cnm benim bende ilk yazını ve şimdiki yazını heyecanla okudum.hatırlıyormusun negatif aldıgında ben sana inşlallah kendiliğinden olur demiştim sende olmaz ttüplerim tıkalı filan demiştin heh bak gördünmü oluyomuş dicektimm bende.
cnm allahtan ümit kesilmez benim annem spiralle hamile kalmış kardeşime çok insan var kendiliğinden veya tüple olsunda dimi ama?
allah en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşllah.
benimde adetim 10 gün geçti dün bi hevesle test yaptım bende ama malesef negatif.şimdi beklemeyim .
kyr insallah en yakin zamanda kavusursun, canm bende ilk yazi boyle heyecanla okudum sabah tam mesaj yazicaktim ikinci mesajini gordum hayirlisi arkadasim...
ece daha hasta olmadinmi kiz sen daha
herkese gunaydin buarada nasilsiniz arkadaslar
sağol cnm mevlam hepimize yaşatsın istediklerimizi. ben geceden kalma hamilelik hayalimle çok keyifliyim:))) sen nasılsın?
iyiyim allaha sukur canim ben daha ilk randevuma gidemedim onun heyecanini merakini yasiyorum insallah iyidir diye...
kyr insallah en yakin zamanda kavusursun, canm bende ilk yazi boyle heyecanla okudum sabah tam mesaj yazicaktim ikinci mesajini gordum hayirlisi arkadasim...
ece daha hasta olmadinmi kiz sen daha
herkese gunaydin buarada nasilsiniz arkadaslar
cnm aynen öyle neler var, ne durumda hamile kalanlar, allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum. sen doktora gittin dimi adet için.
yok kızlar ya en son 6 agustosta adet olmuştum hala tık yok şuanda ki ben 25 günde filan adet oluyodum 10 agustosta dra gittiğimde 3-4 tane yumurta vardı bu ay için acabamı dedim dün test yaptım yine yok bişey negatif ama adette olmadım hiç olcakmışım gibide değil hadi adet olmadım o 3-4 yumurta nereye gitti peki ya acaba kistmi oluştu ki?
bakalım 1 hafta daha olmazsam gidicem mecbren dra.adet olmadım belki test yanlıştır diye bir ümit beklemedeyim.adet geciktikçe 3. denememde gecikiyor kısmet bakalım dimi ama?
Kısmet tabii ki, inşallah hayırlı kısmetinde 3.deneme olmadan normal hamilelik vardır:)) ben hep dua ediyorum, hepimizin hakkında hayırlısı. İnsanız umutlaniyoruz, ben hala hamile miyim acaba, test yanlış mı ki? diye dolaşıyorum) sadece yaradan bilir...
günaydın.kızlar.nerdesiniz.yahu
hangi.ayda.olursa.olsun.tüp.bebek.kararım.ben.burda.devam.etmek.sizlerle.birlik.olmak.istiyorum
günaydın cnm nasılsın*?
valla girip çıkıyorum kimse yok nerde bizim bu kızlar yaaaaaa.
kaybolup duruyor ortalıktan.
kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr
kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr
cnm dogru diyosun belkide öyle daha ii olur arkadaşlar gelsinler bi konuşalım bakalım toplanalım yine bir topikteanlamadımki.acaba.çbaşka.topiklere.mi.kaydılar.ne.eee.bu.aylar.bitti.ece.acaba.bu.topigi.kapatıp.2012.ilk.ayları.tedavi.olacaklar.diye.başlasak.sen.listeyi.oraya.kopyalasan.
cnm tedavin hayırlı olsun.dualarımız seninle allah tedavini olumlu kılsın inşallah.allah hakkında hayırlı olanı versin kucagını tez zamanda doldursun.
cnm dogru diyosun belkide öyle daha ii olur arkadaşlar gelsinler bi konuşalım bakalım toplanalım yine bir topikte
kızlar sanırım stresten kanama durdu offf ya doktoruda aradım pazartesi gelcem diyeeeeee ya bu stresi nasıl yencem ben anlayamadım çok kötüyüm şimdiden böyle olursam gerisi düşünemiyorum psikolojik destek almayı düşünüyorummm
bakk tatlim sil aklinda tu olumsuz dusunceleri.....
hersey bizim icin biliyorum yuregin yanioama ne yapalim...
pazar sabahi ust komsumun yeni dogan bebginin aglamasi ile uyandim....
veee oda bir tupcuk....
nede gusel agliyodu beeeee....
allah belki bizede nasip edicek belki de etmicek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?