Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem. 5. gün transferi yapılmıştı.Yarın test günüm.çok heyecanlıyım.yarın ayrıca 10. gün oluyor acaba 5. gün transferi diye mi 10. gün istendi test.
daha 2 gün gecti zamn gecmek bilmiyor sanki biran once zaman gecsinde tahlil günü gelsin cok korkuyorum
Arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem. 5. gün transferi yapılmıştı.Yarın test günüm.çok heyecanlıyım.yarın ayrıca 10. gün oluyor acaba 5. gün transferi diye mi 10. gün istendi test.
günaydın arkadaşlar
ece madem sorun yok ikinizdede evet yeterin dedigi gibi 3 ay ara ver ve dogald dene prseed jeli denedinmi hiç peki
çok üzüldüm ececği, sana çok dua ediyordum, umutluydum açıukcası, her şey güzel gidiyordu, şu testlerini bir yaptır bakalım, orda fakültede tüp bebek yapmıyorlar mı, fakültelerin bu konuda daha iyi olduğunu düşünüyorum, gerci bir problemin yok, inş süpriz olurda kendiliğinden hamiş kalırsın, yılmak yok çalışmaya devam canım benim...
canım ne denir ki rabbim sana sabrını versin ama yılmak yok biliyosun her zaman dediğim gibi bu bizim sınavımız kafanı karıştırmak istemem ama istersen doktorunu değiştir yani sadece genetik karyotiple olmuyo daha önce konuşmuştuk bu istediği testleri ben önceki doktorum istemeden ben internetten araştırdığım kadarıyla yaptırmıştım zaten sonra halit beye gittik farklı tahliller istedi ve hiç bilmedğimiz sorunlarımız çıktı yani benim eşilme herşey yolunda siizde sorun yok dediler fakat murat bey bizden az da olsa bir şeyden şüpheliniyorum bi tahlil istiycem dedi ve dediği gibi oldu hemen ikimizede antibiyotikle tedavi etti yaptırmasaydı ileride tedavi edilmezse infertil sebebi yazıyodu internette biraz karışık yazmış olabilirim ama inşallah demek istediğimi anlamışsındır canım doktorun kötü demiyorum ama genede sen bilirsin arkadaşım ama şunu biliyorum biz sabredicez ve bebişlerimizi kucağımıza alıcaz rabbim sabredenlerin yanındadır
evet canım 10.gün isteniyo benimde 5.gün embriyosu bende yarın test yaptırıyorum inş güzel haberleri veririz ikimizde herhangi belirti var mı
Beni aydınlatırmısınız arkadaşlar:)benim pazartesi toplamam yapılmıştı cuma transferim yapıldı.bu durumda 5.gün mü 4.gün embriyosu mu? Bana 12.gün yani salı günü test yaptır dediler.acaba 10.gün yaptırsam çıkar mı?:)
Kızlar gerilerden buldum listeyi düzenlemeye çalıştım ama eksikleri bildirin olurmu düzenleyelim tekrar.öpüyorum hepinizi
cnm ekledim listeye.allah sag saglim kucagına almayı nasip etsinbenim temmuzda transfer oldu, 1.deneme, akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde. faktör sebepsiz, yaş 27 son durumumu bugün öğrendim sonuç pozitif. Sanırım listeye siz ekliyorsunuz...
Şimdi kan verdim,sonuç saat 12 buçukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?