2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm stresten olyo evet belkide tam sökülemedi.haziranda dra gittiğimde kanamam var diye randevu almıştım ama gittiğimde benimde endometriumum hala kalındı dr tam akışkan bir kırmızıyı görmemiz lazım yani adetin sökülüyo olmalı demişti.ama ay hem stres hemde kistim varmış sökülmedi adetim histereskopi oldummhaziranın 16 sında.inşallah adetin sökülür ama sokülmezsede hemen başlama sakın tedaviye drlarımız malesef bazen ihmalkarsızlıklarda yapıyolar aklında bulunsun cnm benim.inşallah güzel bir şekilde tedavine başlarsın ve pozitif sonuç alırsın.

evet cnm haklısın aslında pozitif sonuç alan arkadaşlar malesef başka topiklere kendi ilği alanında olanlara geçtiler.
ama pozitif sonuç alıp burayada ugrayan arkadaşlar var tabiyki arkadaşlıklarımız devam ediyor tabiy ki,
hepimiz çok zor uzun yorucu bir süreçten geçtik geçiyoruz herkes tabiyki farklı problerle ugraşıyor bazılarımızın piskolojiside bozuldu negatiflrden olumsuz etkilenenlerimiz oldu ama ben inanıyorum ki bizim topiğimiz gerçekten güzel şeyler paylaştı inşallah paylaşmayada devam edicez.birbirimize yasinler okuduk,dualar okuduk
birbirimizi tanımadan gün geldi ailelerimizden bile daha yakın olduk birbirimize hiç kimsenin içinde art niyet yoktu hepimiz negatif alanlarla üzüldük pozitif alanlarla sevindik .bu dönemde hepimiz hassaslaştık sana veya diğer arkadaşlara kasıt kimse farklı birşey yapmamıştır emin ol.
allah hakkımızda en kısa zamanda hayırlı olanını nasip etsin inşallah.

cnm benim alt katmda yeni doğan bir bebek var bizim apartmanda çocuk yuvası gibi yatak odamın karşısında banyo var ve havalandırmadan inan hergün hepsinin sesi geliyor.her ortama girdiğimde kardeşinin çocugu kocaman oldu kız sen ne diye hala yapmıyosun diyen bir sürü insan var çevremde.
ve özellikle anne babamın yanında eşimin yanında soranlar da çok oluyor onların yanında çünkü onlar biliyor ugraştıgımı olmadıgını ailemin yanında millete bişeyler uygurmak ,yok daha zamanı var demek daha zor oluyor inan.
ama allah herkesin kendisine sagıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. kim ne yapmış kimin çocugu nasıl diye kafaya taktıgında herşey daha zor oluyor.

merhaba kızlar,
ben sürekli bakıyorum topiğe kim ne yazmış, ama kendimle ilgili bi gelişme olmadığından yazmıyorum.
biliyorsunuz temmuzda negatif olmuştu son denemem. sonra histereskopi oldum. şimdi beklemedeyim( zaman geçmiyor, moral bozukluğu da ölee yapıştı kaldı üzerimde...

canımmm biliyorsun biz bir çoğumuz bu durumu yaşadık kolay değil yaşadıklarımız (negatif almak)atlatmak kolay değil ama başka seçeneğimiz yok toparlanmak zorundayızzeğerki yeniden bebek için tedaviye başlayacaksan toparlamalısınnn ...... hayatgunesim ..... ben kendime (bu süreçte) uğraşlar bulumştumm kurslara falan gitmiştimm bu benim negatif aldığım dönemde kafamı dağıtmaya yardımcı olmuştu hatta gtiğim merekzin dr bir pskoloktan dstek al dedi ama ben gitmedim çünkü eğerki pskoloğa gidersem dr bıraktığımda yine kendimle başbaşa kalınca başa dönerim diye düşünmüştümm o yüzde gitmedimmm
umARIM EN KISA ZAMANDA OLUMSUZLUKLARDAN KURTULURSUN VE GÖBÜŞÜNDE BEBİŞİNLE ARAMIZA MUTLU MUTLU DÖNERSİN

ben de çalışmaya verdim kendimi yetercim,
inşallah hepimiz artık pozitifi görürüz biter bu bekleme süreci.

günaydın.anne.adaylarııııııııııııııı

castamo.kesinlikle.yardım.al.sende.çok.fazlası.var.stresin.
bu.topigi.senle.açtık.hamiş.haberinle.kapatmak.nasip.olacakkkkk.bunu.daha.öncede.dedim

hayat.güneşi.malesefki.alışıyoruz.inan.

fatmaözkan.canım.arkadaşlarımız.art.niyetli.degil.de.belki.heyecandandır.unutmuşlardır.kuzum...inş.hamiş.heberi.verirsinde.bak.o.zaman.ilk.tebrik.benden

gunaydin kizlar nasilsiniz?

ben bi kac gundur giremiyordum canim istemiyordu kendimi iyi hissetmiiyorum sol tarafimda agriyor bazen anlamadim doktorum persembe gunu niye agriyor diye de moralim bozuluyor

fatmacim buradaki kimse kasitli olarak yazmamazlik etmemistir burda hepimiz birbirimizin duygularina ortak oluyoruz beraber uzulup beraber seviniyoruz...

günaydın arkadaşlar....
castamo canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucunda hayırlı olur....
fatmacım ben sana geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım ama sen okumamşısın sanırım
kimsenin kimseye kasti bir davranışı olduğunu sanmıyorum bu topikte..
çünkü hepimiz aynı sıkıntıları aynı üzüntüleri yaşıyoruz..

canım ben bir süredir takip edemiyorum kk yi yoğunum ama gözden kaçmışdır olurmu hiçç
biz yol arkadaşıyız herd urumda birbirimize destek olacağızzz

cnm benim evet nasılsın?
cnm şahin beyle konuşuyomusun arada ara istersen o sana teldede yrdımcı olmaya çalışır.
bende haftaya pazartsiye kadar giremicem kızlar istanbulagdicem kuzenimin nişan işleri var ordada net yok sanırım.kendinize ii bakın geldiğimde güzel haberler alırım inşallah sizden.
bu arada bn daha adet olmadım çatlıcam artık testte negatif çıktı geliğimde hala adet olmamış olursam dra gitcem mecburen hayırlsı artık.hepinizi çok öptüm

ece,
kaç gün geçti canım adetin?
ben histereskopi sonrası için sormuştum sana hatırladın mı, işte 10 gün gecikti benim o zaman. ama bi oldu ağrıdan duramadım. senin ki 3 ay sonra tepki veriyo olmasın:)

15 günü geçti cnm benim adetim.
evet cnm hatırladım tabi,cnm histereskopi sonrası hemen gelmişti benim adetim ama geçmesi gerekiyormuş aslında yara iyleşiyomuş benim tam sökülmeden bide tüp bebek denemesi yapıldı sonuç negatif oldugunda baya bir agrım oldu benimde bide çok kanamam olmuştu geçen ay yani şimdi hiç bişey yok hiç gelcek gibide değil testte negatif çıktı herhalde gecikme şimdi oluyor.bide ben adet olduktan sonra kntrole gitmiştim dr 3-4 tane yumurtan var demişti testte negatif diye acaba kistmi oluştu diye korkuyorum .bi daha ki ayda tekrar 3. deneme yapılcak tedaviye kistle başlamam inşallah.

canim arkadasim iyiyiim sen nasilsin sahin beye yazsam cevap verir adam kesin aslinda.... insallah canim guzel haberler alirsin hepimizden:) canim iyi eglenceler sana kuzenin icinde hayirli olsun simdiden. kiyafetin oldumu bu arada kiz canim ya hala olmadin adetini sen sordunmu doktora niye bu kadar gecikmis acaba gelince hemen doktora gidersin canim opuyorum bende kocaman

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama şimdiden çok stresliyim napcam bilmem dua edin lütfen ben herkese dua ediyorum rabbim düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın çok zorrrrrrr

canım hadi hayılrı olsun inş bende ayrılamıyorum bu siteden girmeyim biraz kafamı dağıtayım diyoum ama olmuyo sende bize güzel haberlerle gelirsin inş

canim ben gormemisim adet oldugunu bikac gundur girmiyordum hayirli olsun tedavin insallah pozitif sonucla tamamlarsin canim allah yardimcin olsun insallah

ece git eglen bakalım belki adet gelir stresten uzek kalınca ne dersin

ilayda canım naber sen çalışmıyorsun degilmi hani kafayı dagıtmak adına gelde ablan dagıtır kafanı canım bir akşma gelin ya bir çayımı için
topragımıda aşk olsun valla ne deyimm

kızlar selam, az önce doktordan geldim ve çok şükür bebeğimi görüp, kalp atışlarını duydum..Allah'ım buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah.. bu arada tüp bebek doktorum ilişki 3 ay yasak dedi..Sizde de varmı böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…