2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hayırlı olsun..
3 tane gayet iyi..
sağlıklı olsunlarda sana sımsıkı tutunsunlar inşallah...

sağol canım inşallah kucağımıza alacağımız günlerde görürüz 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor.zaten keseyi ve kalp atışlarını görüp duymayana kadar çok sevinemiyom.allahım bebişlerimizi korusun bize bağışlasın..olmayanlara da nasip etsin inşallah...

canım hamile olabilirsin çift çizgi çıkmış sonuçta ama daha kan testine de çok varmış ben dün yaptım idrar testi 10. günümde negatif çıktı bakalım bugün kanda ne çıkacak

canım hamile olabilirsin çift çizgi çıkmış sonuçta ama daha kan testine de çok varmış ben dün yaptım idrar testi 10. Günümde negatif çıktı bakalım bugün kanda ne çıkacak

ben senı gunlerdır takıp edıyorum.ınss pozıtıf cıkarr..rabbım emeklerının bosa cıkarmasın ınss..

arkadaşlar trasnsferim dun yapıldı toplam döllenen 4 tane idi fakat bir tanesi kalitelimiş diğerleri dondurulacak kalitede değilmiş üzüldüm baya ama sonra doktorum bana kızdı bir tanede olsa var bu durumda olmak isteyen kaç kşii var dedi allahım inş bana bebeğim tutunur dualarınızı esirgemeyin kızlar birde bendde hiç belirti yok belirtisi olan varmı gerçi çok erken ama dün 1 bugun 2

merhaba. sen bugün sonuç verecektin. çıkmadı mı daha. biz bile meraktan ölüyoruz seni tahmin bile edemiyorum :18::18:
Allahım inşllah bebeğini sana sıkı sıkı tutundurmuştur

sağol canım yaa hemşire öğleden sonra sizi ararız dedi akşamı bulur onların araması geçen sene de aynı yerde tedavi olduğum için biliyorum inşallah hamileyim diye buraya yazmak nasip olur bugün

canım nerde yaptırdın tedavini doktor doğru söylemiş inşallah tutunur yavrun sana da bi daha tedavi olmana gerek kalmaz

sağol canım yaa hemşire öğleden sonra sizi ararız dedi akşamı bulur onların araması geçen sene de aynı yerde tedavi olduğum için biliyorum inşallah hamileyim diye buraya yazmak nasip olur bugün

inş yazarsın bağırırsın eşine hemen hamileyim hasrert bitti dersin rabbim mübarek ayların suyu yüzü hürmetine hjepimşze tattırsın

hayırlı olsun bebeişili olsun inşşşş sımsıkı tutunsun sana canım belirti için her zaman erkendir belirtiye falan takılma hiççç bebeğine test gününe kadar olan zamanın tadını çıkart

canım 12 yumrutaya bakınca 3 embiryo az gibi görünsede gayet iyi önemli olan kaliteli şekilde dölenip sana tutunmasıdır inşşşş seni anne yapar

inşşşşşşşşş heyceanla senden gelecek haberi bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen bana yardım bugün 7+1 günlük olduk sabah doktra gittik keseyi gördük ama kalp atışı yok geçen haftada gittik yine duyamadık içinizde geç duyan varmı sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm doktr alalım dedi ama ben 1 hafta daha bekliyelim dedim lütfen bana cevap yazın ne yapmam gerekiyo 1 AY önce hamile oldğumu duyunca dünyanın en mutlu insanı bendim şu anda ise dünyanın en mutsuz insanı benim ALLAH bu duyguları hiç kimseye yaştmasın lütfen cevap

arkadaşlar transferim dediğim gibi dün yapıldı dün sürekli yattım ama çok sıkıldım bugn oturur vaziyettteyim ama wc dışında yerimden kalkmıyorum kola kahve tarzı içecekler tüketmiyorum sigara kullanmıyorum yanımda içirmiyorum ne bileyim ani hareketler yapmıyorum sizin özel olarak tavsiye ettiğiniz bişi varsa söyleyin lütfen yaanlış bir şey yapmak istermiyorum çünkü benim başka emriyom yok diğerrleri kalitesiz olduğu için dondurulamadı

canım geçmiş olsun öncelikle tüp bebek ilemi hamile kaldın..
geç duyanda var elbet...hayırlısı olsun canım...
bende seninle benzer şeyler yaşadım...
moralini bozma sakın herşeyin hayırlısını dile...

merhabalar öncelikle tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. yazdıklarınız gayet güzel ve açıklayıcı olmuş ama benim kafama takılan şu: sizin bir süre sonra ağrı ve şişlikleriniz geçmiş ve sonuç olumlu... benim transferimin 9. günü ve göğüslerimin hiç ağrımadığı kadar çok ağırıyor ve ara ara adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor. olumsuz mu düşünmem gerek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…