2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar mrb ben geldim ya kimdi şimdi hatırlayamadım ama birisi sperm koçluğu yapan bi jelden bahsetmişti bende bugun biraz araştırmaya çalıştım onu kullanan varmı umut dünyası işte bakarsın kendiliğinden bişiler olur diye şimdi onlara sardım bu jeli nerden alabilirim bi yan etkisi felan varmı bile n varsa şu garibe bi cvpp versin:)

canım merhaba, sanırım preseed jel'den bahsediyorsun..bende tüp yaptırmadan önce yumurta takibi yaptırırken kullanmıştım, evet baya etkili bir jel ve çokda hamile kalan var..ama malesef benim eşimde hareketsizlik fazla olduğu için bizde işe yaramadı..preseed spermleri koruyor ve dahada hızlandırıyor..Eğer eşinin değerleri iyi ise kullan derim..ayrıca preseed'in yanında ovulasyon testide al mutlaka, ne zaman yumurtladığını anladığında preseedle denersiniz..İlişkiden 15 dk önce sıkıyorsun vajinana, sonra eşini çağırıyorsun..Ama mutlaka sık 15 dk bekleki dağılsın iyice..Gitti gidiyordan uygun fiyata alabilirsin tatlım..

canım çok sevindim ..
rabbim sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bizde ilişkinin ne kadar yasak olduğu belirsiz
her gittiğimde yasak diyor

canım bende kullandım ilk tedavide kürtaj olduktan sonra..
sebepsiz infertilite bizim durumumuz bu durumlarda çok etkili olduğu soyleniyordu..
3 ay kullandım melisanın dediği gibi ovulasyon testiyle birlikte kullandım üstelik..
bende kısmet değilmiş olmadı...
bana görümcem yurtdışında yaşıyor ordan getirmişti..
türkiyedeki temsilcilerinde oldukça pahalıydı ebay diye bir siteden alan arkadaşlar vardı..
inşallah sana vesile olur canım

Fistigim hosgeldin:) preseed jel ben de kullandim ilk ayi bos gectik cunku spermlerle alakali morfoloji sayi falan kotu.. Ovulasyon testiyle beraber al, kullan insaallah ise yarar, gitigidiyordan aldim ben

canım çok sevindim ..
rabbim sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah...
bizde ilişkinin ne kadar yasak olduğu belirsiz
her gittiğimde yasak diyor

canım çok teşekkürler ve amin diyorum, müthiş bişeydi..ay ilişki konusunu hiç sorma canım ya, ne kadar utandım anlatamam :)) hep eşimin yüzünden, yoksa ben fazla meraklı değilim açıkcası :)))) telefonda sordum ben, bana nasıl kızdı anlatamam :) kızım ne ilişkisi biz tüp yapmışız sen ne diyorsun dedi :)) bir dahada aramam zaten, o gün kalp atışını duyduğumuzu söylemek için aramıştım, biz başka ilde olduğumuzdan doktor değişikliği oldu mecburen..3. ayda ararım artık, o söylerse söyler yoksa tövbe bir daha sormam :))) yerin dibine girdim valla :)

günaydınlar..anne.adaylarım

ay.melis.güldürdün.beni.valla.oh.iyi.olmuş.sana.aferin.dr.a.valla
o.kadar.meraklılarsa.aryıp.kendileri.sorsun.valla
allah.bana.nasip.etse.istememde.işte.eşler.dayanamıyor.adet.döneminde.4.beklemeyen.9.ay.zor.bekler

ilayda.ben.bahsetmiştim..kuzum.degerleriniz.iyi.ise.al.gitti.gidiyordan..ama.kampanyalı.olanı.seç.içinde.ovulasyon.ve.gebelik.testi.var

umut.dünyası.adetinden.itibaren.say.11.günde.başla.teste.ne.zaman.çift.gördün.çalışmalara.hız

slm arkadaşlar bende 10 Eylülde tedavime başladım 375 gonal-f kullandım bugün 5. günüm usg baktı bugün 6 tane yumurta oluşmuş biraz moralim bozuldu kistim olduğu için bu sayı bu kadar sizce nasıl bana yardımcı olun nolur bide dr. kolundan vurulmaya devam et dedi normalde göbekten vurdum 4 gün bugünden iyibaren koldan vur dedi sizlerde kaç doz kullandınız ve kaç yumurta oluştu nerden vuruyosunuz bana yazarsanız sevinirim

her.zaman.diyorum.sayı.önemlidegil.kalitesi.canım.maşallah.5.gün6.yumurtaboyutlarını.söyledimi

dozu.herkese.göre.degişiyor.sen.bunları.takma.kafana.az.kalmış.sen.büyüklügünü.söylesene.canım.ya.merak.ettim

şekerler ben bu testi eczacıya sordum jel ile beraber 185 lira fiyat çıkardı net den güvenli alınabilirmi bilenemedim eba denilen site ingilizce çözemedim

canımcım bizim morfolojı o diğer değerlerde normal gibi sence bi işe yarayabilirmi alayım diyorum ne zararı olurkı bi yan etkisi felan varmıkı bu jel in bende biliyosun yeni kürtaj oldum

giz in söylediği gibi sayı hiç önemli değil kalitedir önemli olan
ben 375 ünite kulandığımda oldu 100 ünite kulandığımda oldu koldan da yaptım göbektende her defasında 20 ve üzeri yumurtam oldu ama içinden 2 tane 4 tane olgun ya çıktı ya çıkmadı birde buna dölenme riski eklendi ve 5 denmemde 2 defa transferim olduuu
6 yumurta kaliteli ise he rşey yolund agiderse seni anne yapmaya yetr kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tek yumurta ile bile hamile kalan kadınlar var

canımcım bizim morfolojı o diğer değerlerde normal gibi sence bi işe yarayabilirmi alayım diyorum ne zararı olurkı bi yan etkisi felan varmıkı bu jel in bende biliyosun yeni kürtaj oldum

günaydınlar

canım.gitti.gifdiyordan.alsana.şekerim.55.60.fiyat.arkadaşlar.ordan.alıyor.

yan.etkisi.kürtaj.oldugun.için.bilemiyecegim.bir.arkadaşım.var.ona.sorayım.oda.olmuştu.
başka.ne.sakıncası.olacak.bu.jel.aynı.zamanda.vajinal.kurulukta.da.kullanıulıyor.bazende.menepoza.giren.kadınlar
onlarda.kuruluk.daha.fazla.oldugu.için.eba.dan.alma.geç.geliyormuş

tamam canım sen bi sor arkadaşına beni bi bilgilendir

İlayda yan etkisi yok benim bildigim kadar ggidiyordan al 1 -2 gune gelor ayrica fiyati daha uygun ve merqk etme ben yillardir g gidiyordan alis veris yaparim hicbir sorun yasamadim... Ovulasyon testini de eczaneden ye da netten alabilirsin test arti jel 100 lirayi gecmemesi lazim, haklisin pahali ama fedakarliga deger benim 100 liraya bi hali alma dusuncem vardi vazgectim, mutfak perdesine ihtiyacim var, yaptirmadim,bunlara para harcamaktan... Ama tabii para sikintisi oluyor bazen.. Simdi de ben esime cym plus diyebisey alacaam, onun icin para ayarlamaaya calisiyom, insaallah bu fedakarliklar bir an once netice verir de bebislerimizi kucagimiza aliriz hepimiz de... Allah yardimcimiz olsun valla:))

canım varya para hiç gözümde değil çalışıyorum son kuruşuna kadarda harcarım inan ama sonuçda aldığımız belli o yüzden araştırıyorum sen nerde sin ankaradamısın EĞER ankaradaysan istanbul baharat diye bi yer var ben dün eşime orda bi karışım hazılattım sabah akşam süte karıştırıyorum adam teste göre hazırlıyo ve orda test sonucları yükselen insanlar var bakalım gnc den çinko kapsulleride aldım valla 300 geçti dün harcamam birde kendime şu testleri alırsam ay sonunu zor getiririm:)

Son düzenleme:
kızlar birde BABYSTART TÜKÜRÜKTEN OVULASYON-YUMURTLAMA TESTİ var sizce bunu sürekli kullanbilirmişiz daha avantajlı değilmi bu yani diğerine bi kerede verdiğin paraya buna biraz daha fazla vererek hep kullanıyorsun kullanan varmı idrarlamı yapılan tükürüklemi yapılan daha iyi ona göre sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…