2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım öncelikle geçmiş olsunnn bu yoldan defalarca geçmiş çoğunlukla transferi biile yapılamamaış birisi olarkatan seni iyi anlıyorumm üzüntünü sıkıntıkı ne kadar üzülmedik hazırlıklıydık desekte ne kadar incindiğimizi tahmin ederim
kuzum bence en az 3 ay ara vermelisin ve bu süreyide iyi değerlendirmelisin çünkü vicudunda bulunan hormonlar önümüzdeki aylada yumurta sayının fazla olmasına sebebp olacağı için doğal yoldan hamile kalma olasolığın yüksek
umarım hiç umadığun bir anda bebeğin sana üpriz yapar

kızlar günaydın sabah evde test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm net bir şekilde allahım sevinsem mi bilmiyorum yine de emin olamıyorum yarın kan vericem inş doğru çıkmıştır

kızlar günaydın sabah evde test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm net bir şekilde allahım sevinsem mi bilmiyorum yine de emin olamıyorum yarın kan vericem inş doğru çıkmıştır

günaydın arkadaşlar

ece madem sorun yok ikinizdede evet yeterin dedigi gibi 3 ay ara ver ve dogald dene prseed jeli denedinmi hiç peki

çok üzüldüm ececği, sana çok dua ediyordum, umutluydum açıukcası, her şey güzel gidiyordu, şu testlerini bir yaptır bakalım, orda fakültede tüp bebek yapmıyorlar mı, fakültelerin bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum, gerci bir problemin yok, inş süpriz olurda kendiliğinden hamiş kalırsın, yılmak yok çalışmaya devam canım benim...

sabırsız daisy hadi bakalım,inş hamilesindir, yarın yaptır testini, kararsızlık daha kötü bişey, en iyisi yaptır gitsin:)

canım ne denir ki rabbim sana sabrını versin ama yılmak yok biliyosun her zaman dediğim gibi bu bizim sınavımız kafanı karıştırmak istemem ama istersen doktorunu değiştir yani sadece genetik karyotiple olmuyo daha önce konuşmuştuk bu istediği testleri ben önceki doktorum istemeden ben internetten araştırdığım kadarıyla yaptırmıştım zaten sonra halit beye gittik farklı tahliller istedi ve hiç bilmedğimiz sorunlarımız çıktı yani benim eşilme herşey yolunda siizde sorun yok dediler fakat murat bey bizden az da olsa bir şeyden şüpheliniyorum bi tahlil istiycem dedi ve dediği gibi oldu hemen ikimizede antibiyotikle tedavi etti yaptırmasaydı ileride tedavi edilmezse infertil sebebi yazıyodu internette biraz karışık yazmış olabilirim ama inşallah demek istediğimi anlamışsındır canım doktorun kötü demiyorum ama genede sen bilirsin arkadaşım ama şunu biliyorum biz sabredicez ve bebişlerimizi kucağımıza alıcaz rabbim sabredenlerin yanındadır

evet canım 5.gün embriyosunda %70 şans varmış.benimde 5.gün embriyosu 3 gün kaldı test günüme çok heyecanlıyım ve çook umutluyum

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok

teşekkürler canım cevap için.seni okuduktan sonra eceyi gördüm zaten.

canım ne denir böyle durumda sabır dilemekten başka çok üzüldük inan ki.Rabbim bizim için neyin hayırlı olduğunu bizden iyi biliyor onun verdiği hüküme boyun eymekten başka yapacak birşey yok.inş.sende kendi kendine hamile kalanlardan olursun.rabbim hepimize o duyguyu tattırsın inş.

hadi inş.sabırsız şey seniii.inş yarında güzel haberler ver bize...bir taraftan sevinirken bir taraftan üzülüyoruz işte.

kimsecikler yokmu hu huhuhu
hoşgeldin hayırlı olsun tedavin inş.güzel haberler yazarsın sende burdan.nerede yaptırdın bu arada

yarın sabah idrar testi yaptırmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum senin durumun nedir ?

idrar testi bazen yanıltabiliyor canım ya,, kan testi kesin sonuç verir, ben 12. gün idrarda yapmıştım çıkmamıştı, benim 25 temmuzdu sonucum pozitif, fakat ohss oldum, hala onla uğraşıyorum, ne zamanki kalp atışlarını duyacam rahat edecem inş...

gözünaydın canım inşallah duyarsın kalp atışlarını . peki transfer gününü ilk gün olarak mı baz alıyosun ? ohss nin belirtileri ne oluyo ki tam olarak benimde bi ara karnım çok fena şişti ve resmen oturup kalkarken yada üstüne yatarken canım yanıyodu

cnm sıkıntılı olduğundan dr a köntrole gideceğinden bahsetmiştin ne dediler ohss danmıymış sıkıntıların dış gebelikten korkuyordun.bende yaşamıştım ya ohss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…