merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
isim |yaş |dönem |faktör |k.deneme |merkez|son durum
gayem06|31|mayıs|kadın|2.deneme|hrs ankara|bir dahaki sefere inş:85:
Nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |hamile
Ailhan76|37|||||bir dahaki sefere in.:85:
Asaletlim|22|mayıs|kadın|4.deneme|brüksel tüpbebek|bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |haziran |kadın|1.deneme |antalya tüpbebek|bir dahaki sefere inş.:85:
Dramathink||haziran|erkek|1.deneme|gen-art|bir dahaki sefere inş.:85:
Nil_alp|23|mayıs|kad-erk |1.deneme|smyrna art|hamile
Turtimm|27|may-haz|azosperm|1.deneme|gen-art|bir dahaki sefere inş.:85:
Yeda|27|mayıs |sebepsiz|1.deneme|antalya tüpbebek |hamile
Efsune12|42|haziran|erkek||gen-art|bir dahaki sefere inş.:85:
Seminya| |haziran|erkek|3.deneme|malatya doğu fertil|hamile
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|sebepsiz|1.deneme|konya eurofertil|hamile
Heysem|33|haziran|kadın|2.deneme||bir dahaki sefere inş.:85:
Sevgicaglayan|35|haziran||1.deneme||hamile
Neme|25|haziran|erkek|1.deneme|bursa acıbadem|bir dahaki sefere inş.:85:
Canım_ca||haziran|erkek|3.deneme||bir dahaki sefere inş.
Realite34|26|haziran|kadın|1.deneme|memorial hastanesi|bir dahaki sefere inş.:85:
Eğitimciyimmm||haziran||2.deneme|anatolia|hamile
Mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|memorial hastanesi|hamile
Cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | hamile
Damraaa|34|haziran|erk-kad|1.deneme|jinemed-kalamış|bir sonraki sefere inş:85:
Fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|hamile
Azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme|8 agustos test tarihi
A.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|bir dahaki sefere inş
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|bir dahaki sefere inşallah
dilhusar||haziran|erkek||bahçeci tüpbebek|13 temmuz test tarihi
Avci82 |29|haziran |erkek|1.deneme|anatolia tüpbebek|hamile
Denizden77|34|haz.temmuz|erkek|2.deneme|memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
Hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
Marali326||haziran||1.deneme||bir dahakisefere inş
careful|27|haziran|erkek|2.deneme|konya selçuk hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
thesecret|27|haziran||2.deneme|yeditepe üniversitesi|hamile
Guzelsoy1979|32|haziran|pko||bursa acıbadem|hamile
Tulayss||haz-tem|erkek|3.deneme||iğnelere başladı
demet3574|34|haziran|sebepsiz|1.deneme|şifa hastanesi|iğnelere başladı
barbiem|30|haziran|erkek|2.deneme|arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
Anunaki||haziran||1.deneme|ankara bülent berkay| iğnelere başladı
aralma||haziran||2.deneme|memorial hastanesi|iğnelere başladı
semacat||haziran|sebepsiz|1.deneme|anatolia|hamile
Besty|31|haziran|erkek|1.deneme|ankara medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |temmuz |sebepsiz |1.deneme | |hamilei
Lukretia||haziran||||bir sonraki sefere inş
gobeklim|28|haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
Ece22|25|temmuz|sebepsiz|2.deneme|bursa acıbadem|bir sonraki sefere inş eylülde tekrar denicek
buket_ak38|temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.||bir sonraki sefere inş
duamm||temmuz-agustos|erkek|2.deneme| bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|haziran|kad-erk|2.deneme|bursa jinemed|23 temmuz test tzrihi
Mutluolmak85||haziran|pko|3.deneme|bir dahaki sefere inş|eylüle don.inş
Medart||temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|hamile
liefde|25|tem-ağu|sebepsiz|1.deneme|bursa acıbadem|iğnelere başladı
Gnm85 |26|temmuz-ağu|kadın|1.deneme|izmir kent hastanesi|reglini bekliyor
ılaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|temmuz||1.deneme|ankara tıp fakültesi||tedavisi eylüle ertelendi
neross||haziran|erkek|1.deneme|etlik tüp merkezi|reglini bekliyor
abuzel|35|haziran||4.deneme|medikana|reglini bekliyor
sakinlink||temmuz|erkek|2.deneme|anatolia tüpbebek|temmuzu bekliyor
melisela|27|temmuz|erkek|1.deneme|ankara uni.tupbebek|21 temmuzda basliyor
beren_ece|27|temmuz|kadın|1.deneme|9 eylül üniversitesi|temmuzu bekliyor
daisy44|25|temmuz|sebepsiz|1.deneme|brüksel tıp merkezi|6 ağustos test tarihi
kareka | |temmuz |sebepsiz|4.deneme|ist.çevre tüpbebek|temmuzu bekliyor
juu |34 |temmuz |pko| 4.deneme |adana ankada tüpbebek |ağustosu bekliyor
pearlheart|27|temmuz|sebepsiz|3.deneme|maya yada hakan satiroglu klinigi olabilir|temmuzu bekliyor
ewest | 37|haziran |erkek|3.deneme|bahçeci-fulya|bir sonraki sefere inş
biricik38| |temmuz|erkek|2.deneme| |merkez araştırıyor
leblebisekeri|26|haziran|kadın|1.deneme|kadıköy acıbadem|tatilde
ebrudur| |temmuz ||||
nazayşe|30|temmuz|erkek|2.deneme|ıvı tüpbebek
adenes||haziran|varikosel|1.deneme|memorial olabilir
fazzerg|34|temmuz|kadın|1.deneme||
elchn||haziran||2.deneme|maslak acıbadem|hamile
Gulsenyalcin|31|agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|eylül|pko|1.deneme||tedavisi eylule ertelendi
hilka|34|temmuz||3. Deneme||
artrit||haziran||3.deneme||tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |haziran |kadın|2.deneme|bahçeci-fulya|tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||haziran|kad-erk|2.deneme|zekai tahir burak|tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||temmuz|erk-kad|3.deneme|istanbul tüpbebek|tedavisi şubata ertelendi
asgok ||haziran |erkek|2.deneme|maya tüpbebek|
[sıze=2]allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin[/sıze]
[ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg][ımg]http://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/11743.gif[/ımg]
kızlar bende biraz önce kan verdim benimkide 3:30 dan sonra belli olacak inş hayırlı haberler verirriz size bugun
kızlar merhaba bende biraz önce idrar testi yaptım bugün 11 günüm silik bi şekilde 2 çizgiyi gördüm sizce hamilemiyim birde bu progesteron jeli idrarda ikinci çizgi çıkmasına sebep olabilir mi?
günaydınlat kızlar
ilayda zeytin daisy inş. güzel haberler verirsiniz ama unutmayın ne olur hayırlısını dileyim yaradanım iyiyi kötüyü ayırt ediyor ona göre kullarını sevindiriyor
ece canım bu jel spermlerin vajinala daha çabuk ilerlemesini ve uzun süre canlı kalmasını saglıyor bu şekilde hamile kalan çok ovulasyon günlerini degerlendirebilirsin
günaydınlat kızlar
ilayda zeytin daisy inş. güzel haberler verirsiniz ama unutmayın ne olur hayırlısını dileyim yaradanım iyiyi kötüyü ayırt ediyor ona göre kullarını sevindiriyor
ece canım bu jel spermlerin vajinala daha çabuk ilerlemesini ve uzun süre canlı kalmasını saglıyor bu şekilde hamile kalan çok ovulasyon günlerini degerlendirebilirsin
lovely05 nasılsın canım gittin mi doktora ...
bizide haftaya tekrar çağırdı kalp atışlarını duymak için bir hafta daha ilaç ve iğnelere devam dedi.sen ilaçlarına devam ediyormusun.bu iğneler kalçamı mahvetti..yinede bu kuzular için herşeye değer.:)
kızlar biliyormusunuz en zoru şu bikaç saati beklemekmiş yemin ederim 10 gündür bekliyordumda bu kadar heyecanlanmadım geçmiyo vakit
kızlar biliyormusunuz en zoru şu bikaç saati beklemekmiş yemin ederim 10 gündür bekliyordumda bu kadar heyecanlanmadım geçmiyo vakit
Arkadaşlar sonuç negatif ve ilk denememdi sebebi bilinmeyen inferilite...
İnanın okadar dikkat ettim ki ananaslar yendi,ilaçlar düzenli kullanıldı, 10 gün yattımbanyo bile yapmadım .... Ama olmadı eşim ve ben sarıldık birbirimize ağlıyoruz niye diye...
Biz sevinemedik ama inşallah diğer bekleyenleri sevindirsin Rabbim bu acıyı tattırmasın.
Doktor dondurulmuşların var gel önümüzdeki hafta konuşalım dedi ama benim hevesim kalmadı ki.....
merhaba kızlar kusura bakmayın aksiliklerden anca geldim ama merakta oldugunuzu bildiğimden güzelsoy ve mutluolmak arkadaşımızdan size haber vermelerini istedim sagolsunlar yazmışlar.kızlar malesef sonuç negatif.2. denememdede olmadı.0.100 çıktı degerim.8.ğünü kan testi yaptırdıgımda az çok ümidim gitmişti zaten.onun için hazırlıklıydım. ama tabiyki bi yıkım oldu.dr umun geçerli bi açıklaması yok tabiyki.sende ve eşinde problem yok kendiliğindende olur demeye devam ediyo.ama 2 kere tüple olmadı oda başka bi konu.merkez degiştirmek istedim aslında ama bursada en iyisi bu adam gerçekten.diğer drumda aynını söyledi.gerçi dra da pek bi suç bulamıyorum yüzde 50 50 herkes üzerine düşeni yapıyo tabiyki.kıamet degilmiş .biliyosunuz dondurulmuşum yok ama eylül ayında tekrar denicem inşallah.dr 3. denemeden önce eşimden ve benden genmetik tanı istedi birde kan pırtılaşması testi bişey çıkıcagını sanmıyorum ama yapalım dedi.pazartesi günü uludag üniversitesine sevkimi yapıcak jinekologum.kısmet artık allahtan hep hayırlıysa olsun diye istedim hayırlısı degilmiş demek allah hayırlısını hepimize nadip etsin .
Arkadaşlar sonuç negatif ve ilk denememdi sebebi bilinmeyen inferilite...
İnanın okadar dikkat ettim ki ananaslar yendi,ilaçlar düzenli kullanıldı, 10 gün yattımbanyo bile yapmadım .... Ama olmadı eşim ve ben sarıldık birbirimize ağlıyoruz niye diye...
Biz sevinemedik ama inşallah diğer bekleyenleri sevindirsin Rabbim bu acıyı tattırmasın.
Doktor dondurulmuşların var gel önümüzdeki hafta konuşalım dedi ama benim hevesim kalmadı ki.....
canımm benimm bir ay önceki biz geldi gözümün önüne bizde yıkılmıştık eşimle seni çok iyi anlıyorum ama bu düşüncelerin geçecek bir süre sonra sen diyeceksin eşine hadi doktora gidelim diye.ağladıkça açılırsın zaten.ağla rahatla canımmm.verecek olan rabbim görür halimizide kıyamaz biz kullarına verir birgün hayırlı evlatlar.Arkadaşlar sonuç negatif ve ilk denememdi sebebi bilinmeyen inferilite...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?