ilayda'cim ben istanbuldayim, uskudar' dabi baharatci tavsiye etmisti bi arkadas ben ordan karisimip aldim ama benim esim cok terso birisi ve maalesef yediremiyorum bu tarz seyleri, proxeed plus da iciremiyorum kokusundan dolayi... Su anda direkt morfolojiyi yukseltsin diye pycnegenol diye bisey iciyo hap seklinde oldugu icin onu da o yuzden hap seklinde bisey oldugundan bu cym plusu alcam, ben de calisiyorum ama malum iste cok acildik tup bebek, sonrasinda bayramda tatil falan derken:))) ovulasyon testi 20-25 lira arasi bisey icinden 5 tane test cikiyor ama, miktari fazla degil, galenik ovulasyon testi... Sadece 1 ay falan gidiyor. Canim bu preseed jeli aliyosun, ama o hemen bitmiyo, zaten toplam en fazla 1 hafta kullaniyosun, kalani sikica kapatip. 6 ay boyunca denemelerinde kullaniyosun, tabii insaallah bi dahaki aya gerek kalmaz... Insaallah senin bu ay bos gecmez kuzum cunku benim basarisiz tup bebekten sonra yumurtaliklarim ilk ay nasil agridi, hissediyodum yumurtladigimi sanirim aldigimiz ilaclardan dolayi, bu donemi iyi degerlendir, ben degerlendiremedim, esimden dolayi((
ben sana cok uzuldum, hele hayatta en korktugum seyle mucadele ettin, positifi alip sonra kayip yasamak, allah'im insaallah goz yaslarimiza aciyip bizleri mutlu eder insaallah... Dualarim seninle ve hepimizle...
ilayda tukurukten ovulasyon testini kullanmasi daha zormus, anlasilmasi cok zormus, benim eczacim tanidik, bana bu galenik testini tavsiye etti, kullanimi ayni gebelik testi gibi idrarla yapiliyor.. Zaten cogu kullanamayanlar da olmus tukurukten ovulasyonu, ben forumda basligini bulup bayagi okumustum...
heee çok saol canım bende diğerlerine bakayım bari bu seferde kullanamam evdeki pirinçden olmayayım
canımcım bizim morfolojı o diğer değerlerde normal gibi sence bi işe yarayabilirmi alayım diyorum ne zararı olurkı bi yan etkisi felan varmıkı bu jel in bende biliyosun yeni kürtaj oldum
arkadaaslar doktora gitmistim bugun cok sukur hersey yolundaymis saglikla kucagima alirim insallah.
giz in söylediği gibi sayı hiç önemli değil kalitedir önemli olan
ben 375 ünite kulandığımda oldu 100 ünite kulandığımda oldu koldan da yaptım göbektende her defasında 20 ve üzeri yumurtam oldu ama içinden 2 tane 4 tane olgun ya çıktı ya çıkmadı birde buna dölenme riski eklendi ve 5 denmemde 2 defa transferim olduuu
6 yumurta kaliteli ise he rşey yolund agiderse seni anne yapmaya yetr kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tek yumurta ile bile hamile kalan kadınlar var
kızlar tedavim başladı dünden beri gonalf 250 kullanıyorum kistler duruyo ama 3 cm dedi doktor bakalım neler olacak allah hepimizn yardımcısı olsun arada haber veririm arkadaşlar görüşmek üzere
iyi akşamlar kızlar bugün akşam 5 te dr randevum vardı ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıldı 3 gün sonra sonuçlar çıkıcakmış ama herşey normal görünüyo dedi ve bugün cinsiyetinide öğrendikk kesin değil ama sanırım kızım oluyo o kadar çok sevindim ki daha ilk başlarken kızım olucak diye hissetmiştim ama beni kim gördüyse erkek dedi ama kızım herkesi yanılttı çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
teşekkürler canım evet önemli olan yumurtaların kalitesi ama işte insan bazen sizlerden destek görmek istiyoo sizlerden bunu duymak dahada cesaretlendiriyo insanı neyse artık zaten bu saatten sonra yumurtaların çoğalacağı yok bunu sorun etmicem kendime stresde yokk
uzak duruyorum hergün dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. hepimiz hamiş kalırız
iyi akşamlar kızlar bugün akşam 5 te dr randevum vardı ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıldı 3 gün sonra sonuçlar çıkıcakmış ama herşey normal görünüyo dedi ve bugün cinsiyetinide öğrendikk kesin değil ama sanırım kızım oluyo o kadar çok sevindim ki daha ilk başlarken kızım olucak diye hissetmiştim ama beni kim gördüyse erkek dedi ama kızım herkesi yanılttı çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
hayırlı olsun canım..benim ikiz olduğu için 2li test yaptırmadık ikizlerde yanıltıcı olduğu için.doktor ense kalınlığına baktı sorun yok gibi görünüyor dedi. benim de yarın doktor kontrolüm var. 15. haftaya girdim. acaba cinsiyetleri belli olur mu ? çok merak ediyorum.. sen kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini???
ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?