uzun zamandır giremiyordum topiğe güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor güzelsoyy senin gibi tatlı bir kızın olur inşallah. gizzz sen ne yaptın canım ben macuna devam ediyorum çikolata kistinden dolayı başkalarında hemen farkeden yok eden kür bende 5 ayda ancak 5 mm küçülttü çok yavaş yani 3,5 iken başladım şimdi 2,9 oldu zamanmı kaybettim bilmiyorum hala da gelişme yok halbuki macunu gönderen aktar birkaç ay bana süre verin girmeyin tüpbebeğe dedi örnekleri görerek çikolata kistinden birkaç ayda tamamen kurtulan veya hamile kalan bende bir iki şans verdim ama 5 ayır oyalandım işte Büyük çıkmazdayım aktar gene biraz daha bekle bak bitecek az kaldı sonundayız diyor kızlarrrrrr acil yardım içinize ne doğuyor ben artık düşünme yetimi kaybettim yaşda 36 olunca bunalım oldum
canım ben akay hastanesinde yaptırdım bugün 5. Günüm 5 ekimde test yapcam ama size anlatmak istediklerim var bana yardım edin nolur ben tüp bebek tedavime bir ümitle başladım sol tarafımda çikolata kisti var ve aynı zamanda kan pıhtılaşmam var kistim için dr rezervim azalacağından ameliyat önermedi ve 3 ay gecici menapoza soktu sonrada kistin içini boşalttı ve öyle başladık tedaviye 15 gün öncedende kan sulandırıcı iğnelere başladık ilk başta 6 yumurta oluştu 10-12 mm di ama sonra 2 tanesi 18-20 mm gelebildi.ve 2 yumurta topladık bunlardan 2 side döllendi fakat sadece 1 tanesi bölündü transfer günü sok olduk yıkıldım ve emriyo orta kalitedeydi hep ağşadım 3-4 saat sonra kendimi toparladım bana yardım edin nolur sizlerin emriyo kalitesi nasildi kaç hücreliydiler rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
slm kızlar nasılsınız ? mutluolmak arkadaşımız tedaviye başlamıştı dondurulmuşlarıyla yarın iki tane blast dondurulmuş transferi yapılcak inşallah herşey yolunda gider haber vermemi istedi dualarımızı eksik etmeyelim.
ay canım bendede varya çikolata kistii ay benimde tüp bebek tutmazsa ameliyat diyo dr bende bitkisel şeyler kullanmak istiyorum çikolata kisti yumurta rezervimi maf etti
uzun zamandır giremiyordum topiğe güzel haberleriniz beni çok mutlu ediyor güzelsoyy senin gibi tatlı bir kızın olur inşallah. gizzz sen ne yaptın canım ben macuna devam ediyorum çikolata kistinden dolayı başkalarında hemen farkeden yok eden kür bende 5 ayda ancak 5 mm küçülttü çok yavaş yani 3,5 iken başladım şimdi 2,9 oldu zamanmı kaybettim bilmiyorum hala da gelişme yok halbuki macunu gönderen aktar birkaç ay bana süre verin girmeyin tüpbebeğe dedi örnekleri görerek çikolata kistinden birkaç ayda tamamen kurtulan veya hamile kalan bende bir iki şans verdim ama 5 ayır oyalandım işte Büyük çıkmazdayım aktar gene biraz daha bekle bak bitecek az kaldı sonundayız diyor kızlarrrrrr acil yardım içinize ne doğuyor ben artık düşünme yetimi kaybettim yaşda 36 olunca bunalım oldum
slm kızlar nasılsınız ? mutluolmak arkadaşımız tedaviye başlamıştı dondurulmuşlarıyla yarın iki tane blast dondurulmuş transferi yapılcak inşallah herşey yolunda gider haber vermemi istedi dualarımızı eksik etmeyelim.
slm kızlar nasılsınız ? Mutluolmak arkadaşımız tedaviye başlamıştı dondurulmuşlarıyla yarın iki tane blast dondurulmuş transferi yapılcak inşallah herşey yolunda gider haber vermemi istedi dualarımızı eksik etmeyelim.
slm canım nasılsın? Walla ne desem bilemedim şimdi bu macun biraz daha beklesen kesin etkili olacak mı yoksa biraz daha mı küçültecek. Doktorunla da bir görüş istersen. Tedavide benimki yarım cm küçülmüştü belki sanada doktorun böyle bir tedavi protokolü uygular.
aaa canım tülayım benim dualarım hep seninle bana verdiğin reçeteleri aldım aynen uyguluyorum canım sanırım benim doktor bana pek güven vermedi çikolata kistine ilişkin hiçbir müdahale önermedi bişi olmaz diyor sadece o yüzden bu kistle bu doktorla zor olur gibi bir düşünce ile erteledim sürekli bişi diyimmi inşallah doğacak günü bekliyor yoksa herşey boş erteliyormuşum vs canım seni çook öpüyorum eminim tatlım herşey çok güzel olacak haberdar ederim canım rabbim hayırlısına yöneltsin
canım ben akay hastanesinde yaptırdım bugün 5. günüm 5 ekimde test yapcam ama size anlatmak istediklerim var bana yardım edin nolur ben tüp bebek tedavime bir ümitle başladım sol tarafımda çikolata kisti var ve aynı zamanda kan pıhtılaşmam var kistim için dr rezervim azalacağından ameliyat önermedi ve 3 ay gecici menapoza soktu sonrada kistin içini boşalttı ve öyle başladık tedaviye 15 gün öncedende kan sulandırıcı iğnelere başladık ilk başta 6 yumurta oluştu 10-12 mm di ama sonra 2 tanesi 18-20 mm gelebildi.ve 2 yumurta topladık bunlardan 2 side döllendi fakat sadece 1 tanesi bölündü transfer günü sok olduk yıkıldım ve emriyo orta kalitedeydi hep ağşadım 3-4 saat sonra kendimi toparladım bana yardım edin nolur sizlerin emriyo kalitesi nasildi kaç hücreliydiler rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
hakkında hayırlısı olsun canım. biliyorsun ilk 2 tedavimde yumurta sayısının az ve kalitesinin düşük olmasının sebebini çikolata kistine bağlamıştı önceki doktorum. ama bu doktorum kist rezerve zarar verir kalitesini etkilemez dedi. etkiler dersem yalan söylerim demişti. çikolata kistinin evreleri de önemliymiş. rezervin iyiyse o kadar etkilemez heralde. aynen öyle canım olacaksa oluyor herşeyin bir vakti zamanı var ben bunu anladım biz kendimizi yırtsak da zamanı gelmemişse herşey bahane oluyor. heh işte hep böyle moraller yüksek olacak :)) bende seni çok öpüyorum canım herşey gönlünce olsun dualarım seninle ve hepinizle.
çikolata kisti olan arkadaşlara duyurulur banada fayda etmesine rağmen yaşımdan dolayı beklemeye tahammül edemediğim için kaygılarımın olduğu macundan bahsetmek istiyorum Arkadaşım gözümün önünde 5,5 cm çikolata kisti üç kullanımda bitti hamile. bazı bünyelere çabuk bazılarına geç fayda ediyor ama illaki ediyor sağlık bakanlığı patentli muaazzam ilgili bir bey vandan sipariş gönderiyor konuşmak bile pozitif etki yaratıyor o beyle konuşmak portföyü o kadar zengin o kadar fayda bulan varki hamile kalanlar facede grubu var orada okunup araştırılabilir yaşınız gençse bence deneyin
bilgi isteyen bu güzel topiktende dostlarmızın olduğu face sitemiz özel grubumuza girebilir faceden değerlianne şeklinde arama yaptırırsanız mavi levhanın üzerinde birsürü bebek resmi olan birkısmımız oradayız harika dostluklar kurduk oraya gelin daha net yardımda bulunayım araştırmanız için
cnm sen embriyo kalitesini takma kafana benim de orta kaliteli 2 embriyo transfer edilmişti ve iki si de tuttu. şu an 3.5 aylık hamileyim. Allah sana da bu günleri görmeyi nasip etsin rahat ol takma kafana rahat ol..
tgbesr senin kaç cm cnm
mutlu olmak inşallah mutlu olursun cnm
Merhaba hanimlar, listeye beni de ekler misiniz? 2.denemedeyim, 4 ekimde alacagim sonucumu ama ben 3unde testi yapmayi dusunuyorum.Bende de cikolata kisti ve rezerv sorunu var. Ameliyat onermiyor doktorum, gecici menapoz onermiyor, son care ameliyat diyor. Bursa ART ye gidiyorum. Transferim, 5.gun olarak cuma gunu yapildi. Yas 33.
çikolata kisti olan arkadaşlara duyurulur banada fayda etmesine rağmen yaşımdan dolayı beklemeye tahammül edemediğim için kaygılarımın olduğu macundan bahsetmek istiyorum Arkadaşım gözümün önünde 5,5 cm çikolata kisti üç kullanımda bitti hamile. bazı bünyelere çabuk bazılarına geç fayda ediyor ama illaki ediyor sağlık bakanlığı patentli muaazzam ilgili bir bey vandan sipariş gönderiyor konuşmak bile pozitif etki yaratıyor o beyle konuşmak portföyü o kadar zengin o kadar fayda bulan varki hamile kalanlar facede grubu var orada okunup araştırılabilir yaşınız gençse bence deneyin
bilgi isteyen bu güzel topiktende dostlarmızın olduğu face sitemiz özel grubumuza girebilir faceden değerlianne şeklinde arama yaptırırsanız mavi levhanın üzerinde birsürü bebek resmi olan birkısmımız oradayız harika dostluklar kurduk oraya gelin daha net yardımda bulunayım araştırmanız için
canım ben akay hastanesinde yaptırdım bugün 5. günüm 5 ekimde test yapcam ama size anlatmak istediklerim var bana yardım edin nolur ben tüp bebek tedavime bir ümitle başladım sol tarafımda çikolata kisti var ve aynı zamanda kan pıhtılaşmam var kistim için dr rezervim azalacağından ameliyat önermedi ve 3 ay gecici menapoza soktu sonrada kistin içini boşalttı ve öyle başladık tedaviye 15 gün öncedende kan sulandırıcı iğnelere başladık ilk başta 6 yumurta oluştu 10-12 mm di ama sonra 2 tanesi 18-20 mm gelebildi.ve 2 yumurta topladık bunlardan 2 side döllendi fakat sadece 1 tanesi bölündü transfer günü sok olduk yıkıldım ve emriyo orta kalitedeydi hep ağşadım 3-4 saat sonra kendimi toparladım bana yardım edin nolur sizlerin emriyo kalitesi nasildi kaç hücreliydiler rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin
ece canım arkadaşım nasılsın? testlerinin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim en kısa zamanda muradın gerçekleşsin inşallah. mutluolmak arkadaşımıza da bol şans diliyorum inşallah ikiside sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç bırakmasınlar. dualarım hep sizinle. Allah bebek isteyen herkesin göbişlerini en kısa zamanda bebişlerle doldursun sağlılı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba hanimlar, listeye beni de ekler misiniz? 2.denemedeyim, 4 ekimde alacagim sonucumu ama ben 3unde testi yapmayi dusunuyorum.Bende de cikolata kisti ve rezerv sorunu var. Ameliyat onermiyor doktorum, gecici menapoz onermiyor, son care ameliyat diyor. Bursa ART ye gidiyorum. Transferim, 5.gun olarak cuma gunu yapildi. Yas 33.
ececiğim kapı duvar ben geldim kurudu topik:)))) görüyorsun işte şansımı
cnm benim listeye eklicem şimdi hemen seni.cnm hiçbozma moralini kalitesi düşük olması tutmayacagı anlamına gelmiyor.benim drum ilk denemede bana 2. kalite 2. gün transferi yapmıştı ben çok üzülmüştüm kalitesi düşük diye dr biz onları burda anne rahmine yakın ama emitasyon biryerde bekletiyoruz sonuçta burda kaliteleri ne olursa olsun gerçek anne rahmine konuldugunda kendilerini daha ii besliyolar demişti.yasalardan önceydi tabi bi arkadaşımıma 3 tane transfer edilmişti ama dr çok heveslenme tutmaya bilir demişti 3 de tuttu .kısmet cnm bu işler sen kendini strese sokma rahat ol rabbim ol desin yeterki.
sagol cnm benim iyyim sen nasılsın bebegin nasıl ? cinsiyeti belli oldumu ? allah sag saglim kucagına almayı nasip eder inşallah cnm darısıda bizim başımıza inşallah.
evet cnm test sonuçlarım allaha şükür ii çıktı buay adetimin 22 ekime kadar gelir bende hayırlısıyla tedavime başlarım allahın izniyle.
cnm bal,polen,arısütü karışımını zaten yiyordum birde sen ginsengde ekledim şimdi :):):) mayladycim tülay kullanmış dedi aldım bende hemen karışıma kattım yiyorum senide anıyorum yedikçe cnm benim.
mutlu olmak arkadaşımızın transferi dün yapılmış bugün telde konuştum gayet güzel geliyor seside.
allah bu yolda emek harcayan evlat isteyen herkese saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tez zamanda.
hoşgeldim cnm aramıza hemen ekliyorum senide listemize.tedavin hayırlı olur olumlu sonuçlar alırsın inşallah cnm.
ay cnm benim olurmu öyle şey ben geliyorum bakıyorum kim var kim yok diye arada sen gel sefalar getir cnm bi çaldır telden gelirken açarım ben kapıyı merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?