2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kyr insallah en yakin zamanda kavusursun, canm bende ilk yazi boyle heyecanla okudum sabah tam mesaj yazicaktim ikinci mesajini gordum hayirlisi arkadasim...

ece daha hasta olmadinmi kiz sen daha

herkese gunaydin buarada nasilsiniz arkadaslar

cnm aynen öyle neler var, ne durumda hamile kalanlar, allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum. sen doktora gittin dimi adet için.

kyr insallah en yakin zamanda kavusursun, canm bende ilk yazi boyle heyecanla okudum sabah tam mesaj yazicaktim ikinci mesajini gordum hayirlisi arkadasim...

sağol cnm mevlam hepimize yaşatsın istediklerimizi. ben geceden kalma hamilelik hayalimle çok keyifliyim:))) sen nasılsın?

sağol cnm mevlam hepimize yaşatsın istediklerimizi. ben geceden kalma hamilelik hayalimle çok keyifliyim:))) sen nasılsın?

iyiyim allaha sukur canim ben daha ilk randevuma gidemedim onun heyecanini merakini yasiyorum insallah iyidir diye...

cnm aynen öyle neler var, ne durumda hamile kalanlar, allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum. sen doktora gittin dimi adet için.

yok kızlar ya en son 6 agustosta adet olmuştum hala tık yok şuanda ki ben 25 günde filan adet oluyodum 10 agustosta dra gittiğimde 3-4 tane yumurta vardı bu ay için acabamı dedim dün test yaptım yine yok bişey negatif ama adette olmadım hiç olcakmışım gibide değil hadi adet olmadım o 3-4 yumurta nereye gitti peki ya acaba kistmi oluştu ki?
bakalım 1 hafta daha olmazsam gidicem mecbren dra.adet olmadım belki test yanlıştır diye bir ümit beklemedeyim.adet geciktikçe 3. denememde gecikiyor kısmet bakalım dimi ama?

Kısmet tabii ki, inşallah hayırlı kısmetinde 3.deneme olmadan normal hamilelik vardır:)) ben hep dua ediyorum, hepimizin hakkında hayırlısı. İnsanız umutlaniyoruz, ben hala hamile miyim acaba, test yanlış mı ki? diye dolaşıyorum) sadece yaradan bilir...

inşallah cnm aminç.cnm bende hep dualarımda hepimiz için dua ediyorum.allah isteyen herkeze tez zamanda versin daha fazla aratmasın diye.
herşey olur tabiyki cnm herşey allahtan.testte yanlış olabilir,daha çıkmamışta olabilir allah ol demeden olmuyor ol deyincede herşey biranda oluveriyor.bende senin dün test yaptım negatif ama hala kırmızıları görmedim görene kadarda ümitliyim.allah hakkımızda hayırlısını versin cnm.

günaydın.kızlar.nerdesiniz.yahu

hangi.ayda.olursa.olsun.tüp.bebek.kararım.ben.burda.devam.etmek.sizlerle.birlik.olmak.istiyorum

günaydın.kızlar.nerdesiniz.yahu

hangi.ayda.olursa.olsun.tüp.bebek.kararım.ben.burda.devam.etmek.sizlerle.birlik.olmak.istiyorum

günaydın cnm nasılsın*?
valla girip çıkıyorum kimse yok nerde bizim bu kızlar yaaaaaa.
kaybolup duruyor ortalıktan.

günaydın cnm nasılsın*?
valla girip çıkıyorum kimse yok nerde bizim bu kızlar yaaaaaa.
kaybolup duruyor ortalıktan.

anlamadımki.acaba.çbaşka.topiklere.mi.kaydılar.ne.eee.bu.aylar.bitti.ece.acaba.bu.topigi.kapatıp.2012.ilk.ayları.tedavi.olacaklar.diye.başlasak.sen.listeyi.oraya.kopyalasan.

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr

inş.canım.ya.güzel.haberlerle.gelirsinbu.topigi.senle.açtık.inş.senle.kapatırız.mutlu.son.topik.açan.arkadaşımız.haöiş.diye.inş.............

Cnm hakkında hayırlısı, sayende hepimiz mutlu, mutsuz anlarımızı paylaştık. Allahım hepimize mekan olan sayfana yakışır bir sonuc yazsın tedavine, mutlu haberin bize umut olsun inşallah. Hayirla başlasın, sabırla sursun, bebeginle son bulsun bu yeni sürecin...

cnm tedavin hayırlı olsun.dualarımız seninle allah tedavini olumlu kılsın inşallah.allah hakkında hayırlı olanı versin kucagını tez zamanda doldursun.

anlamadımki.acaba.çbaşka.topiklere.mi.kaydılar.ne.eee.bu.aylar.bitti.ece.acaba.bu.topigi.kapatıp.2012.ilk.ayları.tedavi.olacaklar.diye.başlasak.sen.listeyi.oraya.kopyalasan.
cnm dogru diyosun belkide öyle daha ii olur arkadaşlar gelsinler bi konuşalım bakalım toplanalım yine bir topikte

kızlar sanırım stresten kanama durdu offf ya doktoruda aradım pazartesi gelcem diyeeeeee ya bu stresi nasıl yencem ben anlayamadım çok kötüyüm şimdiden böyle olursam gerisi düşünemiyorum psikolojik destek almayı düşünüyorummm

ben niye artik tup bebek forumuna girmedigimi soyliyeyim...
hep birlikte tedavi surecimiz boyunca duygularimizi burda gusel gusel paylastik...
herkes birbirindan mujdeli haber bekledi....
yani negatifleri kimse duymak istemiyo ne olur bana kizmayin....
yani benim ilk etapta pozitifti sonra dusus oldu...
ama bi baktimki kimse beni merak etmiy....
ozelden bi gecmis olsun diyen olmadi....
bu belki benim icin bile gecerlidir....

bakk tatlim sil aklinda tu olumsuz dusunceleri.....
hersey bizim icin biliyorum yuregin yanioama ne yapalim...
pazar sabahi ust komsumun yeni dogan bebginin aglamasi ile uyandim....
veee oda bir tupcuk....
nede gusel agliyodu beeeee....
allah belki bizede nasip edicek belki de etmicek....

keşke elimde olsa canım ama maalesef yapamıyorum illa olumsuz düşünüyorummmm nedense canım ben daha tedaviye başlamadan böyle olursam ilerisi için korkuyorum ama umudumuda asla yitirmeden canım bende sen gibi endometrri hastasıyım inan senin olmayınca çok üzüldümmm allah isteyen herkese versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…