kızlar sanırım stresten kanama durdu offf ya doktoruda aradım pazartesi gelcem diyeeeeee ya bu stresi nasıl yencem ben anlayamadım çok kötüyüm şimdiden böyle olursam gerisi düşünemiyorum psikolojik destek almayı düşünüyorummm
ben niye artik tup bebek forumuna girmedigimi soyliyeyim...
hep birlikte tedavi surecimiz boyunca duygularimizi burda gusel gusel paylastik...
herkes birbirindan mujdeli haber bekledi....
yani negatifleri kimse duymak istemiyo ne olur bana kizmayin....
yani benim ilk etapta pozitifti sonra dusus oldu...
ama bi baktimki kimse beni merak etmiy....
ozelden bi gecmis olsun diyen olmadi....
bu belki benim icin bile gecerlidir....
bakk tatlim sil aklinda tu olumsuz dusunceleri.....
hersey bizim icin biliyorum yuregin yanioama ne yapalim...
pazar sabahi ust komsumun yeni dogan bebginin aglamasi ile uyandim....
veee oda bir tupcuk....
nede gusel agliyodu beeeee....
allah belki bizede nasip edicek belki de etmicek....
merhaba kızlar,
ben sürekli bakıyorum topiğe kim ne yazmış, ama kendimle ilgili bi gelişme olmadığından yazmıyorum.
biliyorsunuz temmuzda negatif olmuştu son denemem. sonra histereskopi oldum. şimdi beklemedeyim( zaman geçmiyor, moral bozukluğu da ölee yapıştı kaldı üzerimde...
canımmm biliyorsun biz bir çoğumuz bu durumu yaşadık kolay değil yaşadıklarımız (negatif almak)atlatmak kolay değil ama başka seçeneğimiz yok toparlanmak zorundayızzeğerki yeniden bebek için tedaviye başlayacaksan toparlamalısınnn ...... hayatgunesim ..... ben kendime (bu süreçte) uğraşlar bulumştumm kurslara falan gitmiştimm bu benim negatif aldığım dönemde kafamı dağıtmaya yardımcı olmuştu hatta gtiğim merekzin dr bir pskoloktan dstek al dedi ama ben gitmedim çünkü eğerki pskoloğa gidersem dr bıraktığımda yine kendimle başbaşa kalınca başa dönerim diye düşünmüştümm o yüzde gitmedimmm
umARIM EN KISA ZAMANDA OLUMSUZLUKLARDAN KURTULURSUN VE GÖBÜŞÜNDE BEBİŞİNLE ARAMIZA MUTLU MUTLU DÖNERSİN
ben niye artik tup bebek forumuna girmedigimi soyliyeyim...
hep birlikte tedavi surecimiz boyunca duygularimizi burda gusel gusel paylastik...
herkes birbirindan mujdeli haber bekledi....
yani negatifleri kimse duymak istemiyo ne olur bana kizmayin....
yani benim ilk etapta pozitifti sonra dusus oldu...
ama bi baktimki kimse beni merak etmiy....
ozelden bi gecmis olsun diyen olmadi....
bu belki benim icin bile gecerlidir....
gunaydin kizlar nasilsiniz?
ben bi kac gundur giremiyordum canim istemiyordu kendimi iyi hissetmiiyorum sol tarafimda agriyor bazen anlamadim doktorum persembe gunu niye agriyor diye de moralim bozuluyor
fatmacim buradaki kimse kasitli olarak yazmamazlik etmemistir burda hepimiz birbirimizin duygularina ortak oluyoruz beraber uzulup beraber seviniyoruz...
cnm benim evet nasılsın?
cnm şahin beyle konuşuyomusun arada ara istersen o sana teldede yrdımcı olmaya çalışır.
bende haftaya pazartsiye kadar giremicem kızlar istanbulagdicem kuzenimin nişan işleri var ordada net yok sanırım.kendinize ii bakın geldiğimde güzel haberler alırım inşallah sizden.
bu arada bn daha adet olmadım çatlıcam artık testte negatif çıktı geliğimde hala adet olmamış olursam dra gitcem mecburen hayırlsı artık.hepinizi çok öptüm
ece,
kaç gün geçti canım adetin?
ben histereskopi sonrası için sormuştum sana hatırladın mı, işte 10 gün gecikti benim o zaman. ama bi oldu ağrıdan duramadım. senin ki 3 ay sonra tepki veriyo olmasın:)
cnm benim evet nasılsın?
cnm şahin beyle konuşuyomusun arada ara istersen o sana teldede yrdımcı olmaya çalışır.
bende haftaya pazartsiye kadar giremicem kızlar istanbulagdicem kuzenimin nişan işleri var ordada net yok sanırım.kendinize ii bakın geldiğimde güzel haberler alırım inşallah sizden.
bu arada bn daha adet olmadım çatlıcam artık testte negatif çıktı geliğimde hala adet olmamış olursam dra gitcem mecburen hayırlsı artık.hepinizi çok öptüm
kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr
ben de çalışmaya verdim kendimi yetercim,
inşallah hepimiz artık pozitifi görürüz biter bu bekleme süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?