2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.Çok mutlu oldum inan..

Bak bak neleri düşünüyor şimdiden ehhehehe :))

iyiyim cnm bende sagol.cnm şahin beye yazmana gerek yokki ara sor hem daha detaylı konuşmuş olursun için rahatlar.az kaldı gerçi dra gitmene cnm için rahatlıcak artık çatlıyosun farkındayım.
cnm ben 1 saat kadar önce aradım şahin beyi meşgulmüş ama sonra hemen kendi aradı beni adetin geciktiyse test yaptınmı dedi yaptım dedim adet söktürücü içeyimmi dedim çok rahatsız ediyosa seni iç bir sakınca yok dedi ama ben yinede temkinli olayım ne olur ne olmaz? istersen hemen gel bakayım bi ultrasonla için rahatlasın dedi ama zaten yarın sabahtan fakültede randevum var orada bakarlar pazartesi gününe kadarda adet olmazsam giderim şahin beye diye şuanad şehir dışındayım elince gelirim dedim oda tamam dedi..
kıyafetime oldum cnm ama adet olmuş olsaydım daha rahat olucaktım kıyafetin içine nede olsa bir şişkinlik var tabi.2 kiilo aynuyo arada neyse vardır herşeyde bir hayır

ben istanbuldan döndüğümde sen kalp atışını görmüş olucaksın cnm arada cepten girer bakarım olmazsa
güzelsoya diyorum ki ben bu çocuk büyüdüğünde hep dicem ki ,ben senin embriyo halini biliyorum dicem diyorum.dimi ama ne güzel çocugunun embriyo halini bilmek tüp bebeklerin avantajı işte dimi ama

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|eylüle don.ins.:128:
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cnm gözün aydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
amin cnm darısı bizim başımıza artık

ece gitmeden şu listeyi ekrana getirirmisin canım son hali neumiş bakalım

ilaydacım nasılsın cnm en kısa zamanda allah tekrar anne olmayı nasip edecektir cnm sana
allah hakkımızda hayırlı olanı versin cnm

ay kızlar şu BEĞEN BUTONUNA ne oldu acaba ya ne güzel begeniyoduk.
şimdi yazıyorum okudugumu begenemeyince bi acayip oluyorum sanki onaylamıyomuşum gibi oluyo alışamadım hala

ay canim benim moralim bozuktu yuzumu guldurdun embiyo halini biliyorum dicen demek canim ogrenince zaten facebooktan mesaj atarim sana insallah gunler gecmiyor sanki Allah kahretmesin burdaki sistemide psikolojimi bozuldu kac haftadir yarin fakultede bakarlar canim o zaman belli olur orda niye adet olmadigin herhalde. millet ameliyat olunca adet olmadi gecikti seninki simdi gecikiyor anca cakti davayi demekki

melisela allah kucagina almayi nasip etsin insallah bende kalp atislarini duyarim gorurum minikimi...niye iliski yasak dedi doktorun onu merak ettim

Son düzenleme:
canim ben gormemisim adet oldugunu bikac gundur girmiyordum hayirli olsun tedavin insallah pozitif sonucla tamamlarsin canim allah yardimcin olsun insallah

teşekkürler canım benim ki benle dalga geçiyo bir başlıyo bir duruyo hayırlısı yarın çarşamba günü randevum var doktorla inşallah herşey yolunda gider ya bir an önce hamile kalalım yalvarırım allahımmm,

sağol canım inşallah hamileyim diye şöyle kocamannnnnnnnnnnn bi yazayım şurayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

melisela allah kucagina almayi nasip etsin insallah bende kalp atislarini duyarim gorurum minikimi...niye iliski yasak dedi doktorun onu merak ettim

bende anlamadım ki :)) bir güzel azarladı üstelik beni :)) kızım ne ilişkisi biz tüp yapmışız sen ne diyorsun diyor :) sanırım bebeğimin benle kalmasını istediği içindir, yoksa adamın bizim ilişkimizle ne zoru olur ki inşAllah canım sende duyarsın, çok harika bir duygu. Sen neden bekliyorsun ki daha..

Ecem canım benim çok saol, inşAllah sizde bu duyguları yaşacaksınız Allah'ın izniyle..

ay kızlar şu BEĞEN BUTONUNA ne oldu acaba ya ne güzel begeniyoduk.
şimdi yazıyorum okudugumu begenemeyince bi acayip oluyorum sanki onaylamıyomuşum gibi oluyo alışamadım hala

canım kk yük getiriyormuş ama ana sayfada anket vadı oynunuzu kulanan bilirisniz beğen butonu olsunmu olmasınmı diye

evet çok yavaşlamıştı.
beğen olmasın .
iyiydi ama yavaşlık çok kötü
yetercim eşin nasıl moraller iyi değil mi? xoxoxo

canım sağol eşimin bir şikayeti yok çok şükür ama hem kulandığı ilaçlar yzünden hemde hormon değerlerinden dolayı sürekli uyku hali ve halsizliği var

kızlar mrh uzun zamandır girmiyorum küçük bir kanama geçirdiğim için sürekli yatmak zorundaymışım ilişki olayına gelince banada dr yasak dedi özellikle ilk 3 ay risk altında olduğumuz için düşük tehlikesi varmış ve kanamayla sonuçlanıyomuş o yüzden dr lar yasaklıyorlar biz artık 4 aydır unuttuk valla eşim sırf çocuk hatrına susuyo ama yapıcak bişiy yok hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil biz şuan 3 aylık olduk bakalım perşembe günü randevumuz var ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıcakmış dr allahtan hayırlısı inşallah hepimiz bebeklerimiizi vakti saati geldiğinde hayırlısıyla kucağımıza aldığımız o günleri görürüz liefte cnm bu arada senin adına inanki çok sevindim hamileymişsin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...........

ay.maşallah.sanki.daha.dün.aldım.o.güzel.haberini.ne.çabuk.geçmiş.zaman.bir.bakmışım.güzelsoy.minigini.okulaç.yazdırıyor.aman.nazar.degmesin

kızlar.ilşki.konusuna.çok.kızıyorum.valla.9.ay.istemem.tek.olsunn.kusura.bakmasın.kocalar.birazda.başlarının.çaresine.baksınlar.kolaymı.yaşadıklarımız.

valla kızlar doğru diyorsunuz, hiçbirşey bebeklerimizden önemli değil, bana kalsa bende 9 ay istemem ama gel görki erkekler dayanamıyor :))) neyse artık sabretcek, bugünümüze şükürler olsun..

Güzelsoy canım sanada çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, benimde bugün sabahtan beri sol kasığım ağrıyor ya nefes alıp verirken batıyor resmen..

kızlar bu haberi duydunuz mu ben şok oldum allahlarından bulsunlar para için değer mi ya umutlarımızı karartmaya ben neler yaşıyorum korkuyorum tekrar tedavi olmaya Ankara, tıp dünyasındaki vurgunla sarsıldı. Bazı doktorların bebek sahibi olmak isteyenleri 2 ünlü profesöre yönlendirip komisyon aldıkları ortaya çıktı.

BAŞKENT Ankara’da görev yapan bir kadın doğum uzmanının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği ihbar mektubu sağlıktaki büyük vurgunu ortaya çıkardı. Kimliği gizli tutulan ihbarcı, kamu ve üniversite hastanelerindeki bazı doktorların, normal yollardan çocuk sahibi olmak isteyen hastaları bile Anatolia Tüp Bebek Merkezi’nde görevli Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği 2’inci Başkanı Prof. Dr. Bülent Traş’a yönlendirdiğini, bunun karşılığında da maddi çıkar sağladığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen savcılık, konuyu polise havale edince operasyon başladı.

Muhasebe kayıtları vurgunu doğruladı

Savcılığın talimatıyla Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Prof. Dr. Bülent Traş’ın ifadesine başvuruldu. 6 çalışanı gözaltına alan polis, tüp bebek merkezinde yaptığı aramada bilgisayar harddiskleri ile muhasebe kayıtlarına el koydu. Ele geçirelen belgelerin ihbarcıyı doğruladığı görüldü. Kayıtlarda farklı ve hastanelerde görev yapan yaklaşık 500 kadın doğum uzmanı ve üroloğun ismine ulaşıldı. Uzman doktorlara, gönderdikleri hasta başı 500 ile bin lira arasında komisyon ödendiği belirlendi. Prof. Dr. Yaralı ifadesinde bu işlemin borç-alacak ilişkisi olduğunu öne sürdü. Ancak muhasebeci Şefika Ünal’ın ifadesinin çirkin tezgâhı gözler önüne serdiği iddia edildi. Kamu’da bu tür tedavilerin yapılabildiği halde, kadın doğum uzmanlarının mesleki tavassut ve maddi menfaat karşılığı bu yola başvurdukları belirtildi. Emniyette ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılan Prof. Dr. Hakan Yaralı’nın, para trafiğini kabul ettiği, Prof. Dr. Bülent Traş’ın ise ifadesinde bu tezgahtan haberdar olmadığını ve kısa süre önce bu merkezden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

Pazarlamacı gibi hastane dolaştılar

ANKARA polisi tarafından gözaltına alınan 6 hastane personeli arasında bulunan Mehtap Polat ile Emel Arpacı’nın sorgusu sırasında ilginç bir ayrıntıya daha ulaşıldı. Polat ile Arpacı’nın pazarlamacı gibi hastane hastane gezip uzman doktorlarla irtibata geçtiği ortaya çıktı. Doktorlara hasta yönlendirme teklifi götüren bu iki isimin, rüşvet ilişkisi içine girdiği de belirlendi. Yapılan inceleme de doktor paylarının elden teslim edildiği, Ankara dışında olanlara ise paraların kargo ile gönderildiği tespit edildi. Bir kutu ilaçla bile bebek sahibi olabilecek hastaları tüp bebek merkezine yönlendirdiği öne sürülen doktorlar hakkında da işlem yapılacağı öğrenildi.

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|eylüle don.ins.:128:
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

günaydın.kızlar

castamo.bu.ne.ya.inamadım.şimdi.oraya.yönlendirilen.varsa.bence.iptal.edip.bir.devlet.has.gidipimuayene.olmalı

bunların.kökten.allah.belalrını.versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…