canım malesef (ecenin) negatif banada tlf haber verdi ayrıca laptopu bozukmuş tamirde o yüzdenden yazamamıştır arkadaşlar... Sonuç bekleyen arkadaşlara allah yardım etsin inşallah................
pek takip edemiyorum canım.benim ilk denemem olduğu için pek tecrübe sahibi değilim.ama allah korusun tutmazsa dondurulmuşum yok 2.yi 2 sene sonra yaptırabilicez.o yüzden tutmasını çok istiyorum.malum kredi çektik ve 2 yıl sonra bitiyo.rabbim yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı olsun
şimdi embriyolog aradı 10 yumurtadan 5 olgunmuş 5 tanesini sıvı içinde bekletiyoruz olgunlaşabilir diye dedi 2 tanesi döllenmiş ama benim beklentimin altında çıktı benim morelde çöküntüler başladı gibi hayırlısı bakalım
Merhaba,
Ben 34 yaşındayım.4 yıllık evliyim.kariyer peşinde koşarken geç evlendim,İstanbul anadolu yakasındayım.Bana geçirdiğiniz süreçten bahsedermisiniz?
Henüz kafamda netleşmedi.Kşeke doğal yolla olsa diye hayal ediyorum.Çünkü vajinismusla ugraştım, birkaç yıldır ve hala terapiye gidiyorum, seksten zevk almıyorum, birşey hissetmiyorum sadece fiziksel olarak ilişkiye rahat girebiliyorum artık..bu konuda da benim gibi süreç geçren varsa, yorumlarınızı bekliyorum..:)
eşimde muhtemelen TESE ile sperm aranacak. Ve tüp bebek deneyeceğiz.yaş faktörü gözüme sokuluyor, zaten erkekte sperm sayısı sıkıntılıysa,kadında da yaş faktörü sıkıntı yaratıyor..
Hangi merkezlere gittiniz, neler istendi, neler yapıldı, doktorlar ile ilgili yorumunuz? tedavide yapılan yanlışlar? ihmaller?
Merkezleri neye göre değerlendiriyorsunuz?
yorumlarınızı acilen bekliyorumm.
canım sıkma canını, Rabbim hayırlısını versin..umarım o döllenen sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz, bakalım benim nasıl olacak..stres yapmamaya çalışıyorum, Rabbim neyi takdir ederse artık..sende sakın üzülme, olacağı varsa zaten olacaktır, şimdiden kendini sıkıntıya sokup üzülme..dualarım seninle inşAllah..
kızlaar normalde test günüm pazar günü ama c.tesi yaptırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım c.tesi çıkar mı net sonuç:26:
canım benim ilgi alanım fsh oda gayet iyi yani yumurta rezervini gösteriyor arkadaşlar bire birer söyler yardımcı olurLiseden arkadaşım kadın doğum uzmanı benden hormon testleri istedi.ama kendisi çok yoğun ve ilgisiz dolayısı ile sonuçları değerlendirmedi..
mayıs 2010 tarihinde: Free T4: 1.4 TSH: 1.63 FSH: 6.9 LH: 5.4 E2:47.9 prolaktin: 25.5 idi
mayıs 2011 sonuçlarım: TSH: 1.05 FSH: 7.1 LH: 3.6 E2: 65.7 prolaktin: 17.20 free T4ü söylemeyi unutmuş....
sonuçlarım böylee, vajinismus sebebiyle geçen sene beni hızlıca bi muayene etti ve smear aldı, problem yoktu..
ama ben cinsellikten zevk almadan çocuk sahibi olmak istemiyorum diye 1 yılı daha geçirdim. ama bu terapi süreçleri uzun zaman alıyor...artık bu tüp bebek işini araştırmam gerekir.
Hemen herkes umut tüp bebek merkezi üzerinde duruyor. merkez seçmek için sorulacak sorular neler olmalı, yada neler yapmalı, nelere dikkat etmeliyim...
çıkar canım çıkar hadi bakalım bu hafta sonu heyecan var yine inş. pozitif bir haberle gelirsin canım rahat ol
hala girmedi korktum ya kötü mü diye inş.güzel haberle gelir.rabbim hiçbirinize kötü haber aldırmasın.hep anne oluyorum haberleri gelsin inş
kızlaar normalde test günüm pazar günü ama c.tesi yaptırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım c.tesi çıkar mı net sonuç:26:
çıkar canım inşşş pozştif görürsün
inş benimde tek temennim bu zaten.birşey daha sorcam kan testini 14.güne kadar yapıldığını duydum doğru mu.yani kaç defa yaptırmam lazım
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?