2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çok üzüldüm. ne desek boş biliyorum. Bence üzüntünü içine atma ağlamak istiyorsan ağla rahatlarsın ve daha çabuk atlatırsın. inşallah Allah normal yoldan nasip eder bi daha bu sıkıntıları çekmezsin...

Kızlar selamlar,

Allah hepimize sabırlar versin..

ben bugun Halit Beye gorusmeye gidiyorum, henuz ilk gorusmem olacak. muhtemelen benden rahim filmi, vb bir suru testler isteyecek ve nasıl bir yol izleyecegimiz yaklasık 15 gun sonra belli olacak. Umarım bir sorun cıkmaz.

Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah!

kızlar ya tüp bebektede boş gebelik oluşabiliyomu ya ay inş. olmaz öyle bişey kuzum
teşekkür ederim canım..
progestan fitil kullanmak mantar yaptığı için onun yerine haftalık pruloton depot iğne oluyorum..

anladım tatlım bende merak ettim ne iğnesi bu dedim. bede kan pıhtılaşması var çünkü bende sabah akşam iğne kullanıyorum ayın 15 de tüp bebek tedavisine başlıcaz hayırlısı olsun
Kızlar buraya kadarmış bebeğim kalbi durmuş çok üzgünüm yarın sabah kürtaş olacağım

canım çok üzüldüm ya emriyonun kalitesizliği demişsin kaçıncı kaliteydi canım
ama çok üzüldüm rabbim sabır versin umarım bi dahaki sefere bebeğini kucağına almak nasip eder

Kısaca kendimden bahsedeyimm olaya balıklama daldım ama ben 4 yıllık evliyim 2 kez gebelik yaşadım ve ikisindede hüsrana uğradım 5ve 6 haftalıkken kaybettim. araştırdık kan pıhtılaşması çıktı mthfz 1298 homozigot mutasyonu çıktı. sol tarafdada çikolata kisti var. çikolata kisti için 3 ay geçici menapoz tedavisi gördüm haziran temmuz ve ağustosda iğne vuruldum.su anda akay hastanesinde tüp ebbek tedavisine başlıyoruz.kan pıhtılaşması için 1 eylülde sabah akşam kan sulandırıcı iğne kullanıyorum eylülün 10 da çikolata kistimin içini boşaltcaklar. ve eylülün 15 de tüp bebek tedavisine başlıcaz hayırlısıyla çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem olucak rabbim önce göbüşlerimizi sonrada kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun .Hayırlı evlatlar nasip etsin kan iğnelerinden dolayı şimdiden göbeğim delik deşik oldu ama olsun sabretcem rabbim emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın .
bide bişey daha sormak istiyorum tüp bebek tedavisine ne kadar ödediniz bilgilendirirseniz sevinirim özeldende mesaj atabilirsiniz.

hg.canım.slm.akay.hastanesi.iyi.bir.seciç.dr.unda.tolga.beydir.eminim.kan.pıhtılaşması.bendede.var.sulansırıcı.clexan.kullanıyorsundur.devam.tatlım

ben.gittigmde.bana.3.500.civarında.demişlerdi.eger.çidere.üyeysen.onlar.alsın.randevuyu.indirim.yapıyorlar.birde.ilaç.raporu.hakkın.varsa.çıkart.orda.yapıyorlar.hemnen.sana.ne.kadar.dediler.ücret.herhalde.sende.ankaradasın.bende.ankara.demetteyim.canım

merhaba canım benimde halit beyde bugün ön görüşmem vardı görüşme diye gittim muayene oldum nasıldı senin görüşme benim kafam çok karıştı ukala geldi dr.bana

merhaba canım benimde halit beyde bugün ön görüşmem vardı görüşme diye gittim muayene oldum nasıldı senin görüşme benim kafam çok karıştı ukala geldi dr.bana

halit bey mersinlidir biz bir konferansta tanıştık evet kendine çok güvenen bir dr dur

halit bey mersinlidir biz bir konferansta tanıştık evet kendine çok güvenen bir dr dur

ön görüşme diye gittim görüşmeyi hemşire yaptı şaşırdım dr.un yanına gidine dr slm bile vermeden muayene odasına aldı ve ben sadece görüşmeye gitmiştim diğer klınıkte polikistik olduğumu söylemişlerdi halit bey yok sende kist falan dedi şaşırdım bende tahlil ve rahim filmi istedi ben kafam karışmasın diye yanıma eşimi bile almadım tek gittim sorucağım çok şeyler vardı beni konuşturmadı bile.nebiliyim kafam çok karıştı tahlillerimi alıp tekrar gidince heralde aklımda kesin bi fikir oluşur zaten büyük bir heyecanla gitim hemen oldu bittiye gitirdi işi birde muayene ücreti verdim güya ön görüşme ücretsizdi.

Canim ben de bugun gittim, beni de ilk hemsire aldi. cok sicakti. sonra Halit Bey geldi. muayene etti. Bende dis gebelik problemi oldugu icin durumumun rahim filminden sonra belli olacagini soyledi. yani bizi nasil bir surecin bekledigini ondan sonra gorecekmisiz. dis gebelik enfeksiyonum sag tupumde varsa tupumu almasi gereiyormus. (Allah korusun 2 tupumde gitmis olur o zaman). Tup bebekciler icin zor vakaymisim.. oyle dedi ir de:) 19 unda falan rahim filmi cekilip gidecegim. benden de tahliller istedi onlari da yaptiracagim bu hafta. bana ukala gelmedi sicakti aslinda ama cok hizli konusuyordu ve sanirim kafasi cok yogun oldugu icin fazla odaklanamiyor:) Bana ucret cok yuksek geldi.. sana ilaclar ve hersey dahil ne kadar verdi ucret canim?

canım hakkında hayırlısı olur inş güzel düşünelim herşey güzel olsun ben sadece muayene ücreti verdim 200 lira tahlillerin al sonuşlara göre konuşacağım dedi tek sevindiğim pkolu olmayışım şimdi ise rahim filmini merak ediyorum şişlide bir merkeze yönlendirdiler 300 olduğunu söylediler acı olmıcakmış anestezili sordum +250 ücret istediler belki aşılamada yapabilir dedi ama ben aşılayla vakit kaybetmek istemiyorum heyecandan ücret sormak aklıma gelmedi sana ne kadar dediler.

arkadaşlar ben de halit beyin hastasıydım. şu an 3 aylık ikizlere hamileyim. doktor çok sıcak gelmemiş olabilir ama ben tecrübesine çok güvendim. iki denemem oldu ikisnde de ona gittim. 2. denememden önce beden de rahim filmi istedi. çok kolay oldu aynen vajinal muayene gibi. 1-2 dakika sürüyor. anasteziye gerek yok bence. ilk denememde 4000 tl sadece işlemler için ödemiştim. bunlara ek olarak ilaçlar tahliller de oluyor. bizim 7000i bulmuştu. benden ikinci denememde pozitif sonuç aldıktan sonra genetik test te istedi. kan pıhtılaşması çıktı. iyi ki yaptırmışım o testi. şimdi her gün 2 kere göbekten iğne vuruluyorum. 3 ayı atlattım. umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah size de nasip etsinnn..

ahayırlı olsun arkadaşım...inşallah hayırlısıyla bi çırpıda kucagına alırsın...
2.denemem 0 danmı oldu dondurulmuşlarlamı oldu..merak ettım..

canım çok saol içimi rahattattın ALLAH eline almayı nasip etsin inş bende çoooooooooooooooooooooook ikiz istiyorum:) allah hepimiz gönlüne göre versin inş ilk denemem olduğu içinde heyecan var :) zaten halit bey i sizin gibi tavsiye eden arkadaşlar sayesinde buldum evimede yakın sayılır taksiyle 10 dk lık onun içinde tercih ettim cevabın için tekrar teşekkür ederim.

evet canım akayda dr tolga hoca bende clexan 0.4 kullanıyorum sabah akşam banada 3.500 dediler ilaçlarda içinde paror çıkartılcak evet ilk tüp bebeğim zaten evet ankaradayım batıkentte sen hangi hocaya gidiyosun ve tüp bebekmi deniyosun.çidere üyeysen derken ne demek istedin anlamadım tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…