2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

yooo 5 yıldır alıştım. aramıyorum eskisi gibi. şehir dışına evlendiğim için çevrem yoktu. ilk başlarda zorlandım. şimdi alıştım. bazen varlığındanda yokluğu daha iyi diyorum. iyiyim yani. eksiklik hissetmiyorum.

aman aman Allah bozmasın.. Eşinle aran iyiyse herşey bir şekilde hallediliyor..

leblebimşekerim seninde bir oğlun olur belki gelininle anne kız gibi olursun.. ama yok senin ikizin olsun biri kız biri erkek.. başka bir topikte bir arkadaş hamileydi ikizin olacak dedim üçüzmüş takma kafana şapkadan başka birşey 2 günlük dünya..[/QUOTE]

valla aynen öyle kimse keyfimi kaçıramaz. hele meleklerime bu kadar psikolojik olarak yaklaşmışken.
hem benim gücüm yetmezse siz döversiniz onları kimse üzemez beni.

inşlh canım bende derim hep olsun poposunu ısırcam sen nerde kaldın şimdiye kadar diye :)

aman aman Allah bozmasın.. Eşinle aran iyiyse herşey bir şekilde hallediliyor..

çok şükür aramız çok iyi çok mutluyuz bide kuzumuz olursa inşlh daha iyi olcak biz çok sorun lar atlattık canım ama Allah herşeyi gönlümüze göre verdi inşlhh Rabbimm sanada banada isteyen herkese saglıklı bebişler verir

Kızlar kusura bakmayın ben bugün dua okuyamadım tatil ya dükkan çok yoğun özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzucum yaaaaaa bozma moralini. hakkında hayırlısı. böyle işler aceleye gelmez biliyosun. senin için daha iyi olacaktır.
saol canım hayırlısı olsun inşallah.
hakkında hayırlısı cnm.listeyi birazdan koyarım buraya.

merhaba arkadaşlar umut tüp bebek merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz. bilginiz varmı.:97:
benim seçeneklerim arasında olumlu şeyler duyuyorum.büyük ihtimal benimde umut olacak sanıyorum ki.

sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam :1.000

leblebisekeri:220-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:350-okundu
neross:100-okuyor:44:

kalan:130

mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu

kalan:900

Son düzenleme:
canım hergün bir arkadaşımızın niyetine ayetel kürsi okuyoruz. toplamda 1000 ama kaç tane almak istersen yaz. dearmother emektar arkadaşımız lisetesini tutuyo. sağolsun.

tamam canım o zaman şimdi 100 tane alıyım ben bitince tekrak alırım belki 100 den fazla okurum sölerim size ne kadar okudumu :)

tamam canım Allah kabul etsin senin tedavin hangi tarihte başlıyordu.

başladı canım tedavim haziran da olucak inşlh haftaya ignelere başlıcam uzun protokol olcak sanırım bu arada hangi arkadaşa okuyoruz ona göre niyet edelim ismi nedir??nil_alp arkadaşın duası galiba 130 tane kalmış son kusura bakma sordum ama sonradan fark ettim o 130 taneyi ben okurum canım

Son düzenleme:
nil arkadaşımız için kalan 130 hadi bir el atalım dostlar.

leblebicim canım benim hakkımda söylediğin hoş sözede teşekkürler hayatım geriye dönüp mesajı bulamadım neross alıntı yapmış saolsun :)

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okunuyor:44:
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
ben şu an regl olmayı bekliyorum ignelere başlamak için canım hastahane ismi etlik kadın dogum/tüp bebek merkezi

merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim mayısta olacaktı ama uzun protokol olunca hazirana atladı hayırlısı inşallah umduğumuz gibi olur herşey 1.denemem yaş 34

kızlar transfer işleminde kaç tane embriyo naklediyolar acaba istege göremi yoksa gelişime göremi???

heyet raporuyla yaptırıyorsan 35 yaş altı ilk 2 deneme tek embriyo 3. deneme 2 ama devlet 2 tedaviyi karşılıyor o başka. özelde yaptırıyorsan doktora bağlı diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…