2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bugün dr gittim ben bana belara adlı dogum kontrol hapını yazdı nedenini anlayamadım sizde kullanmışmıydınız???:26:

hosgeldın..
hayırlı sonuclar alırsın ınsallah..
dogum kontrol haplarını yumurtalıkları koruma amaclı verıolar kıst falan yapmasın dıye...

uzun protokol falan demedi bize ama belara yı yazdı bana ignelere bundan sonra başlıcakmış ne kadar sürer tahminen uzun protokol acaba

Canım herkeze farklı, mesela ben pko hastasıydım.. önce 6 gün adetimi getirtici ilaç kullandım, ardında 1 hafta sonra kanamam geldi, kanamamın ikinci günü yasmine başladım, yasminin 19. günü lucrine başladım, lucrinin 14. günü doktorum görücek ve başka iğne daha vericek.. benim yaklaşık 2 ayı buluyor toplamda.. Bazı arkadaşlar kanamanın 2. yada 3. günü direk iğneyle başlıyor 12-14 yumurtanın durumuna göre tedavisi oluyor, kimisi doğum kontrolle başlayıp iğneyle devam ediyor oda yaklaşık 1 ay sürüyor...

hosgeldın..
hayırlı sonuclar alırsın ınsallah..
dogum kontrol haplarını yumurtalıkları koruma amaclı verıolar kıst falan yapmasın dıye...

Canım banada o yüzden mi vermiştir dersin, ama bende zaten bissürü kist var pkodan ötürü..

uzun protokol falan demedi bize ama belara yı yazdı bana ignelere bundan sonra başlıcakmış ne kadar sürer tahminen uzun protokol acaba

uzun protokol soyle..
ben adetın ılk gununden 18 gun sonra ıgnelere basladım adet oldum ıgnelere devam yumutlama tarıhınde yanı adetı 14 gun falan gectıkten sonra yumurtaların toplanıyo,yumurta toplanıncaya kadar ıgnelere devam edıldı ortalama 1 ay falan...

Ben aydında yaşıyorum ama Ankara Gen-Art da olucak bizimde denememiz.. İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunurlar... Sen tedaviye başladın o zaman dimi..

evet başladım hayırlısıyla inşlh yaa gönlümüze göre versin Rabbim senin de mi ilk denemen olacak bu ben azcık korkuyorum da bu yumurta toplamadan bu arada galiba uzun protokol olucak yaşım 21 benim o yüzden sanıyorum sorun yok bide :)

Canım banada o yüzden mi vermiştir dersin, ama bende zaten bissürü kist var pkodan ötürü..

bende de var..
bı sure tup bebekten once dogum kontrol hapları kullandım ama gecıcı bısı,sonrasında toparlabılıyo yumurtalıklar kendını ...muhtemelenkıst ıcın olmalı

kusura bakma canım merak ettımde..
kac yıllık evlısın yasım 21 deyınce ...
sorun sadece pko mu

inşallah canım cemil cümlemizin.. Benimde ilk denemem, burda bilinçli bir çok arkadaşımız var.. Yumurta toplamada kısa süreli uyku hali oluyor diye biliyorum.. yani birşey hissetmiyormuşsun..Tabii doktorunla konuşursan daha sağlıklı olur.. Bende herşeyden korkuyordum arkadaşlarım biliyor, iğnemi şuanda kendim vuruyorum ve inan bana bebişinin hayaliyle hiç korku fln kalmıyor...

anladım benim çoookk çalışmam lazım daha tecrübe 0 bende ben daha igneye falan başlamadım bugün eşimin sonucunu almaya gittim adetinin 3. günü gel tekrar dedi o zaman yazar herhalde bişeyler

bende de var..
bı sure tup bebekten once dogum kontrol hapları kullandım ama gecıcı bısı,sonrasında toparlabılıyo yumurtalıklar kendını ...muhtemelenkıst ıcın olmalı

walla en uzun tedavi benim gibi görünüyor.. bnmkini uzatmalarında eşiminde faktörü var nisanda m. tese olduğu için spermler donduruldu, çözülürken ölme ihtimaline karşı eşimin yarasının düzelmesinide bekliycekler belki küçük bir ihtşmal bile olsa onuda tekrar ameliyata alabilirler benimle aynı anda.. İnşallah rabbim yanımında olur bizi görür ve hepimize evlat nasip eder...

turtımm.
dun sabah ezanında uyanıktım dua ettım hepımız ıcın ..
ve ozellıkle senın ıcın adını soyledım ozel...
tedavınde hayılı ve pozıtıf sonucu alman bu sıtede kı herkes ıcın ınanılmaz moral olacak ınsallah...
Meryem Suresını okudum... dua ettım....dua ettım....dua ettım.....
hepımız ıcın...............

kusura bakma canım merak ettımde..
kac yıllık evlısın yasım 21 deyınce ...
sorun sadece pko mu

evet ben çookk erken evlendim yaa 17 de evlendim ya problem spermlerinin azlıgı eşimin bende başda pko var demişlerdi ama sonradan çıkmadı ilk evet sende pko var dediklerinde çok üzülmüştüm ve o aralar bu pko için sogan suyu öneriolardı bende içiodum onu düzenli olarak sonra geçmiş dediler yok dediler :)

canım erkek ınfertılıtesı ıle ılgılı bılgım yok..
ama sıtede bu konuda tecrubelı cok arkadas var,yarın yardımcı olacaklardır sana
ama pko gecıcı bende yenı evlıyken vardı ama 2, 3 aylık d.k. haplarıyla gectı su an cok sukur yok.
yumurta toplanmasına gelınce,
narkoz verdıklerı ıcın hıcbısı hıssetmıosun,uyanında cok hafıf bı yanma , belkı cok az kanama o kadar sen farkına bıle varmıyosun.

Allah senden ve burdaki diğer arkadaşlardan binlerce kere razı olsun... Ben çok büyük vicdan azabı yaşıyorum hiç kimse için okuyamıyorum kendim için bile.. 25. gündür adet görüyorum ve yasmin bittiği için 2. görmem gereken adet hiç bitmediğinden oda başladı ve inanılmaz kanamam var, bunun ezikliğini yaşıyorum hergün aranızda.. Bende sizler için elimi açmak dua etmek istiyorummm artık.. İnşallah tez zamanda kesilir artık kanamam.. Babannem öldü 25 nisan gecesi, ve o gün gündüzden adet oldum.. İnanın canıma daha 1 dua etmek nasip olmadı, mezarına gitmek nasip olmadı.. O benim annem babam gbydi.. Ona o kadar hasret çekiyorum kii şuanda şu durumda olmaktan ona kendimi yakın bile hissedemiyorumm... Kusura bakmayın arkadaşlar nolur..

onemlı olan nıyet...
ınsallah senın guzel haberını alıcaz hayırlısıyla...
sen onu ıcınde sıcacık saklarken bu sıteye gırıp bıze dua edeceksın ınsallah
bı elın karnında dıger elınde tespıh bu guzel duyguyu onlarada yasat Yarabbım dıyceksın :)

Amin canım bnm, amin... Hepimiz yaşayalım inşallahhhhh..

canım özel mesajla sana mail adresimi attım, yazışmak istersen kaydedebilirsin.. Msne eklediğinde teklif gelmiyor bana, mail atman daha sağlıklı olur bende eklerim seni... bende uyuyamıyorum sabaha kadarr, konuşuruz uygun oldukça..

Merhaba kızlar, ben gelene kadar sitede kimse kalmamış ((
bizim kızlar gece nöbetine kalıyor genelde bende akşamları çok geç saate kalamıyorum yorgun oluyorum .

aramıza hoşgeldin cnm .tabiki katılabilirsin canım bu bizi çok mutlu eder.sık sık gel olur mu.
aramıza hoşgeldin canım.tedavin hayırlı olsun canım.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

inşalalh eşinin ameliyatına gerek kalmaz spermleri sağlıklı bir şekilde olur.ne kadar sperm bulundu turticim tese de.

Allah cümlemizden razı olsun.ne kusuru hiç olur mu öyle şey.
Ayetel kürsi okumak şart değil dualarında olduğumuzu biliyorum önemli olanda bu.Hem RABBİM niyetleri bilendir o okundu olarak kabul eder içini ferah tut sen.

bende reglim ve okuyamıyorum inanın çok üzülüyorum çok istiyorum eşlik etmeyi size

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:200-okundu

kalan:500

mutluolmak85:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu

kalan:900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…