2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba nurmelek ne kadarliksin? benimde bulantilar vardi son gunlerde bugun pek yok bende ilk randevuya gitmedim daha merakla bekliyorum insallah saglikla alirsin kucagina...

merhaba nurmelek ne kadarliksin? benimde bulantilar vardi son gunlerde bugun pek yok bende ilk randevuya gitmedim daha merakla bekliyorum insallah saglikla alirsin kucagina...

6.haftalik aslinda bulanti gibide degilde Mide kazintisi gibi AMA hicbisey yiyemiyorum midem almiyor arada kusmada var AMA surekli kazinti var midemde halsizlikte varmi sende

Herkese meraba arkadaşlar ilyadacım çok üzüldüm Allah sabrını versin canım kaybetmenin acını çok iyi bilirim ben doğumda kaybettim dün tam 2 sene oldu ama hala acıları yüreğimde Allah kimseye yaşatmasın çok çok zor. Belki hatırlayan vardır ramazandan önce 2.denemem negatif olmuştu şimdi 2 adet dondurulmuş blast embriyom var adetimle birlikte başlayacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun ( çok zorsun be hayat )

kızlar merhaba..herkes iyidir inşAllah..İlaydacım çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda acını dindirsin bitanem..

Kızlar bizde bugün 6.haftadayız ama fazla bir değişiklik yok bendede..sadece dün akşam çok başım ağrıdı ve durmadan kustum..ölecem sandım ve biran bebeğimi kaybetcemi düşündüm çünkü o kadar kasıldım ki kusarken anlatamam..onun dışında daha bir belirti yok..5+2 de acil doktora gitmiştik lekelenme olmuştu ve o zaman keseyi görmüştük ama bebek görünmemişti..pazartesi günü tekrar gideceğiz..inşAllah bebeğimi görüp kalp atışını duyabilirim..

Nurmelek canımsende 6 haftalıksın, sende ne gibi değişiklikler var? benim gögüslerimde falanda bişi yok sanki Endişe ve korku var, Hayırlısı bakalım..

selam kızlar....
benide bugün kontrolüm vardı..
çok şükür güzel geçti kocaman olmuş inanamadım görünce kalbide pıt pıt atıyordu 12mm olmuş boyu ...
satlada uyumlu çıktı 2 hafta sonra kontrolüm var ayrıca bu zaman içinde bitakım testler istediler onları yapıp gidicem..
benimde mide bulantısı değilde yemekelrden sonra felaket bir ekşime ve yanma oluyor..
sabah bulantıları hariç tabi ama kusmuyorum çok şükür...
rabbim dualarımızı kabul etsin herkes bebeğine kavuşsun inşallah....

kızlar desteğiniz için çok tşk ederim iyiki varsınız elbette atlatağız elbette bugünümüze şükür geceçek hepsi tabi geçerkende alıp götürecek bişeyleri benim ilk denememdi tuttu kalp atışlarını duyduk biraz kaptırdık kendimizi biraz sarsıldık aama benden çok daha zor durumda arkadaşlardfa var bu sitede allah hepimize yardım etsin hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı tedavi olanlarına da hamile kalmayı nasip etsin

cooook gecmis olsun bak yinede elinden tutuverdi mutluluk.....
uarim kendini cabukk toplrsin .....
sagligin yerinde oldukca daha coook mutlulukar tadarsin.....

canım benim şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum..
benimde ilk denememde tutmuştu bebeğim gelişmedi hiç bende kürtaj oldum..
ama doktorum o zaman 2. denemeden artık korkmuyorum dedi..
çünkü sen hamile kalabiliyorsun dedi..
şimdi 2. denemeyle yeniden hamileyim rabbim inşallah bu defa sonuna kadar gidip kucağıma almayı nasip eder....
ben kendimi herşeyin hayırlısı boyleymiş vakti gelmediği için olmadı diyerek teselli ettim ve çabuk atlattım..
inşallah sende tez zamanda toparlanırsın canım..

canım inş sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına dualrım sizlerle

cnm çok geçmiş olsun.allah sabır versin cnm hamile kalabiliyorsun bak inşallah tez zamanda bbebegine kavuşursun

canımmm maşAllah..Darısı bize olsun inşAllah..bizimde pazartesi kontrol var, kalp atışı için..Rabbim duymayı nasip eder inşAllah..

Kizlarrrrr Ölüyorummmmmmm.... Korkmayın sadece heyecandan, hatırlayanlar vardır, Temmuz'da 2.denememi dondurulmuslarla yaptım, sonuc negatifti. Üzerine adet oldum, hatta gecen hafta 2.kez adet oldum. 5-6 gün sürdü, normalden daha az ve açık renkliydi. Son 2-3 gundur çok basım ağrıyor, sürekli kasıklarım sızlıyor, arada da midem bulanıyor. Ben korkmaya başladım, yine ne oldu diye. Bugün basım çok ağrıdı, esim birden bir tanıdığını aradı. Kursun falan döken, dua okuyan bir teyzeymis, askım görüşeyim, dua okusun zarar gelmez dedi, iyi dedim aradı. Kadına sadece çok bası ağrıyor dedi, teyze senin hatun hamile mı yoksa demiş. Güldüm ben de, kalktı usenmedi test aldı geldi. Şok oldum kızlar çok silik ama ikinci çizgi var. Kafayı yiyeceğim, şimdi sabahı bekliyorum, bir test daha yapmak için. Benim tüplerimin biri yok digeri de yapışık. Olabilir mı bilmem ama bu bile yetti beni ağlatmaya, hem gülüyor, hem ağlıyor, hem dua ediyorum. Sabah nasıl olur bilmiyorum, bildigim tek bir şey var, sabah olur da ben hamile oldugumu öğrenirsem bu tam bir mucize olur...

ah canım hatırlamazmıyım çok sevindim senin adına hadi bak sabah oldu git testini yaptır hayırlı aberler getir bizede

Mrb oncelikle gecmis olsun.umarim basarili sonuclar alirsin ki bence alirsin ben 31 yasindayim 19 yasinda ic kanama gecirdim sag yumurtaligimda kist patladi ve apar topar ameliyata alindim sag yumurtaligim %70 e yakin kismi alindi,bu bir....28 yasinda ilk dogumumu mikroenjeksiyon ile yaptim ilk denemde sorun ise esimdeydi bende hic sorun cikmadi tek sorun sag yumurtaligim yumurta uretmedi tek sol yumurtaligim calisti,bu iki 30 yasinda bir gece sancilanip yine hast.gittim ve ic kanama ile ameliyata alindim sol yumurtaligimda kist patladi yine ameliyat o anda tek korkum zaten sag yumurtaligim eksikti ve sol da alinirsa tup bebekle bile hamile kalamazdim. Ama bu sefer sansliydim istanbuldaydim ve cok iyi bir doktorum vardi yumurtaligima hic zarar vermedi.bu uc simdi 31 yasindayim ve donmus emriolarimdan bir tane transfer yaptirdim Allahin izniyle su anda bes haftalik hamileyim .buda dort simdi bunca olumsuzluga ragmen ben hic ya olmazsa demedim gercekten demedim hep cok istersek olur ve zaten hayirliysa olsun dedim,sende ole yap umudunu sakin yitirme iyi bir dr git istersen sana her iki dr tavsiyeedebilirim sansin bol olsun sakin umudunu yitirme.....

canım benim hamile olmasan kesinlikle ikinci çizgi çıkmıyor, 4 yıllık tecrübemle söylüyorum :)) hiç bir zaman görememiştim malesef, sadece transferin 11.günü görmüştüm ve çok şükür kan sonucumda pozitifdi..Rabbim sana meleğini vermiştir inşAllah..güzel haberini bekliyoruz bitanem..

ay kuzum çok güzel bi haber vardır inş. bebeşinn ama bencede hamilesin yoksa ikinci cizgi kolay kolay çıkmıyo haberini bekliyoruz tatlım

canım yaradan ol dedikten sonra hiçbir mani olmaz...
dualarım seninle inşallah güzel haberler getirreceksin bize....

Canlarım sağolun, iki tane daha test yaptın ikisi de negatif. Çizgi falan yok, hepinizi de ümitlendirdim ama çok heyecanlıydım gece aklıma direk sizlerle paylaşmak geldi.

Hepinize teşekkür ederim.

Buarada uzun zamandır girmiyordum nete, ilayda haberini yeni okudum. coooooooooooook uzuldum, coooooooooook geçmiş olsun. ama sakın ümidini yitirme. Hepimiz cok iyi biliyoruz ki mevlam ol demeden olmuyor. Hakkımızda hayırlısı...

Benim bir gecelik maceram burada sona erdi, teste bir sorun vardı herhalde, ama olsun ilk defa bir gece bile olsa hamile sandım kendimi:)))

günaydın.anne.adayları.

kyr.inan.sonunu..merak.ettim.ama.hayırlısı.artık.ben.umudumu.yitirmedim.şimdi.tedaviyi.erteledim.ama.yu8murtalama..dönemlerinide.degerlendiyorum

diger.topiktede.bahsettim.ben.yumurtalama.dönemlerini.internetten.bakarak.tahmin.ediyorum
evde.ovulasyon.testi.vardı.bitirdsdim.son.bir.tane.kalmıştı.aıyordum.aman.yapayım.dedim.baktım.çift.hemen.prseedle.birlikteçalışma..hemde.ilk.defa.her.seferinde.bir.aksilik.belki.olmıyacak.ama.umut.yeterli.geliyor.

cnm benim bende ilk yazını ve şimdiki yazını heyecanla okudum.hatırlıyormusun negatif aldıgında ben sana inşlallah kendiliğinden olur demiştim sende olmaz ttüplerim tıkalı filan demiştin heh bak gördünmü oluyomuş dicektimm bende.
cnm allahtan ümit kesilmez benim annem spiralle hamile kalmış kardeşime çok insan var kendiliğinden veya tüple olsunda dimi ama?
allah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşllah.
benimde adetim 10 gün geçti dün bi hevesle test yaptım bende ama malesef negatif.şimdi beklemeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…