Kizlar oncelikle birkac arkadasimdan uzucu haber gelmis oncelikle gecmis olsun rabbim sabir versin bende daha kontrole gitmedim cunki doktorum yurt disinda pazartesi gunune gun verdiler cok Korkuyorum bir terslik olacak diye bide Sabah bulantillari olan varmi ??
merhaba nurmelek ne kadarliksin? benimde bulantilar vardi son gunlerde bugun pek yok bende ilk randevuya gitmedim daha merakla bekliyorum insallah saglikla alirsin kucagina...
kızlar desteğiniz için çok tşk ederim iyiki varsınız elbette atlatağız elbette bugünümüze şükür geceçek hepsi tabi geçerkende alıp götürecek bişeyleri benim ilk denememdi tuttu kalp atışlarını duyduk biraz kaptırdık kendimizi biraz sarsıldık aama benden çok daha zor durumda arkadaşlardfa var bu sitede allah hepimize yardım etsin hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı tedavi olanlarına da hamile kalmayı nasip etsin
canım benim şuan neler hissettiğini çok iyi biliyorum..
benimde ilk denememde tutmuştu bebeğim gelişmedi hiç bende kürtaj oldum..
ama doktorum o zaman 2. denemeden artık korkmuyorum dedi..
çünkü sen hamile kalabiliyorsun dedi..
şimdi 2. denemeyle yeniden hamileyim rabbim inşallah bu defa sonuna kadar gidip kucağıma almayı nasip eder....
ben kendimi herşeyin hayırlısı boyleymiş vakti gelmediği için olmadı diyerek teselli ettim ve çabuk atlattım..
inşallah sende tez zamanda toparlanırsın canım..
kızlar dün kürtajj oldum çok çok çok üzgünüm narkozun etkisiyle eşimide çok üzmüşüm baya sayıklamışım yani evin içerisinde ölü gibiyim işede gitmedim çok kilo almıştım 4-5 kadar bebeğim sağlıklı gelişsin diye cevizler ballar sütler onun için gittim spor salonuna yazıldım hem kafa dağıtırım ya eğer tüp bebek tedavısı negatif oldsaydı bu kadar yıpranmazdım onu bulup kaybetmek çok zormuş birde kalp atışlarını duymuştum kısmet değilmiş ama keşke bebeğim beni bırakmasaydı annesi onu çok istiyordu ...
selam kızlar....
benide bugün kontrolüm vardı..
çok şükür güzel geçti kocaman olmuş inanamadım görünce kalbide pıt pıt atıyordu 12mm olmuş boyu ...
satlada uyumlu çıktı 2 hafta sonra kontrolüm var ayrıca bu zaman içinde bitakım testler istediler onları yapıp gidicem..
benimde mide bulantısı değilde yemekelrden sonra felaket bir ekşime ve yanma oluyor..
sabah bulantıları hariç tabi ama kusmuyorum çok şükür...
rabbim dualarımızı kabul etsin herkes bebeğine kavuşsun inşallah....
kizlarrrrr ölüyorummmmmmm.... Korkmayın sadece heyecandan, hatırlayanlar vardır, temmuz'da 2.denememi dondurulmuslarla yaptım, sonuc negatifti. üzerine adet oldum, hatta gecen hafta 2.kez adet oldum. 5-6 gün sürdü, normalden daha az ve açık renkliydi. Son 2-3 gundur çok basım ağrıyor, sürekli kasıklarım sızlıyor, arada da midem bulanıyor. Ben korkmaya başladım, yine ne oldu diye. Bugün basım çok ağrıdı, esim birden bir tanıdığını aradı. Kursun falan döken, dua okuyan bir teyzeymis, askım görüşeyim, dua okusun zarar gelmez dedi, iyi dedim aradı. Kadına sadece çok bası ağrıyor dedi, teyze senin hatun hamile mı yoksa demiş. Güldüm ben de, kalktı usenmedi test aldı geldi. şok oldum kızlar çok silik ama ikinci çizgi var. Kafayı yiyeceğim, şimdi sabahı bekliyorum, bir test daha yapmak için. Benim tüplerimin biri yok digeri de yapışık. Olabilir mı bilmem ama bu bile yetti beni ağlatmaya, hem gülüyor, hem ağlıyor, hem dua ediyorum. Sabah nasıl olur bilmiyorum, bildigim tek bir şey var, sabah olur da ben hamile oldugumu öğrenirsem bu tam bir mucize olur...
mrb ben 2010 senesinde 1 tüp bebek denedim sonuç negatif ankarada yaptırdım bence hataydı sorunum düzensiz adet çikolata kisti cd 56 yüksek eşimde problem yok yaş26 ve ben ilk denemede yıkıldım lütfen 2011 de tüp bebek yaptıracaklar benimle paylaşırsanız çok sevinirim
Kizlarrrrr Ölüyorummmmmmm.... Korkmayın sadece heyecandan, hatırlayanlar vardır, Temmuz'da 2.denememi dondurulmuslarla yaptım, sonuc negatifti. Üzerine adet oldum, hatta gecen hafta 2.kez adet oldum. 5-6 gün sürdü, normalden daha az ve açık renkliydi. Son 2-3 gundur çok basım ağrıyor, sürekli kasıklarım sızlıyor, arada da midem bulanıyor. Ben korkmaya başladım, yine ne oldu diye. Bugün basım çok ağrıdı, esim birden bir tanıdığını aradı. Kursun falan döken, dua okuyan bir teyzeymis, askım görüşeyim, dua okusun zarar gelmez dedi, iyi dedim aradı. Kadına sadece çok bası ağrıyor dedi, teyze senin hatun hamile mı yoksa demiş. Güldüm ben de, kalktı usenmedi test aldı geldi. Şok oldum kızlar çok silik ama ikinci çizgi var. Kafayı yiyeceğim, şimdi sabahı bekliyorum, bir test daha yapmak için. Benim tüplerimin biri yok digeri de yapışık. Olabilir mı bilmem ama bu bile yetti beni ağlatmaya, hem gülüyor, hem ağlıyor, hem dua ediyorum. Sabah nasıl olur bilmiyorum, bildigim tek bir şey var, sabah olur da ben hamile oldugumu öğrenirsem bu tam bir mucize olur...
Kizlarrrrr Ölüyorummmmmmm.... Korkmayın sadece heyecandan, hatırlayanlar vardır, Temmuz'da 2.denememi dondurulmuslarla yaptım, sonuc negatifti. Üzerine adet oldum, hatta gecen hafta 2.kez adet oldum. 5-6 gün sürdü, normalden daha az ve açık renkliydi. Son 2-3 gundur çok basım ağrıyor, sürekli kasıklarım sızlıyor, arada da midem bulanıyor. Ben korkmaya başladım, yine ne oldu diye. Bugün basım çok ağrıdı, esim birden bir tanıdığını aradı. Kursun falan döken, dua okuyan bir teyzeymis, askım görüşeyim, dua okusun zarar gelmez dedi, iyi dedim aradı. Kadına sadece çok bası ağrıyor dedi, teyze senin hatun hamile mı yoksa demiş. Güldüm ben de, kalktı usenmedi test aldı geldi. Şok oldum kızlar çok silik ama ikinci çizgi var. Kafayı yiyeceğim, şimdi sabahı bekliyorum, bir test daha yapmak için. Benim tüplerimin biri yok digeri de yapışık. Olabilir mı bilmem ama bu bile yetti beni ağlatmaya, hem gülüyor, hem ağlıyor, hem dua ediyorum. Sabah nasıl olur bilmiyorum, bildigim tek bir şey var, sabah olur da ben hamile oldugumu öğrenirsem bu tam bir mucize olur...
Canlarım sağolun, iki tane daha test yaptın ikisi de negatif. Çizgi falan yok, hepinizi de ümitlendirdim ama çok heyecanlıydım gece aklıma direk sizlerle paylaşmak geldi.
Hepinize teşekkür ederim.
Buarada uzun zamandır girmiyordum nete, ilayda haberini yeni okudum. coooooooooooook uzuldum, coooooooooook geçmiş olsun. ama sakın ümidini yitirme. Hepimiz cok iyi biliyoruz ki mevlam ol demeden olmuyor. Hakkımızda hayırlısı...
Benim bir gecelik maceram burada sona erdi, teste bir sorun vardı herhalde, ama olsun ilk defa bir gece bile olsa hamile sandım kendimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?