benim kavinvalidem de iyidir ama 3 tane kayınvalide var kayınpederim 3 evli ben napıyım hepsine başka oynuyoruz hepsine anne diyoruz bu sorun herkeste var canım sıkma canını benimkilerden sadece 1 i ilgilenio tedavimle digerleri daha soguktur herkesin var başında benim eşim bana laf söyletse benimde binecekler tepeme ama Allah tan eşim tutuyoda sesleri çıkmıo canım üzülme baoşver
benim kavinvalidem de iyidir ama 3 tane kayınvalide var kayınpederim 3 evli ben napıyım hepsine başka oynuyoruz hepsine anne diyoruz bu sorun herkeste var canım sıkma canını benimkilerden sadece 1 i ilgilenio tedavimle digerleri daha soguktur herkesin var başında benim eşim bana laf söyletse benimde binecekler tepeme ama Allah tan eşim tutuyoda sesleri çıkmıo canım üzülme baoşver
neross herşeyi yaradanın elinde o ol demedikden sonra olmaz canım
neler okuyorum menepoza girenler tüpleri kapalı olanlar spermi o olanların hamiş kaldıklarını okuyıum olmaz diye hiçbir şey yok madem sende sorun yok eşinin degerlerini kaan aydosa göndersene bi bakalım ne diyecek ne yapacak denemekten ne çıkar
mrb canım aslında olabilir ama şu anki drum çokk iyi bide aile bagı var tabi arada ama denemek isterim nerede o dr ben Ankara da yaşıorum bende sorun yok sorun sperm azlıgındaydı hareketlilik probmlemi yok saglıklı spermler ama şimdiye kadar hiç 12 milyon çıkmamıştı hep 6-7-8 falan çıkıodu bakalım hayırlısı
bu arada kızlar dünyay gelsin bebegim degil kızmak azarlamak gözümün önünden ayırmam saçının tek teline dokundurmam etrafımdak herkesde bunu bilir
aman aman Allah bozmasın.. Eşinle aran iyiyse herşey bir şekilde hallediliyor..
saol canım hayırlısı olsun inşallah.kuzucum yaaaaaa bozma moralini. hakkında hayırlısı. böyle işler aceleye gelmez biliyosun. senin için daha iyi olacaktır.
hakkında hayırlısı cnm.listeyi birazdan koyarım buraya.mrb canım 12 milyon drm da çok iyi dedi belki tedavi sürecinde olur dedi ama tedavi başladı artık şansa bırakma istemiyorum tarih haziranda olucak Allah kısmet ederse kimde sıra söyle bana kaç tane eksik onuda yazarsan bende okurum ne olcakki sanki yer gök dua ile ayakta duruo canım okurum bende :)) inşlh bu sene alırız kucamıza kuzularımızı canım tedavi falan olmadı ileçta kullanmadı eşim kendi kendine yükselmiş sperm sayısı
benim seçeneklerim arasında olumlu şeyler duyuyorum.büyük ihtimal benimde umut olacak sanıyorum ki.merhaba arkadaşlar umut tüp bebek merkezi hakkında ne düşünüyorsunuz. bilginiz varmı.:97:
Kızlar kusura bakmayın ben bugün dua okuyamadım tatil ya dükkan çok yoğun özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hergün bir arkadaşımızın niyetine ayetel kürsi okuyoruz. toplamda 1000 ama kaç tane almak istersen yaz. dearmother emektar arkadaşımız lisetesini tutuyo. sağolsun.
tamam canım Allah kabul etsin senin tedavin hangi tarihte başlıyordu.tamam canım o zaman şimdi 100 tane alıyım ben bitince tekrak alırım belki 100 den fazla okurum sölerim size ne kadar okudumu :)
tamam canım Allah kabul etsin senin tedavin hangi tarihte başlıyordu.
başladı canım tedavim haziran da olucak inşlh haftaya ignelere başlıcam uzun protokol olcak sanırım bu arada hangi arkadaşa okuyoruz ona göre niyet edelim ismi nedir??
Arkadaşlar önemli bir hatırlatma
Son durumunuzu tedaviye başlama tarihinizi bana özel mesajla mutlaka bildirin özel mesaj yazamayan arkadaşlarda buraya yazsın duada doğru sıra için bu çok gerekli bilgi.
teşekkürler dostlar
kızlar transfer işleminde kaç tane embriyo naklediyolar acaba istege göremi yoksa gelişime göremi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?