2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi

canım umutlar tükenmedi...doktorunun dediği önemli...haklısın aslında negatifi görünce üzülüyon ağlıyon ama biliyorsun bir dahaki sefere diye ama bak sende 17 ve 30 var..bekle bakalım nereye gidecek bu değerler...

ben sloganımı buldum..benim hala umudum var.isyan etsemde istediğim kadar...

kızlar ecenin bugün 1 de transferi yapıldı 1 tane 1. kalite embriyo koydular hastanede yanındaydım size bildirmemi istedi kendisi birkaç gün nete giremeyecek

hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin

hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin

maşallah canım..çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah.....

çok güzel güzelsoy çok sevindim,, ecenin transferi olmuş, inş tutunur yumoşları, görürsen selam söyle...

Cnm gozunaydin, Allah kucağına aldığın, kokusunu icine çektiğin günleri de nasip etsin.

Ece'nin de gozuaydin, nihayet kavuştu minigine, inşallah o da hayırlı haberler alır.

Dün Ece senin 8.gün test yaptığını söylemişti, kan testi miydi? Ben dün kan verdim de onun için soruyorum. Dün 8.günümdu

tabrikler gözün aydınnn

ay bi daha bi sey yazmicam kadinlar kulubune valla o kadar yazmisim bi arkadasda ona karsilik vermemis bozuldum valla.....
kıyamam kuzum yaaa.niye öyle diyorsun arkadaşım.genelde bir sorumuz olduğunda geliyor cevap falan..ne bileyim farkedememişlerdir belki sorunu falan.bu arada sen ne alemdesin.transfer falan..ekle sende beni faceden bende seni ekliyecem kevser nesibe tilki.eklemek isteyen varsa başka ekleyebilir

kızlar bende çıkıyorum kısa bir süreliğine. hepinizle tanıştığıma memnun oldum. herşey gönlümüzce olur inşallah. bir ara geçmişi okuyup hepinizi daha yakından tanıcam inşallah.
bende çok memnun oldum rabbim kolaylık versin.

sizde hoşgeldiniz bu arada rabbim sizinde gönlünüze göre versin.

güzelsoy bugün gerçekten sevindirici haber bekliyordum hamileyimm yazılmış büyük puntolar falan..ama ne olumlu ne olumsuz sonuç geldi bugün ki testler olumsuz mu yoksa((güzel haber çabuk geliyor çünkü.ama en azından senden geldi hadi hayırlı olsun dahada katlansın inş.sağlıkla al kucağına.eceyede çok selam hayırlı olsun bencede uzak kalsın uzun süre netten.ben bile uzak durmayı düşünüyorum ama bağımlılık yaptı.girmezsem aklım kalıyor burda.rüyamda bile formla falan uğraştığım oluyor buda hiç hayra alamet değil

yok cnm kan değil idrar testiydi ece yüzünden yapmıştım illa bi bak dedi bende yaptım ama hiçbirşey çıkmamıştı 11 . gün tekrar idrar testi yaptım o zaman 2 çizgi çıkmıştı ama sen sakın erkenden test yapma o gün bana zehir olmuştu herşey çok ağladım hatta isyan bile ettim eşimde benim yüzümden çok üzüldü sakın ola yapmayın boşuna canınızıda sıkmayın çıkmıyo çünkü güzelim binde birmiş 8. gün çıkan testler

canım aslında ben daha önce hamileyim diye yazmıştım ama hep bir korku oluyo ya değer düşerse diye temkinli olmaya çalışıyorum selamınızı iletirim cnm kendisine sonunda çok şükür oda bebeğine kavuştu rabbim yavrusuna yardım etsinde bırakmasın annesini bu bekleyiş adamı öldürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…