merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
kızlar günaydın sabah evde test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm net bir şekilde allahım sevinsem mi bilmiyorum yine de emin olamıyorum yarın kan vericem inş doğru çıkmıştır
kızlar günaydın sabah evde test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm net bir şekilde allahım sevinsem mi bilmiyorum yine de emin olamıyorum yarın kan vericem inş doğru çıkmıştır
evet canım 5.gün embriyosunda %70 şans varmış.benimde 5.gün embriyosu 3 gün kaldı test günüme çok heyecanlıyım ve çook umutluyum
kimsecikler yokmu hu huhuhu
teşekkürler canım cevap için.seni okuduktan sonra eceyi gördüm zaten.kevsercim malesef ecenin negatif çıktı sonucu sabahtan kötüydü ama şimdi toparladı lendisini biraz daha iyi 0.100 çıkmış 1 ay sonra 3 . denemesine başlıycak bu kez baya bi testler istedi dr pıhtılaşma genetik gibi testler hayırlısı cnm artık rabbim isteyen herkese versin gerçekten beklemek çok zor bir süreç hepimiz yaşadık bunları ama geçiyo birşekilde
canım ne denir böyle durumda sabır dilemekten başka çok üzüldük inan ki.Rabbim bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden iyi biliyor onun verdiği hüküme boyun eymekten başka yapacak birşey yok.inş.sende kendi kendine hamile kalanlardan olursun.rabbim hepimize o duyguyu tattırsın inş.merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
hadi inş.sabırsız şey seniii.inş yarında güzel haberler ver bize...bir taraftan sevinirken bir taraftan üzülüyoruz işte.kızlar günaydın sabah evde test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm net bir şekilde allahım sevinsem mi bilmiyorum yine de emin olamıyorum yarın kan vericem inş doğru çıkmıştır
hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inş.güzel haberler yazarsın sende burdan.nerede yaptırdın bu aradakimsecikler yokmu hu huhuhu
1 gün daha sabret canım, inş iyi haberlerin gelir, belirti olmayabiliyor,,:))
1 gün daha sabret canım, inş iyi haberlerin gelir, belirti olmayabiliyor,,:))
yarın sabah idrar testi yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorumsenin durumun nedir ?
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok
idrar testi bazen yanıltabiliyor canım ya,, kan testi kesin sonuç verir, ben 12. gün idrarda yapmıştım çıkmamıştı, benim 25 temmuzdu sonucum pozitif, fakat ohss oldum, hala onla uğraşıyorum, ne zamanki kalp atışlarını duyacam rahat edecem inş...
idrar testi bazen yanıltabiliyor canım ya,, kan testi kesin sonuç verir, ben 12. gün idrarda yapmıştım çıkmamıştı, benim 25 temmuzdu sonucum pozitif, fakat ohss oldum, hala onla uğraşıyorum, ne zamanki kalp atışlarını duyacam rahat edecem inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?