nazaysecim biliyorum canım sende işe yaramamış bakalım bizim durumumuz ne olacak.sigara da hiç kullanmıyor eşim.
tulaysscım insallah hepimizde işe yarar bu sonuçlar ben inanıyorum ve sonuçları sizinle paylaşıcam canımhepimiz boyle olalım insallah en kısa zamanda sağlıkla
kızlar sizce böyle tedaviye başlamışken normal yolla hamile kalan olmuşmudur
umut dünyası işte
canım karar verdi yani hadi inşallah
bana diyorlar ki işte çevremde hep evliliği 1,5 yıla yakın olanlar hamile kalmış.yani daha erken olur merak etmeyin falan diyolar.bende diyorum ki biz normal olmayan değerlerimizi bi düzeltelim daha sonra olsun insallah doğal yolla diyorum :)) ilk günden hamile kalanlar da var ama kendimi kimseyle mukayese etmek istemiyorum o zaman kendimi üzerim.insallah doğal yolla hamile kalırız bereketli bir yaz ve 2011 yılı olur.hamiş patlaması yaşarız burda :))
inşallah canım benim süper olur.. sen dinleme pek çevreyi tahlillerini vesaire yaptır varsa sorun onu tespit et tedavine ona göre yön verirsin. bellimi olur belkide tedavi aşamasında normal yoldan hamile kalırsın bu işler kısmet işi... bende dinledim öyle çevremi yok 1 sene bekleyin kafanızı dinleyin yok 2 sene bekleyin şimdi o kadar pişmanım ki.. 4 sene bitti bak ama hala aile sayımız aynı.. ama inanıyorum bu sefer olacak.. bu topikteki herkesin koca koca karnı olacak
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan:800
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||
teşekkür ederim canım yüreğine sağlık. dearmother ilan edecektir sıram gelince. öncelik tedavisi yakın olanların. çok çok teşekkür ederim. çok mutlu oldum. ne güzel dostluklar kurduk. allahım sen yüzümüze gül. tek eksiğimiz evlatlarımız. yuvamızı gönlümüzü şenlendir. kimseyi evlat yokluğuyla, acısıyla sınama.
kızlar sizce böyle tedaviye başlamışken normal yolla hamile kalan olmuşmudur
umut dünyası işte
kızlar önemli bişey sorucam sizlere.benim de adet düzensizliğim var ya.adet düzensizliği olanların yumurtlama tarihi nasıl hesaplanıyor.?ben 7 mayısta adet oldum ve yumurtlama tarihimi bilmiyorum şuan :)) şansımı denicem de doğal yol için
kızlar önemli bişey sorucam sizlere.benim de adet düzensizliğim var ya.adet düzensizliği olanların yumurtlama tarihi nasıl hesaplanıyor.?ben 7 mayısta adet oldum ve yumurtlama tarihimi bilmiyorum şuan :)) şansımı denicem de doğal yol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?