2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çok sevindim senin adına allah kucağına almayıda nasip etsin inş darısı başımıza inş

nurten guzelsoy tebrik ediyorum arkadaslar sizleri cinsiyetler bile ogrenilmis masallah masallah

ece nerdesin yavyummm ozledikkk

nurten guzelsoy tebrik ediyorum arkadaslar sizleri cinsiyetler bile ogrenilmis masallah masallah

ece nerdesin yavyummm ozledikkk

cnm benim geldim burdayım ,
nasılsınız kızlar bakalım geçmişi okudum güzel haberler var gerçi güzelsoyla telde konuştuk aldım güzel haberlerinizi,
liefdecim çok şükür cnm gözünaydın gördün bebişini allah kucagına almayı nasip etsin..
nurtenchcim cnm 2 küçük adam geliyor hadi bakalım güzelsoycugumunda kızı oluyor allah hayırlı evlatlar olmayı nasip eder inşallah kızlar.
castomo ne durumda bu arada tedavide kaçıncı günü şimdi ?

bende 13 eylül de uludag üniversiteasinde olan randevuma gittim pratisyen drlar bakıyomuş orda ilk önce dr (ben önce drun yardımcısı filan sandım kadıncagızı tabi ögrencİ) bana şuana kadar ne evreler geçirdiğimi sordu anlattım işte tabi uzun geldi baya ooooooo sen neler yaşamışsın şimdiye kadar neden gelmedin kendini araştırtmaya filan dedi.aslında tüm tahlillerim yapıldı benim sanki boş boş oturdum evde neyse,
geç bakalım muayneye dedi ama ultrasonla bakmadı o rahmi açan mandal gibi bişey varya onla baktı smear testi yaptı ,sonra 2 pramagıyla rahim genişliğine filan baktı sanırım çok kötüydü tabi.sonra 4 ekimde tekrar randevu verildi smear sonucuda çıkmış olurmuş evde ne kadar tahlil filim filan varsa topla gel dedi ona göre seni burda araştıralım bide dedi.4 ekimde tekrar gidicem şimdi.bu ay adet oldugumda değilde bir sonraki adetimdede fakültede yapılan test sonuçlarımda çıkmış olur herhalde o zaman başlarım artık .bu istanbul gitme işide ii geldi aslında 1 hafta koşturmayla kafamda dagıldı yogunluktan pek düşünmeye fırsat olmadı .
mutluolmak kuzenime çok yakın oturuyormuş orda onunla buluştuk bir akşam çok güzel vakit geçirdik onunda tedavisi başladı bugün yarın dondurulmuşları transfer edilecek inşallah bu defa hayırlısıyla olumlu olcak .allah hakkımızda hayırlısını versin
ben çok anlattım siz neler yaptınız bakalım başka

hoşgeldin ece,
sonuçların güzel çıkar inşallah canım. herşeyi haber almışsın şekerim bizden başka haber yok şimdilik:26::26::26:

cnm tedavin hayırlı olsun umarım tedavin güzel sonuçlanır.
cnm bilğilerini bulamadım tekrar yazarmısın listeye ekliyim seni de inşallah listemiz ugurlu gelir sana .

Kızlar ben ankara oturuyotum şimdi bi tüp bebek merkezi araştırıyorum aslında kendi merkezimden memnundum ama yinede başka yerlerede bakmak istiyorum araştırmak anlamında bana önerebileceğiniz özellikle mıkro enjeksiyuon konusunda uzman bi yer varsa bilgi verirmisiniz hepinizi öpürüyorum iyi akşamlar

merhaba ece; uludag'a da gittigini okuyunca yazmak istedim. Bulvar da, ART diye bir yer var, orada Osman Deverlioglu adinda bir doktor var. Hem kadinlar klubunde hem nette arastirabilirsin. Bursadaki konusundaki en iyi doktordur. Uludag universitesinde profosordu, kursusu vardi ve sanirim gecen yil ayrildi universiteden. Bursada isen, ona gorunmeden karar verme. Sana bunu yazmaz isem, icim rahat etmezdi. Burnumuzun dibinde bu konunun en iyisi dururken ne kadar gec tanistik o kadar kotu bizim icin. Ben de bursada 5 doktora gittim, gezdim oyalandim, ama bizlerin kaybedecek vakti yok artik.

slm.kızlar.artık.bu.topige.fazla.ugrayan.yok.o.yüzden.girmiyorum

ece.hg.canım.valla.bende.erteledim.ya.kafam.karışık

ilayda.birçok.merkez.var.canım.diger.topikte.konuşuyoruz.dr.hulusi.bey.yada.genart.git.bir.görüş.fikir.al.canım

ilk denemede

sagol cnm benim.ben osman develioğlu ve şahin zeteroğlu arasında kalmıştım jinekologum şahin beyi önerdi diye şahin beyde devam ettim .şimdi 3 denemem olucak malum her denemede en başa dönülüyor ilk denemeden sonra 2-3 denemeler indirimli oluyor birde şahin beyde gayet güzel ilğileniyor diye devam ettim.ama osman beyinde methini çok duydum kısmet bakalım artık diyorum.bu denememide şahin beyde yaptırıcam herşeyimi o biliyor çünkü.
osmanbey uludag üniversitesinde hasta bakıyormu acaba onu bilmiyorum ama hep pratisyenler var orada dimi?

hoşbulduk cnm sagol.
tedaviler başladıkça herkes buraya toplaşıcak inşallah bende sürekli bakıyorum bizim topiğe hadi kızlar nerdesiniz?????

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|eylüle don.ins.:128:
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

kızlar alakasız olacak ama su antalya dedeman fokur cafe de tarot bakan ugur bey varmış giden var mı nasıl acaba?????? bilen varsa lutfen yazar mııııı

hayırlisi olsun tabi. osman hoca artik unversitede degil, oradaki bu konuda uzman butun proflar ayrildi diye biliyorum. osman hoca konusunda bir kararsizligin var ise, en azindan bir kez muayene olup, onun isteyecegi tahliller ve yorumunu almani oneririm. islemi ona yapirmasan bile yorumunu alabilirsiniz belki, prof oldugu icin de baska baska kadin dogumculardan duydugum icinde soyluyorum. en onemlisi hayirlisi, kimin elinden gelirse gelsin bebisin ve bu son denemen umarim basarili olur. cok yipratici bir surec bu, birilerinden gelsin sifalarimiz artik insallaaah.

sagol cnm .osman hocaya aslında ne zamandır bi gitsem diye geçiyor aklımdan.sanırım gidicem bide o baksın belki farklı birşey söyler.bizde sorun sebepsiz inf.bir sürü test tahlil bakalım ne çıkıcak .inşallah daha fazla ugraşmayız allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar nasılsınız ?güzel bir pazar geçirmek dileğiyle...................

günaydın iyi pazarlar hatunlar nasılsınız bu pazar gününde

slm kızlar nasılsınız ? mutluolmak arkadaşımız tedaviye başlamıştı dondurulmuşlarıyla yarın iki tane blast dondurulmuş transferi yapılcak inşallah herşey yolunda gider haber vermemi istedi dualarımızı eksik etmeyelim.

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|9 ekim test tarihi
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

uzun zamandır giremiyordum topiğe güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor güzelsoyy senin gibi tatlı bir kızın olur inşallah. gizzz sen ne yaptın canım ben macuna devam ediyorum çikolata kistinden dolayı başkalarında hemen farkeden yok eden kür bende 5 ayda ancak 5 mm küçülttü çok yavaş yani 3,5 iken başladım şimdi 2,9 oldu zamanmı kaybettim bilmiyorum hala da gelişme yok halbuki macunu gönderen aktar birkaç ay bana süre verin girmeyin tüpbebeğe dedi örnekleri görerek çikolata kistinden birkaç ayda tamamen kurtulan veya hamile kalan bende bir iki şans verdim ama 5 ayır oyalandım işte Büyük çıkmazdayım aktar gene biraz daha bekle bak bitecek az kaldı sonundayız diyor kızlarrrrrr acil yardım içinize ne doğuyor ben artık düşünme yetimi kaybettim yaşda 36 olunca bunalım oldum

cnm tedavin hayırlı olsun umarım tedavin güzel sonuçlanır.
cnm bilğilerini bulamadım tekrar yazarmısın listeye ekliyim seni de inşallah listemiz ugurlu gelir sana .

canım ben akay hastanesinde yaptırdım bugün 5. günüm 5 ekimde test yapcam ama size anlatmak istediklerim var bana yardım edin nolur ben tüp bebek tedavime bir ümitle başladım sol tarafımda çikolata kisti var ve aynı zamanda kan pıhtılaşmam var kistim için dr rezervim azalacağından ameliyat önermedi ve 3 ay gecici menapoza soktu sonrada kistin içini boşalttı ve öyle başladık tedaviye 15 gün öncedende kan sulandırıcı iğnelere başladık ilk başta 6 yumurta oluştu 10-12 mm di ama sonra 2 tanesi 18-20 mm gelebildi.ve 2 yumurta topladık bunlardan 2 side döllendi fakat sadece 1 tanesi bölündü transfer günü sok olduk yıkıldım ve emriyo orta kalitedeydi hep ağşadım 3-4 saat sonra kendimi toparladım bana yardım edin nolur sizlerin emriyo kalitesi nasildi kaç hücreliydiler rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…