arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bugün dr gittim ben bana belara adlı dogum kontrol hapını yazdı nedenini anlayamadım sizde kullanmışmıydınız???:26:
uzun protokol falan demedi bize ama belara yı yazdı bana ignelere bundan sonra başlıcakmış ne kadar sürer tahminen uzun protokol acaba
hosgeldın..
hayırlı sonuclar alırsın ınsallah..
dogum kontrol haplarını yumurtalıkları koruma amaclı verıolar kıst falan yapmasın dıye...
uzun protokol falan demedi bize ama belara yı yazdı bana ignelere bundan sonra başlıcakmış ne kadar sürer tahminen uzun protokol acaba
Ben aydında yaşıyorum ama Ankara Gen-Art da olucak bizimde denememiz.. İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunurlar... Sen tedaviye başladın o zaman dimi..
Canım banada o yüzden mi vermiştir dersin, ama bende zaten bissürü kist var pkodan ötürü..
evet başladım hayırlısıyla inşlh yaa gönlümüze göre versin Rabbim senin de mi ilk denemen olacak bu ben azcık korkuyorum da bu yumurta toplamadanbu arada galiba uzun protokol olucak yaşım 21 benim o yüzden sanıyorum sorun yok bide :)
evet başladım hayırlısıyla inşlh yaa gönlümüze göre versin Rabbim senin de mi ilk denemen olacak bu ben azcık korkuyorum da bu yumurta toplamadanbu arada galiba uzun protokol olucak yaşım 21 benim o yüzden sanıyorum sorun yok bide :)
uzun protokol soyle..
ben adetın ılk gununden 18 gun sonra ıgnelere basladım adet oldum ıgnelere devam yumutlama tarıhınde yanı adetı 14 gun falan gectıkten sonra yumurtaların toplanıyo,yumurta toplanıncaya kadar ıgnelere devam edıldı ortalama 1 ay falan...
bende de var..
bı sure tup bebekten once dogum kontrol hapları kullandım ama gecıcı bısı,sonrasında toparlabılıyo yumurtalıklar kendını ...muhtemelenkıst ıcın olmalı
kusura bakma canım merak ettımde..
kac yıllık evlısın yasım 21 deyınce ...
sorun sadece pko mu
evet ben çookk erken evlendim yaa 17 de evlendim ya problem spermlerinin azlıgı eşimin bende başda pko var demişlerdi ama sonradan çıkmadı ilk evet sende pko var dediklerinde çok üzülmüştüm ve o aralar bu pko için sogan suyu öneriolardı bende içiodum onu düzenli olarak sonra geçmiş dediler yok dediler :)
turtımm.
dun sabah ezanında uyanıktım dua ettım hepımız ıcın ..
ve ozellıkle senın ıcın adını soyledım ozel...
tedavınde hayılı ve pozıtıf sonucu alman bu sıtede kı herkes ıcın ınanılmaz moral olacak ınsallah...
Meryem Suresını okudum... dua ettım....dua ettım....dua ettım.....
hepımız ıcın...............
Allah senden ve burdaki diğer arkadaşlardan binlerce kere razı olsun... Ben çok büyük vicdan azabı yaşıyorum hiç kimse için okuyamıyorum kendim için bile.. 25. gündür adet görüyorum ve yasmin bittiği için 2. görmem gereken adet hiç bitmediğinden oda başladı ve inanılmaz kanamam var, bunun ezikliğini yaşıyorum hergün aranızda.. Bende sizler için elimi açmak dua etmek istiyorummm artık.. İnşallah tez zamanda kesilir artık kanamam.. Babannem öldü 25 nisan gecesi, ve o gün gündüzden adet oldum.. İnanın canıma daha 1 dua etmek nasip olmadı, mezarına gitmek nasip olmadı.. O benim annem babam gbydi.. Ona o kadar hasret çekiyorum kii şuanda şu durumda olmaktan ona kendimi yakın bile hissedemiyorumm... Kusura bakmayın arkadaşlar nolur..
onemlı olan nıyet...
ınsallah senın guzel haberını alıcaz hayırlısıyla...
sen onu ıcınde sıcacık saklarken bu sıteye gırıp bıze dua edeceksın ınsallah
bı elın karnında dıger elınde tespıh bu guzel duyguyu onlarada yasat Yarabbım dıyceksın :)
onemlı olan nıyet...
ınsallah senın guzel haberını alıcaz hayırlısıyla...
sen onu ıcınde sıcacık saklarken bu sıteye gırıp bıze dua edeceksın ınsallah
bı elın karnında dıger elınde tespıh bu guzel duyguyu onlarada yasat Yarabbım dıyceksın :)
bizim kızlar gece nöbetine kalıyor genelde bende akşamları çok geç saate kalamıyorum yorgun oluyorum .Merhaba kızlar, ben gelene kadar sitede kimse kalmamış((
aramıza hoşgeldin cnm .tabiki katılabilirsin canım bu bizi çok mutlu eder.sık sık gel olur mu.selam herkese bende 3. denememe başlıycam inşallah yakında herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlüne göre sonuçlanmasını diliyorum dualar okumanız çok güzel eğer isterseniz bende katılabilirim paylaşımlara
aramıza hoşgeldin canım.tedavin hayırlı olsun canım.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.merhaba arkadaşlar ben neroş bu siteyi yeni keşfettim hepinizi çok iyi anlıyorum diyemem ama bende aynı şeyleri yaşıyorum 4 yıllık evliyim ve bebegimiz olmadı bizde erkek problemi var çok küçükken testis ameliyatı olmuş ama yanlış yapmışlar drlar ameliyatını bu yüzden şu an tüp bebek tedavisi görüyoruz yeni başladık Allahım hepimizin yardımcısı olsun 1 kezde aşılama denedik ama %5 şansımız vardı vee tabiiki tutmadı bizde tekrar denemeye gerek görmedik bakalım daha neler görecegiz yeni başlıyoruz...herşey gönlünüzce olsun en önemlisi hayırlısı olsun
inşalalh eşinin ameliyatına gerek kalmaz spermleri sağlıklı bir şekilde olur.ne kadar sperm bulundu turticim tese de.walla en uzun tedavi benim gibi görünüyor.. bnmkini uzatmalarında eşiminde faktörü var nisanda m. tese olduğu için spermler donduruldu, çözülürken ölme ihtimaline karşı eşimin yarasının düzelmesinide bekliycekler belki küçük bir ihtşmal bile olsa onuda tekrar ameliyata alabilirler benimle aynı anda.. İnşallah rabbim yanımında olur bizi görür ve hepimize evlat nasip eder...
Allah cümlemizden razı olsun.ne kusuru hiç olur mu öyle şey.Allah senden ve burdaki diğer arkadaşlardan binlerce kere razı olsun... Ben çok büyük vicdan azabı yaşıyorum hiç kimse için okuyamıyorum kendim için bile.. 25. gündür adet görüyorum ve yasmin bittiği için 2. görmem gereken adet hiç bitmediğinden oda başladı ve inanılmaz kanamam var, bunun ezikliğini yaşıyorum hergün aranızda.. Bende sizler için elimi açmak dua etmek istiyorummm artık.. İnşallah tez zamanda kesilir artık kanamam.. Babannem öldü 25 nisan gecesi, ve o gün gündüzden adet oldum.. İnanın canıma daha 1 dua etmek nasip olmadı, mezarına gitmek nasip olmadı.. O benim annem babam gbydi.. Ona o kadar hasret çekiyorum kii şuanda şu durumda olmaktan ona kendimi yakın bile hissedemiyorumm... Kusura bakmayın arkadaşlar nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?