ayyy canlarım ikinizide tebrik ediyorum ve MAŞALLAH diyorum..Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşAllah..Sizin adınıza çok sevindim..
dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin
dünden beri kimse yazmamış ama ben yine de söyleyeyim. 2 oğlum olacakmış. Allah şükür ikisi de sağlıklı görünüyor. Allah hepimize nasip etsin
arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepiniz saolun. evet 2 paşa geliyor biraz zor olacak ama onlar için herşeye değer. 15. haftanın başında öğrendim cinsiyetlerini. doktor hiç tereddüt te etmedi kesin ikisi de erkek dedi hatta ben bile gördüm erkek olduklarını :)Allah herkese bu günleri görmeyi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?