evet canım tülaya iyi dikkat ettim rakam fazla olunca. bitmedimi hala 100 daha okurum ben dedi.senin toplamda 220 oldu değil mi cnm.
aaaa pardon cnm ya evet o senmişsin ben karıştırdım.dur düzelteyim hemen.
canım ohss tedavi süresinde çok fazla yumurtaanın oluşup vücudun su toplaması.inşallah sendede hiç bir arkadaşımızdada olmaz olursada şifasını versin mevlam inş.Canlarım merhabalar herkesin keyfi neşeşi iyidir inşallah.. Az sonra kayınvalidem ve görümcelerim, aynı zamanda annem gelicek.. bişey sorucam pkoluyum inşallah ohss olmam falan yazmışlar, bu nedir kızlar bilen var mı? Her pkolunun başına gelir mi? Doktorum bana böyle bir tehlikeden bahsetmedi tabiii ne olduğunuda bilmiyorum ama.. Bilen varsa anlatabilir mi?
canım ohss tedavi süresinde çok fazla yumurtaanın oluşup vücudun su toplaması.inşallah sendede hiç bir arkadaşımızdada olmaz olursada şifasını versin mevlam inş.
Canlarım merhabalar herkesin keyfi neşeşi iyidir inşallah.. Az sonra kayınvalidem ve görümcelerim, aynı zamanda annem gelicek.. bişey sorucam pkoluyum inşallah ohss olmam falan yazmışlar, bu nedir kızlar bilen var mı? Her pkolunun başına gelir mi? Doktorum bana böyle bir tehlikeden bahsetmedi tabiii ne olduğunuda bilmiyorum ama.. Bilen varsa anlatabilir mi?
olmaz canım merak etme olursada tedavisi var sen düşünme bunları dr.una güven sadece canım.Allahım allah korusun yarabbimm inşallah olmaz...
ben yaşadığım için biliyorum canım. fazla uyaran kullanıldığında vücut fazla tepki verir. karın boşluğunda oluşan yumurta sıvısı olarak anlatmıştı doktorum. tedbir alınırsa hiçbirşey olmaz. herkesin başına gelmez. ama genelde pko lilerde daha fazla görülür.
OHSS tüp bebek uygulamalarının en önemli komplikasyonlarından birisi olup, ölüme kadar giden bir tablo ile ortaya çıkabilmektedir. OHSS damarlardan karın zarı boşluğuna proteinden zengin bir sıvının geçişi ile karakterizedir. Bu olaya yol açan temel neden tam olarak bilinmemekle birlikte kılcal damar geçirgenliğindeki ani bir artışa bağlı olduğu düşünülmektedir. Tüp bebek uygulamalarının %1-30 (ortalama %2-3)unda hiperstimülasyon görülebilir. En çok görüldüğü hasta grupları polikistik over sendromu olan, genç, zayıf ve ultrasonda yumurtalıklarda çok sayıda follikülü olan hastalardır.
kısaca böyle birşey. korkmana gerek yok. doktorun gerekli önlemi alır. e2 düzeyine bakılıp anlaşılabilir
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
leblebisekeri:220-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:200-okundu
kalan:380
mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
kalan:900
Canlarım merhabalar herkesin keyfi neşeşi iyidir inşallah.. Az sonra kayınvalidem ve görümcelerim, aynı zamanda annem gelicek.. bişey sorucam pkoluyum inşallah ohss olmam falan yazmışlar, bu nedir kızlar bilen var mı? Her pkolunun başına gelir mi? Doktorum bana böyle bir tehlikeden bahsetmedi tabiii ne olduğunuda bilmiyorum ama.. Bilen varsa anlatabilir mi?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kuzumm, inşallah olmaz.. haftaya cuma görücek doktorum lucrin 14. günü olucak o zaman.. yumurtalar büyümüş olur mu kii? bende 12 gün daha başka iğneler kullanıcak ama onun ardından.. neyse düşünmiyim bunları ben şimdi dimi.. kasık ağrım çok şişkinliğimde olunca evham ettim de ondan kızlar...
canım benim ya.Allahım gönlüne göre versin inşallah Rabbim sevabını kat kat versin kabul etsin inş. benimde daldınlığıma geldi sabah hatlar karıştı az buçukcanım ben nil için 100 okumaya başlamıştım ama bitiremem diye birşey demedim. sende beni 300 e çıkarınca temiz kalpli arkadaşımın içine doğmuş dedim bir gayret 120 tane daha okudumyani bana 320 yazabilirsin.. devamı gelirse yazarım.. leblebişekerim benim kayınvalide iyidir hiçbirşeye karışmaz kızım der başka birşey demez Allahı var şimdi ama panik atak rahatsızlığı var o yüzden çok çok dikkat etmem gerekiyor yani o küçük ben büyük oluyorum.. düşün yani 2 başarısız tüp denememde atağı tutmasın diye üzüntümü yaşayamıyorum içime atıyorum bazende ne kadar derinlere gömdüm desemde bir anda çıkıyor işte amannn ne yapayım mazeretim var dimi ama
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kuzumm, inşallah olmaz.. haftaya cuma görücek doktorum lucrin 14. günü olucak o zaman.. yumurtalar büyümüş olur mu kii? bende 12 gün daha başka iğneler kullanıcak ama onun ardından.. neyse düşünmiyim bunları ben şimdi dimi.. kasık ağrım çok şişkinliğimde olunca evham ettim de ondan kızlar...
canım ben nil için 100 okumaya başlamıştım ama bitiremem diye birşey demedim. sende beni 300 e çıkarınca temiz kalpli arkadaşımın içine doğmuş dedim bir gayret 120 tane daha okudumyani bana 320 yazabilirsin.. devamı gelirse yazarım.. leblebişekerim benim kayınvalide iyidir hiçbirşeye karışmaz kızım der başka birşey demez Allahı var şimdi ama panik atak rahatsızlığı var o yüzden çok çok dikkat etmem gerekiyor yani o küçük ben büyük oluyorum.. düşün yani 2 başarısız tüp denememde atağı tutmasın diye üzüntümü yaşayamıyorum içime atıyorum bazende ne kadar derinlere gömdüm desemde bir anda çıkıyor işte amannn ne yapayım mazeretim var dimi ama
amin canım Allah kabul etsin inşalalh bu okunan duaları.
12 milyon çok iyi bir rakam.tedavimi uyguladınız neyle yükseldi değer.ben beklerdim 12 milyon olsa sperm.kürlerle ilaçlarla yükseltilebilir cnm ama tabi karar senin.
tedavisi yaklaşan her arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz herkes istediği kadar alıp okuyor canım.senide listeye ekledim ssende sıradasın cnm.tedavi tarihini yazdır ona göre öncelik verelim.
canım ne güzel hep özenirim kayınvalidesiyle anne-kız ilişkisi olanları. maalesef benim şansım yok o konuda. çok sıcak kanlıyım aslında. kin gütmem. susmayı bilirim. ama işte kayınvalidem çok ilgisiz. ölsen umrunda olmaz. ilk gebeliğimde o kadar hastanede yattım. annem istanbulda olduğu halde hep annemden sonra geldi. neyseeeee. en azından zararı yok diyorum şükrediyorum.
benim tedavide temmuza kaldı daha 2 ayım var değişiklik olmazsa temmuz diyorum hayırlısı hazirana hazırlamıştım kendimi
sıradaki arkadaşımız nil_alp
toplam :1.000
leblebisekeri:220-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:320-okundu
kalan:260
mutluolmak1985:
nazayşe:100-okundu
kalan:900
benim tedavide temmuza kaldı daha 2 ayım var değişiklik olmazsa temmuz diyorum hayırlısı hazirana hazırlamıştım kendimi
canım ne güzel hep özenirim kayınvalidesiyle anne-kız ilişkisi olanları. maalesef benim şansım yok o konuda. çok sıcak kanlıyım aslında. kin gütmem. susmayı bilirim. ama işte kayınvalidem çok ilgisiz. ölsen umrunda olmaz. ilk gebeliğimde o kadar hastanede yattım. annem istanbulda olduğu halde hep annemden sonra geldi. neyseeeee. en azından zararı yok diyorum şükrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?