2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim ilk denemem olduğu için çok bi bilgim yok açıkcası internetten sürekli araştırıyorum ama yaşayan daha iyi bilir gibime geliyor

canım şöyle benim 20 yumurtam olmuştu, transfer günümden sonra aşırı kilo almaya ve şişmeye başladım, tabi daha önce bi deneyimim olmadığı için, transferden sonra normaldir diye düşündüm, oysa 2 kilodan fazla almamak gerekiyormuş, ve nefes almakta çok zorlanıyordum,karnım 5 aylık gibi olmuştu, test günüm gelince kendi doktoruma gideyim dedim, daha teste bakmadan yatırdılar, dün de kontrolum vardı, karnım hala suyla dolu, doktor biraz daha sabredeceksin dedi, yumurtası çok olan kişişlerde görülüyor bu ohss, rahimde kalan diğer yumurtların şişerek, vucuda sıvı salgılamasından kaynalanıyor, ve en önemlisi idrara çıkarken, zorlanıyorsun, o yüzden bol bol su içmem gerekiyor..

Arkadaşlar merhaba,
Bir haftadır yoktum birazdan yazılanları tek tek okuyacağım .Benim transferim pazartesi yapıldı. 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyom transfer edildi. Haftaya cumartesi test günüm..Çok heyecanlıyım. Karnım ve göğüslerim şişti, akşamları hele acayip şişkinliğim oluyor. Transfer olan arkadaşlara soruyorum, sizde de aynısı oldu mu? Hepimiz için dua ediyorum, inş dualarımız kabul olur, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...

canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyleşirsin :) sen nerde yaptırdın tedavini ?

cnm sıkıntılı olduğundan dr a köntrole gideceğinden bahsetmiştin ne dediler ohss danmıymış sıkıntıların dış gebelikten korkuyordun.bende yaşamıştım ya ohss

saol canım, dün gittim, doktor evet tüp bebekte dış gebelik bizim en büyük korkumuz dedi, ama ağrıların sebebi, hala karnımdaki sıvılar, uzun bir süreç,çok sabırlı olmam gerek, hala karnım ağrıyor, napalım,Rabbim sonumuzu iyi getirsin de sabredeceğiz inş..

Canım moralinizi bozma, umarım bir dahaki sefere olacak..

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok

Canım canını hiç sıkma, benim ilk denememde bir arkadaşımla aynı dönemde yaptırmıştık, ozaman bende karın ağrısı ve şişkinlik vardı onda ise hiç belirti yoktu, şimdi ikiz annesi oldu ben de 2. denememi yaptırıoyrum, inş bu sefer hepimiz dileklerimize kavuşacağız...

hayırlı olsun umut Rabbim hamile oolmanı nasip etsin, o dediğin belirtilerin hepsi ben de oldu, ğöğüslerim öyle şişti ki, patlıycak sandım, 9. gün bi uyandım bütün şişler gitmiş, ne bilim herkeste değişik oluyor demek ki, hep o ilaçlar yok mu onlardan şişip duruyoruz:))

Merhaba Arkadaşlar , 32yasındayım.Gecen sene aralıktan berı gebelık ıstıyoruz. nısan ayından ıtıbarende sureklı ara kanama duzensızlık kıst gıbı problemlerle ugrastım . Sonra doktorum gecen ay ginera hapı kullanmamı istedı kullandım zamanında regl oldum . Bu ay ıcın de tekrar fsh ve lh e2 testlerı ıstedı yaptırdım gecen ayda yaptırmıstım . fsh asırı yuksek cıktı gecen ay 18 bu ay 79 . bu durumda benım tup bebek uzmanına gıtmemın daha dogru oldugunu soyledı . Ferti-jin diye bir merkeze gittim tavsiye ile . Doktor bana menepoza gırmıssın dedı bu tahlıler onu gosterıyor dedı ve yıkıldım ahal daha sersem gıbıyım ama daha ıyıım . Bır anda muayne olmadan soyleyınce şoka girdim ve neler dedıgını hatırlamıyorum bile ( Şimdi doktor arayışına girdim . Moşe benhabib -internatioal a gideceğim . Bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ? durumum ile ilgili size cagrıstırım yapan bir şey var mı ? Morale ıhtıyacım var (

Öncelikle sakin ol ve moralini yüksek tut. Benim sana tavsiyem özelden ziyade fakültelere gidip tahlillerini tekrar yaptırman ve oradaki hocalardan fikir alman. Eğer gerçekten tüp bebeğe ihtiyacın varsa onlar zaten vakit kaybetmeden yol göstereceklerdir.

slm canım öncelikle şunu söyleyim o diplomayı o dr a verenin diyorum ya nerde kaldı hastanın morali benim yüzüme bakıp fazla umutlanma dedi ya bu ne ki canım inadına doguracagım görsün o dr

canım fsh inişli çıkışlı olabiliyor adetin ikinci ve üçüncü yaptır her ay kontrol imkanın varsa yaptır tüp bebege gitmeden bazı bitkisel ilaçlar kullansan diyorum mesela hayıt suyu hem adeti düznliyor hem fsh düşürüyor eşinde sorun yoktur inş. benimde fsh 16 14 12 inip çıkıyor önemli olan kaliteli olsun bir yumurtamız olsun canım sen bu zamana kadar ne kullandın söylermisin ,ben eylülde başlıyacagım ikinci denemye canım dhea kullanıyorum günde üç tane bu yumurtaların kalitesni artırıyoyoır hemde adetlerim çogalıyor sancısız oluyorum yaklaşık 7 ay oldu kullanalı bakalım en son fshım 10.6 dı balatmadı dr 10 altında olması lazım

merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok

aynen benim de on gün oldu ve şu anda hiç ama hiçbir belirti yok ben şu an dubleks bi evdeyim çok fazla merdiven inip çıktım ve ben ona bağlıyorum tutunamadı diye düşünüyom inşallha yanılmışımdır da tutunmuştur yarabbimm...

benim başlarda vardı ama şimdi kalmadı belirti melirti bişey kalmadı.... senin de öyle mi baştan var mıydı belirtiler. kimisi de belirti yoksa daha iyidir diyor.. bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda.

ece çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşaallah aldığın son negatif sonuç olur bundan sonra hiç böyle bir şey yaşamazsın. moralini bozmamaya çalış ve Allah'a emanet ol inşaallah.

kızlar hepinize merhaba ben mayıs ayında tüp bebk yaptırdım ve hamileyim bu 3. tüp denememdi ilk 2 sini ankara mayada yaptırdım (kesinlikle tavsiye etmem)3. ve pozitifi ankalıfe tüp bebek ankara dr gurur polat bir araştırın derim ve şiddetle tavsiye ederim paranızı çöpe atmayın hepinize dua ediyorum ALLAH kimseyi kucağı boş bırakmasın eksikliğini göstermesin öpüyorum hepinizi

canım bence de sen önce bir fakültey proflara bi görün, tüp bebek merkezleri paraya bakıyor, tek dertleri para, iyice bir araştırma yapsınlar, mutlaka bir çözümü vardır, bir de bitkisellerden mutlaka faydalan diyorum, benim arkadasımın fsh ve tsh larını doktorlar düzenleyemedi, tüp bebeğe yönlendirdi, tüp bebek merkezi yapalım ama şansın düşük dedi, o da konya da bir merkezi aradı ve ordan çeşitli ilaçlar aldı, düzeldi tüm değerleri, şimdi bebeği var, sen hem fakülte doktorlarına hem de bitkisellere yönel bence..eğer istersen mailini yazarsın adresi atarım sana...

şu mübarek cuma hürmetine güzel haberler gelsin inşşş

canım iyi düşünki iyi şeyler olsun.moralini bozma bendede öyle birden ağrılar oluyor.ki sen ohss oldun bu da normaldir .içini ferah tut .herşey yoluna girecek biraz daha sabret.bende halen alınmamış yumurtalar duruyor ultrasyonda keseciğimizi gördüm dün.inşallah kalp atışlarınıda duyarız.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

kızlar nasılsınız bekleyen herkese hayırlı haberler diliyorum..allah yardımcınız olsun..

ececiğim çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun. bence sen bu birkaç ayı iyi değerlendir.kendiliğinden gelir inşallah..benim arkadaşım aynı dönemde başlamıştık tedaviye onlarında bir problemi yoktu bizim gibi .aşılama yaptı tutmadı aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı 4 sene beklediler.sonraki aylarda yumurtan ilaçlardan dolayı çok oluşur.inşallah kendiliğinden gelir ama rahat ol stresten uzak dur ve bol dua et canım.gelecek inşallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…