biraz ağrılı oldu tabi ama sonunda rahatladım ayrıca bebeğe bir zararı olayacağını söyledi doktorum ohssyi hafife alma sakın ilerleyince akciğer ve beyinde de sıvı birikiyor hayati önem taşıyor yani hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil ohss şüphen olursa ihmal etme
ben nobetten ciktim kocam yapsin valla ben servisi bi yukari bi asagi gezerken o uyuyodu....
kızlar bende çıkıyorum kısa bir süreliğine. hepinizle tanıştığıma memnun oldum. herşey gönlümüzce olur inşallah. bir ara geçmişi okuyup hepinizi daha yakından tanıcam inşallah.
ben nobetten ciktim kocam yapsin valla ben servisi bi yukari bi asagi gezerken o uyuyodu....
kocalardan destek şart,benimki de saolun dört dönüyo evin içinde ama okadar da olcak deil mi..
sabah 10 da oldu iki tane embryo tranfer edildi. pc eşim girmemi istemiyor test tarihim 4 agustos her şey gönlümüzce olsun ......
ole valla sabaha kadarda dondum zaten acayip yagmur vardi rizede.......simdide gunes var....
peki sıvı boşaltmasının transferden sonra embriyoya zararı olmuyor mu..inan artık 2 günde bir hastaneye git gel bayıldım,önce üstüste ultrasonlar,hergün iğneler,sonra toplama işlemi,arkasından 3 gün sonra transfer,şimdi de bu çıkacak galiba,şu son 1,5 ay içerisinde üstümüzde yapılmayan işlem kalmadı,Allah'ım çabalrımızı boşa çıkarmasın..[/QUO
benim transferin 4. günü yapıldı ama karından iğneyle almadıllar alttan jinekolojik muayene tarzında ve doktorum anestezi vermeden yaptı biraz ağrılı oldu tabi ama sonunda rahatladım ayrıca bebeğe bir zararı olayacağını söyledi doktorum ohssyi hafife alma sakın ilerleyince akciğer ve beyinde de sıvı birikiyor hayati önem taşıyor yani hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil ohss şüphen olursa ihmal etme
sağol canım verdiğin bilgiler için,umarım gerek kalmaz söylediklerine..Allah yardımcımız olsun,senin kaçıncı günü transferinin..
ole valla sabaha kadarda dondum zaten acayip yagmur vardi rizede.......simdide gunes var....
görüşmek üzere kaçtım ben..seni ekledim kabul edersen konuşuruz canım bye
herkese güzel bir haftasonu dilerim arkadaşlar
kıyama kız benim kocam hafta içi hafta sonu full çalışıyor eve de gecenin köründe geliyor...evde olduğu zaman da evi tertemiz yapıyor..Allah ondan razı olsun..bu gün bi temizlik ve yemek yapmak şart...seni buldum face den rize de yaşıyor diyor...benim en yakın arkadaşım da rizeli ve hemşire allahın işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?