2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım üzüldüm senin adına. ama bunları düşünüp kendini yormamalısın. eminim eşinde çok sıkıldığı için biranda böyle birşey söylemiştir. herşey yaşanabilir. ama bu bebek sahibi olmaya engel olmasın. yaşanacak varsa sen ne yapsanda yaşanacaktır. o yüzden akışına bırak. hırpalama kendini boş yere.

cnm sızın sperm degerleı nasıl bızım 2.1 mılyon %30 hareket ve morfolojı %1 kaan hca sıze ne tedavı verdı sana yazdıımı koudun mu endol ve trental mı ne ole bı ılac verdı bıze.
canım biizmki oldukça kötü 30/40 bin sayı.harekette %1 morfolojiye bakılmadı sayı az diye.dr.bize proxeed ve klomen verdi yarım bitincede test istedi hormon testi.hayırlısı inşallah.proxxedde pahalı bir ilaç 15 günlük ilaç 113 tl.

cnm mutlu olmakın 100 duası tamam vallaha ucacam bu gıdısle ohh okudukca da rahatlıyorum allahım sfa versın hepımıze
kesinlikle insna okuduçca çok rahatlıyor.Allah kabul etsin.

canım içine sinmesine çok sevindim.daha önce farkedilmemiş sorunu dr.un görmesi harika.neden böyle şeyleri geç farkediyorlar anlamıyorum.ama sen şanslısın farkedilmiş.kaan hocayı bende öneriyorum sperm konusunda 1 numara türkiyede bence. ama biliyorsun tüp bebek dr.u değil kendisi üroloji profösörü.hakkında hayırlısı canım.

canım merhaba
evlilikte insanı en çok geren şeylerden biri bu ailede biriyle sorun yaşaması keşke hiç olmasa ama bazen olabiliyor.eşinin evden kovarım demesi hoş olmamış tabi sonuçta o senin kardeşin yada yakın akraban ama belliki strese girmiş tedavi sürecinde kolay değil o stresi sadece biz yaşamıyoruz eşlerimizde yaşıyor destek olmak lazım .sen tepki verme o günler hayırlısı ile bir gelsin hele de.Eminimki baba olmak onuda yumuşatacaktır.
herşey yolunda gider inşalalh yarın ki kontrolde.iyi haberlerini bekliyorum.iyi düşün takma kafana bunları olur mu nisan'cım.öpüyorum tatlım

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:200-okundu

kalan:500

mutluolmak85:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu

kalan:900

[/QUOTE]

selam herkese bende 3. denememe başlıycam inşallah yakında herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlüne göre sonuçlanmasını diliyorum dualar okumanız çok güzel eğer isterseniz bende katılabilirim paylaşımlara

Hg canım aramıza, dilerim senin tedavinde hayırlı sonuçlara nail olur...

Ablacım benimde gen-art, bende batuhan hocanın hastasıyım.. bana kaan hoca önerdi doktorumdan şuanda çok memnunum.. ilk denemem olucak benim.. özelden ayrıntılı mesaj atıcam sana..

merhaba arkadaşlar ben neroş bu siteyi yeni keşfettim hepinizi çok iyi anlıyorum diyemem ama bende aynı şeyleri yaşıyorum 4 yıllık evliyim ve bebegimiz olmadı bizde erkek problemi var çok küçükken testis ameliyatı olmuş ama yanlış yapmışlar drlar ameliyatını bu yüzden şu an tüp bebek tedavisi görüyoruz yeni başladık Allahım hepimizin yardımcısı olsun 1 kezde aşılama denedik ama %5 şansımız vardı vee tabiiki tutmadı bizde tekrar denemeye gerek görmedik bakalım daha neler görecegiz yeni başlıyoruz...herşey gönlünüzce olsun en önemlisi hayırlısı olsun

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bugün dr gittim ben bana belara adlı dogum kontrol hapını yazdı nedenini anlayamadım sizde kullanmışmıydınız???:26:

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Bizdede erkek infertelitesi.. DNA da problem vardı eşimin AZFc delasyonu.. ilk m.tesede sperm bulunamadı, kaan aydosun tedavisiyle 2. m.tesede bulundu şükürler olsun ki.. Seni çok iyi anlıyorum.. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır... Hangi merkezde deniyeceksiniz?

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bugün dr gittim ben bana belara adlı dogum kontrol hapını yazdı nedenini anlayamadım sizde kullanmışmıydınız???:26:

Uzun prokollü tedavi görüceksin büyük olasılıkla doktorun bu konuda bişey demedi mi?.. Ben belara değil ama yasmin kullandım canım.. şimdi lucrin iğne vuruyorum...

MERHABA ben Ankara da yaşıyorum bizim dr muz çok yakınımız aslında sagolsun çok yardımcı oluyo bu yüzden onun bulundugu hastahanede etlik/Zübeyde hanım da başladı tedavimiz çok heycanlıyım merak ediyorum neler olacak die inşlhh emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin siz nerdesiniz??

Uzun prokollü tedavi görüceksin büyük olasılıkla doktorun bu konuda bişey demedi mi?.. Ben belara değil ama yasmin kullandım canım.. şimdi lucrin iğne vuruyorum...

uzun protokol falan demedi bize ama belara yı yazdı bana ignelere bundan sonra başlıcakmış ne kadar sürer tahminen uzun protokol acaba

Ben aydında yaşıyorum ama Ankara Gen-Art da olucak bizimde denememiz.. İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunurlar... Sen tedaviye başladın o zaman dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…