görüşmek üzere kaçtım ben..seni ekledim kabul edersen konuşuruz canım bye
herkese güzel bir haftasonu dilerim arkadaşlar
kızlar moralim çok bozuk 2.denemem ilkinde hemen negatif olduğunu öğrenmiştik. bu süreç daha sancılı 12.gün test sonucum hcg 17 bugün yine yaptırdık 30 olmuş ne yapıyım ben şimdi umudum tükendi
pazartesi toplama:)
hayırlı olsun canım,inşallah güzel,kaliteli pıtırcıkların olur..
kızlar ecenin bugün 1 de transferi yapıldı 1 tane 1. kalite embriyo koydular hastanede yanındaydım size bildirmemi istedi kendisi birkaç gün nete giremeyecek
hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin
hastaneden şimdi geldim ilk beta hcg testim 39 çıkmıştı bugün 2. yapıldı çok şükür 96 ya çıkmış yani herşey yolunda gidiyo çok şükür rabbim inşallah tez zamanda sizede versin
kıyamam kuzum yaaa.niye öyle diyorsun arkadaşım.genelde bir sorumuz olduğunda geliyor cevap falan..ne bileyim farkedememişlerdir belki sorunu falan.bu arada sen ne alemdesin.transfer falan..ekle sende beni faceden bende seni ekliyecem kevser nesibe tilki.eklemek isteyen varsa başka ekleyebiliray bi daha bi sey yazmicam kadinlar kulubune valla o kadar yazmisim bi arkadasda ona karsilik vermemis bozuldum valla.....
bende çok memnun oldum rabbim kolaylık versin.kızlar bende çıkıyorum kısa bir süreliğine. hepinizle tanıştığıma memnun oldum. herşey gönlümüzce olur inşallah. bir ara geçmişi okuyup hepinizi daha yakından tanıcam inşallah.
sizde hoşgeldiniz bu arada rabbim sizinde gönlünüze göre versin.kıyama kız benim kocam hafta içi hafta sonu full çalışıyor eve de gecenin köründe geliyor...evde olduğu zaman da evi tertemiz yapıyor..Allah ondan razı olsun..bu gün bi temizlik ve yemek yapmak şart...seni buldum face den rize de yaşıyor diyor...benim en yakın arkadaşım da rizeli ve hemşire allahın işine bak
Cnm gozunaydin, Allah kucağına aldığın, kokusunu icine çektiğin günleri de nasip etsin.
Ece'nin de gozuaydin, nihayet kavuştu minigine, inşallah o da hayırlı haberler alır.
Dün Ece senin 8.gün test yaptığını söylemişti, kan testi miydi? Ben dün kan verdim de onun için soruyorum. Dün 8.günümdu
güzelsoy bugün gerçekten sevindirici haber bekliyordum hamileyimm yazılmış büyük puntolar falan..ama ne olumlu ne olumsuz sonuç geldi bugün ki testler olumsuz mu yoksa((güzel haber çabuk geliyor çünkü.ama en azından senden geldi hadi hayırlı olsun dahada katlansın inş.sağlıkla al kucağına.eceyede çok selam hayırlı olsun bencede uzak kalsın uzun süre netten.ben bile uzak durmayı düşünüyorum ama bağımlılık yaptı.girmezsem aklım kalıyor burda.rüyamda bile formla falan uğraştığım oluyor buda hiç hayra alamet değil
tabrikler gözün aydınnn
maşallah canım..çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?