2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım malesef ama ön görüşmeler bir çok yerde ücretli aksi ida edilsedeböyle
halit beyle biz benim ilk tedavimde telefonla görüştükk defalarca konuştuk mersine geldiğimde görüşelim dedi konferansa geldiğinde bend edavetliydim gittim konferansa sonuna kadar bekledimm yanına gittim kendimi tanıttımm elimdeki evrakları verdimmm dosyayı açmadı bana istb gel orada görüşelim dedii banada biraz garip geldiii
ama işinde çok çok iyi olduğuda kesinnn

canım çok üzüldümmmmm ne desem bilemedimmm rabb yardımcın olsunn

fiyt.normal.kuzum.çideri.biliyormusun.dernek.orya.üyeysen.orayı.arıyorsun.ben.tüp.bebek.yaptıracagım.akayda.randevu.alın.diyorsun.onlarda.artı.indirim.oluyor.ama.sen.almışsın.randevuyu.yinede.oraya.üyeysen.ara.konuş.derim

benim.ilk.denemem.hakan.şatıroglu.merkez.iyi.ama.benim.sorunumla.alakası.yok.geç.anladım.tolg.bey.rezer.azlıgı.üzerine.iyi.konuşkn.ve.her.soruna.cevap.veriyor.degilmi.kampanyaları.vardı.12lira.karşılıgı.gidipi.muayene.oldum

şimdi.dinlenme.molsı.kendimi.hazır.hissedeince.olacak.benim.yaş.34.sen.bana.bayagı.yakınsın.ya..dur.özeline.yazıyorum.bak.tatlım

tamam canım bu hakan bey anatolyada demi kuzenim onda yaptırdı bu ay tuttu çok şükürsende dinlen üzme tatlı canını rabbim ol deyince oluyo ve dr. bize sadece vesile oluyo rabbim tüm isteyenlere nasip etsin canım öğüyorum seni

canım bana da diger arkadaslara soyledikleri ucreti soylediler. napalım verecegiz.. yapacak bir sey yok. olumlu olsun insallah da

Canim, cok uzuldum daha yeni gordum Allah sabir versin kardesim, Allahim baska aci gostermesin ama umutlu ol, bak, hamile kalabildigini gordun insaallah ikincisi saglikla tamamina erecek... Baska da ne denir ki, ne dense densin acin azalmaz biliyorum ama yine de umidini yikma canim...

canim benim beta 50 ye dustu bunedenle beni tamamen listeden silermisin.

cnm çok geçmiş olsun allah sabır versin.allah bu acını unutturacak bebekler nasip etsin sana inşallah tez zamanda.cnm istiyosun diye listeden silicem ama kafanı topla gel yine tamammı habersiz bırakma bizi.dualarımızdasın kendine çok dikkat et .

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|eylüle don.ins.:128:
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylülde baslayacak:128:
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

ahayırlı olsun arkadaşım...inşallah hayırlısıyla bi çırpıda kucagına alırsın...
2.denemem 0 danmı oldu dondurulmuşlarlamı oldu..merak ettım..

9 tane dondurulmuşum vardı 6 tanesini çözdüler. aslında 2. denemede 1 embriyo transfer ediliyor ama benim 2 tane embriyom orta kalitede olduğundan doktor 2 tane koyalım şansın yükselsin dedi ve 2si de tuttu çok şükür. ben o zaman çok üzülmüştüm orta kalitede diye ama anladım ki çok ta önemi yokmuş. Bu yüzden herşeyi takmayın kafanıza . moralinizi yüksek tutun vee doktorunuza güvenin..

evinin yakın olması çok iyi. ben her seferinde 2 buçuk saatlik yoldan gidip geliyordum. transfer sonrası bile 1 saat yatıp evime döndüm. hemşirelerle daha çok muattap olduğumuz doğru. emine hemşire yani halit beyin hemşiresi çok sıcak kanlı bütün sorulara cevap verebilen bir hemşire ben pozitif sonuçtan sonra oturduğum şehirde bir doktara devam ediyorum ama hala aradığım zaman hemen geri dönüp sorularımı yanıtlıyor. umarım pozitif sonuçlar alırsınız..

canım çok dua et benim için inş hakkımda hayırlısı olsun içimi rahatlattın.cuma günü devlet hastanesinde tahlillerimi yaptıracağım inş .rahim filminden korkuyorum bayıltmadan yapıyorlarmış yönlendirdiği merkezde sen nerde yaptırdın filmini.klınık için şehir dışındanmı geldin ist a k.i.b görüşmek üzere.

kızlar dün kürtajj oldum çok çok çok üzgünüm narkozun etkisiyle eşimide çok üzmüşüm baya sayıklamışım yani evin içerisinde ölü gibiyim işede gitmedim çok kilo almıştım 4-5 kadar bebeğim sağlıklı gelişsin diye cevizler ballar sütler onun için gittim spor salonuna yazıldım hem kafa dağıtırım ya eğer tüp bebek tedavısı negatif oldsaydı bu kadar yıpranmazdım onu bulup kaybetmek çok zormuş birde kalp atışlarını duymuştum kısmet değilmiş ama keşke bebeğim beni bırakmasaydı annesi onu çok istiyordu ...

Kizlar oncelikle birkac arkadasimdan uzucu haber gelmis oncelikle gecmis olsun rabbim sabir versin bende daha kontrole gitmedim cunki doktorum yurt disinda pazartesi gunune gun verdiler cok Korkuyorum bir terslik olacak diye bide Sabah bulantillari olan varmi ??

onlar 2 tane merkeze yönlendiriyorlar.yakın olan merkez için geç kalmıştım akşamüstü olunca diğer merkezi aradılar fındıkzadede radyomar adında bir yer. bayıltmadan yaptılar 1-2 dk bişey sürüyor. korkulacak bişey değil yani. ben sakaryada yaşıyorum her kontrolde otobüsle geldim orada kalmadım. yine de sorun çıkmadı. transfer günü bile arabayla geldik. transferden 1 saat sonra çıktık klinikten. yani olacağı varsa oluyor herşeyi takmamak lazım..

canım Allah sabır versin. ama sevinmen için bir sebep var demek hamile kalma sorunun yok sadece embriyoda sorun vardı. benim de ilk denemem kimyasal gebelik olmuştu. böyle olanlarda bir dahaki denemede tutma olasılığı daha yüksekmiş. benim de öyle oldu. umudunu hiç yitirme ben 3 ay ara verip tekrar denemdim. şimdi bebeklerim 3 aylık oldular bile. birkaç ay dinlen sonra denemeye devam..

ilaydacim gecmis olsun cok zor bende ilk gebeligimde kurtaj olmak zorunda kalmistim insan uzulmeden duramiyor ama sonra geciyor canim Allah tez vakitte saglikla kucagina alacagin evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…