2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okunuyor:44:
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Arkadaşlar önemli bir hatırlatma
Son durumunuzu tedaviye başlama tarihinizi bana özel mesajla mutlaka bildirin özel mesaj yazamayan arkadaşlarda buraya yazsın duada doğru sıra için bu çok gerekli bilgi.
teşekkürler dostlar

gece konuştunuz şimdide güzellik uykusundasınız değil mi.hadi kalkın bakalım.Ewestcim sonucun kaçta çıkacak canım.bende kahvaltımı yapayım markete gideyim gelirim yine.görüşürüzz:82:

canım aynı dert bende de var ama inan sorunun cevabını bilmiyorum sen pkolumuydun

gerçekten mi mesela gece mi ölçmek lazım mış

merhaba kızlar
eşimde varikosel vardı ameliyat olmak için hastaneye gittik orada tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve hemen başladık pazartesi test yapacağım.... tedavi süresinde pcos olduğum çıktı ortaya hafif ohss oldum 26 yumurtam toplandı 14 tane embriyo oldu ama dondurmaya elverişli olmadılar ptesi sonuç pozitif olmazsa çok yıkılacağım ohss tehlikesinden dolayı tekrar tedavi olamayabilirmişim ben tedaviye başlamadan bu kadar zor olduğunu bilmiyordum sürecin.... başladığımda çok umutluydum zamanla eser kalmadı

tedaviye başlamayanlar için çok güçlü olun herşeye hazırlayın kendinizi ben hiç bir araştırma yapmadan başlamıştım. karşılaştığım zorluklar beni çok sarstı daha önceden bilseydim böyle olmazdı
bu arada her şeyden zoru sonuç beklemek onuda hatırlatmak isterim
hepimize ALLAH kolaylıklar versin hakkımızda hayırlısı neyle o olur inşallah

günaydın kızlar uykucu geldi maşallahınız var ya turtim .neross oh valla uyku yok size herhalde

nerosss hg. din sen de ben hem erkek hem kadın infertilet. eşimde senin eşin gibi sperm hareketi ve azlıgı var ama benim eşim dogal hiçbir şey kullanmak istemiyor

şimdi evikap vitamin ve trental kullanıyor etkisi olmuştu şimdi biraz daha fazla olmuştur inş.
yumurta toplama demişsin canım hiç korkma anestisi altında ouyor 15 dakikalık uyutuyorlar uyandıgında hiçbir şey hissetmiyorsun çok az adet agrısı gibi agrı zaten agrı kesici veriyorlar ben içmedim çünkü hiç agrım olmadı kalktım işimi gücümü hemen yaptım

ebrudur canım eger adetin uzun sürüyor yumurtalama gününü bilmiyorsan ateş ölçme yöntemi yada ovulasyon testini kullan.

canım inşallah RABBİM yüzünü güldürür ve bir daha bu zorlukları yaşamazsın.o kadar embriyodan dondurulacak kalmaması kötü olmuş fakat dediğim gibi sana sımsıkı tutunsun meleğin seni hiç bırakmasın inşallah hepsi unutulur bu sıkıntıların.

canım geçmiş olsun inş.hakkında hayırlısı olur
dr ların sözylediklerine pek kulak asma gerçekten ben eger dinleseyidim şimdi burda olmazdım boşu boşuna 2 yılımı yediler inan
ohss durumu tamamen dr hatası bunu bil eger tecrübeli bir dr olsaydı ilacını azaltarak atlabilirdi inan
negatif olursa üzülme ama ikincisi için daha bilinçli yer seç senin durumundakiler neler yapmış yaşamış araştır oku bende yardım ederim gerekirse dik dur tamam mı canım arkadaşım da ohss durumu vardı dr sayesinde atlattı hamiş kaldı gerçi onunda belli süre içinde düşük yaptı ama diyecegim bu sorun degil atlatacagın bir mesele

çok teşekkürler Allah hepimize hayırlısını versin

gece konuştunuz şimdide güzellik uykusundasınız değil mi.hadi kalkın bakalım.Ewestcim sonucun kaçta çıkacak canım.bende kahvaltımı yapayım markete gideyim gelirim yine.görüşürüzz:82:

DearMother cım bugün 19 Mayıs olduğu için bugün alamıyoruz, maalesef yarın sabah, ilk işim burda yazmak olacak sonucu

bende tahlillerde çıkmadı ve adet düzensizliğim yoktu yani pcos un belirtisi yoktu ilaçlarla çıktı ortaya zaten ben çok hafif atlattım konya dayım tıp fak. bir hoca yaptı işlemi
evet ayrıca sonucun pozitif çıkması da sevindirmiyor insanı çok duyuyorum bende düşükleri

castomocum önemli olan hergün aynı saatte ölçmek ben hergün sabah aynı saatte kalktığım için sabah ölçmüştüm. sen istersen gece ölç.

tamam canım bu ay artık geçti bi dahaki ay bi de bunu deneyelim zaten bi takla atmadığımız kaldı neyse ama bi olsun ben var ya soracam ona

canım benim yaaaa neden böyle şeyler düşünüyosun. belki ayet sure okuyamayabilirsin ama elini açıp rabbime yalvarman bile dua. eksik hissetme kuzum kendini. hepimiz dostuz burda seni elbette anlıyoruz. bir daha sakın böyle şeyler hissetme. birbirimiz için elimizden geleni yapıyoruz.. sadece düşünmen bile yeter bizim için. başınsağolsun canım bu arada. ama kendini böyle şeylerle meşgul etme ve tedavine odaklan. bizim için en iyi haber pozitif haberlerini aldığımız gün olacak.

hoşgeldin canım aramıza. bende ilk aşılamada ohss oldun orta şiddette. 10 gün hastanede yattım. ama maalesef bebeğimi kaybettim. ama hep aynışey olacak diye birşey yok. rabbim istesin yeter ki. moralini yüksek tut. kötü şeyler düşünme. meleğin seninle olacak allahın izniyle.

tamam canım bu ay artık geçti bi dahaki ay bi de bunu deneyelim zaten bi takla atmadığımız kaldı neyse ama bi olsun ben var ya soracam ona

hahahaha benim kafadansın. bazen dalga geçiyorum. hele bi olsun. 10 yıl harçlık falan yok. kredilerini baştan tüketti. zorunlu ihtiyaçların dışında sana birşey almıycam diyorum. sonra da yok yok sen bi gel. varlığımla ayaklarına serilirim yavrum diyorum. garibim yaneee.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…