Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yalnız canım çok sıkkın..Eşim az önce bütün moralimi alt üst etti.Kardeşimi sevmiyor,ve annem tarafından bi kaç akrabamı da..Kendince haklı sebepleri var...Çocuk olursa eve geldiklerinde kovarım diyna göre karar ver istersen hiç başlama dedi.Şok oldum.Akşam akşam canımı sıkmasına anlam veremedim.Allah hakkımızda hayılısı neyse onu versin dedim kapattım konuyu...Bana destek olması moral vermesi gerekmez mi?Rabbim iyi niyetini görmeli ki ona hayırlı bir evlar versin...İçinde onlara karşı kalan kızgınlığına veriyorum.Allah ım da bi hatası varsa affetsin,cezalandırmasın inşallah bizi..Hele bir olsun ne olursa olsun demesini bekliyormuşum..Benim de aklıma geliyordu akrabalık ilişkilerimizin bu durumda olması bebek olduğunda bana ne zorluklar getiri diye ama ondan bu kadar peşin cevap beklemiyorum...Neyse ben bu yola baş koydum artık..Devam edicem bi şekilde...Demek ki olmazsa da benim için hayırlı değilmiş diycem..... Kendinize iyi bakın...Yarın girebilirmiyim bilmiyorum ama Cuma günü yazışırız...Kendinize iyi bakın.....
canım sende birde böyle dene.
canım biizmki oldukça kötü 30/40 bin sayı.harekette %1 morfolojiye bakılmadı sayı az diye.dr.bize proxeed ve klomen verdi yarım bitincede test istedi hormon testi.hayırlısı inşallah.proxxedde pahalı bir ilaç 15 günlük ilaç 113 tl.cnm sızın sperm degerleı nasıl bızım 2.1 mılyon %30 hareket ve morfolojı %1 kaan hca sıze ne tedavı verdı sana yazdıımı koudun mu endol ve trental mı ne ole bı ılac verdı bıze.
kesinlikle insna okuduçca çok rahatlıyor.Allah kabul etsin.cnm mutlu olmakın 100 duası tamam vallaha ucacam bu gıdısle ohh okudukca da rahatlıyorum allahım sfa versın hepımıze
canım içine sinmesine çok sevindim.daha önce farkedilmemiş sorunu dr.un görmesi harika.neden böyle şeyleri geç farkediyorlar anlamıyorum.ama sen şanslısıncanım sakın umutsuzluğa düşme ben bugün genarta gittim hoca genetik çalışmalardan bahsetti bu konuda çok iyi olduğunu duydum genartın spermler içinde bazı genetik testler varmış Hoşuma giden bir yanıda rahim filmime baktı ve daha önce kimsenin görmediği bişey gördü şeki bozukmuş tam üçgen değil tedavi süreci maliyetli ve sıkıcı bu koşullarda tutmama ihtimali var emriyonun tutunması için öncesinde histoğrafi mi ne işte ondan yapılıp düzeltilecekmişki önceki gittiğim merkez bana böyle bir durumdan bahsetmedi rahim filmine bakıp herşey normal demişti yani ben çok araştırmacı ve gelişmiş buldum merkezi genetik çalışmalarıda tam teşekkül canım bir gelsenmiki acaba memnuniyet iyi Yanloz benim aklıma birde Kaan Aydost takıldı burada duydum adını araştırdım memnuniyet çok Ankara tıp fakültesi iyidir arada kaldım bana genart fiyat verecek cuma bakalım ama rahmi düzeltmeleri için tüp bebek temmuz adetine kayıyo buda bana biraz zaman kazandırıyo Birde bir doktor arkadaşımız gene tıp fakültesinden Batuhan özmenin adını verdi bir ona güvenirmiş bu mevzuda Tıp fakültesi iyidir Sanırım hakan yaralıdan sanırım vazgeçiyorum yerine tıp fakültesindeki iki hocadan birine gitcem sanki Tüm deneyimlerimi size yazarım umarım faydam olur sizin bana olduğu gibi amannnn ne sıkıntılı bir süreç daha başlamadan bile
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yalnız canım çok sıkkın..Eşim az önce bütün moralimi alt üst etti.Kardeşimi sevmiyor,ve annem tarafından bi kaç akrabamı da..Kendince haklı sebepleri var...Çocuk olursa eve geldiklerinde kovarım diyna göre karar ver istersen hiç başlama dedi.Şok oldum.Akşam akşam canımı sıkmasına anlam veremedim.Allah hakkımızda hayılısı neyse onu versin dedim kapattım konuyu...Bana destek olması moral vermesi gerekmez mi?Rabbim iyi niyetini görmeli ki ona hayırlı bir evlar versin...İçinde onlara karşı kalan kızgınlığına veriyorum.Allah ım da bi hatası varsa affetsin,cezalandırmasın inşallah bizi..Hele bir olsun ne olursa olsun demesini bekliyormuşum..Benim de aklıma geliyordu akrabalık ilişkilerimizin bu durumda olması bebek olduğunda bana ne zorluklar getiri diye ama ondan bu kadar peşin cevap beklemiyorum...Neyse ben bu yola baş koydum artık..Devam edicem bi şekilde...Demek ki olmazsa da benim için hayırlı değilmiş diycem..... Kendinize iyi bakın...Yarın girebilirmiyim bilmiyorum ama Cuma günü yazışırız...Kendinize iyi bakın.....
selam herkese bende 3. denememe başlıycam inşallah yakında herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlüne göre sonuçlanmasını diliyorum dualar okumanız çok güzel eğer isterseniz bende katılabilirim paylaşımlara
Hg canım aramıza, dilerim senin tedavinde hayırlı sonuçlara nail olur...
selam herkese bende 3. denememe başlıycam inşallah yakında herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlüne göre sonuçlanmasını diliyorum dualar okumanız çok güzel eğer isterseniz bende katılabilirim paylaşımlara
hoşgeldin canım..
canım sakın umutsuzluğa düşme ben bugün genarta gittim hoca genetik çalışmalardan bahsetti bu konuda çok iyi olduğunu duydum genartın spermler içinde bazı genetik testler varmış Hoşuma giden bir yanıda rahim filmime baktı ve daha önce kimsenin görmediği bişey gördü şeki bozukmuş tam üçgen değil tedavi süreci maliyetli ve sıkıcı bu koşullarda tutmama ihtimali var emriyonun tutunması için öncesinde histoğrafi mi ne işte ondan yapılıp düzeltilecekmişki önceki gittiğim merkez bana böyle bir durumdan bahsetmedi rahim filmine bakıp herşey normal demişti yani ben çok araştırmacı ve gelişmiş buldum merkezi genetik çalışmalarıda tam teşekkül canım bir gelsenmiki acaba memnuniyet iyi Yanloz benim aklıma birde Kaan Aydost takıldı burada duydum adını araştırdım memnuniyet çok Ankara tıp fakültesi iyidir arada kaldım bana genart fiyat verecek cuma bakalım ama rahmi düzeltmeleri için tüp bebek temmuz adetine kayıyo buda bana biraz zaman kazandırıyo Birde bir doktor arkadaşımız gene tıp fakültesinden Batuhan özmenin adını verdi bir ona güvenirmiş bu mevzuda Tıp fakültesi iyidir Sanırım hakan yaralıdan sanırım vazgeçiyorum yerine tıp fakültesindeki iki hocadan birine gitcem sanki Tüm deneyimlerimi size yazarım umarım faydam olur sizin bana olduğu gibi amannnn ne sıkıntılı bir süreç daha başlamadan bile
canım garanti tutturmak için 10.günden sonra gün aşırı çalışma
merhaba arkadaşlar ben neroş bu siteyi yeni keşfettim hepinizi çok iyi anlıyorum diyemem ama bende aynı şeyleri yaşıyorum 4 yıllık evliyim ve bebegimiz olmadı bizde erkek problemi var çok küçükken testis ameliyatı olmuş ama yanlış yapmışlar drlar ameliyatını bu yüzden şu an tüp bebek tedavisi görüyoruz yeni başladık Allahım hepimizin yardımcısı olsun 1 kezde aşılama denedik ama %5 şansımız vardı vee tabiiki tutmadı bizde tekrar denemeye gerek görmedik bakalım daha neler görecegiz yeni başlıyoruz...herşey gönlünüzce olsun en önemlisi hayırlısı olsun
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bugün dr gittim ben bana belara adlı dogum kontrol hapını yazdı nedenini anlayamadım sizde kullanmışmıydınız???:26:
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.. Bizdede erkek infertelitesi.. DNA da problem vardı eşimin AZFc delasyonu.. ilk m.tesede sperm bulunamadı, kaan aydosun tedavisiyle 2. m.tesede bulundu şükürler olsun ki.. Seni çok iyi anlıyorum.. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır... Hangi merkezde deniyeceksiniz?
Uzun prokollü tedavi görüceksin büyük olasılıkla doktorun bu konuda bişey demedi mi?.. Ben belara değil ama yasmin kullandım canım.. şimdi lucrin iğne vuruyorum...
MERHABA ben Ankara da yaşıyorum bizim dr muz çok yakınımız aslında sagolsun çok yardımcı oluyo bu yüzden onun bulundugu hastahanede etlik/Zübeyde hanım da başladı tedavimiz çok heycanlıyım merak ediyorum neler olacak die inşlhh emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin siz nerdesiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?