2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ececim cannım bende giremiyordum bi türlü allah çlok buyuktür emin ol bizi bebeksiz bırakmayacaktır mübarek günlerin sıuyu hürmetine inş bende bugun sonucumu öğreneceğim

günaydınlat kızlar

ilayda zeytin daisy inş. güzel haberler verirsiniz ama unutmayın ne olur hayırlısını dileyim yaradanım iyiyi kötüyü ayırt ediyor ona göre kullarını sevindiriyor

ece canım bu jel spermlerin vajinala daha çabuk ilerlemesini ve uzun süre canlı kalmasını saglıyor bu şekilde hamile kalan çok ovulasyon günlerini degerlendirebilirsin

hep değişiyor bu neden ki

kızlar bende biraz önce kan verdim benimkide 3:30 dan sonra belli olacak inş hayırlı haberler verirriz size bugun

kızlar merhaba bende biraz önce idrar testi yaptım bugün 11 günüm silik bi şekilde 2 çizgiyi gördüm sizce hamilemiyim birde bu progesteron jeli idrarda ikinci çizgi çıkmasına sebep olabilir mi?

kızlar merhaba bende biraz önce idrar testi yaptım bugün 11 günüm silik bi şekilde 2 çizgiyi gördüm sizce hamilemiyim birde bu progesteron jeli idrarda ikinci çizgi çıkmasına sebep olabilir mi?

şekerim kendine eziyet etme benim bugun 11 günüm dr testimi bugun yaptırdı pazart bekleme bugunde belli olur dedi

lovely05 nasılsın canım gittin mi doktora ...
bizide haftaya tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için bir hafta daha ilaç ve iğnelere devam dedi.sen ilaçlarına devam ediyormusun.bu iğneler kalçamı mahvetti..yinede bu kuzular için herşeye değer.:)

anladım cnm.adetim başladı dün gece senelerdir adet olmuyormuşum gibi geliyor hemde çok agrım var belim ve kasıklarım kopuyor sanki agrıdan.
adetim bitince deneyim bari bu jeli inşallah fayda eder cnm ya.

bu arada test sonucu bekleyen arkadaşlar inşalalh güzel haberlerle gelirsiniz.allah bu mübarek günlerde yüzümüzü ğüldürür inşallah

anladım cnm.adetim başladı dün gece senelerdir adet olmuyormuşum gibi geliyor hemde çok agrım var belim ve kasıklarım kopuyor sanki agrıdan.
adetim bitince deneyim bari bu jeli inşallah fayda eder cnm ya.

bu arada test sonucu bekleyen arkadaşlar inşalalh güzel haberlerle gelirsiniz.allah bu mübarek günlerde yüzümüzü ğüldürür inşallah

kızlar benim test sonuçlarım saat 15:30 dan sonra gelecekmiş zeytinin 12:30 dan sonra idi birde daisy ne durumdasın canım senden bilgi alamıyorum kızlar bbenim kalbim duracak her telefon çaldığında çığlık çığlığa koşuyorum

kızlar biliyormusunuz en zoru şu bikaç saati beklemekmiş yemin ederim 10 gündür bekliyordumda bu kadar heyecanlanmadım geçmiyo vakit

gittim canım o krizlerimin nedeni hala karnımdaki sıvılarmış, bana da 15 gün sonra gel dedi, su içmeye devam, sen iğneyi neden kullanıyorsun ki, ben jel ve estrojen hapı kullanıyorum, ohss uzun süreç dedi, bakalım, inş geçecek, de bebeğe bişey yapmasa bari, sen çalışıyor musun

kızlar biliyormusunuz en zoru şu bikaç saati beklemekmiş yemin ederim 10 gündür bekliyordumda bu kadar heyecanlanmadım geçmiyo vakit

az kaldı dayan sabret canım ya tam 2 saat uyu yada ne bileyim dışarı çık yoksa zaman geçmez
inş. üçünüzden de pozitif alırız ece hazırlan listeyi 2 saete yeniliyecegiz inş.....

kızlar bugün benim 11 günüm 2 defa idrartesti yaptırdım ikisindede silik şekilde 2 çizgi çıktı :) acaba bu progesteron hormon jeli hcg değerini artırıp 2 çizgi çıkmasına sebep olabilirmi ne olur cevap verin

Arkadaşlar sonuç negatif ve ilk denememdi sebebi bilinmeyen inferilite...
İnanın okadar dikkat ettim ki ananaslar yendi,ilaçlar düzenli kullanıldı, 10 gün yattım banyo bile yapmadım .... Ama olmadı eşim ve ben sarıldık birbirimize ağlıyoruz niye diye...
Biz sevinemedik ama inşallah diğer bekleyenleri sevindirsin Rabbim bu acıyı tattırmasın.
Doktor dondurulmuşların var gel önümüzdeki hafta konuşalım dedi ama benim hevesim kalmadı ki.....

canım hiç üzülmee sebepsiz en azından çok şukur eşindede sendede sorun yok oyuzden hamıle kalman imkansız değil çok şukrür

ece ben de seninle aynı düşünüyordum doktor genetik testler istediğinde hatta bi ara sakaryada yapılmadığı için yaptırmamayı bile düşündüm. formdaki arkadaşların ısrarıyla yaptırdım testi ve kan pıhtılaşması çıktı ve şu an hamileyim onun için ayrı bir iğne kullanıyorum. böyle şeyler ihmale gelmez. inşallah bu denemen olumlu olur.

canım ya daha yolun başındasın dur bakalım şükret ki dondurulmuşun var şükret ki sebepsiz hemen toparlan eşini de karşına konuş güzelce onlar daha duygusal üzme yin birbirinizi

bayramı atlatın sonrasında dondurulmuşla tekrar bak dondurulmuşla hamile kalan o kadar çok ki

ya ben rezer az kan pıhtılaşması var yumurtalar kalitesiz yaş 34 eşimde sperm az hareket az ben bile yılmadım canım

canımm benimm bir ay önceki biz geldi gözümün önüne bizde yıkılmıştık eşimle seni çok iyi anlıyorum ama bu düşüncelerin geçecek bir süre sonra sen diyeceksin eşine hadi doktora gidelim diye.ağladıkça açılırsın zaten.ağla rahatla canımmm.verecek olan rabbim görür halimizide kıyamaz biz kullarına verir birgün hayırlı evlatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…