gözünaydın canım inşallah duyarsın kalp atışlarını . peki transfer gününü ilk gün olarak mı baz alıyosun ? ohss nin belirtileri ne oluyo ki tam olarak benimde bi ara karnım çok fena şişti ve resmen oturup kalkarken yada üstüne yatarken canım yanıyodu
hadi hayırlısı az kalmış sizin tedavinizi hangi merkezde yaptırdınız acaba??????bol şanslar
gözünaydın canım inşallah duyarsın kalp atışlarını . peki transfer gününü ilk gün olarak mı baz alıyosun ? ohss nin belirtileri ne oluyo ki tam olarak benimde bi ara karnım çok fena şişti ve resmen oturup kalkarken yada üstüne yatarken canım yanıyodu
canım şöyle benim 20 yumurtam olmuştu, transfer günümden sonra aşırı kilo almaya ve şişmeye başladım, tabi daha önce bi deneyimim olmadığı için, transferden sonra normaldir diye düşündüm, oysa 2 kilodan fazla almamak gerekiyormuş, ve nefes almakta çok zorlanıyordum,karnım 5 aylık gibi olmuştu, test günüm gelince kendi doktoruma gideyim dedim, daha teste bakmadan yatırdılar, dün de kontrolum vardı, karnım hala suyla dolu, doktor biraz daha sabredeceksin dedi, yumurtası çok olan kişişlerde görülüyor bu ohss, rahimde kalan diğer yumurtların şişerek, vucuda sıvı salgılamasından kaynalanıyor, ve en önemlisi idrara çıkarken, zorlanıyorsun, o yüzden bol bol su içmem gerekiyor..
cnm sıkıntılı olduğundan dr a köntrole gideceğinden bahsetmiştin ne dediler ohss danmıymış sıkıntıların dış gebelikten korkuyordun.bende yaşamıştım ya ohss
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
canım geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyleşirsin :) sen nerde yaptırdın tedavini ?
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok
Arkadaşlar merhaba,
Bir haftadır yoktum birazdan yazılanları tek tek okuyacağım .Benim transferim pazartesi yapıldı. 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyom transfer edildi. Haftaya cumartesi test günüm..Çok heyecanlıyım. Karnım ve göğüslerim şişti, akşamları hele acayip şişkinliğim oluyor. Transfer olan arkadaşlara soruyorum, sizde de aynısı oldu mu? Hepimiz için dua ediyorum, inş dualarımız kabul olur, hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...
Canım moralinizi bozma, umarım bir dahaki sefere olacak..
Merhaba Arkadaşlar , 32yasındayım.Gecen sene aralıktan berı gebelık ıstıyoruz. nısan ayından ıtıbarende sureklı ara kanama duzensızlık kıst gıbı problemlerle ugrastım . Sonra doktorum gecen ay ginera hapı kullanmamı istedı kullandım zamanında regl oldum . Bu ay ıcın de tekrar fsh ve lh e2 testlerı ıstedı yaptırdım gecen ayda yaptırmıstım . fsh asırı yuksek cıktı gecen ay 18 bu ay 79 . bu durumda benım tup bebek uzmanına gıtmemın daha dogru oldugunu soyledı . Ferti-jin diye bir merkeze gittim tavsiye ile . Doktor bana menepoza gırmıssın dedı bu tahlıler onu gosterıyor dedıve yıkıldım ahal daha sersem gıbıyım ama daha ıyıım . Bır anda muayne olmadan soyleyınce şoka girdim ve neler dedıgını hatırlamıyorum bile ( Şimdi doktor arayışına girdim . Moşe benhabib -internatioal a gideceğim . Bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ? durumum ile ilgili size cagrıstırım yapan bir şey var mı ? Morale ıhtıyacım var (
Merhaba Arkadaşlar , 32yasındayım.Gecen sene aralıktan berı gebelık ıstıyoruz. nısan ayından ıtıbarende sureklı ara kanama duzensızlık kıst gıbı problemlerle ugrastım . Sonra doktorum gecen ay ginera hapı kullanmamı istedı kullandım zamanında regl oldum . Bu ay ıcın de tekrar fsh ve lh e2 testlerı ıstedı yaptırdım gecen ayda yaptırmıstım . fsh asırı yuksek cıktı gecen ay 18 bu ay 79 . bu durumda benım tup bebek uzmanına gıtmemın daha dogru oldugunu soyledı . Ferti-jin diye bir merkeze gittim tavsiye ile . Doktor bana menepoza gırmıssın dedı bu tahlıler onu gosterıyor dedıve yıkıldım ahal daha sersem gıbıyım ama daha ıyıım . Bır anda muayne olmadan soyleyınce şoka girdim ve neler dedıgını hatırlamıyorum bile ( Şimdi doktor arayışına girdim . Moşe benhabib -internatioal a gideceğim . Bu konuda bana fikir verebilirmisiniz ? durumum ile ilgili size cagrıstırım yapan bir şey var mı ? Morale ıhtıyacım var (
merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır takip ediyorum siteyi benimde bugün transferimin 10 günü ama hiçbir belirti yok
slm kızlar bildiğiniz gibi sonucum pozitifti ve ohss olmuştum, yarın kontrolum var fakat, sağ lasığımda öyle şiddetli bir batma var ki ağrıdan bağırıp duruyorum, dış gebelğin belirtileri olabilir bu, moralim öyle bozuk ki anlatamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?