2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dear mother bende oyle biliyodum canım doktor 10 12 14. günler demiş eşime.ama hiçbiyerde boyle yazmıyor adet düzensizliği olanlar için.2 gun önce 10. gundu yine çalışmıştık bugunu de boş geçirmeyelim diyoduk sabah

diğer arkadaslara da tesekkür ederim ates de ölçebilirim elektronik cihazla daha net olur hem

ah ahhh gülüm onu bende çok merak ediyorum benimde adet düzensizliğim var bir türlü tutturamadım bir kere tutu ondada olmadı
:84::84::84::84::84:

Asıl doğru cevap budur işte...

Ebrucum mantık şöyle canım sperm vucutta 72 saate yakın kalıyor yumurta ise 12 saat kadar o yüzden garanti olsun diye 10.günden sonra gün aşırı ilişki canım.10-12-14-16-18-20-22 .günler hamilleik için uygun günler.o dr.un söylediği 14.gün yumurtlayanlar için.saat değilki bu vücut öyle gününde yumurtlasın sen beni dinle işi garantiye al

hadi hayırlısı cnm inşallah doğal yoldan gelirde bu sıkıntılardan kurtulursun.

canım çok geçmiş olsun. tedavin de hayırlı olsun. seni çok iyi anlarım. benim de açık yaram kaybettiğim bebeğim. inşallah bu sefer hayırlısıyla meleklerini kucağına alırsın. aramızda tabii ki yerin var. dualarımız seninle.......

tabii ki canım çok incesin. onun hepimizden öncelikle duaya ihtiyacı var. ellerine ve yüreğine sağlık. çok açık gönüllüsün canım. teşekkürler......

canım bende pko liyim. yani bilemiyorum yumurtlama tarihimi falan. ama dğer adet döngüleriyşe yaklaşık bir tarih çıkarabilirsin. benim arada kafasına göre düzene giriyo sonra yine bozuluyo. ama dikkat ettim. düzeldiği aylarda muhakkak yumurtlama akıntım oluyo. deniyoruz ama henüz başarılı olamadık.

canım bende bu yöntemi denedim iki ay kadar. ama bulamadım. en garantisi ovulasyon testi herhalde.

kızlar zatne adet düzensizliği varsa yumurtlama problemi vardır. yani bu durumda gebe kalmak zaten zor.
ben kendiliğinden yumurtlayacağımdan ve doğal yollarla gebe kalacağımdan umudumu kaybettim sanırım.

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:200-okundu

kalan:500

mutluolmak85:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:

Ben 50 daha okudum. allah kabul etsin. Öpüyorum hepinizi.. Hoşcakalın şimdilik...

eğerki spermde ciddi bir sorun yoksa doğal olması her zaman mümkün çünkü yumurtanın gelişimi her ay farklı olabiliyor. denemekte mutlaka yarar var.

fakat bizde sperm değerleri çok kötü olduğu için böyle bir şans yok.Ama RABBİM ol desin ne olmaz ki.

Ben 50 daha okudum. allah kabul etsin. Öpüyorum hepinizi.. Hoşcakalın şimdilik...
Allah kabul etsin canım yarın görüşmek üzere.yarın senin için büyük gün tahlil sonucunu heyecanla bekliyorum.iNşallah sonuç hepimizin yüzünü güldürür.ve tedavin başlar böylece.

cnm sızın sperm degerleı nasıl bızım 2.1 mılyon %30 hareket ve morfolojı %1 kaan hca sıze ne tedavı verdı sana yazdıımı koudun mu endol ve trental mı ne ole bı ılac verdı bıze.

cnm mutlu olmakın 100 duası tamam vallaha ucacam bu gıdısle ohh okudukca da rahatlıyorum allahım sfa versın hepımıze

canım sakın umutsuzluğa düşme ben bugün genarta gittim hoca genetik çalışmalardan bahsetti bu konuda çok iyi olduğunu duydum genartın spermler içinde bazı genetik testler varmış Hoşuma giden bir yanıda rahim filmime baktı ve daha önce kimsenin görmediği bişey gördü şeki bozukmuş tam üçgen değil tedavi süreci maliyetli ve sıkıcı bu koşullarda tutmama ihtimali var emriyonun tutunması için öncesinde histoğrafi mi ne işte ondan yapılıp düzeltilecekmişki önceki gittiğim merkez bana böyle bir durumdan bahsetmedi rahim filmine bakıp herşey normal demişti yani ben çok araştırmacı ve gelişmiş buldum merkezi genetik çalışmalarıda tam teşekkül canım bir gelsenmiki acaba memnuniyet iyi Yanloz benim aklıma birde Kaan Aydost takıldı burada duydum adını araştırdım memnuniyet çok Ankara tıp fakültesi iyidir arada kaldım bana genart fiyat verecek cuma bakalım ama rahmi düzeltmeleri için tüp bebek temmuz adetine kayıyo buda bana biraz zaman kazandırıyo Birde bir doktor arkadaşımız gene tıp fakültesinden Batuhan özmenin adını verdi bir ona güvenirmiş bu mevzuda Tıp fakültesi iyidir Sanırım hakan yaralıdan sanırım vazgeçiyorum yerine tıp fakültesindeki iki hocadan birine gitcem sanki Tüm deneyimlerimi size yazarım umarım faydam olur sizin bana olduğu gibi amannnn ne sıkıntılı bir süreç daha başlamadan bile

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yalnız canım çok sıkkın..Eşim az önce bütün moralimi alt üst etti.Kardeşimi sevmiyor,ve annem tarafından bi kaç akrabamı da..Kendince haklı sebepleri var...Çocuk olursa eve geldiklerinde kovarım diyna göre karar ver istersen hiç başlama dedi.Şok oldum.Akşam akşam canımı sıkmasına anlam veremedim.Allah hakkımızda hayılısı neyse onu versin dedim kapattım konuyu...Bana destek olması moral vermesi gerekmez mi?Rabbim iyi niyetini görmeli ki ona hayırlı bir evlar versin...İçinde onlara karşı kalan kızgınlığına veriyorum.Allah ım da bi hatası varsa affetsin,cezalandırmasın inşallah bizi..Hele bir olsun ne olursa olsun demesini bekliyormuşum..Benim de aklıma geliyordu akrabalık ilişkilerimizin bu durumda olması bebek olduğunda bana ne zorluklar getiri diye ama ondan bu kadar peşin cevap beklemiyorum...Neyse ben bu yola baş koydum artık..Devam edicem bi şekilde...Demek ki olmazsa da benim için hayırlı değilmiş diycem..... Kendinize iyi bakın...Yarın girebilirmiyim bilmiyorum ama Cuma günü yazışırız...Kendinize iyi bakın.....

cnm cok sevındım senın adına arastırman cok ıyı en azından kazandıgın surede en ıyı merkeze karar verırsın kaan hocayı cok duydum o yuzden bı arastr dedım.hakkında hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda kavusursun umarım bebegıne...

cnm stres yapma bence bebegın olduunda esıın bu sert tavrı da yumusayacaktr.sen sıkma canını bı olsun tum zorluklarla basedersın cnm yeter ki olsun...iliskileri dusunup bebek sahıbı olmayacak degılsın ya...lutfen uzulme her sey yoluna gırecektr bebek ıı enerjıyle beraber gelecek...

aaaa sevindim ablacım. buda birşeydir. hiç farkedilmemesinden iyidir. inşallah herşey daha güzel olacak yeter ki rabbime sığınıp ondan dileyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…