2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ben hala listede haziran gözüküyorum beni temmuz yaparmısınız.2 hafta sonra troid ilacım bitiyor.değerlerim düşer ve eşimin de sayısı artarsa doğal yolla olabileceğini soyluyor doktorumuz.biz doğal yolu beklermiyiz onu da bilemiyorum ama :)) tüp olacaksa da hazirana yetişemem sanırım.çünkü bana uzun protokol uygulanıyor yaşımdan ve yumurtalık rezervim çok olduğu ve yumurtaları baskılamak için

inşallah canım sabırla bekliyoruz :18:

bana diyorlar ki işte çevremde hep evliliği 1,5 yıla yakın olanlar hamile kalmış.yani daha erken olur merak etmeyin falan diyolar.bende diyorum ki biz normal olmayan değerlerimizi bi düzeltelim daha sonra olsun insallah doğal yolla diyorum :)) ilk günden hamile kalanlar da var ama kendimi kimseyle mukayese etmek istemiyorum o zaman kendimi üzerim.insallah doğal yolla hamile kalırız bereketli bir yaz ve 2011 yılı olur.hamiş patlaması yaşarız burda :))

inşallah canım benim süper olur.. sen dinleme pek çevreyi tahlillerini vesaire yaptır varsa sorun onu tespit et tedavine ona göre yön verirsin. bellimi olur belkide tedavi aşamasında normal yoldan hamile kalırsın bu işler kısmet işi... bende dinledim öyle çevremi yok 1 sene bekleyin kafanızı dinleyin yok 2 sene bekleyin şimdi o kadar pişmanım ki.. 4 sene bitti bak ama hala aile sayımız aynı.. ama inanıyorum bu sefer olacak.. bu topikteki herkesin koca koca karnı olacak

ınsallh cnm bnm ınsallhhh

bana da oyle dediler ama ben evlendiğim ilk gunden beri hiç korunmadım ve o ay doktora gittim bebek istiyoruz diye :) 2 hafta sonra 1 yıllık evli olucaz daha ortada bişey yok ve kan tahlilleri yeni yapıldı.doktor seçimi çok çok önemli kızlar.bana normal yolla hamile kalacakmısım gibi geliyor hep,tabiki önce değerlerim düzelmeli.insallah hepimiz doğal yolla kalırız biran önce yaa

Ben 50 tane okudum Dear mother ekleyebilirsin canım...

of kızlar sayfalar nasıl ilerliyor maşallah deyşim

ebrudur hayırlısı ne güzel dogal yoldan olma şansın var hadi hayrlısı
careful hg aramıza inş. bir an önce sende bizde evlat sevgisini tadarız
bende de var kan pıhtılaşması önemli degil bu canım 9 ay boyunca ignesi var onu hergün vurunacaksın
mylaydo6 : ne güzel merkez araştırıyorsun inş.dogru yeri bulursun bu çok önemli ya gerçekten maddi manevi
sende ankaradasın herhalde

kızlar ankarada olan bayagı kalabalıgız herhalde,
kim nerde merak ettim valla

ben: ankara

evet canım kimseyi allah böyle evlat yokluğuyla sınamasın çok zor oluyo bunu çekmeyen bilmiyo allah bu sınavdan başarıyla alnımızın akıyla çıkmamızı nasip etsin inşallah ödül olarakda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

kızlar sizce böyle tedaviye başlamışken normal yolla hamile kalan olmuşmudur
umut dünyası işte

castoma benim arkadaşlarımdan biri 2 tüp tedavisi gördü, kendisi 41 yaşında , yumurta rezervi inanılmaz azdı, ilk tedavide 1 embriyo transfer edilbeildi, ne dondurulmuş vardı ne bişey,tutmadı. ikinci de başka bir merkez denedi , orda ilk önce çikolata kisti vardı onu aldılar sonra tedavi yaptılar yine 1 tanecik yumurta çıktı onu transfer ettiler yine tutmadı. çok üzüldü. benden bu kadar diyodu. hem maddi olarakda sıkıntıya girdiler. bir daha denemem diyordu. tedavilerin üstinden iki ay geçmeden kendinden hamile kalıverdi. yani sorunun cevabı evet oluyor...

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu
tülayss:200-okundu

kalan:550

mutluolmak85:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:
kızlar önemli bişey sorucam sizlere.benim de adet düzensizliğim var ya.adet düzensizliği olanların yumurtlama tarihi nasıl hesaplanıyor.?ben 7 mayısta adet oldum ve yumurtlama tarihimi bilmiyorum şuan :)) şansımı denicem de doğal yol için

cnm yumurta takıbı yap veya akıntını ızle ne zaman yumurta akı gbı olursa o zaman yumurtluyosun dıyebılırız yada ovulasyon testlerı var gebelık testı gbı onları uygula evde cunku yumurtlama tarıhın bır sonrakı adetten tam 14 gun once olur eger adet tarıhını bılmıyosan yumurtlama tarıhını de tam blemezsın.

Ebrudur hergün aynı saatte ateşini ölçelerekde ulaşabilirsin yumurtlama tarihine. Yumurtladığın günde yaklaşık 1 derecelik bir artış olacaktır. ben bu yolla bulmuştum yumurtladığım günü , şimdiden başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…