kızlar selam, az önce doktordan geldim ve çok şükür bebeğimi görüp, kalp atışlarını duydum..Allah'ım buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah.. bu arada tüp bebek doktorum ilişki 3 ay yasak dedi..Sizde de varmı böyle bir durum?
canim arkadasim iyiyiim sen nasilsin sahin beye yazsam cevap verir adam kesin aslinda.... insallah canim guzel haberler alirsin hepimizden:) canim iyi eglenceler sana kuzenin icinde hayirli olsun simdiden. kiyafetin oldumu bu arada kizcanim ya hala olmadin adetini sen sordunmu doktora niye bu kadar gecikmis acaba gelince hemen doktora gidersin canim opuyorum bende kocaman
kızlar selam, az önce doktordan geldim ve çok şükür bebeğimi görüp, kalp atışlarını duydum..Allah'ım buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah.. bu arada tüp bebek doktorum ilişki 3 ay yasak dedi..Sizde de varmı böyle bir durum?
ece gitmeden şu listeyi ekrana getirirmisin canım son hali neumiş bakalım
ece git eglen bakalım belki adet gelir stresten uzek kalınca ne dersin
liste işi tamamdır cnm liefdeyle birlikte takip ediyoruz cnm bu arada liste emin ellerde merak etmeyin
şimdi tedavisi başlayan arkadaşlarla birlikte tekrar hepimiz burda toplanıcaz.
sonuçları pozitif olan arkadaşlarla beraberde gelişmeleri takip edicez inşallah.
ilayda canım naber sen çalışmıyorsun degilmi hani kafayı dagıtmak adına gelde ablan dagıtır kafanı canım bir akşma gelin ya bir çayımı için
topragımıda aşk olsun valla ne deyimm
iyiyim cnm bende sagol.cnm şahin beye yazmana gerek yokki ara sor hem daha detaylı konuşmuş olursun için rahatlar.az kaldı gerçi dra gitmene cnm için rahatlıcak artık çatlıyosun farkındayım.
cnm ben 1 saat kadar önce aradım şahin beyi meşgulmüş ama sonra hemen kendi aradı beni adetin geciktiyse test yaptınmı dedi yaptım dedim adet söktürücü içeyimmi dedim çok rahatsız ediyosa seni iç bir sakınca yok dedi ama ben yinede temkinli olayım ne olur ne olmaz? istersen hemen gel bakayım bi ultrasonla için rahatlasın dedi ama zaten yarın sabahtan fakültede randevum var orada bakarlar pazartesi gününe kadarda adet olmazsam giderim şahin beye diye şuanad şehir dışındayım elince gelirim dedim oda tamam dedi..
kıyafetime oldum cnm ama adet olmuş olsaydım daha rahat olucaktım kıyafetin içine nede olsa bir şişkinlik var tabi.2 kiilo aynuyo arada neyse vardır herşeyde bir hayır
ben istanbuldan döndüğümde sen kalp atışını görmüş olucaksın cnm arada cepten girer bakarım olmazsa
güzelsoya diyorum ki ben bu çocuk büyüdüğünde hep dicem ki ,ben senin embriyo halini biliyorum dicem diyorum.dimi ama ne güzel çocugunun embriyo halini bilmek tüp bebeklerin avantajı işte dimi ama
canim ben gormemisim adet oldugunu bikac gundur girmiyordum hayirli olsun tedavin insallah pozitif sonucla tamamlarsin canim allah yardimcin olsun insallah
günaydın.anne.adaylarııııııııııııııı
castamo.kesinlikle.yardım.al.sende.çok.fazlası.var.stresin.
bu.topigi.senle.açtık.hamiş.haberinle.kapatmak.nasip.olacakkkkk.bunu.daha.öncede.dedim
hayat.güneşi.malesefki.alışıyoruz.inan.
fatmaözkan.canım.arkadaşlarımız.art.niyetli.degil.de.belki.heyecandandır.unutmuşlardır.kuzum...inş.hamiş.heberi.verirsinde.bak.o.zaman.ilk.tebrik.benden
melisela allah kucagina almayi nasip etsin insallah bende kalp atislarini duyarim gorurum minikimi...niye iliski yasak dedi doktorun onu merak ettim
Ecem canım benim çok saol, inşAllah sizde bu duyguları yaşacaksınız Allah'ın izniyle..cnm gözün aydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
amin cnm darısı bizim başımıza artık
ilaydacım nasılsın cnm en kısa zamanda allah tekrar anne olmayı nasip edecektir cnm sana
allah hakkımızda hayırlı olanı versin cnm
ay kızlar şu BEĞEN BUTONUNA ne oldu acaba ya ne güzel begeniyoduk.
şimdi yazıyorum okudugumu begenemeyince bi acayip oluyorum sanki onaylamıyomuşum gibi oluyo alışamadım hala
canım kk yük getiriyormuş ama ana sayfada anket vadı oynunuzu kulanan bilirisniz beğen butonu olsunmu olmasınmı diye
evet çok yavaşlamıştı.
beğen olmasın .
iyiydi ama yavaşlık çok kötü
yetercim eşin nasıl moraller iyi değil mi? xoxoxo
bende anlamadım ki :)) bir güzel azarladı üstelik beni :)) kızım ne ilişkisi biz tüp yapmışız sen ne diyorsun diyor :) sanırım bebeğimin benle kalmasını istediği içindir, yoksa adamın bizim ilişkimizle ne zoru olur kiinşAllah canım sende duyarsın, çok harika bir duygu. Sen neden bekliyorsun ki daha..
Ecem canım benim çok saol, inşAllah sizde bu duyguları yaşacaksınız Allah'ın izniyle..
kızlar mrh uzun zamandır girmiyorum küçük bir kanama geçirdiğim için sürekli yatmak zorundaymışım ilişki olayına gelince banada dr yasak dedi özellikle ilk 3 ay risk altında olduğumuz için düşük tehlikesi varmış ve kanamayla sonuçlanıyomuş o yüzden dr lar yasaklıyorlar biz artık 4 aydır unuttuk valla eşim sırf çocuk hatrına susuyo ama yapıcak bişiy yok hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil biz şuan 3 aylık olduk bakalım perşembe günü randevumuz var ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıcakmış dr allahtan hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimiizi vakti saati geldiğinde hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleri görürüz liefte cnm bu arada senin adına inanki çok sevindim hamileymişsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...........
kızlar mrh uzun zamandır girmiyorum küçük bir kanama geçirdiğim için sürekli yatmak zorundaymışım ilişki olayına gelince banada dr yasak dedi özellikle ilk 3 ay risk altında olduğumuz için düşük tehlikesi varmış ve kanamayla sonuçlanıyomuş o yüzden dr lar yasaklıyorlar biz artık 4 aydır unuttuk valla eşim sırf çocuk hatrına susuyo ama yapıcak bişiy yok hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil biz şuan 3 aylık olduk bakalım perşembe günü randevumuz var ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıcakmış dr allahtan hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimiizi vakti saati geldiğinde hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleri görürüz liefte cnm bu arada senin adına inanki çok sevindim hamileymişsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...........
valla kızlar doğru diyorsunuz, hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil, bana kalsa bende 9 ay istemem ama gel görki erkekler dayanamıyor :))) neyse artık sabretcek, bugünümüze şükürler olsun..ay.maşallah.sanki.daha.dün.aldım.o.güzel.haberini.ne.çabuk.geçmiş.zaman.bir.bakmışım.güzelsoy.minigini.okulaç.yazdırıyor.aman.nazar.degmesin
kızlar.ilşki.konusuna.çok.kızıyorum.valla.9.ay.istemem.tek.olsunn.kusura.bakmasın.kocalar.birazda.başlarının.çaresine.baksınlar.kolaymı.yaşadıklarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?