bende tahlillerde çıkmadı ve adet düzensizliğim yoktu yani pcos un belirtisi yoktu ilaçlarla çıktı ortaya zaten ben çok hafif atlattım konya dayım tıp fak. bir hoca yaptı işlemi
evet ayrıca sonucun pozitif çıkması da sevindirmiyor insanı çok duyuyorum bende düşükleri
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:200-okundu
kalan:500
mutluolmak85:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
kalan:900
hahahaha benim kafadansın. bazen dalga geçiyorum. hele bi olsun. 10 yıl harçlık falan yok. kredilerini baştan tüketti. zorunlu ihtiyaçların dışında sana birşey almıycam diyorum. sonra da yok yok sen bi gel. varlığımla ayaklarına serilirim yavrum diyorum. garibim yaneee.......
10 yıl harçlık yok hewalla olursa etraflarına altından kafes yaparız kızzz bende diyorum bazen de sonra bir anda değişiyor fikrim sanki küstürecem onlarıda gelmeyecekler.. yooo hiç de garip değilsin bu dönemden geçenlerin çoğu aynı şeyleri düşünüyordur eminim..
ay hiç sorma tedavi dönemlerimde hep yanımda olna birkaç arkadaşım ablam var. onlar bazen "e artık çok uğraştırdı. gelsin de yağmur bebek bi dayağı haketti. o kadar bekledik. birşey demezsin herhalde" diyolasr. gözlerim doluyo. sakın diyorum. valla ortalığı yıkarım. konuşmam diyorum. gerçek anlıyorum bir an. kızımın adını da rüyamda gördüm yağmurum. bereketim o benim.
aaaaaayyyyyyyy annesinin kuzusu........
günaydın kızlar uykucu geldi maşallahınız var ya turtim .neross oh valla uyku yok size herhalde
nerosss hg. din sen de ben hem erkek hem kadın infertilet. eşimde senin eşin gibi sperm hareketi ve azlıgı var ama benim eşim dogal hiçbir şey kullanmak istemiyor
şimdi evikap vitamin ve trental kullanıyor etkisi olmuştu şimdi biraz daha fazla olmuştur inş.
yumurta toplama demişsin canım hiç korkma anestisi altında ouyor 15 dakikalık uyutuyorlar uyandıgında hiçbir şey hissetmiyorsun çok az adet agrısı gibi agrı zaten agrı kesici veriyorlar ben içmedim çünkü hiç agrım olmadı kalktım işimi gücümü hemen yaptım
ebrudur canım eger adetin uzun sürüyor yumurtalama gününü bilmiyorsan ateş ölçme yöntemi yada ovulasyon testini kullan.
kızlar yaaa nilin duası daha bitmemiş. hadi elverin bitirelim. sonra sıradaki arkadaşa geçelim.
canımın içi ben 100 daha okuyorum nil için. bitirince haber veririm.
amin canım Allah kabul etsin inşalalh bu okunan duaları.mrb arkadaşlar dua okumak için bana öncelik verdiğiniz için Allah razı olsun çok mutlu ettiniz beniii..
Reglim biter bitmez bende sürekli sizler için dua okuyacağım.. Allahım sen dualarımızı kabul eyle...
iğnelerime bugün başladım pkolu olduğum için ohss tehlikem varçok korkuyorum ama evladıma kavuşmak için herşeyi göze aldım..Rabbim sizlerin ve benm yardımcım olur inşallah
12 milyon çok iyi bir rakam.tedavimi uyguladınız neyle yükseldi değer.ben beklerdim 12 milyon olsa sperm.kürlerle ilaçlarla yükseltilebilir cnm ama tabi karar senin.hoşbuldumm merhaba içimi rahatlattın çokk teşekkür ederim sana bazı şeyleri bilmemek tecrübesiz olmak çok zor ilk denemem bu d.k hapı ile başladık bakalım hayırlısı inşlh eşimin bu güne kadar spermleri hep 6-8-9 milyon çıkarken dünkü testin sonucu 12 milyon çıkmış şaka gibi geldi dr bu çok iyi tüp bebek için dedi ama normal yolla bu sayı ile ourmu acaba diyede düşünmeden edemedim :18:
tedavisi yaklaşan her arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz herkes istediği kadar alıp okuyor canım.senide listeye ekledim ssende sıradasın cnm.tedavi tarihini yazdır ona göre öncelik verelim.kızlar bu okudugunuzz duayı bana anlatırsanız bende okuyabilirim hepinize sıra yapmışsınız galiba beni de alınn beraber okuyalım olmaz mıı???
sıradaki arkadaşımız nil_alp
toplam :1.000
leblebisekeri:100-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:300-okundu
kalan:400
mutluolmak1985:
nazayşe:100-okundu
kalan:900
evet canım tülaya iyi dikkat ettim rakam fazla olunca. bitmedimi hala 100 daha okurum ben dedi.senin toplamda 220 oldu değil mi cnm.canım ben nil için 120 daha okudum. tamamlıycaktım ama fazla okuyunca dilim dolandı. yanlış olmasından sa bıraktım. akşama doğru bitmemiş olursa devam ederim.
kafam karıştı. tülay sonradan 100 okuduğunu söylemişmiydi. benimle karıştırmış olmayasın canım.
ooo bakıyorumda pek bir eli sopalı anneler görüyorumharçlık kesmeler popoya vurmalar ne oluyor burda bakim :82:
hoşbuldumm merhaba içimi rahatlattın çokk teşekkür ederim sana bazı şeyleri bilmemek tecrübesiz olmak çok zor ilk denemem bu d.k hapı ile başladık bakalım hayırlısı inşlh eşimin bu güne kadar spermleri hep 6-8-9 milyon çıkarken dünkü testin sonucu 12 milyon çıkmış şaka gibi geldi dr bu çok iyi tüp bebek için dedi ama normal yolla bu sayı ile ourmu acaba diyede düşünmeden edemedim :18:
kızlar bu okudugunuzz duayı bana anlatırsanız bende okuyabilirim hepinize sıra yapmışsınız galiba beni de alınn beraber okuyalım olmaz mıı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?