ön görüşme diye gittim görüşmeyi hemşire yaptı şaşırdım dr.un yanına gidine dr slm bile vermeden muayene odasına aldı ve ben sadece görüşmeye gitmiştim diğer klınıkte polikistik olduğumu söylemişlerdi halit bey yok sende kist falan dedi şaşırdım bende tahlil ve rahim filmi istedi ben kafam karışmasın diye yanıma eşimi bile almadım tek gittim sorucağım çok şeyler vardı beni konuşturmadı bile.nebiliyim kafam çok karıştı tahlillerimi alıp tekrar gidince heralde aklımda kesin bi fikir oluşur zaten büyük bir heyecanla gitim hemen oldu bittiye gitirdi işi birde muayene ücreti verdim güya ön görüşme ücretsizdi.
evet canım akayda dr tolga hoca bende clexan 0.4 kullanıyorum sabah akşam banada 3.500 dediler ilaçlarda içinde paror çıkartılcak evet ilk tüp bebeğim zaten evet ankaradayım batıkentte sen hangi hocaya gidiyosun ve tüp bebekmi deniyosun.çidere üyeysen derken ne demek istedin anlamadım tatlım ya
fiyt.normal.kuzum.çideri.biliyormusun.dernek.orya.üyeysen.orayı.arıyorsun.ben.tüp.bebek.yaptıracagım.akayda.randevu.alın.diyorsun.onlarda.artı.indirim.oluyor.ama.sen.almışsın.randevuyu.yinede.oraya.üyeysen.ara.konuş.derim
benim.ilk.denemem.hakan.şatıroglu.merkez.iyi.ama.benim.sorunumla.alakası.yok.geç.anladım.tolg.bey.rezer.azlıgı.üzerine.iyi.konuşkn.ve.her.soruna.cevap.veriyor.degilmi.kampanyaları.vardı.12lira.karşılıgı.gidipi.muayene.oldum
şimdi.dinlenme.molsı.kendimi.hazır.hissedeince.olacak.benim.yaş.34.sen.bana.bayagı.yakınsın.ya..dur.özeline.yazıyorum.bak.tatlım
canım hakkında hayırlısı olur inş güzel düşünelim herşey güzel olsun ben sadece muayene ücreti verdim 200 lira tahlillerin al sonuşlara göre konuşacağım dedi tek sevindiğim pkolu olmayışım şimdi ise rahim filmini merak ediyorum şişlide bir merkeze yönlendirdiler 300 olduğunu söylediler acı olmıcakmış anestezili sordum +250 ücret istediler belki aşılamada yapabilir dedi ama ben aşılayla vakit kaybetmek istemiyorum heyecandan ücret sormak aklıma gelmedi sana ne kadar dediler.
günaydın canım nasılsın.....günaydın kızlarrrrrrrrr
canim benim beta 50 ye dustu bunedenle beni tamamen listeden silermisin.
canim benim beta 50 ye dustu bunedenle beni tamamen listeden silermisin.
ahayırlı olsun arkadaşım...inşallah hayırlısıyla bi çırpıda kucagına alırsın...
2.denemem 0 danmı oldu dondurulmuşlarlamı oldu..merak ettım..
canım çok saol içimi rahattattın ALLAH eline almayı nasip etsin inş bende çoooooooooooooooooooooook ikiz istiyorum:) allah hepimiz gönlüne göre versin inş ilk denemem olduğu içinde heyecan var :) zaten halit bey i sizin gibi tavsiye eden arkadaşlar sayesinde buldum evimede yakın sayılır taksiyle 10 dk lık onun içinde tercih ettim cevabın için tekrar teşekkür ederim.
evinin yakın olması çok iyi. ben her seferinde 2 buçuk saatlik yoldan gidip geliyordum. transfer sonrası bile 1 saat yatıp evime döndüm. hemşirelerle daha çok muattap olduğumuz doğru. emine hemşire yani halit beyin hemşiresi çok sıcak kanlı bütün sorulara cevap verebilen bir hemşire ben pozitif sonuçtan sonra oturduğum şehirde bir doktara devam ediyorum ama hala aradığım zaman hemen geri dönüp sorularımı yanıtlıyor. umarım pozitif sonuçlar alırsınız..
canım çok dua et benim için inş hakkımda hayırlısı olsun içimi rahatlattın.cuma günü devlet hastanesinde tahlillerimi yaptıracağım inş .rahim filminden korkuyorum bayıltmadan yapıyorlarmış yönlendirdiği merkezde sen nerde yaptırdın filmini.klınık için şehir dışındanmı geldin ist a k.i.b görüşmek üzere.
kızlar dün kürtajj oldum çok çok çok üzgünüm narkozun etkisiyle eşimide çok üzmüşüm baya sayıklamışım yani evin içerisinde ölü gibiyim işede gitmedim çok kilo almıştım 4-5 kadar bebeğim sağlıklı gelişsin diye cevizler ballar sütler onun için gittim spor salonuna yazıldım hem kafa dağıtırım ya eğer tüp bebek tedavısı negatif oldsaydı bu kadar yıpranmazdım onu bulup kaybetmek çok zormuş birde kalp atışlarını duymuştum kısmet değilmiş ama keşke bebeğim beni bırakmasaydı annesi onu çok istiyordu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?