2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşım allah sabır versin üzüldüm ama diğer arkadaşların dediği gibi en azından dondurulmuşlar var ikinizdede sorun yok bence hiç ümidini yitirme allah büyük belki böylesi senin için hayırlı şu anda bilemessinki.inşallah dondurulmuşlarda hayırlı haberler verirsin bizlere

arkadaşlar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim aradılar hastaneden gebelik var gibi görünüyo fakat değer düşük 28 dediler inş değerim katlanarak yükselir

arkadaşlar sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim aradılar hastaneden gebelik var gibi görünüyo fakat değer düşük 28 dediler inş değerim katlanarak yükselir

inşallah katlanarak yükselir arkadaşım hani bir belirti filanda görmedin galiba(adet kanaması gibi)değilmi????tedavin nerede olmuştu cnm

Cok gecmis olsun, Allah baska negatif sonuc gostermesin, hic umitsiz olma maasallah ne guzel dondurulmuslariniz varmis, insaallah bu sefer guzel sonuc alirsiniz da hepimiz seviniriz.

canım arkadaşların dediği gibi gerçekten yolun başındasınn umarım çok beklemeden bebğin gelir ayrıca sebepsiz infertilite (aslında sebebpsiz infertilite yoktur )en az sorunolan infertilite türüdür onun için gerçekten çok şanslısınız hem eşin hem sen ayrıca her tüp bebek tedvisinden çıkan arakadaşlarıma yazdığım gibi önümüzdeki 3 5 ayı çok iyi değerlendimelisiniz doğal gebelik oluşma şansı çok yüksek inşş bebeğin hiç umadığın bir anda çıkar gelir

inşallah katlanarak yükselir arkadaşım hani bir belirti filanda görmedin galiba(adet kanaması gibi)değilmi????tedavin nerede olmuştu cnm

canım değerin düşük ama inşallah katlanarak yükselir.

inşşş katlanarak devem eder canım

kızlar normalde kaç çıkması gerekiyo

Insaallaaaah hamissindir ilayda dualarimiz seninle, Allah yuzunu guldurur insaallaah!!

Insaallaaaah hamissindir ilayda dualarimiz seninle, Allah yuzunu guldurur insaallaah!!

kızlar iyi dilerkleriniz için çok tşk ederim inş pzt tekrar test yaptırcam hayırlısı ile değerim yükselir

kızlar bu benim 11 gün değerim bu arada 28 normalmi sevinemedim bile

canım biz bunları bu topikte çok yaşadık olumlu veya olumsuz sen sırtını yasla ayaklarını uzat şu anda iki canlısın sen rahat ol ki tutunsun degerin katlansın pazartesi inş. güzel haber vereceksin canım

sırada daisy kaldı hadi bakalım bana kızlar isterseniz kızın ama bana ama iki haber de güzel neden olmasın ya diger arkadaşımızın dondurulmuşu var şükürki nş. tutacak iloşumuzun da deger yükselecek inş.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…