2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

İlayda'cim ben istanbuldayim, uskudar' dabi baharatci tavsiye etmisti bi arkadas ben ordan karisimip aldim ama benim esim cok terso birisi ve maalesef yediremiyorum bu tarz seyleri, proxeed plus da iciremiyorum kokusundan dolayi... su anda direkt morfolojiyi yukseltsin diye pycnegenol diye bisey iciyo hap seklinde oldugu icin onu da o yuzden hap seklinde bisey oldugundan bu cym plusu alcam, ben de calisiyorum ama malum iste cok acildik tup bebek, sonrasinda bayramda tatil falan derken:))) Ovulasyon testi 20-25 lira arasi bisey icinden 5 tane test cikiyor ama, miktari fazla degil, galenik ovulasyon testi... Sadece 1 ay falan gidiyor. Canim bu preseed jeli aliyosun, ama o hemen bitmiyo, zaten toplam en fazla 1 hafta kullaniyosun, kalani sikica kapatip. 6 ay boyunca denemelerinde kullaniyosun, tabii insaallah bi dahaki aya gerek kalmaz... İnsaallah senin bu ay bos gecmez kuzum cunku benim basarisiz tup bebekten sonra yumurtaliklarim ilk ay nasil agridi, hissediyodum yumurtladigimi sanirim aldigimiz ilaclardan dolayi, bu donemi iyi degerlendir, ben degerlendiremedim, esimden dolayi((

Ben sana cok uzuldum, hele hayatta en korktugum seyle mucadele ettin, positifi alip sonra kayip yasamak, Allah'im insaallah goz yaslarimiza aciyip bizleri mutlu eder insaallah... Dualarim seninle ve hepimizle...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlayda tukurukten ovulasyon testini kullanmasi daha zormus, anlasilmasi cok zormus, benim eczacim tanidik, bana bu galenik testini tavsiye etti, kullanimi ayni gebelik testi gibi idrarla yapiliyor.. zaten cogu kullanamayanlar da olmus tukurukten ovulasyonu, ben forumda basligini bulup bayagi okumustum...

canım çok tşk ederim tüp bebeğe çok açıldık derken pozıtıf aldık kalp atışlarını duyduk gözümde hiç para yoktu ama ne zaman kötü oldum biliomusun şu kürtaja verdiğim para bana çok koydu çok ağladım çok üzüldüm ama şimdi toparlandım durmak yok:)

heee çok saol canım bende diğerlerine bakayım bari bu seferde kullanamam evdeki pirinçden olmayayım

heee çok saol canım bende diğerlerine bakayım bari bu seferde kullanamam evdeki pirinçden olmayayım

Evet canim iyice incelemeden alma bi de predictorun ovulasyon testleri var bayagi pahali 30-35 lira falandi hatirladigim kadariyla, onlara da gerek yok, zaten ondqn da 5 tane test cikiyor, internetten bu galeniki 20-25 alabilirsin, ben eczaciya getirtmistim iste 20 liraya falan, tanidik eczaci varsa bi soyle istersen... Ama tukuruklu testlere de iyice bak, bakarsin sana kolay gelir:))) ben o zaman almadim, hem kullanilisi karisik geldi, hem de nasilsa hemen hamile kalcam, 1 yillik sinirsiza ihtiyacim yok nasilsa diye de dusundum ama dnemelre devam etmk zorundayim Ama almadigima pisman degilim simdi de:))) galenikten memnun kaldim...

İcinden bi tane de gebelik testi cikiyor sahi, onu soylemeyi unuttum:))) 5 ovulasyon 1 gebelik testi yani 20-25 lira, bana ii gelmisti:)))

azazil.ilayda.canımsınız.ya.yazdıklarınızı.okudukça.dua.ettim.allahıma.

ya
eşlerinize.içirdiginiz.hap.nerden.ne.kadara.aldınız

Canim biz proxeed plusla basladik, 120 lira falandi, sonra keciboynuzu ozutu aldim, 20 lira idi galiba. ama onlar bosa gitti cunku icmiyor..sonra emin aktardan baharat karisimi aldim 40 lira civari, bunu da iciremedim. En son pycnogenol aldim, 60 lira mi ne ( tam hatirlamiyom valla unuttum) simdi de 80 liraya cym plus alcam... Benimki hapçi hap olanlari iciyor, şase, sivi ya da macun seklindekileri maalesef icmiyo... Sakayla karisik, bana buyu mu yapiyon nedir falan dedi bi kere hatta)) hap sekli olmasi gerekiyo onu da gunde 3 kere falan degil, bi kerecik rica minnet icirebiliyorum...

Kendime de bitki caylari, hayit falan devam ediyorum... Bir de dhea aldim ovulasyonlar preseed jel derken bir 200-250 de kendime harcadim... Allah insaallah emeklerimizin karsiligini verir hepimize. Ben de hep dua ediyorum guzelim hem de hepiiz icin ediyorum...

canımcım bizim morfolojı o diğer değerlerde normal gibi sence bi işe yarayabilirmi alayım diyorum ne zararı olurkı bi yan etkisi felan varmıkı bu jel in bende biliyosun yeni kürtaj oldum

İlayda canım coretest diye bir site var, bence ordan testini al üstelik testi çok doğru sonuç veriyor. ben kullandım ve ya gitti gidiyordan preesedin yanında 20 tane falan ovulasyn testi verenler var, oda en fazla 75 tutar..sakın eczaneden alma çok pahalı, gitti gidiyordan güvenli bir site, biz hep alışverişimizi ordan yapıyoruz..

mesela ben bir tane buldum, buna bakabilirsin..

http://urun.gittigidiyor.com/PRESEED-HAMILE-KALMA-JELI_W0QQidZZ44691279

Son düzenleme:
arkadaaslar doktora gitmistim bugun cok sukur hersey yolundaymis saglikla kucagima alirim insallah.

canım çok ama çok sevindim..bizimde 26sında kontrolümüz ama inan günler geçmiyor..bizde bu pazartesi gitmiştik kalp atışı için..çok şükür bizimde yolundaydı herşey..Rabbim hep böyle devam ettirir inşAllah..Tekrar gözün aydın..

kızlar tedavim başladı dünden beri gonalf 250 kullanıyorum kistler duruyo ama 3 cm dedi doktor bakalım neler olacak allah hepimizn yardımcısı olsun arada haber veririm arkadaşlar görüşmek üzere

teşekkürler canım evet önemli olan yumurtaların kalitesi ama işte insan bazen sizlerden destek görmek istiyoo sizlerden bunu duymak dahada cesaretlendiriyo insanı neyse artık zaten bu saatten sonra yumurtaların çoğalacağı yok bunu sorun etmicem kendime stresde yokk
uzak duruyorum hergün dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. hepimiz hamiş kalırız

kızlar tedavim başladı dünden beri gonalf 250 kullanıyorum kistler duruyo ama 3 cm dedi doktor bakalım neler olacak allah hepimizn yardımcısı olsun arada haber veririm arkadaşlar görüşmek üzere

canım hadi hayırlısı olsun bende başladım gonalf 375 başladım 6 tane yumurtam olurtu bugün 5. gün benimde solda kistim vardı dr. içini boşalttı şimdi cumartesi günü usg var tekrar bakalım umarım yumurtalarım kalitelidir tatlım çok heyecanlıyım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın Amin

iyi akşamlar kızlar bugün akşam 5 te dr randevum vardı ense kalınlığına ve ikili tarama testi yapıldı 3 gün sonra sonuçlar çıkıcakmış ama herşey normal görünüyo dedi ve bugün cinsiyetinide öğrendikk kesin değil ama sanırım kızım oluyo o kadar çok sevindim ki daha ilk başlarken kızım olucak diye hissetmiştim ama beni kim gördüyse erkek dedi ama kızım herkesi yanılttı çokkkkkkkkkkkkkk mutluyum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

hayırlı olsun canım..benim ikiz olduğu için 2li test yaptırmadık ikizlerde yanıltıcı olduğu için.doktor ense kalınlığına baktı sorun yok gibi görünüyor dedi. benim de yarın doktor kontrolüm var. 15. haftaya girdim. acaba cinsiyetleri belli olur mu ? çok merak ediyorum.. sen kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini???

hayırlı cumalra arkadaşlar umarım tüm dualrımız kabul olur

canım her şey allahtan o ol desin yeter ne dura bilirki önünde ..........
ben senin şu anki psklojini çok iyi anlıyorum tedvi insanı alt üst yapıyor hormonlarla beraber duygularında karışıyor sen buna izin verme allaha sığın iyi olacak de inşş iyi olsunnn bebeişli olsunnn

ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..

günaydınlar.anne.adayları

castamo.hayırlı.olsun.bakalım.hadi.topigi.kapatmak.için.seni.bekliyoruz.

maşallah.bebek.cinsiyeti.ögrenenler.bile.allahım.kucaklarınıza.almayı.nasip.etsin

knihal.valla.benim.eşde.hap.çı.ya.evikap.da.içir.vitamin.sonuçta.al.derim.ben.bırakmıştım.bugün.başlıyorum.tekrar

ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..

merak etme siz de yakında bu aşamalara gelirsiniz. zaman çabuk geçiyor. sizin de cinsiyet haberlerinizi ve pozitif sonuçları bekliyoruz.. her zaman yorum yapmasam da sürekli takipteyim..

Kızlar merhabalr
benim eşim bu konuda çok hassas ben bile içemeyeceğim şeyleri içiyor yiyor ne versem yok demiyor
çünkü o bebeği benden çok istiyor ama tabi bunlar hep vesile bakın ben bi karışım hazırlattım macun gibi sütün içine karıştırıtıyorum sabaları ekstradan yumurta sarısı ekliyorum akşamları sadece sütle içiyor içeriğinde sperm çoğaltıcı bitkiler işte bal keçiboynuzu özü vs arı polenı arı sütü bi dünya bişi var artı bitki çaylarıda karıştırdı bakalım inş bi faydasını görürrüz bizden adam sperm testini istedi 2,5-3 ay sonra tekrar test yaptırın dedi karışım bittikden sonra bende işte ovulasyon testi ve jel alacağım inş şu tüp bebek tedavisine tekrar başlamak zorunda kalmam umarım allah hepimize tez zamanda bebeklerimizi nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…