listeye.bak.castamo.avcı.ve.semacat.orda.yaptırmış.ve.1.denemne.hamile.şimdi.ben.şüphe.duyarım
Kızlar mrb ben geldim ya kimdi şimdi hatırlayamadım ama birisi sperm koçluğu yapan bi jelden bahsetmişti bende bugun biraz araştırmaya çalıştım onu kullanan varmı umut dünyası işte bakarsın kendiliğinden bişiler olur diye şimdi onlara sardım bu jeli nerden alabilirim bi yan etkisi felan varmı bile n varsa şu garibe bi cvpp versin:)
kızlar selam, az önce doktordan geldim ve çok şükür bebeğimi görüp, kalp atışlarını duydum..Allah'ım buradaki tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah.. bu arada tüp bebek doktorum ilişki 3 ay yasak dedi..Sizde de varmı böyle bir durum?
Kızlar mrb ben geldim ya kimdi şimdi hatırlayamadım ama birisi sperm koçluğu yapan bi jelden bahsetmişti bende bugun biraz araştırmaya çalıştım onu kullanan varmı umut dünyası işte bakarsın kendiliğinden bişiler olur diye şimdi onlara sardım bu jeli nerden alabilirim bi yan etkisi felan varmı bile n varsa şu garibe bi cvpp versin:)
canım çok sevindim ..
rabbim sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bizde ilişkinin ne kadar yasak olduğu belirsiz
her gittiğimde yasak diyor
slm arkadaşlar bende 10 Eylülde tedavime başladım 375 gonal-f kullandım bugün 5. günüm usg baktı bugün 6 tane yumurta oluşmuş biraz moralim bozuldu kistim olduğu için bu sayı bu kadar sizce nasıl bana yardımcı olun nolur bide dr. kolundan vurulmaya devam et dedi normalde göbekten vurdum 4 gün bugünden iyibaren koldan vur dedi sizlerde kaç doz kullandınız ve kaç yumurta oluştu nerden vuruyosunuz bana yazarsanız sevinirim
günaydınlar..anne.adaylarım
ay.melis.güldürdün.beni.valla.oh.iyi.olmuş.sana.aferin.dr.a.valla
o.kadar.meraklılarsa.aryıp.kendileri.sorsun.valla
allah.bana.nasip.etse.istememde.işte.eşler.dayanamıyor.adet.döneminde.4.beklemeyen.9.ay.zor.bekler
ilayda.ben.bahsetmiştim..kuzum.degerleriniz.iyi.ise.al.gitti.gidiyordan..ama.kampanyalı.olanı.seç.içinde.ovulasyon.ve.gebelik.testi.var
umut.dünyası.adetinden.itibaren.say.11.günde.başla.teste.ne.zaman.çift.gördün.çalışmalara.hız
slm arkadaşlar bende 10 Eylülde tedavime başladım 375 gonal-f kullandım bugün 5. günüm usg baktı bugün 6 tane yumurta oluşmuş biraz moralim bozuldu kistim olduğu için bu sayı bu kadar sizce nasıl bana yardımcı olun nolur bide dr. kolundan vurulmaya devam et dedi normalde göbekten vurdum 4 gün bugünden iyibaren koldan vur dedi sizlerde kaç doz kullandınız ve kaç yumurta oluştu nerden vuruyosunuz bana yazarsanız sevinirim
canımcım bizim morfolojı o diğer değerlerde normal gibi sence bi işe yarayabilirmi alayım diyorum ne zararı olurkı bi yan etkisi felan varmıkı bu jel in bende biliyosun yeni kürtaj oldum
günaydınlar
canım.gitti.gifdiyordan.alsana.şekerim.55.60.fiyat.arkadaşlar.ordan.alıyor.
Yan.etkisi.kürtaj.oldugun.için.bilemiyecegim.bir.arkadaşım.var.ona.sorayım.oda.olmuştu.
Başka.ne.sakıncası.olacak.bu.jel.aynı.zamanda.vajinal.kurulukta.da.kullanıulıyor.bazende.menepoza.giren.kadınlar
onlarda.kuruluk.daha.fazla.oldugu.için.eba.dan.alma.geç.geliyormuş
ilayda yan etkisi yok benim bildigim kadar ggidiyordan al 1 -2 gune gelor ayrica fiyati daha uygun ve merqk etme ben yillardir g gidiyordan alis veris yaparim hicbir sorun yasamadim... Ovulasyon testini de eczaneden ye da netten alabilirsin test arti jel 100 lirayi gecmemesi lazim, haklisin pahali ama fedakarliga deger benim 100 liraya bi hali alma dusuncem vardi vazgectim, mutfak perdesine ihtiyacim var, yaptirmadim,bunlara para harcamaktan... Ama tabii para sikintisi oluyor bazen.. Simdi de ben esime cym plus diyebisey alacaam, onun icin para ayarlamaaya calisiyom, insaallah bu fedakarliklar bir an once netice verir de bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimiz de... Allah yardimcimiz olsun valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?