merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim mayısta olacaktı ama uzun protokol olunca hazirana atladı hayırlısı inşallah umduğumuz gibi olur herşey 1.denemem yaş 34
nil arkadaşımız için kalan 130 hadi bir el atalım dostlar.
leblebicim canım benim hakkımda söylediğin hoş sözede teşekkürler hayatım geriye dönüp mesajı bulamadım neross alıntı yapmış saolsun :)
bitmedi canım.sayende bitmiş oldu .Allah razı olsun .selam kalan 130 un yarısını alayım ben arkadaşlar hala bitmediyse
bitmedi canım.sayende bitmiş oldu .Allah razı olsun .
buna da 100 yaz canım sen bana bu akşam bitiririm hepsini inşallahsıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
kalan:900
sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
kalan:800
Candaşlar günler su gb akıp geçiyor.. Göz açıp kapayana kdr bebişlerimiz bizimle olucak rabbim izin verirse... Özelden olunca gerçekten doktora 2 tane yerleştirmesi için ikna edebilir miyiz? Etik olarak kabul eder mi ki?
Güzelim bazı merkezler çok el altıntan olmak kaydı ile yapıyorlarmış ama kanun çıktıktan sonra 35 yaş altına genelde 1 transfer ediliyor. Bende yaşım kırk yılda bir işe yaradı diyorum o yüzden
hayırlı olsun canım. herşey gönlünce olsun
inşalalh olurlar canım konuşmak lazım.çok duyuyorum ikna ettik koydurduk diyenleri.Candaşlar günler su gb akıp geçiyor.. Göz açıp kapayana kdr bebişlerimiz bizimle olucak rabbim izin verirse... Özelden olunca gerçekten doktora 2 tane yerleştirmesi için ikna edebilir miyiz? Etik olarak kabul eder mi ki?
Tedavin hayırlı olsun canım dua listesinde senide ekliyorum canım.listeye bakıp düzenlemem yapmam lazım.merhaba kızlar.mayıs ayını pas geçip haziran 3te tedaviye başlamaya karar verdim.dün doktoruma gittim.adetimin 3. günüydü.hormon testlerimi gösterdim,vajinal ultrosonla baktı.aslında uzun protokol uygulayacaktı ama muayene sonrası karar değiştirdi.hemen bugün ilaç başlayalım,dedi.ben kabul edemedim.çünkü işim,iznim bu plana uyum sağlayamayacaktı.biz yine 3 haziranda uzun protokolle başlamaya karar verdik,doktorum da uygun gördü.
şimdi bana bir doğum kontrol hapı verdi,hemen başla dedi.içinde 21 tane var,hepsi bitsin,dedi.3ünde de lucrine başlıyorum.
kızlar ben de dua bekliyorum.şimdi adetliyim ama bitince hemen başlayacağım hepimiz için duaya.
bu benim 2. denemem olacak.inşallah hayırlısı ile tamamlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?