2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..

cnm benim 12 haftalık henüz dün kardeşim çok ısrar etti burda olmadığı için benden çok merak ediyolar o yüzden dr iyice muayene etti ve kız dedi bakalım inşallah hayırlısıyla vakti saatinde gelir

günaydın.kızlar

güzelsoy.maşa.demek.bir.cadın.olcak.allah.saglıcakla.kucagına.almayı.nasip.etsinn

kızlar.nerdesiniz

dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin

Nurtencim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,ne güzel 2 paşa geliyor,biraz zorlanacaksın ama onlar için herşeye değer...

dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin

gözün aydın sağlıkla gelsinler inşşşş

canım allah analı babalı büyütsün dünden beri meraktan öldüm kaç kez girdim acaba belli oldumu diye ama sen girmeyince bende bişiy yazmadım senin adına çok sevindim canım rabbim vakti saati geldiğinde kucağına aldığın o güzel günleride göstersin inşallah

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz saolun. evet 2 paşa geliyor biraz zor olacak ama onlar için herşeye değer. 15. haftanın başında öğrendim cinsiyetlerini. doktor hiç tereddüt te etmedi kesin ikisi de erkek dedi hatta ben bile gördüm erkek olduklarını :)Allah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin..

Nurten ben de canı gönülden tebrik ederim. Harika bir haber, mevlam ikisini de kucağına almayı nasip etsin bir solukta.

tatlım tebrik ederim benimde yarın yumurta toplama işlemim var çok heyecanlıyımm rabbim inş. banada hamilelik nasip eder dualarınızı bekliyorum

eksik olmayın arkadaşlar. tedavi sürecinde olan ve pozitif sonuç alan arkadaşlar dualarım hep sizinle. Allah size de bu günleri görmeyi nasip etsin. Siz yeter ki isteyip elinizden geleni yapın Allah er ya da geç kucaklarımızı dolduracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…