2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

İnş tutacak canım ilk ve son tedavin olsun stres yapma çok fazla forumda dolanma bence :)) her kötü sonuçtan ister istemez etkileniyor insan çok fazla okuma yazılanları umarım güzel sonuçlar verirsin bizlere

Liseden arkadaşım kadın doğum uzmanı benden hormon testleri istedi.ama kendisi çok yoğun ve ilgisiz dolayısı ile sonuçları değerlendirmedi..
mayıs 2010 tarihinde: Free T4: 1.4 TSH: 1.63 FSH: 6.9 LH: 5.4 E2:47.9 prolaktin: 25.5 idi

mayıs 2011 sonuçlarım: TSH: 1.05 FSH: 7.1 LH: 3.6 E2: 65.7 prolaktin: 17.20 free T4ü söylemeyi unutmuş....

sonuçlarım böylee, vajinismus sebebiyle geçen sene beni hızlıca bi muayene etti ve smear aldı, problem yoktu..

ama ben cinsellikten zevk almadan çocuk sahibi olmak istemiyorum diye 1 yılı daha geçirdim. ama bu terapi süreçleri uzun zaman alıyor...artık bu tüp bebek işini araştırmam gerekir.
Hemen herkes umut tüp bebek merkezi üzerinde duruyor. merkez seçmek için sorulacak sorular neler olmalı, yada neler yapmalı, nelere dikkat etmeliyim...

canım sıkma canını, Rabbim hayırlısını versin..umarım o döllenen sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz, bakalım benim nasıl olacak..stres yapmamaya çalışıyorum, Rabbim neyi takdir ederse artık..sende sakın üzülme, olacağı varsa zaten olacaktır, şimdiden kendini sıkıntıya sokup üzülme..dualarım seninle inşAllah..

her gün bu başlığa girmeden duramıyorum, inşaallah bugün de bir kişinin hamile haberini alırız diyorum inanın ki herkese ayrı ayrı kendimmiş gibi seviniyorum umutlanıyorum inşaallah benim de 8 ağuustos'ta test günüm. ne bir ağrım ne bir sancım ne bir damla kanamam var şu an, kabızlık desen yok, normal hayatıma devam ediyorum. bu arada da ağır kaldırmamak dışında iş de yapıyorum yyemek de yapıyorum. yol da yürüyorum hiç transfer yaşamamış gibiyim...

benim pek fazla ümidim yok açıkçası inşaallah güzel haber alsam da ben de burdan güzel haber versem ama nasıl olcak bilmiyorum...

Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. Mübarek Ramazan ayının bereketinden bizleri de nasiplendirsin inşaallah....
x
x

herkese sevgiler, iyi dileklerim ve dualarımla....Allah'a emanet olun siz de gübüşteki bebişleriniz de inşaallah...

merhaba arkadaşım öncelikle benimde bir arkadaşım vajinusmus du ve haydar dümen sayesinde o durumu aştı bekarkende hormon bozukluğu vardı ama kendiliğinden hamile kaldı bir oğlu var. bende 34 yaşındayım şimdi 3.tüp bebek tedavisine başladım dün yumurtalar toplandı 10 tane 5 yumurta olgunlaşmış onlardanda 2 si döllendi bakalım ama lütfen moralini bozma daha yaşımız çok geç değil ben gittiğim klinikte benden büyükleri görünce şaşırıyorum benden daha gayretliler .ben 2 tedavimi 10 sene önce yaptırdım ilk tedavimde 28 yumurta vermiştim (bizde problem sperm hareketsizliği)şimdi 10 yumurta verdim ama yumurta sayısının pek önemi yok önemli olan kalitesi bence umudunu yitirme daha geç olmadanda tedaviyi dene derim

teşekkür ederim cnm hayırlısı bakalım benim dualarımda sizlerle sanada bol şanslar cmt için

kızlaar normalde test günüm pazar günü ama c.tesi yaptırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım c.tesi çıkar mı net sonuç:26:

canım benim ilgi alanım fsh oda gayet iyi yani yumurta rezervini gösteriyor arkadaşlar bire birer söyler yardımcı olur
ben söyledim ya canım başlık at mesela umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar diye bakalım ne diyorlar hangi dr u söylüyorlar yüzdelik başarıları nedir

çıkar canım çıkar hadi bakalım bu hafta sonu heyecan var yine inş. pozitif bir haberle gelirsin canım rahat ol

ayyyy inş yazını okuyunca tuhaf oldum kalbim yerinden çıkacak gibi oldu valla c.tesi güzel haberlerimi bekleyin allahın izniyle herşey çok güzel olacak

hala girmedi korktum ya kötü mü diye inş.güzel haberle gelir.rabbim hiçbirinize kötü haber aldırmasın.hep anne oluyorum haberleri gelsin inş

kevsercim malesef ecenin negatif çıktı sonucu sabahtan kötüydü ama şimdi toparladı lendisini biraz daha iyi 0.100 çıkmış 1 ay sonra 3 . denemesine başlıycak bu kez baya bi testler istedi dr pıhtılaşma genetik gibi testler hayırlısı cnm artık rabbim isteyen herkese versin gerçekten beklemek çok zor bir süreç hepimiz yaşadık bunları ama geçiyo birşekilde

inş benimde tek temennim bu zaten.birşey daha sorcam kan testini 14.güne kadar yapıldığını duydum doğru mu.yani kaç defa yaptırmam lazım

canım ilk tasten sonra 2 gün arayla tekrarını ister dr değerlerin katlarsa sorun olmadığı düşünülür gebelikte kese ve kalp atışına kadar tekrarlatan dr vardır kan testini

merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .

merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .

canım hayırlısı olsun. zor ama katlanıyoruz, allahtan gelene çare yok. sabredeceğiz....

çok üzüldüm ece hakkımızda hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden cnm allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…